• Odgušenje slivnika

Odgušenje slivnika po povoljnim cenama uz račun. Mašinsko odgušenje slivnika Beograd 24 sata tokom cele nedelje. Radimo non stop, dolazimo odmah po pozivu.

Izdajemo račun na sve naše usluge.


Naš tim Vam je na raspolaganju u svakom trenutku – hitne intervencije, poslujemo na teritoriji Beograda i okoline. Mašinsko odgušenje svih vrsta slivnika obavljamo u svakoj opšitini Beograda, dolazimo u najkraćem mogućem roku bez kašnjenja i odlaganja.

ODGUŠENJE SLIVNIKA

  • Kvalitetno odgušenje;
  • dostupnost 24 sata;
  • stručni vodoinstalateri;
  • dežurni vodoinstalateri;
  • moderni alati;
  • dolazak odmah;
  • efikasno odgušenje;
  • račun na uslugu.

Vodoinstalateri Beograd obezbeđuju profesionalnu uslugu odgušenja u kratkom roku. Odgušujemo sve vrste i težine zapušenja slivnika na svim lokacijama vrlo efikasno.

ODGUŠENJE SLIVNIKA ukratko

Među odgušenjima, odgušenje slivnika deli prva tri mesta sa odgušenjem wc šolje i odgušenjem sudopere. Do zagušenja slivnika dolazi lako ukoliko ne pazimo i vrlo često odgušenje slivnika je jedino rešenje. Naš tim svakodnevno obavlja desetak odgušenja slivnika na celoj teritoriji našeg glavnog grada.

Zagušenje slivnika može da nastane vrlo brzo ukoliko su kanalizacione instalacije u lošem stanju. Realna situacija je da većina zgrada u Beogradu je starijeg datuma gde su kanalizacione cevi prilično dotrajale. Zapušenje slivnika je često i težeg tipa, tako da mašinsko odgušenje neminovno.

Kako se zapuši slivnik?

Slivnik se lako zaguši dlakama, zemljom, peskom, kamenčićima, koncima, kao i svim drugim stvarima koja se mogu naći na pločicama u kupatilu. Često sama deca iz radoznalosti ili igre zaguše slivnik pastom za zube, praškom za pranje, raznim vrstama paste, glinom, gumicama za kosu, gumicama za brisanje, vatom, štapićima za uši i ostalim raznoraznim njima zanimljvim stvarima. Kod ovakvih zapušenja, jedino pomaže odgušenje slivnika.

Dobili ste odgovor kako se zapuši slivnik  🙂 ali to nije sve. Ispod Vam o ovome pišemo detaljnije.

Održavanje slivnika

Održavanje slivnika je jednostavno, slivnike treba redovno čistiti da ne bi došlo do takvih zagušenja u kojima samo odgušenje pomaže. Ipak, bez obzira ako su besprekorno čisti, iz njih može da se vraća tečnost ako je zagušenje bilo gde u stanu ili kući jer je to najniža tačka odvoda u kupatilu! Održavanje slivnika vršimo tako što pre svega pazimo šta sve ubacujemo u njega, slučajno ili namerno. Skidanjem rešetke slivnika možemo da imamo uvid da li se nešto nakupilo u njemu ili ne. Nakon skidanja možemo da očistimo slivnik ako je to izvodljivo (nekad jeste a nekad nije).

ODGUŠENJE SLIVNIKA BEOGRAD

Samo odgušenje slivnika se vrši sa crevima pod pritiskom(retko), ručno(retko) i mašinski(u većini slučajeva). Sve tri vrste odgušenja slivnika nose svoje vrline i mane. Naš tim koristi mašinsko odgušenje, pošto se radi o najefikasnijem tipu alata za taj posao. Mašine su izuzetno su praktične, kolege su u mogućnosti da priđu svim lokacima sa njima. Posedujemo najmodernije mašine za mašinsko odgušenje.

Beogradske opštine

Naši timovi se nalaze u svakoj Beogradskoj opštini, drugim rečima pokrivamo ceo grad i njegovu okolinu. Ubrzo nakon poziva dolazimo na svaku adresu gde god da se nalazite u Beogradu. Kod nema šanse da se odloži ili otkaže intervencija sa naše strane, stoga ste sigurni da ćemo doći obaviti odgušenje.

Naše ekipe su potpuno opremljene za odgušenje, kako mašinama tako i specijalnim sajlama. Uspešno odgušuju sve težine zapušenja slivnika brzo i efikasno. Ukoliko ima potrebe, imamo mogućnost snimanja slivnika kamerom i ostalih cevi kanalizacije. Time dobijamo vredne informacije o stanju cevi, mestu zapušenja i šta je napravilo zapušenje. Upotrebom naših kamera, odgušenja dovodimo na novi nivo i time pružamo kompletnu uslugu kada su u pitanju odgušenja.

Odgušenje slivnika – snimanje kamerama

Neretka je pojava da kolege pre nego što obave odgušenje ili nakon intervencije snime kanalizacionu cev. Dešavaju se situacije da sami klijenti zatraže snimanje cevi kako bi se uverili da je odgušenje slivnika obavljeno kako treba. Snimanje cevi je izuzetno bitno u pojedinim slučajevima gde je potrebno videti kakvo je stanje cevi iznutra. Dobijamo bitne informacije o tipu zapušenja, da li je cev negde napukla ili nije i zbog čega se uopšte obavlja otpušenje.

Naše kamere su zadnje generacije i daju nam mogućnost da vidimo sve unutar cevi. Vidimo lepo zidove cevi sa svim detaljima da li se i šta se nalazi u njima. Retko se dešavaju situacije gde kolege pošto obave odgušenje uzmu i snime cevi da bi se uverile da su obavile kompletno odgušenje cevi. To svakako rade uz saglasnost klijenta.

Odgušenje slivnika - Vodoinstalateri Beograd Tim

Odgušenje slivnika – Vodoinstalateri Beograd Tim

ODGUŠENJE SLIVNIKA 00:24

Vodoinstalateri Beograd dežuraju tokom celog dana i noći, radi svih naših usluga među kojima je i odgušenje vašeg slivnika. Radimo preko cele godine, tokom državnih i verskih praznika. Opslužujemo celu teritoriju Beograda i okolinu gde dolazimo u najkraćem roku. Trudimo se da na svaku adresu dođemo na vreme, retko kada se desi da saobraćajme gužve utiču na naš dolazak. U svakom slučaju, našim sugrađanima smo uvek na raspolaganju, mogu se osloniti nas!

Odgušenje slivnika je u većini slučajeva prilično hitna stvar iz prostog razloga što se čeka zadnji momenat. Moramo napomenuti da postoje situacije gde nije prethodio ni jedan znak zapušenju, to je moguće. Kada je u pitanju zapušenje slivnika, ono može da napravi velike probleme, te je važno reagovati na vreme.

Pošto preko celog dana i delimično u toku noći koristimo lavabo, tuš kabinu, kadu ili pak bide, sva ta voda se sliva u slivnik. Ako je slivnik zapušen, voda će izlivati iz njega. Ovo Vam možda zvuči čudno ali zapušen slivnik može doneti velike probleme. O tome ćemo ispod.

Najbitnije je da znate da se možete osloniti na naš tim u svakom trenutku. Odgušenje ćemo obaviti u najkraćem mogućem roku kvalitetno i pouzdano.

Kako odpušiti slivnik?

Odpušenje slivnika nije lak posao, moguće ga je odpušiti ako se radi o lokalnom zapušenju. Možete sami pokušati odpušiti slivnik, ako uspete odlično, ako ne – sledi mašinski tip odgušenja. Već smo opisali šta sve može da zapuši slivnik, stoga znate šta Vas čeka, ali i mnogo toga još.

Odpušenje slivnika je moguće samo ako nije došlo da zapušenja u kanalizacionoj cevi koja vodi od slivnika do vertikale. I za ovaj tip zapušenja ćete pročitati svašta nešto kako da se obavi odgušenje slivnika crevom ali to ne pije vodu. Prosto, potrebna je snaga i rotacija sajle da se odgušenje uradi na pravilan način. Da se vratimo na to šta Vi možete da uradite.

Skinite rešetku slivnika, ako možete. Nemojte koristiti veliku silu da ne bi došlo do krivljenja ili čak pucanja rešetke slivnika. Ako ste u tome uspeli, očistite slivnik rukom ili nekim zgodnim predmetom. Svakako koristite rukavice i budite spremni na neprijatan miris. Zatim, izvadite srednji deo slivnika i očistite ga. Nakon toga, vratite srednji deo tačno kako je stajao. Kada ste očistili slivnik, možete sipati vodu direktno u njega ili pustiti vodu nad lavaboom. Ako se voda ne zadržava i odilazi, odlično. Ako ne, naš savet Vam je da ovaj posao obavi stručno lice.

Slivnik se adekvatno i dugotrajno odgušuje jedino mašinskim sajlama. Neuporedivo je kvalitetnije obaviti mašinski tip odgušenja u odnosu na bilo koji tip ručnog. Nadamo se smo Vam odgovorili na pitanje – kako odpušiti slivnik?

Odgušenje slivnika hitne intervencije

Kada je u pitanju bilo koje odgušenje pa i slivnik, ono se vrši u glavnom hitno, pošto sugrađani ne reaguju na vreme. Hitne intervencije našeg tima su jedino rešenje u slučaju izlivanja vide iz slivnika i tada je potrebno hitno odgušenje. Time se osigurava da do poplave ne dođe ili do veće materijalne štete koja može da nastane usled izlivanja fekalija.

Od Vašeg poziva pa do našeg dolaska u glavnom prođe 30-tak mimuta, kada su u pitanju hitne intervencoje, trudimo se da dođemo i pre ovog roka. Ponekad saobraćaj zna da utiče na vreme dolaska naše ekipe iako su kolege uvek u blizini. Pošto smo dostupni na celoj teritoriji Beograda i okoline, raspolažemo sa nekoliko timova stručnih vodoinstalatera u svakoj opštini. Time osiguravamo da svakom sugrađaninu pružimu našu uslugu u što kraćem roku.

Hitno odgušenje slivnika

Pošto je u glavnom hitno odgušenje slivnika, kolege pored brzog dolaska vrlo efikasno obavljaju ta posao. Samo odgušenje traje do 30 minuta, neka se obavi i za manje vremena ali kao što smo spomenuli, slivnik zna da iznenadi. Nije uvek samo slivnik zapušen, već je moguće da se zapuši i odvodna cev od slivnika ka vertikali pa i sama vertikala. Tada, kolege imaju dosta više posla i potrebno im je više vremena iako su došli da obave odgušenje vašeg slivnika. Kao što vidite, slivnik i njegovo odgušenje može da bude okidač i za odgušenje vertikale i to nije retkost. Sve zavisi od toga ko koristi tu vertikalu i što je više korisnika na njoj, to je veća mogućnost zapušenja. Dešavaju se situacije gde je vertikala zapušenja i fekalije ne odilaze već se skuplaju u cevima i tada se neradi odgušenje ovog potrošača, već vertikale. Ali svakako se proveri i slivnik.

Na primer, u starijim zgradama koje su starije od 40 godina (a njih je mnogo) vertikale su u užasnom stanju i lako se zapušuju. Tako da ako uzmemo na primer Dorćol, zgrade u ovom delu grada su starije i kanalizacija je vrlo loša. U ovom delu grada kolege imaju priličan broj odgušenja, ne samo vertikale, već i sudopere, lavaboa i wc šolje. Isto važi za Mrijevo, Karaburmu i Zvezdaru a valjalo bi spomenuti i Voždovac.

Naš tim za hitne intervencije je uvek spreman za sve vrste odgušenja slivnika, budite slobodni da nas pozovete u svakom trenutku. Na nama je da dođemo u što kraćem roku i vam rešimo zapušenje slivnika.

Mašinsko odgušenje slivnika

Naš tim stručno obavlja mašinsko odgušenje slivnika. Raspolažemo modernim mašinama za odgušenje kojima odgušujemo sve vrste zapušenja. Kada upoređujemo efikasnost mašinskog i ručnog odgušenja, mašinsko je daleko superiornije. Za razliku od ručnog, mašinsko odgušenje ima snagu i rotaciju sajle koje naše kolege i nijedan vodoinstalater ne može da postigne. Prosto snaga mašine je izuzetna i baš time se postiže da se dođe do mesta zapušenja i da se ono razbije. Tu efikasnost ručni tip odgušenja nije moguće da postigne, samim tim odgušenje nije dobro obavljeno. To znači da će do zapušenja doći ubrzo nakon ručnog odgušenja. O ručnom zapušenju ćemo pisati ispod.

Kako radi mašinsko odgušenje slivnika?

Već smo vam neke informacije dali u vezi mašinskog odgušenja, bilo da se radi o slivniku ili lavabou, princip je isti. U zavisnosti od toga šta se odgušuje, kolege koriste različite mašine i različite promere sajli. Za slivnik, koristimo posebne tanke sajle kako bi ušle u slivnik a koriste se i za tuš kabinu, kadu, lavabo i sudoperu. Sajlu mašina rotira i gura prilično u samu cev kanalizacije dok ne dođe do mesta zapušenja. Kolege doziraju rotaciju i gurnu silu sajle kako bi sve proteklo kako treba. Po dolasku do mesta zapušenja slivnika, kolege posebnim tehnikama razbijaju zapušenje koje se rasipa. Takođe, moguće je da se zapušenje pogura do šire cevi gde ode dalje kroz kanalizaciju.

Mašinska sajla tokom svoje rotacije skida prljavstinu sa zidova što je odlično. Time se skidaju naslage koje u budućnosti mogu da naprave novo zapušenje slivnika. Mašinsko odgušenje je vrlo efikasno i stoga ga koristimo u 99% slučajeva. Time osiguravamo klijentu duži period bez zapušenja, što je najbitnije.

Ručno odgušenje slivnika

Iz teksta iznad možete da zaključite da je ručno odgušenje bilo da se radi o slivniku ili sudoperi, zastarelo. Kao i sve ostalo što se tiče alata, mašine za odgušenje su korak napred. Ručno odgušenje slivnika je izvodljivo ali kod lokalnih i slabijih zapišenja koja su retka. Srednja i teška zapušenja slivnika i ostatka kanalizacije su sveprisutna iz prostog razloga što je kanalizacija stara. Nešto lakša je situacija kod novijih zgrada gde su kanalizacione cevi u boljem stanju. Ručno odgušenje je ranije bilo noćna mora kako vodoinstalatera tako i sugrađana. Jača zapušenja se nisu mogla odgušiti kako je trebalo i ponavljala su se zapušenja ali svaki put sve teža.

Ručnim odgušenjem je daleko teže prići mestu zapušenja, pošto vodoinstalater mora da rotira i da gura sajlu u cev kanalizacije. Pre svega, rotacija sajle je slaba a gurna sila još slabija. Kada se priđe zapušenju, potrebno je veće rotiranje sajle i jaca gurna sila kako bi se to mesto odgušilo a ručnim sajlama koje se pritom uvijaju u cevima to nije moguće ni približno kao što radi mašinska sajla.

Nadamo se da smo Vam adekvatno objasnili razliku između ova dva odgušenja slivnika. Razlika je jasna. Bitno je da se slivnik odguši kvalitetno, kako se zapušenje ne bi vratilo i napravilo opet problem.

Zapušenje slivnika

Kako se zapuši slivnik? Ovo pitanje nam postavlja veliki broj sugrađana kojima obavimo odgušenje njihovog slivnika. Većina nije svesna kako lako može doći do zapušenja, pogotovo ako je stara zgrada u pitanju. Naravno tu su i loše adaptacije kupatila posle kojih je normalna pojava odgušenja slivnika. Pa da krenemo redom.

Kako nastaje zapušenje slivnika?

Već smo naveli da se u slivnik ulivaju kada, tuš kabina, bide i lavabo. U lavabo tokom korišćenja odlaze dlake, razna hemija, ostaci noktiju, kreme, paste za zube. Sve to kada pomešamo dobijamo skupinu koja može da napravi problem. Slučna stvar je i sa kadom i tuš kabinom ali u njihovom slučaju pored iznad navedenog mogu se naći i zemlja, kamenčići, grančice, lišće, plastika i slično.

Sve ovo može da dođe u kadu i tuš kabinu prilikom prostog pranja obuće. Sve ovo na kraju dovodi do toga da moramo obaviti odgušenjehteli to ili ne. Ako uzmemo u obzir da se često dešava da prilikom pranja kupatila a da ga ne usisamo pre toga sve odlazi opet u slivnik. Složiće te se da na podu kupatila mogu da budu papirići i komadići vlažnih maramica i da sve to kada saberemo na jednom mestu – slivniku, normalno je da je odgušenje neminovna stvar.

Sve navedeno viđamo svakodnevno 30+ godina, ništa se nije promenilo sem naših mašina za mašinsko odgušenje. Bitno je da koliko god je to moguće, da se obrati pažnja šta se ubacuje u kanalizaciju. Preventiva je zlata vredna.

ODGUŠENJE SLIVNIKA TUŠ KABINE

Stručno odgušenje slivnika tuš kabine, povoljna cena uz izdavanje računa. Odgušenje slivnika tuš kabine Beograd, uvek se možete osloniti na nas. Dolazimo ubrzo nakon Vašeg poziva bez kašnjenja i odlaganja dolaska.  Mašinsko i ručno odgušenje tuš kabine, pouzdano od strane stručnog lica – vodoinstalatera.

Zapušen slivnik tuš kabine zna da napravi velike probleme, stoga reagujte na vreme, naše kolege su Vam uvek dostupne. Zapušen slivnik tuš kabine izaziva izlivanje vode iz tuš kabine ukoliko se ne odpuši. Odgušenje vršimo stručno i efikasno, obezbeđujemo duži vremenski period bez ikakvih problema. Svakako treba napomenuti da sve zavisi od Vaših navika.

Ukoliko Vi ne pazite šta dospeva u kanalizaciju kroz slivnik tuš kabine, lako može doći do ponovnog zapušenja koje iziskuje otpušenje slivnika. Kolege se trude da otpušenje slivnika tuš kabine obave najbolje moguće, na Vama je da pripazite šta Vi i drugi korisnici tuš kabine odlažete u njenu kanalizaciju.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Odgušenje slivnika u kupatilu

Slivnik kupatila može da Vam napravi velike probleme, stoga ga redovno čistite. Odgušenje slivnika u kupatilu obavljamo mašinski i ručno. Kao što smo već naveli mašinski tip odgušenja je svakako bolje rešenje i daje daleko bolje rezultate. Otpušavanje slivnika u kupatilu zahteva specijalne sajle koje naš tim naravno poseduje, kojima smo u mogućnosti da otpušimo sve vrste slivnika, svih tipova i proizvođača. Kolege su iskusni vodoinstalateri, iskustvo im se meri decenijama i svoj posao obavljaju adekvatno.

Odgušenje slivnika u podu je najbolje uraditi odmah čim primetite problem kolege su vam na raspolaganju 24h. Odgušenje podnog slivnika zahteva brzu reakciju kako vas tako i nas, kao i kod svih ostalih odgušenja kako bi se preduhitrila materijalna šteta koja uglavnom jeste velika. Materijalna šteta ne nastaje samo kod vas, u slučaju da ste u stambenoj zgradi, moguće je pojavljivanje vlage u drugim stanovima oko vas i ispod vas. Postoje slučajevi gde je ogromna količina fekalija napravila veliku materijalnu štetu u stanu ispod gde je bilo potrebno renovirati ceo stan.

Bitno je da znate da se možete osloniti na naš tim vodoinstalatera u svakom trenutku na celoj teritoriji Beograda i okolini. Dolazimo u najkraćem mogućem roku kod Vas, slobodno se oslonite na nas!

Odgušenje odvoda slivnika

Efikasno odgušenje odvoda slivnika, mašinski i ručno, radimo svim danima i u toku noći. Odgušenje odvoda slivnika po povoljnoj ceni uz izdavanje račina na uslugu. Kolege se uvek trude kada je u pitanju hitna intervencija da na svaku adresu dođu što pre. Brzim dolaskom dajemo sebi više vremena da obavimo odgušenje pre nego što napravi još veći problem. Kolege su nam vrsni majstori zanata, potpuno opremljeni da obave sve naše usluge u bilo koje doba dana i noći. Raspolažu sa najmodernijim mašinama za odgušenje kojima su u stanju rešiti bilo koji problem sa kanalizacijom.

U dovod slivnika se može naći svašta nešto, na primer zemlja, vlažne maramice, razni štapići i kamenčići, delovi dečijih igračaka i slično. Naravno da su dlake uvek prisutne i one znaju da naprave priličan problem ne samo kod odvoda slivnika već i u drugim delovima kanalizacione cevi. U zavisnosti ko i kako koristi kupatilo u odvodu nalazimo zaista razne stvari, i to je normalno jer u odvod slivnika se spuštaju odvodi lavaboa, kade, tuš kabine i bidea. Naravno, slivnik ima i svoju rešetku kroz koju redovno upadaju kamančići, zemlja, prašina i slično.

Kolege Vam stoje uvek na raspolaganju kako bi u najkraćem roku došle i rešile Vam problem sa slivnikom!

Odgušenje odvodnih cevi slivnika

Radimo odgušenje odvodnih cevi slivnika ručno i mašinski, snimamo odvode kamerom ukoliko je to potrebno. Možemo doći ubrzo nakon Vašeg poziva, vrlo smo efikasni u radu. Zapušeni slivnik može da napravi veliku materijalnu štetu ne samo u kupatilu već i ostatku stana/kuće/zgrade, stoga uvek reagujte na vreme. Najbolje po Vas jeste da na vreme pozovete stručno lice koje je opremljeno da ne na jedan već na više različitih načina reši problem. Time osiguravate da se problem reši odmah po dolasku tog lica a ne da posle pokušaja da se reši Vi morate da zovete drugo stručno lice.

Kolege su izuzetni vodoinstalateri i vrlo efikasno odgušuju slivnike na svim lokacijama. Možemo i da ustanovimo o čemu se radi u kanalizaciji ako se zapušenje često ponavlja. Time možemo da preduhitrimo problem i rešimo ga trajno. U starijim zgradama su vrlo česti problemi sa odvodnim cevima ne samo slivnika već i svih ostalih kanalizacionih cevi. Prosto vreme je učinilo svoje. U određenim slučajevima kada su zapušenja slivnika i ostatka kanalizacije vrlo česta, zamena cevi kanalizacije je jedino pravo rešenje.

Odluku da se odradi taj posao ostavljamo našim klijentima, od nas mogu da očekuju profesionalnu uslugu, brzinu, savet, povoljnu cenu.

Oslonite se na nas!

Kvalitet i samo kvalitet

Mi smo vodoinstalateri sa velikim iskustvom koje se meri decenijama. Pošto raspolažemo modernim alatima, kvalitet usluge je zagarantovan. Sve vrste zapušenja rešavamo u što kraćem roku radi samog klijenta ali takođe i zbog ostalih klijenata koji nas čekaju. Trudimo se da svakom klijentu pružimo maksimum i u tome uspevamo. Naravno kvalitet je na visokom niovu. Kolege kada dođu kod Vas, pre svega gledaju koji tip odgušenja je pravo rešenje problema. Ztaim Vas informišu šta je neophodno uraditi i uz Vašu saglasnost kreću sa radom. Odaberite nas, odaberite kvalitet.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Često postavljana pitanja

Kako odgušujete slivnik?

Odgušenje slivnika obavljamo ručno i mašinski. Ručni tip odgušenja se koristi kod slabog zapušenja slivnika. Kod srednjih i teških zapušenja neophodno je koristiti mašinu za odgušenje.

Da li je mašinsko odgušenje najbolji vid odgušenja?

Jeste, radi se najboljem vidu odgušenja slivnika koje je danas dostupno. Vrlo je efikasan i pouzdan ne samo kod odgušenja slivnika već i kod svih ostalih vrsta zapušenja.

Da li je ručni tip odgušenja dobar?

Ručnim sajlama smo u mogućnosti da odgušimo samo slaba zapušenja slivnika. I tada je pitanje da li je dobro probijen čep koji pravi zapušenje. Ručnom tipu nedostaje snaga guranja i rotacije koju poseduje mašina za odgušenje.

Kakvo je Vaše radno vreme?

Radno vreme naših kolega je 24h, radimo non stop tokom cele nedelje, 365 dana u godini.

Kojim sajlama odgušujete slivnik?

Raspolažemo specijalnim sajlama koje su kreirane baš za odgušenje uskih kanalizacinih cevi poput slivnika, lavaboa ili sudopere. Uz pomoć ovog tipa sajli možemo da prodremo kroz celu kanalizacionu cev i da probijemo i razbijemo svaki vid čepa koji pravi zapušenje.

Da li se vraća zapušenje posle odgušenja?

Ukoliko se odgušenje obavi adekvatno i ako korisnik slivnika pazi šta odlazi kroz kanalizaciju, zapušenje se neće vratiti dugi vremenski period. Svakako treba uzeti u obzir i stanje kanalizacione cevi i da li je dotrajala ili ne.

Pozovite nas!