• Mašinsko odgušenje WC-šolje

Odgušenje wc šolje 24h, dolazimo odmah po pozivu. Radimo non stop mašinsko odgušenje wc šolje. Povoljne cene, izdajemo račun na sve usluge.


Radimo na celoj teritoriji Beograda i okoline, radi hitne intervencije dolazimo ubrzo po pozivu. Odgušenje bilo koje vrste vršimo mašinski 100% efikasno.

ODGUŠENJE WC ŠOLJE

  • Stručno odgušenje;
  • povoljna cena odgušenja;
  • iskusni vodoinstalateri;
  • hitne intervencije;
  • brz dolazak kolega;
  • zakazivanje intervencije;
  • izdavanje računa;

Vodoinstalateri Beograd Tim obetbeđuje stručno i efikasno odgušenje zapušene wc šolje. Kolege rade na celoj teritoriji Beograda i u okolini. Raspolažemo modernim mašinama za odgušenje svih vrsta kanalizacija. U mogućnosti smo da rešimo sve vrste zapušenja wc šolje.

Izdajemo račun na sve naše usluge.

MAŠINSKO ODGUŠENJE WC ŠOLJE

Na svako odgušenje šolje po broju intervencija dolaze sva ostala odgušenja zajedno izuzev odgušenje sudopere. Visok broj intervencija gde je potrebno odgušenje same šolje Vam govori da sugrađani trebaju da obrate pažnju šta ubacuju u nju. 

Odgušenje wc-šolje se vrši ručno ako je problem lokalnog karaktera odnosno ako je to zagušenje u samoj WC-šolji. Za teža zagušenja neophodno je skidati wc-šolju gde se uglavnom uvek pokidaju šrafovi koji je pričvršćavaju jer su istrošeni od nagrizanja amonijakom.

Wc-šolje mogu biti zapušene velikim brojem uzročnika, zbog široke cevi i širokog odvoda same wc-šolje. Često dolazi do zagušenja zbog razno raznih plastičnih kutijica u kojima stoji wc kozmetika. One zajedno sa vodom odu van šolje(školjke) u kanalizacionu cev te se na prvoj krivini zaglave. Potom na njih naleti bačeni papir pa se i on zaglavi na tu plastiku i puni kanalizacionu cev. Na kraju nema nikakvog protoka kroz kanalizacionu cev i puštena voda u wc-šolju ne odlazi. Tada jedino rešenje je odgušiti wc šolju.

ODGUŠENJE WC ŠOLJE BEOGRAD

Radimo na celoj teirotiji Beograda i okoline, dostupni smo u svim opštinama 24 sata, 365 dana u godini. Hitno odgušenje spada u našu regularnu uslugu koju obavljamo non stop.

Najšire kanalizacione cevi su cevi od WC-šolje i na njih se priključuju sve ostale cevi od svih potrošača. Kod jakog zagušenja dolazi do izlivanja fluida po kupatilu i kuhinji, najčešće iz slivnika jer je i to najniža tačka odvoda u kupatilu. Zagušenje wc-šolje možemo sprečiti tako što ćemo posebno obratiti pažnju na tog potrošača da ne ubacujemo: kese, vlažne maramice, puno papira ili neke druge slične stvari. Time izbegavamo zapušenje wc šolje, koliko je to moguće.

Da bi nam sve ovo bilo jasnije, redovno na terenu nailazimo na pelene, plastične flase, grašak, kiseli kupus pa čak i na koru od lubenice u kanalizacionoj cevi, koja je mogla proći jedino kroz WC-šolju. Tada, čak i odgušenje wc-šolje mašinskim putem ima poteškoća.

Odgušenje wc-šolje spada u hitne intervencije, nemojte se ustručavati da nas pozovete! Nemojte čekati poplavu kupatila. Dostupni smo non-stop i dolazimo u svaki kraj Beograda i njegove okoline! Pozovite nas odmah!

KVALITETNO MAŠINSKO ODGUŠENJE WC ŠOLJE

Kvalitet je najbitniji, to znaju naši klijenti koji su nas pozvali nakon neuspelog ili lošeg odgušenja wc šolje od strane drugih vodoinstalatera. Kvalitetnim odgušenjem ste na duži vremenski period rešili problem sem ako se ne radi o problematičnoj cevi kanalizacije koja je prosto u lošem stanju i često se zapušuje. Tada je najbolje rešenje njena zamena i to će doći kad tad na red. Kolege će i snimiti unutrašnjost cevi kako bi Vam pružile najbolju moguću informaciju o stanju cevi i da li je dovoljno odgušiti ili nešto više od toga.

Naši vodoinstalateri će dati sve od sebe da odguše wc šolju što bolje i da ostane odgušena što duži vremenski period ali kao što smo već naveli, nije sve do nas. WC šolja zbog veličine otvora može da primi najviše bačene hrane, papira, vlažnih maramica itd. Baš iz tog razloga njena zapušenja su najjača i potrebno je veliko iskustvo vodoinstaltera kako bi se problem rešio. Kada su u pitanju ozbiljni problemi poput navedenog, najbolje je da birate pažljivo i najbolje u poslu koji će Vam obezbediti kvalitetn uslugu.

Stojimo Vam na raspolaganju non stop!

Hitno odgušenje svih vrsta

Bilo da je reč o wc šolji ili sudoperi, ako su začepljeni potrebna je brza reakcija kako Vas tako i stručnog lica. Na primer naše kolege su uvek dostupne i na svakoj lokaciji u našem glavnom gradu. Pošto raspolažemo sa velikim brojem timova u mogućnosti smo da opslužimo svakog klijenta i to u rekordnom roku. Odlično znamo kako je kada Vam je hitno, sa time se suočavamo svakoga dana. Iz tog razloga naše kolege će dati sve od sebe da na Vašu lokaciju dođu u što kraćem roku.

Što se tiče samog rada, efikasnost odgušenja je na visokom niovu, tako da će se Vaša wc šolja u kratkom vremenu vratiti u radno stanje. Naravno kolege će odmah po dolasku doneti odluku kako će obaviti odgušenje, to je u potpunosti na njima iz razloga što imju veliko iskustvo i znaju odlično da procene svaku situaciju. Svakako, naši vodoinstalateri će se sa Vama dogovoriti oko svega, ipak na Vama je da donesete krajnju odluku u vezi svake usluge. Sa kolegama se možete sve dogovoriti, izaćiće Vam maksimalno u susret koliko god je to moguće. Ako kolege posumnjaju da je potrebno obaviti dodatno odgušenje kanalizacicaione cevi wc šolje, to će Vam i reći. Često su problemi u wc šolji ali i u samoj cevi kanalizacije.

Oslonite se na nas!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Često postavljana pitanja

Kako odgušujete wc šolju, mašinski ili ručno?

Kod lakih zapušenja wc šolje koristimo ručni tip odgušenja. Dok, kod težih i teških zapušenja wc šolje koristimo mašinske sajle. Kolege po dolasku utvrđuju kojim tipom odgušenja će rešiti novonastali problem.

Da li sigurno rešavate problem sa zapušenom wc šoljom?

Da, u mogućnosti smo da odgušimo sve vrste zapušenja wc šolje. Kolege su vrsni majstori koji uz pomoć naših modernih mašina za odgušenje odgušuju samu wc šolju i kanalizacionu cev celom dužinom ako je to potrebno.

Koje je vaše radno vreme?

Naše radno vreme je 24h – non stop, svim danima u godini.

Za koliko možete doći?

Kolege dolaze na svaku adresu u Beogradu i u okolini 20 do 30 minuta od Vašeg poziva. Često se dešava da vreme dolaska bude i kraće.

Koliko traje odgušenje wc šolje?

Lokalno (slabo) zapušenje wc šolje odgušujemo za 10-20 minuta. Srednja i teška zapušenja zahtevaju više vremena, pogotovo u slučaju kada je zapušenje u samoj kanalizacionoj cevi wc šolje i tada traje od 35 minuta do sat vremena, nekad i duže ako se odgušuje vertikala kuće ili zgrade.

Da li kvalitetno radite odgušenje?

Sva odgušenja obavljamo prateći stroge smernice naše struke koje jasno govore kako se odgušenje vrši. Kolege su nam vrlo iskusne i uz naše moderne mašine i alate za odgušenje uspešno i adekvatno odgušuju wc šolju.

Pozovite nas!