• Mašinsko odgušenje WC-šolje

Odgušenje wc šolje 24h, dolazimo odmah po pozivu. Radimo non stop mašinsko odgušenje wc šolje. Povoljne cene, izdajemo račun na sve usluge.


Radimo na celoj teritoriji Beograda i okoline, radi hitne intervencije dolazimo ubrzo po pozivu. Odgušenje bilo koje vrste vršimo mašinski 100% efikasno.

MAŠINSKO ODGUŠENJE WC ŠOLJE

Na svako odgušenje wc šolje po broju intervencija dolaze sva ostala odgušenja zajedno izuzev odgušenje sudopere. Visok broj intervencija gde je potrebno odgušenje wc šolje Vam govori da sugrađani trebaju da obrate pažnju šta ubacuju u nju. 

Odgušenje wc-šolje se vrši ručno ako je problem lokalnog karaktera odnosno ako je to zagušenje u samoj WC-šolji. Za teža zagušenja neophodno je skidati wc-šolju(adekvatno odgušenje wc šolje) gde se uglavnom uvek pokidaju šrafovi koji je pričvršćavaju jer su istrošeni od nagrizanja amonijakom.

Wc-šolje mogu biti zapušene velikim brojem uzročnika, zbog široke cevi i širokog odvoda same wc-šolje. Često dolazi do zagušenja zbog razno raznih plastičnih kutijica u kojima stoji wc kozmetika. One zajedno sa vodom odu van šolje(školjke) u kanalizacionu cev te se na prvoj krivini zaglave. Potom na njih naleti bačeni papir pa se i on zaglavi na tu plastiku i puni kanalizacionu cev. Na kraju nema nikakvog protoka kroz kanalizacionu cev i puštena voda u wc-šolju ne odlazi. Tada jedino rešenje je odgušenje wc šolje.

ODGUŠENJE WC ŠOLJE BEOGRAD

Radimo na celoj teirotiji Beograda i okoline, dostupni smo u svim opštinama 24 sata, 365 dana u godini.

Najšire kanalizacione cevi su cevi od WC-šolje i na njih se priključuju sve ostale cevi od svih potrošača. Kod jakog zagušenja dolazi do izlivanja fluida po kupatilu i kuhinji, najčešće iz slivnika jer je i to najniža tačka odvoda u kupatilu. Zagušenje wc-šolje možemo sprečiti tako što ćemo posebno obratiti pažnju na tog potrošača da ne ubacujemo: kese, vlažne maramice, puno papira ili neke druge slične stvari. Time izbegavamo odgušenje wc šolje, koliko je to moguće.

Da bi nam sve ovo bilo jasnije, redovno na terenu nailazimo na pelene, plastične flase, grašak, kiseli kupus pa čak i na koru od lubenice u kanalizacionoj cevi, koja je mogla proći jedino kroz WC-šolju. Tada, čak i odgušenje wc-šolje mašinskim putem ima poteškoća.

Odgušenje wc-šolje spada u hitne intervencije, nemojte se ustručavati da nas pozovete! Nemojte čekati poplavu kupatila. Dostupni smo non-stop i dolazimo u svaki kraj Beograda i njegove okoline! Pozovite nas odmah!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!