SERVIS BOJLERA ZEMUN

SERVIS BOJLERA ZEMUN, servis svih vrsta bojlera. Servis bojlera Zemun povoljne cene, račun i garancija. Hitan servis bojlera Zemun non stop – 24h.


Servis bojlera Zemun Tim obavlja adekvatan servis bojlera, zamenu starih i ugradnju novih bojlera. Servis bojlera Zemun servisira i ugrađuje sve vrste bojlera, svih starosti.

Izdajemo račun i garanciju za sve naše usluge.

SERVIS BOJLERA ZEMUN

  • Provera sigurnosnog ventila;
  • provera termostata;
  • provera grejača;
  • čišćenje kamenca iz bojlera;
  • provera kazana bojlera (ukoliko se sumnja da je probijen);
  • provera ostalih instalacija povezanih sa bojlerom.

Servis bojlera obavljamo prateći standarde uz korišenje kvalitetnih zamenskih delova.


Servis bojlera Zemun


Servis bojlera Zemun - Vodoinstalateri Beograd Tim

Servis bojlera Zemun – Vodoinstalateri Beograd Tim


Servis bojlera Zemun obuhvata

Servis bojlera (Zemun) obuhvata stručan pregled bojlera i adekvatnu zamenu svih delova koji su neispravni. Posedujemo bazu rezervnih delova za bojlere.

Naš tim Vam je na usluzi 24h, non stop tokom cele godine. Dostupni smo na teritoriji Zumuna i okoline.

Dolazimo odmah po pozivu ili pak u ugovoreno vreme koje odgovara klijentu. Kod nas su moguća zakazivanja naših usluga i do nekolika dana u napred.

Servis bojlera Zemun – o nama

Na teritoriji Zemuna smo pristuni više od 30 godina.  U samom početku, bili smo porodičan servis i tokom vremena smo rasli. Danas smo velika firma sa nekoliko timova vodoinstalatera. Od prvog dana do danas smo po kvalitetu i pouzdanosti ostali isti.

Naš tim čine iskusni serviseri, dokazani majstori svog zanata. Svoj posao obavljaju po svim standardima ali uz poštovanje internog pravilnika firme.

Na ovaj načim postižemo da naši klijenti odaberu nas kao njihov servis.

Ovom prilikom im zahvaljujemo na tome.


Servis bojlera Zemun – kvalitet usluge

Ovim poslom se bavimo decenijama i poznajemo sve vrste bojlera novije ili starije proizvodnje u najmanji njihov deo. Servisirali smo sve vsrte bojlera do sada i u ovom poslu za nas nema nepoznanica.

Tu gde se sada nalazimo jeste zahvaljujući kvalitetu našeg rada i posvećenosti istom. Ključ našeg poslovanja jesu iskusni majstori, moderni alati i kvalitetan zamenski materijal

Zaposleni

Kao što smo već pomenuli, kolege su stručni vodoinstalateri koji svoj posao obavljaju adekvatno. Svaki posao rade na iznad navedene načine i time postužu da svaki bojler bude kao nov. Interna pravila firme zahtevaju da se svaki bojler detaljno pregleda i da se sve neispravnosti ma koliko male bile otklone.

Alati

Moderni alati su nam na raspolaganju u svakom trenutku, daju nam mogućnost bržeg i boljeg servisa. Kvalitetnim alatima našim vodoinstalaterima dajemo bolju mogućnost da obave svoj posao na puzdan i kvalitetan način.

Naša stara poslovica glasi: “Bez alata, nema zanata”.

Materijali

Poseban deo našeg fokusa tokom rada jeste na kvalitetu zamenskih delova. Naš posao bi bio polovično dobar ako bi koristili delove različitog kvaliteta. A to ne smemo da dozvolimo.

Bolje je pazariti jednom kvalitetan deo nego dva puta deo lošeg kvaliteta. Taj deo sumnjivog kvaliteta može da ugrozi rad celog bojlera i da uzrukuje razne kvarove drugih delova.

Imajte to uvek na umu!

Naravno, u slučaju da je klijent već pazario zamenske delove, koristićemo njih. Bitno je da su kvalitetom dobri a ako nisu to čemo naznačiti klijentu.

Dobrobit klijenta nam je na prvom mestu uvek bio i uvek će biti!

Servis bojlera Zemun – zakazivanje

Zakazivanje servisa bojlera možete obaviti pozivom i putem e-maila

Od nas možete da očekujete dostupnost 24 sata, dolazak u najkraćem vremenskom roku, profesionalnu uslugu i adekvatan savet.

Vaš Vodoinstalater Beograd Tim


Pozovite nas!