SERVIS BOJLERA ZEMUN

SERVIS BOJLERA ZEMUN, servis svih vrsta bojlera. Servis bojlera Zemun povoljne cene, račun i garancija. Hitan servis bojlera Zemun non stop – 24h.


Servis bojlera Zemun Tim obavlja adekvatan servis bojlera, zamenu starih i ugradnju novih bojlera. Servis bojlera Zemun servisira i ugrađuje sve vrste bojlera, svih starosti.

Izdajemo račun i garanciju za sve naše usluge.

SERVIS BOJLERA ZEMUN ODUHVATA

  • Provera sigurnosnog ventila;
  • provera termostata;
  • provera grejača;
  • čišćenje kamenca iz bojlera;
  • provera kazana bojlera (ukoliko se sumnja da je probijen);
  • provera ostalih instalacija povezanih sa bojlerom.

Servis bojlera obavljamo prateći standarde uz korišenje kvalitetnih zamenskih delova.


SERVIS BOJLERA ZEMUN

Naši serviseri su Vam na raspolaganju tokom cele nedelje. Radi hitnih intervencija smo dostupni non stop kada dolazimo u najkraćem mogućem roku. Obezbeđujemo kvalitetne zamenske delove ali ukoliko želite sami da ih obezbedite ili ih već posedujete, naravno to je moguće.

Izdajemo račun i garanciju za sve naše usluge.


Servis bojlera Zemun - Vodoinstalateri Beograd Tim

Servis bojlera Zemun – Vodoinstalateri Beograd Tim


Servis bojlera Zemun obuhvata

Servis bojlera (Zemun) obuhvata stručan pregled bojlera i adekvatnu zamenu svih delova koji su neispravni. Posedujemo bazu rezervnih delova za bojlere.

Naš tim Vam je na usluzi 24h, non stop tokom cele godine. Dostupni smo na teritoriji Zumuna i okoline.

Dolazimo odmah po pozivu ili pak u ugovoreno vreme koje odgovara klijentu. Kod nas su moguća zakazivanja naših usluga i do nekolika dana u napred.

Popravka bojlera Zemun

Stručna popravka bojlera Zemun i okolina, povoljna cena uz račun i garanciju. Popravka bojlera Zemun, radimo sa svim bojlerima svih proizvođača. Kolege poseduju svoju bazu rezevnih delova pa popravka bojlera može da počne odmah po njihovom dolasku. Naravno, ako posedujete rezervne delove, kolege će njih korisiti.

Bitno je da su zamenski delovi odgovarajućeg kvaliteta kako bi se popravka bojlera obavila pouzdano. Ukoliko želite da Vi obezbedite zamenske delove, posavetujte se sa našim kolegama o tehničkim detaljima kako bi pazarili kvalitetne i odgovrajauće delove.

Montaža bojlera Zemun

Stručna montaža bojlera Zemun i okolina, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Ugradnja bojlera Zemun, radimo svim danima u nedelji, možete zakazati intervenciju kada Vama odgovara. Ugradnja bojlera na svim lokacijama, brza i povoljna usluga. Ugradnja svih vrsta bojlera na mestu starog bojlera, efikasno i pedantno. Kolege su stručni vodoinstalateri i svoj posao vrše adekvatno.

Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite našim serviserima. Ukoliko nema obezbeđen bojler, možete se dogovoriti sa kolegama da ga pazare, dovezu i ugrade. Bitno je da informišete kolege o proizviđaču i tipu bojlera. Ako niste sigurni koji bojler želite da kupite, posavetujte se sa kolegama. Stojimo Vam na raspolaganju.

Zamena bojlera Zemun

Efikasna zamena bojlera Zemun, povoljna cena zamene, izdajemo račun i garanciju na uslugu. Zamena bojlera svih vrsta na svim lokacijama. Radimo sa svim vrstama bojlera svih proizvođača, svih starosti i stanja. Kolege su vrlo efikasne prilikom zamene starog bojlera novim. Ugrađujemo nov bojler na mesto starog. Ako je potrebno, montiraćemo ga na novu lokaciju.

Sa našim timom je sve moguće, na Vama je da nas kontaktirate sve ostalo prepustite našim stručnim vodoinstalaterima. Kao što smo već spomenuli iznad, ukoliko niste obezbedili bojler, možete radi toga da se oslonite na nas.

Tu smo za Vas!

Čišćenje kamenca iz bojlera Zemun

Adekvatno čišćenje kamenca iz bojlera Zemun, povoljna cena i brza usluga. Izdajemo račun i garanciju. Čišćenje kamenca iz svih vrsta bojlera, svim danima u nedelji. Ako je potrebno dolazimo u kratkom roku kod Vas, kolege su uvek dežurne. Brza, efikasna i kvalitetna usluga čišćenja bojlera od strane stručnih lica. Kolege obezbeđuju zamenske delove koji se prilikom čišćenja bojlera menjanju. Naravno ako ste ih Vi već obezbedili, koristićemo njih. Sa našim vodoinstalaterima se možete dogovoriti oko svega.

Kamenac u bojleru je veliki neprijatelj sa kojim se borimo nekoliko decenija. Bojler pun kamenca slabije greje vodu i greje manje vode u odnosu na isti taj bojler koji je bez kamenca. Razlika je velika u potrošnji električne energije ali takođe i u količini dobijene tople vode. Stoga naša preporuka je da servisirate Vaš bojler uvek na vreme u odnosu na to koliko ga koristite. To je vrlo važna rutina koja Vam obezbeđuje pre svega bezbedan, pravilan i dug rad bojlera. Kolege Vam stoje na raspolaganju i radi hitnih intervencija kada je neophodno odmah doći i rešiti havariju sa bojlerom koja u glavnom nastaje usluge neredovnog servisiranja istog.

Računajte na nas!

Servis bojlera Zemun – o nama

Na teritoriji Zemuna smo pristuni više od 30 godina.  U samom početku, bili smo porodičan servis i tokom vremena smo rasli. Danas smo velika firma sa nekoliko timova vodoinstalatera. Od prvog dana do danas smo po kvalitetu i pouzdanosti ostali isti.

Naš tim čine iskusni serviseri, dokazani majstori svog zanata. Svoj posao obavljaju po svim standardima ali uz poštovanje internog pravilnika firme.

Na ovaj načim postižemo da naši klijenti odaberu nas kao njihov servis.

Ovom prilikom im zahvaljujemo na tome.


Servis bojlera Zemun – kvalitet usluge

Ovim poslom se bavimo decenijama i poznajemo sve vrste bojlera novije ili starije proizvodnje u najmanji njihov deo. Servisirali smo sve vsrte bojlera do sada i u ovom poslu za nas nema nepoznanica.

Tu gde se sada nalazimo jeste zahvaljujući kvalitetu našeg rada i posvećenosti istom. Ključ našeg poslovanja jesu iskusni majstori, moderni alati i kvalitetan zamenski materijal

Zaposleni

Kao što smo već pomenuli, kolege su stručni vodoinstalateri koji svoj posao obavljaju adekvatno. Svaki posao rade na iznad navedene načine i time postužu da svaki bojler bude kao nov. Interna pravila firme zahtevaju da se svaki bojler detaljno pregleda i da se sve neispravnosti ma koliko male bile otklone.

Alati

Moderni alati su nam na raspolaganju u svakom trenutku, daju nam mogućnost bržeg i boljeg servisa. Kvalitetnim alatima našim vodoinstalaterima dajemo bolju mogućnost da obave svoj posao na puzdan i kvalitetan način.

Naša stara poslovica glasi: “Bez alata, nema zanata”.

Materijali

Poseban deo našeg fokusa tokom rada jeste na kvalitetu zamenskih delova. Naš posao bi bio polovično dobar ako bi koristili delove različitog kvaliteta. A to ne smemo da dozvolimo.

Bolje je pazariti jednom kvalitetan deo nego dva puta deo lošeg kvaliteta. Taj deo sumnjivog kvaliteta može da ugrozi rad celog bojlera i da uzrukuje razne kvarove drugih delova.

Imajte to uvek na umu!

Naravno, u slučaju da je klijent već pazario zamenske delove, koristićemo njih. Bitno je da su kvalitetom dobri a ako nisu to čemo naznačiti klijentu.

Dobrobit klijenta nam je na prvom mestu uvek bio i uvek će biti!

Servis bojlera Zemun – zakazivanje intervencije

Zakažite intervenciju za isti dan ili do nekoliko dana u napred, shodno Vašim obavezama. Radimo tokom cele nedelje, 365 dana u godini. Pokrivamo celu teritoriju Zemuna i okoline. Na Vama je da nas pozovete a sve ostalo prepustite našim kolegama. Potpuno smo opremljeni da obavimo sve naše usluge na licu mesta. Ukoliko kojim slučajem je potrebno obezbediti vodomaterijal ili zamenske delove, oslonite se na naše kolege.

Radimo sa svim vrstama bojlera, svih starosti i stanja. Servis, popravka, zamena i ugradnja novih bojlera.

Od nas možete da očekujete dostupnost 24 sata, dolazak u najkraćem vremenskom roku, profesionalnu uslugu i adekvatan savet. Pozovite nas odmah ukoliko primetite da Vaš bojler ima problem u radu. Pre svega je bitno da ga isključite sa električne energije. Kolege kada dođu će detaljno da pregledaju bojler, ustanoviće kvar a zatim ga i odkloniti.

Oslonite se na nas!

Vaš Vodoinstalater Beograd Tim


Pozovite nas!