Servis bojlera Zvezdara

Servis bojlera Zvezdara, servis svih vrsta bojlera. Servis bojlera Zvezdara po povoljnim cenama. Servis bojlera Zvezdara – kvalifikovani vodoinsalateri24h.

Za sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Servis bojlera Zvezdara od strane kvalifikovanih vodoinstalatera. Obavljamo servis svih tipova i vrsta bojlera, svih starosti i stanja. Dostupni smo 24h – non stop na teritoriji Zvezdare i okoline.

SERVIS BOJLERA ZVEZDARA

Naš tim obezbeđuje pouzdanu, povoljnu i adekvantu uslugu tokom celog dana i cele noći na celoj teritoriji Zvezdare i okoline. Odlikuje nas rad sa svim vrstama bojlera, svih proizvođača. Servis starih bojlera se od strane našeg tima vrši svakodnevno. Ukoliko je bojler u krajnje lošem stanju, kolege će Vam predožiti adekvatnu zamenu.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!


Servis bojlera Zvezdara – kada se obavlja?

Pravilan interval servisa je na 6-12 meseci, time osiguravate odlično stanje bojlera u svakom trenutku. Ukoliko se pridržavate predloženog servisnog intervala, Vaš bojler će biti pre svega bezbedniji ali i ekonomičniji (brže će zagrevati vodu i trošiće manje struje).

Servis bojlera Zvezdara obuhvata:

  • Provera sigurnosnog ventila;
  • provera termostata;
  • provera grejača;
  • čišćenje bojlera od kamenca;
  • provera ostalih delova bojlera i instalacija povezanih sa njim.

Redovno servisiranje bojlera pre svega osigurava bezbedan rad bojlera, Vašu sigurnost. Nemojte odlagati servis ili popravku bojera ukoliko primetite da nije ispravan. Možete lako doći u situaciju da se povredite ili da nastane velika havarija i materijalna šteta.

Takođe, redovan servis znatno produžava radni vek bojlera!


Servis bojlera Zvezdara - Vodoinstalateri Beograd Tim

Servis bojlera Zvezdara – Vodoinstalateri Beograd Tim


Popravka bojlera Zvezdara

Stručna popravka bojlera Zvezdara, povoljna cena uz račun i garanciju na uslugu. Popravka bojlera Zvezdara tokom dana i noći – non stop! Dolazimo ubrzo po pozivu na svaku adresu i rešavamo brzo i efikasno svaki problem sa bojlerom. Posedujemo svoju bazu rezervnih delova, tako da smo u mogućnosti da popravimo većinu vrsta bojlera odmah po dolasku.

Popravka bojlera se vrši rutinski, efikasno i u najkraćem mogućem roku kako bi se bojler vratio u radno stanje. Kolege su iskusni vodoinstalateri koji servis i popravku bojlera obavljaju desetinu puta u toku 24 sata.

Budite slobodni da nas kontaktirate i zakažete servis ili popravku bojlera. Tu smo za Vas!

Na naš servis se možete osloniti u bilo kom trenutku, tokom dana i noći, tokom cele godine. Dostupni smo radi servisa bojlera i ostalih naših vodoinstalaterskih usluga tokom svih državnih i verskih praznika.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!