OTPUŠAVANJE CEVI BEOGRAD

OTPUŠAVANJE CEVI BEOGRAD 24h, dolazak odmah po pozivu. Mašinsko otpušavanje cevi modernim mašinama na adekvatan način. Otpušavanje cevi non stop!


Otpušavanje cevi po povoljnim cenama prateći sve standarde od strane stručnih vodoinstalatera. Uspešno obavljamo otpušavanje cevi svih tipova, bilo da je zapušenje lokalno ili globalno. Otpušenje cevi vršimo mašinski, ručno i VOMA sistemom.

OTPUŠAVANJE CEVI 24H

– Dostupni smo tokom dana i noći;
– dolazimo odmah;
– stručno otpušavanje;
– savremene mašine za otpušavanje cevi;
snimanje cevi kamerom;
– savet vodoinstalatera.

Naši timovi otpušavanje cevi obavljaju prilično često u toku dana, 365 dana u godini. Radi se o jednoj od najčešćih usluga koje potražuju naši sugrađani.

Otpušavanje cevi obavljamo tokom dana i noći, kada god je to potrebno našim sugrađanima. Naši dežurni vodoinstalateri su vam na raspolaganju u svakom trenutku. Dolazimo na vašu adresu u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Dostupni smo na celoj teritoriji grada Beograda i okoline. Dolazimo kod Vas u ugovoreno vreme bez kašnjenja ili odmah ukoliko se radi o hitnoj intervenciji.


OTPUŠAVANJE CEVI BEOGRAD

Stručno otpušavanje cevi Beograd, povoljna cena, izdajemo račun na sve usluge. Mašinsko i ručno otpušavanje cevi Beograd non stop, dolazimo odmah po pozivu! Poslujemo na u svim opštinama u gradu, na svakoj se nalazi nekoliko naših kolega koje dežuraju tokom noći i dana. Spremne, da radi bilo koje naše usluge dođu na sve adrese u Beogradu i okolinu.

Otpušavanje cevi vrše naše stručne kolege velikog iskustva kojima je ova usluga potpuno rutinska. Tokom 24 sata, naš tim otpuši nekoliko desetina cevi na teritoriji Beograda. Otpušavanje cevi vršimo mašinski u većini slučajeva, zatim VOMA sistemom i malo ređe ručnim sajlama.

Otpušavanje cevi – kada se obavlja?

Otpušavanje cevi se u 99% slučajeva obavlja kada je već kanalizaciona cev zapušena. Nažalost, sugrađani u većini slučajeva čekaju zadnji momenat i pozivaji nas kada je već cev zapušena. Tada je teže otpušiti cev što svakako utiče i na cenu otpušavanja.

Otpušavanje cevi obavljamo najsavremenijim mašinama za tu vrstu posla koje nam omogućavaju da ovaj zadatak odradimo maksimalno dobro. U slučaju da imamo poteškoća u otpušenju kanalizacionih cevi, imamo mogućnost korišćenja kamera, koje nam pomažu u tom poslu.

Naše timove čine kvalifikovani vodoinstalateri višedecenijskog iskustva kojima nijedna havarija nije strana. Svako otpušenje obavljaju profesionalno u skladu pravilinka firme, adekvatno i pouzdano. Izuzetno dugačko iskustvo u otpušavanju cevi je na našoj strani, stoga ne postoji zagušenje koje naše kolege neće rešiti.


Zašto nastaje zapušenje cevi

Zapušenje cevi nastaje iz nekoliko razloga a glavni su stanje kanalizacionih cevi koje je u glavnom katastrofalno i nemarnost sugrađana koji u kanalizaciju bacaju s.v.e.

Stanje kanalizacionih cevi u većini zgrada je takvo da njihov protok je sveden na deseti deo mogućnosti same cevi (otpušavanje cevi). Zamislite kanalizacionu cev od 110mm, tokom godina korištenja nakupljaju se masnoće i sitni ostaci hrane i zadebljuju zid cevi. Cev stara 35 godina je sada puna pomenutih masnoća koje su stvrdnule poput betona. Takva cev je sada sužena sa 110mm na svega 2 -3 mm, nekad i manje.

To je glavni razlog zašto se zagušenje cevi ponavlja.

Sugrađani ne biraju šta bacaju u kanalizaciju, tako da kora od lubenice u komadima, pelene, ogromna parčad ubrusa, celi krompiri pa i lutke su redovni gosti kanalizacionih cevi. Sve šta može da prođe kroz wc šolju, možete slobodno zamisliti u cevima (otpušavanje cevi).


Šta može da se desi prilikom zagušenja cevi?

U većini slučajeva dolazi do izlivanja fekalija iz wc šolje, slivnika, kade, tuš kabine, lavaboa, bidea i sudopere. Prilikom izlivanja fekalja dolazi do poplave kupatila/kuhinje ili poplave dela stana/kuće.

Primera radi, ukoliko dolazi do izlivanja fekalija iz kupatila na trećem spratu, postoji mogućnost da se pojavi vlaga i kapanje vode u kupatilu i ostalim prostorijama ispod pomenutog. Drugim rečima nastaje materijalna šteta.

Takođe. u određenim situacijama može doći do kratkog spoja pa čak i požara! Stoga je bitno da se otpušenje cevi obavi čim primetite da je došlo do zagušenja. Regaovanje na vreme Vas može spasiti velikih havarija i troškova.

Pored navedenog, bitno je da znate kako da reagujete u slučaju poplave stana ili kuće. Na sledećem linku smo Vam sve lepo opisali – šta raditi u slučaju poplave.

Skraćena verzija  – šta raditi u slučaju poplave

Prvo što je potrebno da uradite jeste da pozovete vodoinstalatera – vodoinstalater Beograd kontakt. Zatim, da sabrani pokušate da zaustavite napredovanje fekalija iz kupatila ili kuhinje ka ostalim prostorijama stana ili kuče (otpušavanje cevi). Ukoliko postoje stambene jedinice iznad Vas koje koriste istu kanalizacionu vertikalu, pokušajte da ih kontaktirate i zahtevate da ne koriste kanalizaciju.

Time postižete da se pritisak fekalija u cevima ne povećava nagomilavanjem novim feklaijama.


Naš savet

Potrudite se da budete pribrani, pokušajte da obavite sve iznad navedeno kako bi iz ove neprijatne situacije izašli sa što manje štete. Kolege vodoinstalateri će nakon dolaska brzo rešiti havariju koja može biti a ne mora biti kod Vas, već u stanu ispod ako ga ima.

Nekad je potrebno otpušiti celu vertikalu kuće ili zgrade radi rešavanja problema, to odlučuju kolege na licu mesta u odnosu na samu situaciju sa zapušenjem.

Vaš Vodoistalateri Beograd Tim

Pozovite nas!