• Kapanje vode sa plafona komšijama ispod

Kapanje vode sa plafona komšijama ispod, pronalazimo mesto curenja i saniramo ga po povoljnim cenama uz račun i garanciju. Radimo non stop 24h, dolazimo ubrzo po pozivu.


KAPANJE VODE SA PLAFONA KOMŠIJAMA ISPOD

Rani jutarnji sati, dežurni vodoinstalater Vodoinstalateri Beograd Tima prima poruku putem vibera. Mlađa sugrađanka nas kontaktira da se informise o tome da li je moguće kapanje vode sa plafona komšijama ispod. Komšije ispod su je zamolile da proveri da li joj curi voda negde u kupatilu jer su primetili nekoliko fleka na plafonu kupatila. I sama je ubeđena da voda curi iz stana iznad(njenog stana), ali ne može da nađe mesto curenja vode u kupatilu.

Detekcija curenja vode po povoljnim cenama od strane stručnih vodoinstalatera.

Napominje nam da je u njenom kupatilu sve suvo, lično je sve pregledala i nije našla ništa sumnjivo.

Nakon nekoliko primljenih fotografija kupatila koje se spominje, preporučujemo joj da zakaže intervenciju(više o zakazivanju intervencija na sledećoj stranici – zakažite intervenciju), što ona i čini. Nekoliko časova kasnije se pojavljujemo na datoj adresi, po dogovoru. Prvo odlazimo kod komšija ispod gde su se pojavile fleke i kapa voda sa plafona kupatila. Kao što nam je sugrađanka i objasnila, nekoliko je fleka na plafonu kupatila i blago kapanje vode sa plafona.

Odlučujemo da pregledamo kupatilo iznad, radi lociranja uzroka kapanja vode sa plafona i njegovog odklanjanja. Po ulasku u kupatilo na prvi pogled zapažamo potpuno suvo kupatilo, bez vlage. Krećemo u detaljniju analizu kupatila, jakim baterijskim lampama osvetljavamo sve sumnjive delove kupatila.

Posle 30 minuta detaljne analize nailazimo na ventil i neprimetni mali trag vode. Voda se neprimetno slivala niz fugnu pločica na zidu, zatim po podu do ćoška kupatila gde se ulivala u malu pukotinu između pločica. Tu se između pločica i poda vremenom stvarao vodeni dzep koji je u jednom momentu našao svoj put kroz ploču. Kapanje vode sa plafona se nije zaustavilo ni nakon zatvaranja glavnog ventila u zgradi.

Pitate se zašto se nije zaustavilo kapanje vode nakon zatvaranja ventila?

Gore smo spomenuli da se stvorio vodeni dzep koji može da sadrži i po 10-tak litara vode. Iznad pomenuti vodeni dzep je bio dovoljno veliki da se iz njega sliva voda kroz ploču i do nekoliko sati. Glavni ventil zgrade se naravno ne sme toliko dugo držati zatvorenim zbog ostalih stanara zgrade. Možda Vam sve ovo zvuči neverovatno ali to je svakodnevna pojava za nas vodoinstalatere.

Nakon uspešnog lociranja uzročnika kapanja vode sa plafona komšijama ispod, zamenili smo ventil. Zatim ponovo pregledali celo kupatilo da budemo sigurni da se kapanje komšijama ispod neće ponoviti. Kapanje vode sa plafona se zaustavilo posle nekoliko časova.

Sugrađanka je nakon nekoliko dana angažovala molere radi renoviranja plafona kupatila ispod. Da nije na vreme reagovala, šteta bi bila daleko veća. Na sledećoj stranici pročitajte kolika šteta nastaje zbog curenja vode sa plafona – curenje vode od komšija iznad.

Voda prolazi kroz fuge – fugne

Ukoliko voda prolazi kroz fuge, mogući su veliki problemi i prilična šteta. Ako posumnjate da voda prolazi kroz fugne, pozovite nas da bi rešili problem. U glavnom sugrađani i ne primete da voda ulazi i prostor između zida i pločica. Nekad prosto nije ni moguće primetiti, već komšija iz stana pored ili ispod nas izveste da se pojavila vlaga kod njih.

Iako se kod Vas ništa ne dešava, nema vlage, nema viška vode i sve je u odličnom stanju, ukoliko voda prolazi kroz fuge, ona se nakuplja na jednom mestu. Nakupljanje vode u zidu je redovna pojava i nekad prođu meseci da bi se išta primetilo. Iz tog razloga ako komšije posumnjaju da voda potiče iz Vašeg kupatila, savetujemo da prvo proverite sve pa tek onda da negirate problem.

Pozovite nas, kolege će doći u kratkom roku i obaviti analizu kupatila. Brzo ćemo znati o čemu je reč.

kapanje_vode_sa_plafona_komsijama_ispod_vodoinstalateri_beograd

Adekvatna usluga sanacije kapanja

Od nas možete da očekujete profesionalnu uslugu, adekvatno lociranje mesta curenja i njegovu snaciju. Kolege su vrsni majstori svog zanata i ovu uslugu vrše par puta dnevno. Nekad sanacija nije adekvatno rešenje pa je na primer u slučaju dotrajalosti cevi neophodna njihova zamena. Kolege mogu odmah pristupiti zameni cele cevi ili celog vodovodnog ili kanalizacionig sistema u objektu. Odmah nakon završenog rada, možete slobodno da koristite instalacije vode i kanalizacije.

U toku dana se situacije ovog tipa dešavaju nekoliko puta u raznim delovima grada. Nekad je krivac loša adaptacija kupatila, nekad neispravan ventil za vodu a nekad i dotrajala cev koja je vremenom propala. Naravno, postoji još nekoliko uzročnika zbog kojih kaplje voda sa plafona komšijama ispod. Kolege ih sve znaju i tačno znaju kako svakom od njih da pristupe pravilno i da reše problem u najkraćem mogućem roku uz najmanju štetu. Potpuno smo opremljeni da izvršimo sve vodoinstalaterske usluge a pogotovo hitne intervencije gde je jako bitno da se sve bavi na vreme.

Računajte na naše stručne vodoinstalatere non stop!

Hitna usluga sanacije 24h

Naše radno vreme je 24 sata, opslužujemo ceo grad Beograd i okolinu. Ukoliko Vam je hitno, kolege mogu da dođu na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku. U glavnom se radi o 50 procenata slučajeva kada je neophodno da kolege dođu odmah ili bar u kratkom roku. Kolege imaju sav potreban alat, vodomaterijal i zamenske delove kako bi odmah pristupile rešavanju uzroka problema.

Kao što smo naveli, raspolažemo kamerama sa kojim vidimo stanje cevi vode i kanalizacije. Mesto curenja se brzo pronalazi što je u slučajevima kada materijalna šteta raste veoma bitno. Sav posao obavljamo uz minimalnu štetu, time se štedi vreme i novac. Računjate na naše vodoinstalatere u bilo koje doba dana ili noći. Budite slobodni da nas kontaktirate kako bi na vreme došli i rešili problem, nemojte gledati koje je doba dana ili noći, što pre kolege dođu manja je mogućnost od nastanka materijalne štete.

Računjate na nas!

Zakazivanje intervencije

Vodoinstalateri Beograd Tim Vam omogućava da zakažete intervenciju za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Zakažite bilo koju našu intervenciju kada Vama odgovara u skladu sa Vašim obavezama. Naravno, kada se radi o hitnim slučajevima, naši dežurni vodoinstalateri su Vam na raspolaganju u svakom trenutku. Dolazimo na svaku adresu u Beogradu i u okolini u najkraćm mogućem roku bez kašnjenja i odlaganja.

Možete se u potpunosti osloniti na naše kolege, na Vama je da nas pozovete a sve ostalo da prepustite nama. Ukoliko bude bilo potrebe za vodomaterijalom, obezbediće ga naš tim. Potpuno smo opremljeni kako sa vodomaterijalom tako i sa alatima da prihvatimo sve poslove svih obima.

Oslonite se na naš tim tokom celog dana i cele noći 365 dana u godini!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Slične teme koje mogu da Vam pruže bitne informacije.

Curenje vode – plafon

Plafon – curi voda

Curi voda sa plafona kupatila – poplava

Intervencije Vodoinstalateri Beograd

Pozovite nas!