• Voma sistem

VOMA sistem odgušenja Beograd, povoljna cena, izdajemo račun na sve usluge. WOMA sistem odgušenja kao najnapredniji vid odgušenja kanalizacije.

Radimo non stop!


Obavljamo stručno odgušenje kanalizacije VOMA – WOMA sistemom 24h, 365 dana u godini. Odgušenje kanalizacije WOMA – VOMA po vrlo povoljnim cenama. Radimo na teritoriji Beograda i okoline, na svaku adresu dolazimo u rekordnom roku!

ODGUŠENJE VOMA – WOMA SISTEMOM

VOMA sistem (WOMA sistem) za odgušenje cevi predstavlja najnapredniji vid odgušenja. Izuzetno je efikasan i kod najjačih zagušenja cevi koje lako odguši. Njime rukovode naše stručne kolege koje su prošle posebnu obuku za taj posao.

Kako radi WOMA sistem – VOMA

U pitanju je napredni sistem za odgušenja, koji sem što odgušuje cevi, ispira ih pod visokim pritiskom. Iz tog razloga VOMA sistem je najbolje rešenje za odgušenja. Nakom tretiranja cevi, cev je čista kao prvog dana postavljanja.

Voma sistem funkcioniše tako što kroz posebno crevo sprovodi vodu pod visokim pritiskom. Na vrhu pomenutog creva, nalazi se dizna kroz koju izlazi voda pod pritiskom od 200 atmosfera-bari. Pritisak je ogroman, sa lakoćom mlaz vode koji izbacuje voma sistem može probiti paletu(drvene daske debele 2cm).

Šta sve odgušuje WOMA – VOMA sistem?

Tokom naših intervencija, nailazili smo na zemlju, parčiće drveta, glinu, kore od lubenice, pelene, pesak u cevima(svašta nešto još…). Kod poteškoća mašinskog odgušenja, dolazi na red snimanje cevi kamerom. Tom prilikom, dobijemo informacije šta se nalazi u cevi i gde. Nakon toga, VOMA sistem se koristi radi odgušenja. 

VOMA sistem spada u hitne intervencije, nemojte se ustručavati da nas pozovete! Kolege su dežurne tokom dana i noći i spremne da dođu na Vašu adresu u vrlo kratkom roku.

OTPUŠAVANJE CEVI WOMA

Kvalitetno otpušavanje cevi WOMA sistemom non stop, povoljna cena otpušavanja uz račun. Radimo 24h otpušavanje cevi WOMA sistemom Beograd i okolina. Pouzdano i kvalitetno otpušavamo sve vrste cevi na svim lokacijama. Ukoliko mašinskim sajlama nismo u mogućnosti da otpušimo kanalizaciju, kolege će obaviti otpušavanje kanalizacije WOMA sistemom. Ovaj vid otpušavanja nije moguće primeniti svuda, svakako o tome naše kolege vode računa.

Šta možete da očekujete od nas?

Od našeg tima možete da očekujete dostupnost u svakom trenutku, brzu i efikasnu uslugu odgušenja svih kanalizacionih cevi i odlično obavljene sve ostale naše usluge. Na sve naše usluge izdajemo račun.

Pozovite nas odmah, tu smo za Vas! Nemojte čekati zadnji momenat da dođe do izlivanja fekalija iz kanalizacije.

WOMA ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Povoljno WOMA odgušenje kanalizacije, radimo non stop, dolazimo odmah. WOMA odgušenje, povoljna cena uz račun. Radimo 7 dana u nedelji preko cele godine. Kao što smo već opisali, WOMA odgušenje je krajnje i najbolje rešenje za teška zagušenja svih kanalizacionih cevi. Njena snaga se ne može upoređivati sa drugim tehnikama odgušenja. WOMA sistem za odgušenje je prosto superioran u odnosu na sve ostale tipove odgušenja.

Ukoliko primetite da imate problem sa kanalizacionim cevima, pozovite naše kolege da odmah dođu i reše problem ili pak zakažite intervenciju i do nekoliko dana u napred. Kolege su uvek dežurne i spremne da obave stručno WOMA odgušenje kanalizacije.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Voma sistem – Vodoinstalateri Beograd Tim

Voma sistem – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!