• Voma sistem

VOMA sistem odgušenja Beograd, povoljna cena, izdajemo račun na sve usluge. WOMA sistem odgušenja kao najnapredniji vid odgušenja kanalizacije.

Radimo non stop!


Obavljamo stručno odgušenje kanalizacije VOMA – WOMA sistemom 24h, 365 dana u godini. Odgušenje kanalizacije WOMA – VOMA po vrlo povoljnim cenama. Radimo na teritoriji Beograda i okoline, na svaku adresu dolazimo u rekordnom roku!

ODGUŠENJE VOMA – WOMA SISTEMOM

VOMA sistem (WOMA sistem) za odgušenje cevi predstavlja najnapredniji vid odgušenja. Izuzetno je efikasan i kod najjačih zagušenja cevi koje lako odguši. Njime rukovode naše stručne kolege koje su prošle posebnu obuku za taj posao.

Kako radi WOMA sistem – VOMA

U pitanju je napredni sistem za odgušenja, koji sem što odgušuje cevi, ispira ih pod visokim pritiskom. Iz tog razloga ovo je najbolje rešenje za odgušenja. Nakom tretiranja cevi, cev je čista kao prvog dana postavljanja.

Voma sistem funkcioniše tako što kroz posebno crevo sprovodi vodu pod visokim pritiskom. Na vrhu pomenutog creva, nalazi se dizna kroz koju izlazi voda pod pritiskom od 200 atmosfera-bari. Pritisak je ogroman, sa lakoćom mlaz vode koji izbacuje može probiti paletu(drvene daske debele 2cm).

Šta sve odgušuje WOMA – VOMA sistem?

Tokom naših intervencija, nailazili smo na zemlju, parčiće drveta, glinu, kore od lubenice, pelene, pesak u cevima(svašta nešto još…). Kod poteškoća mašinskog odgušenja, dolazi na red snimanje cevi kamerom. Tom prilikom, dobijemo informacije šta se nalazi u cevi i gde. Nakon toga, ovaj sistem se koristi radi odgušenja. 

VOMA sistem spada u hitne intervencije, nemojte se ustručavati da nas pozovete! Kolege su dežurne tokom dana i noći i spremne da dođu na Vašu adresu u vrlo kratkom roku.

OTPUŠAVANJE CEVI WOMA

Kvalitetno otpušavanje cevi WOMA sistemom non stop, povoljna cena otpušavanja uz račun. Radimo 24h otpušavanje cevi WOMA sistemom Beograd i okolina. Pouzdano i kvalitetno otpušavamo sve vrste cevi na svim lokacijama. Ukoliko mašinskim sajlama nismo u mogućnosti da otpušimo kanalizaciju, kolege će obaviti otpušavanje kanalizacije WOMA sistemom. Ovaj vid otpušavanja nije moguće primeniti svuda, svakako o tome naše kolege vode računa.

Šta možete da očekujete od nas?

Od našeg tima možete da očekujete dostupnost u svakom trenutku, brzu i efikasnu uslugu odgušenja svih kanalizacionih cevi i odlično obavljene sve ostale naše usluge. Na sve naše usluge izdajemo račun.

Pozovite nas odmah, tu smo za Vas! Nemojte čekati zadnji momenat da dođe do izlivanja fekalija iz kanalizacije.

WOMA ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Povoljno WOMA odgušenje kanalizacije, radimo non stop, dolazimo odmah. WOMA odgušenje, povoljna cena uz račun. Radimo 7 dana u nedelji preko cele godine. Kao što smo već opisali, WOMA odgušenje je krajnje i najbolje rešenje za teška zagušenja svih kanalizacionih cevi. Njena snaga se ne može upoređivati sa drugim tehnikama odgušenja. WOMA sistem za odgušenje je prosto superioran u odnosu na sve ostale tipove odgušenja.

Ukoliko primetite da imate problem sa kanalizacionim cevima, pozovite naše kolege da odmah dođu i reše problem ili pak zakažite intervenciju i do nekoliko dana u napred. Kolege su uvek dežurne i spremne da obave stručno WOMA odgušenje kanalizacije.

WOMA za odgusenje kanalizacije je najbolje rešenje kojim raspolažemo. Kao što smo naveli, izuzetno je efikasan i kod najtežih zapušenja kanalizacije, gde se najčešće i korsiti. Pored uspešnosti ovog sistema, bitno je iskustvo vodoinstalatera koji njime upravlja. Kolege su izuzetni majstori zanata i prošli su oboku kako bi upravljali WOMA sistemom. Svoj posao VOMA obavlja najbolje moguće a isto važi i za naše kolege. Gde god na teritoriji Beograda i okoline da Vam zatrebaju naše usluge, stojimo Vam na raspolaganju. Na svaku adresu dolazimo u dogovoreno vreme ili po hitnom postupku.

Računajte na naš tim vodoinstalatera uvek i svuda, tu za Vas!

HITNO ODGUŠENJE WOMA

Obezbeđujemo hitno odgušenje WOMA sistemom svih vrsta kanalizacionih cevi. Radimo non stop na celoj teritoriji Beograda i u okolini. Trudimo se da na svaku adresu klijenta dođemo u najkraćem mogućem roku. Brzina dolaska je vrlo bitna i iz tog razloga u svakom delu grada imamo po jednu ekipu vodoinstalatera koja je uvek spremna da krene na svaku adresu.

Svi naši timovi imaju svoja WOMA vozila, potpuno su opremeljeni da prihvate sve zahteve klijenata svih obima. Kolege odmah po dolasku pristupaju odgušenju WOMA sistemom koje u zavisnosti od jačine zapušenja može biti kratko ali takođe može da potraje.

Jedno je sigurno, kolege će rešiti problem ma kakav on bio. Ponekad je potrebno da snimimo cevi kanalizacije kako bi znali tačnu lokaciju zapušenja i šta je napravilo zapušenje. Ove informacije su vrlo bitne kolegama, pogotovo kod jakih zapušenja. Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite nama.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

WOMA ODGUŠENJE BEOGRAD

Stručno WOMA – VOMA odgušenje kanalizacije Beograd i okolina. Radimo tokom celog dana i cele noći. Izdajemo račun na obavljene usluge. Odgušenje odvoda WOMA se radi non stop, na svakoj lokaciji. Kolege su kao što smo naveli obučene da reše sve vrste havarija sa cevima kanalizacije. Vrlo uspešno odgušujemo svako zapušenje ma koji tip da je u pitanju. Otpušavanje odvoda WOMA sistem brzo i vrlo efikasno na svakoj lokaciji. Dolazimo bez kašnjenja i odlaganja.

Raspolažemo sa velikim brojem potpuno opremljenih timova, što nam omogućava da pokrijemo ceo grad u svim opštinama. Kolege su dostupne u svim krajevima grada u svakom trenutku. Bilo da ste iz centra grada ili iz Borče, Rakovice, računjate na naše kolege. Odgušenje kanalizacije VOMOM je vrlo uspešno, stoga nam je najnapredniji sistem odgušenja. WOMU nije svuda moguće primeniti iz tehničkih razloga ali to je na kolegama da donesu odluku na osnovu svih prikupljenih informacija.

Pozovite nas odmah i kolege kreću ka Vama kako bi rešile Vaš problem sa cevima kanalizacije.

Tu smo uvek za Vas!

Rešavamo i najveća zapušenja

Naše kolege vodoinstalateri su obučeni da reše sve vrste zapušenja na svim lokacijama. VOMA je kao što smo naveli najbolji sistem koji se može danas koristiti a naše kolege svakodnevno koriste baš njega u odgušenju najvećih zapušenja širom našeg glavnog grada. Pored kvaliteta, vrlo smo efikasni u radu, naravno uvek postoje situacije gde su kanalizacione cevi pod velikim zapušenjem pa je kolegama potrebno više vremena da reše problem. Tada se koriste i kamere za snimanje unutrašnjosti cevi kojima dobijaju zaista odlične informacije koje su vrlo važne. Mi Vam obazbeđujemo kvalitet, na Vama je samo da nas pozovete bez obzira da li se radi o danu ili noći.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Voma sistem – Vodoinstalateri Beograd Tim

Voma sistem – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!