HITNE INTERVENCIJE KANALIZACIJA

HITNE INTERVENCIJE KANALIZACIJA, dolazimo odmah. Naš tim za Hitne intervencije kanalizacija je dostupan 24h – non stop! Radimo svim danima u nedelji!

Izdajemo račun i garanciju na sve usluge.


Dežurni tim za hitne intervencije tokom celog dana i noći 24h, preko cele godine. Dolazimo do Vas u najkraćem mogućem periodu bez kašnjenja i odlaganja – hitne intervencije kanalizacija, Vodoinstalater Beograd Tim.

Posedujemo najmodernije mašine za odpušenje i ispiranje svih vrsta kanalizacije, naš tim za hitne intervencije rešava sve vrste havarija u kratkom roku. U slučaju pucanja kanalizacione cevi, kolege vrlo efikasno rešavaju i tu vrstu problema na licu mesta.

Oslonite se na naš tim, na Vama je da nas pozovete, kolege ubrzo dolaze na Vašu adresu, brzo i efikasno rešavaju svaki problem sa kanalizacionim cevima.


HITNE INTERVENCIJE KANALIZACIJA 24h

– Hitne intervencije kanalizacija 24h;
– dolazimo ubrzo po pozivu;
– najmodernije mašine za odgušenje kanalizacije;
– najmodernije mašine za ispiranje kanalizacije;
– ručno odgušenje kanalizacije;
– mašinsko odgušenje kanalizacije;
odgušenje kanalizacije VOMA;
– sanacija svih vrsta kanalizacionih cevi;
– peofesionalna usluga non stop;
– Izdavanje računa i garancije.


Imajte na umu!

  • Naš dolazak na vreme zavisi od Vašeg poziva;
  • nemojte odlagati poziv;
  • nemojte se uspaničiti;
  • brzi smo;
  • odlično radimo;
  • pozovite nas.

Kolege će Vam pružiti najbolju moguću uslugu u najkraćem mogućem vremensom roku. Usko smo specijalizovani za rešavanje problema sa kanalizacionim cevima. Iskustvo i moderni alati nam daju prednost u odnosu na konkurente. Na Vama je samo da pozovete naš broj, sve ostalo prepustite našim vodoinstalaterima.

Računajte na nas!

HITNE INTERVENCIJE KANALIZACIJA BOGRAD

Efikasne hitne intervencije kanalizacija Beograd i okolina, brz dolazak naših kolega i uklanjanje uzroka havarije. Kolege su vrlo efikasne u svom radu i u najkraćem mogućem roku sprečavaju širenje havarije. Što nas pre pozovete, pre ćemo doći na Vašu adresu i rešiti problem. Poziv bez odlaganja u 99% slučajeva smanjuje mogućnost nastanka materijalne štete, to je vrlo bitan podatak koji bi trebalo svi da znamo.

Pokrivamo celu teritoriju Beograda i okoline, svaka opština glavnog grada je pokrivena u potpunosti. Kao što smo naveli, radimo non stop i na svaku adresu dolazimo u kratkom roku. Kolege su potpuno opremljene da obave sve hitne intervencije a o pojedinim  mašinama za odgušenje ćemo pisati ispod. Naš alat je poslednje generacije i dozvoljava nam više nego drugima, tako da smo u mogućnosti da za kijenta obavimo više nego većina naše konkurencije.

Ako Vam zatrebaju vodoinstalateri hitno, na pravom ste mestu, kolege će doći u najkraćem roku i srediće Vam sve vrste problema.

Hitne intervencije kanalizacija – mašine

Posedujemo najmodernije mašine za odgušenje i ispiranje kanalizacije pod visokim pritiskom VOMA. Našim mašinama možemo da odgušimo sve vrste zapušenja kanalizacije brzo i efikasno. Kolege su nam iskusni vodoinstlateri koji odpušenje obavljaju desetinu puta u toku 24 sata.

Pored navedenih mašina, raspolažemo kamerama za snimanje unutrašnjosti kanalizacionih cevi. Našim kamerama vidimo tačno stanje cevi i gde je nastalo zapušenje i sa čime je nastalo. Nekad nam dobro dođe da imamo informaciju gde je tačno mesto zapušenja i kako je nastalo.

Ručno odgušenje kanalizacije

Ručno odgušenje kanalizacije obavljamo tamo gde je to izvodljivo. Na žalost, ručna odgušenja imaju učinka samo kod blagih zapušenja. Za ozbiljnija zapušenja koristimo ispod opisane tehnike koje su se pokazale kao vrlo efikasna rešenja.

Mašinsko odgušenje kanalizacije – hitne intervencije kanalizacija

Mašinska odgušenja se najčešće primenjuju u hitnim intervencijama iz razloga što je već nastalo totalno zapušenje kanalizacije.
Prilikom mašinskog odgušenja kanalizacije, rotacija vrha sajle efikasno probija sve vrste čepova koji su kreirali zapušenje. Snaga same mašine je apsolutno nedostižna za bilo kog vodoinstalatera. Prosto gurna i rotaciona sila koju proizvodi mašina je daleko veća i brža u odnosu da taj posao vrši čovek.

Odgušenje i ispiranje kanalizacije VOMA sistemom

Kada su u pitanju hitne intervencije kanalizacija, deo tih intervencija moramo da obavimo, odgušimo i isperemo sa VOMA sistemom.
VOMA sistem za odgušenje kanalizacije se koristi tamo gde je odgušenje i ispiranje kanalizacije pod visokim pritiskom moguće i izvodljivo. Radi se o odličnom rešenju za najteža zapušenja kanalizacionih cevi. Tamo gde mašinske sajle nisu u mogućnosti da reše problem, VOMA odgušuje brzo i efikasno.


Hitne intervencije kanalizacija - Vodoinstalater Beograd

Hitne intervencije kanalizacija – Vodoinstalater Beograd


HITNE INTERVENCIJE SANACIJA I POPRAVKA KANALIZACIONIH CEVI

Sanacija i popravka kanalizacionih cevi non stop, dolazimo ubrzo po pozivu. Izdajemo račun i garanciju. Hitne intervencije popravka kanalizacione cevi brzo i efikasno 24h. Kolege dežuraju u toku dana i noći, 365 dana u godini radi svih problema sa kanalizacionim cevima. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Hitno snimanje cevi unutra i spolja našim specijalnim kamerama za snimanje unutrašnjosti cevi i termalnim kamerama za detekciju curenja vode. Brzo i efikasno detektujemo probleme na kanalizacionim cevima i rešavamo ih u kratkom roku. Kolege pored modernih alata raspolažu i kvalitetnim zamenskim materijalom pa mogu na licu mesta da obave svaku popravku ili zamenu cevi.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

O nama

Više od 30 godina uspešno odgušujemo, ispiramo kanalizaciju i popravljamo/menjamo kanalizacione cevi na teritoriji grada Beograda.
Naš tim za hitne intervencije za kanalizaciju potpuno je opremljen za sve vrste odgušenja i ispiranja svih vrsta kanalizacionih cevi.

Uspešno odčepljujemo kanalizaciju zgrade, kuće, dvorišta, kišne slivnike i slično.

Brzina je na našoj strani

Od nas očekujte dostupnost tokom celog dana i toku cele noći radi regularnih i hitnih intervencija. Kolege su dežurne non stop, spremne da dođu na svaku adresu u najkraćem mogućem roku. Kod hitnih intervencija brz dolazak je najvažniji, nakon čega kolege brzo rešavaju svaku vrstu havarije. Kolege su opremljene svim potrebnim alatima, vodomaterijalom i zamenskim delovima kako bi većinu intervencija obavile odmah po dolasku.

Oslonite se na naše brze, efikasne i pouzdane vodoinstalatere koji su uvek spremni da Vam se nađu u nevolji. Bilo koju havariju da imate a da se tiče našeg posla, rešavamo u najkraćem mogućem roku. Naravno, nekad su havarije velikog obima pa našim vodoinstalaterima je potrebno više vremena kako bi saniranje problema privele kraju.

Tu smo za vas, ceo Beograd i okolina – 24h – non stop!


Na naš tim mogu se osloniti naši sugrađani i sva pravna lica kojima je potrebna hitna intervencija bilo da je reč o kanalizaciji ili nekoj drugoj našoj vodoinstalaterskoj usluzi.

Budite slobodni i kontaktirajte nas u bilo kom periodu dana ili noći, naše kolege su tu za Vas.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!