HITNE INTERVENCIJE KANALIZACIJA

HITNE INTERVENCIJE KANALIZACIJA, dolazimo odmah. Naš tim za Hitne intervencije kanalizacija je dostupan 24h – non stop! Radimo svim danima u nedelji!

Izdajemo račun i garanciju na sve usluge.


Dežurni tim za hitne intervencije tokom celog dana i noći 24h, preko cele godine. Dolazimo do Vas u najkraćem mogućem periodu bez kašnjenja i odlaganja – hitne intervencije kanalizacija, Vodoinstalater Beograd Tim.

Posedujemo najmodernije mašine za odpušenje i ispiranje svih vrsta kanalizacije, naš tim za hitne intervencije rešava sve vrste havarija u kratkom roku. U slučaju pucanja kanalizacione cevi, kolege vrlo efikasno rešavaju i tu vrstu problema na licu mesta.

Oslonite se na naš tim, na Vama je da nas pozovete, kolege ubrzo dolaze na Vašu adresu, brzo i efikasno rešavaju svaki problem sa kanalizacionim cevima.


HITNE INTERVENCIJE KANALIZACIJA 24h

– Hitne intervencije kanalizacija 24h;
– dolazimo ubrzo po pozivu;
– najmodernije mašine za odgušenje kanalizacije;
– najmodernije mašine za ispiranje kanalizacije;
– ručno odgušenje kanalizacije;
– mašinsko odgušenje kanalizacije;
odgušenje kanalizacije VOMA;
– sanacija svih vrsta kanalizacionih cevi;
– peofesionalna usluga non stop;
– Izdavanje računa i garancije.


Hitne intervencije kanalizacija – mašine

Posedujemo najmodernije mašine za odgušenje i ispiranje kanalizacije pod visokim pritiskom VOMA. Našim mašinama možemo da odgušimo sve vrste zapušenja kanalizacije brzo i efikasno. Kolege su nam iskusni vodoinstlateri koji odpušenje obavljaju desetinu puta u toku 24 sata.

Pored navedenih mašina, raspolažemo kamerama za snimanje unutrašnjosti kanalizacionih cevi. Našim kamerama vidimo tačno stanje cevi i gde je nastalo zapušenje i sa čime je nastalo. Nekad nam dobro dođe da imamo informaciju gde je tačno mesto zapušenja i kako je nastalo.

Ručno odgušenje kanalizacije – hitne intervencije kanalizacija

Ručno odgušenje kanalizacije obavljamo tamo gde je to izvodljivo. Na žalost, ručna odgušenja imaju učinka samo kod blagih zapušenja. Za ozbiljnija zapušenja koristimo ispod opisane tehnike koje su se pokazale kao vrlo efikasna rešenja.

Mašinsko odgušenje kanalizacije – hitne intervencije kanalizacija

Mašinska odgušenja se najčešće primenjuju u hitnim intervencijama iz razloga što je već nastalo totalno zapušenje kanalizacije.
Prilikom mašinskog odgušenja kanalizacije, rotacija vrha sajle efikasno probija sve vrste čepova koji su kreirali zapušenje. Snaga same mašine je apsolutno nedostižna za bilo kog vodoinstalatera. Prosto gurna i rotaciona sila koju proizvodi mašina je daleko veća i brža u odnosu da taj posao vrši čovek.

Odgušenje i ispiranje kanalizacije VOMA sistemom

Kada su u pitanju hitne intervencije kanalizacija, deo tih intervencija moramo da obavimo, odgušimo i isperemo sa VOMA sistemom.
VOMA sistem za odgušenje kanalizacije se koristi tamo gde je odgušenje i ispiranje kanalizacije pod visokim pritiskom moguće i izvodljivo. Radi se o odličnom rešenju za najteža zapušenja kanalizacionih cevi. Tamo gde mašinske sajle nisu u mogućnosti da reše problem, VOMA odgušuje brzo i efikasno.


Hitne intervencije kanalizacija - Vodoinstalater Beograd

Hitne intervencije kanalizacija – Vodoinstalater Beograd


HITNE INTERVENCIJE SANACIJA I POPRAVKA KANALIZACIONIH CEVI

Sanacija i popravka kanalizacionih cevi non stop, dolazimo ubrzo po pozivu. Izdajemo račun i garanciju. Hitne intervencije popravka kanalizacione cevi brzo i efikasno 24h. Kolege dežuraju u toku dana i noći, 365 dana u godini radi svih problema sa kanalizacionim cevima. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Hitno snimanje cevi unutra i spolja našim specijalnim kamerama za snimanje unutrašnjosti cevi i termalnim kamerama za detekciju curenja vode. Brzo i efikasno detektujemo probleme na kanalizacionim cevima i rešavamo ih u kratkom roku. Kolege pored modernih alata raspolažu i kvalitetnim zamenskim materijalom pa mogu na licu mesta da obave svaku popravku ili zamenu cevi.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Hitne intervencije kanalizacija o nama

Više od 30 godina uspešno odgušujemo, ispiramo kanalizaciju i popravljamo/menjamo kanalizacione cevi na teritoriji grada Beograda.
Naš tim za hitne intervencije za kanalizaciju potpuno je opremljen za sve vrste odgušenja i ispiranja svih vrsta kanalizacionih cevi.

Uspešno odčepljujemo kanalizaciju zgrade, kuće, dvorišta, kišne slivnike i slično.


Na naš tim mogu se osloniti naši sugrađani i sva pravna lica kojima je potrebna hitna intervencija bilo da je reč o kanalizaciji ili nekoj drugoj našoj vodoinstalaterskoj usluzi.

Budite slobodni i kontaktirajte nas u bilo kom periodu dana ili noći, naše kolege su tu za Vas.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!