SERVIS BOJLERA VOŽDOVAC

SERVIS BOJLERA VOŽDOVAC, profesionalno i povoljno. Servis Bojlera Voždovac račun, garancija. Pouzdan servis bojlera Voždovac svih vrsta i starosti – non stop 24h.


Servis bojlera Voždovac, adekvatna i pouzdana usluga od strane stručnih vodoinstalatera. Naše kolege su Vam dostupne na celoj teritoriji Voždovca i okoline tokom celog dana i noći.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Servis bojlera servisira sve vrste, tipove bojlera, svih stanja i starosti. Servis radimo po svim standardima uz adekvatne delove.

Na naš tim se možete osloniti u bilo koje doba dana i noći, takođe imate mogućnost zakazivanja intervencije i do nekoliko dana unapred(servis bojlera Voždovac).


SERVIS BOJLERA VOŽDOVAC

Našim sugrađanima i klijentima obezbeđujemo kvalitetan i brz servis uz garanciju i račun.


Servis bojlera Voždovac obuhvata

  • Detaljnu analizu bojlera;
  • proveru grejača;
  • proveru termostata bojlera;
  • testiranje sigurnosnog ventila;
  • čišćenje kamenca iz bojlera;
  • provera kazana;
  • provera ostalih instalacija povezanih sa bojlerom.

Svaki servis obavljamo detaljno, pregledajući sve delove bojlera radi utvrđivanja da li su ispravni ili ih je potrebno zameniti.

Redovno servisiranje bojlera osigurava bezbedan rad bojlera i njegovu ekonomičnost. Takođe, radni vek bojlera je znatno duži (servis bojlera Voždovac).


Servis bojlera Voždovac - Vodoinstalateri Beograd Tim

Servis bojlera Voždovac – Vodoinstalateri Beograd Tim


Servis bojlera Voždovac – preporuka

Preporuka našeg servisa jeste da servis bojlera obavljate bar jednom godišnje, najbolje po Vaš bojler i Vas jeste da je to na svakih 6 meseci (servis bojlera Voždovac).

Ukoliko se pridržavate naše preporuke, osiguravate da Vaš bojler bude ekonomičniji i bezbedniji (brže će zagrevati vodu i trošiće manje električne energije).

Pored navedenog, kod redovno servisiranog bojlera je daleko manja mogućnost da dođe do neočekivanog kvara koji Vas može koštati čak i novog bojlera. Pogotovo ako bojler niste servisirali nekoliko godina, tada je mogućnost da se pokvari ili čak da Vas povredi velika.

Držite se preporuke i servisirajte bojler na godinu dana i budite bezbedni a usput uštedite novac.


Servis bojlera Voždovac – usluga plus

Pored servisa bojlera, od naših kolega možete zatražiti proveru svih ventila kupatila i kuhinje. Što će Vam svakako naše kolege i ponuditi ako primete da su Vam ventili u lošem stanju.

Ventili su od velike važnosti za svaki dom, kuću, poslovni prostor. Oni su nam prva linija odbrane od poplave. Njihova uloga je bitna i kod normalnog rada bojlera, čak nekad može da Vas spasi od velike štete i povrede prilikom neispravnog bojlera.

Pored par navedenih usluga, naš tim obavlja sve vodoinstalaterske usluge na teritoriji Voždovca i okoline.

Od nas možete očekivati profesionalizam, pedantnost, račun, garanciju, savet i pomoć oko prevoza bojlera.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!