Šta je VOMA

Šta je VOMA, za sta se koristi? Šta je VOMA i kada se koristi? Šta je VOMA sistem i zašto je nekad jedino rešenje?

Odgušenje kanalizacije VOMA sistemom, radimo non stop 24h, povoljna cena uz račun. Odgušenje kanalizacije VOMA sistemom, dolazimo ubrzo po pozivu!

Na sve naše usluge izdajemo račun.


ŠTA JE VOMA?

VOMA sistem je napredni alat koji se koristi za odgušenje kanalizacije pod ultra visokim pritiskom – do 200 bara. Najčešće postoji u vidu mini kombija, kombija i kamiona u zavisnosti od njegovih mogućnosti.

VOMA sistem odgušuje kanalizaciju pod izuzetno visokim pritiskom vode. Na opisani način, kanalizaciona cev se adekvatno čisti. Prilikom odgušenja VOMOM, sa zidova cevi se skidaju naslage, masnoće, kamenca i ostale prljavštine.
Naše kolege svako znaju koje se cevi mogu odgušiti/čistiti VOMA sistemom a koje ne.

WOMA SISTEM ODGUŠENJA POD PRITISKOM

Zašto je WOMA sistem najbolje rešenje za većinu zapušenja?

WOMA sistem za odgušenje pod visokim pritiskom je sistem koji rešava sve vrste zapušenja kanalizacije na svim lokacijama. Zbog svog inovativnog pristupa odpušenju i veoma visokog pritiska vode, u mogućnosti da je da reši i najača zapušenja. Redovno nas angažuju firme, upravnici zgrada i vlasnici privatnih kuća gde su zapušenja kanaliazcione cevi redovna pojava.

WOMA sistem je odličan i za čišćenje i drugih odvoda, takođe za održavanje kanalizacije i ostalih odvoda čistim. Ukoliko ima potrebe naše kolege su spremne da dođu na svaku adresu u bilo koje doba dana i noći i reše problem oko odvoda kanalizacije.

Na sve naše usluge izdajemo račun.


ODGUŠENJE VOMA (WOMA) BEOGRAD

Stručno odgušenje VOMA Beograd (WOMA Beograd), povoljna cena uz račun. Odgušenje VOMA sistemom radimo non stop, dolazimo ubrzo po Vašem pozivu! Kolege su u mogućnosti da sa našim VOMA sistemom obave odgušenje svih vrsta kanalizacionih cevi na skoro svim lokacijama.

VOMA odgušenje je vrlo efikasno, stoga ga kolege često koriste kod najtežih zagušenja. Otpušavanje kanalizacije VOMA sistemom se obavlja tokom dana i noći, non stop. Kolege su uvek dežurne i spremne da obave otpušavanje kanalizacije VOMA sistemom na svakoj lokaciji u Beogradu i u okolini.

Oslonite na naš tim radi odgušenja kanalizacije i svih ostalih naših usluga.


Šta je VOMA – WOMA – istorija?

WOMA popularnija kod nas kao VOMA – sistem koji koristi ultra visoki pritisak vode je nastala 1962. godine, kada se i prvi put primenila. Prvenstveno dizajnirana je za industrijsku primenu ali ubrzo se počela koristiti od strane vodoinstalatera širom sveta.

Od davne 1962. godine pa sve do danas, WOMA se primenjuje kod najtežih zagušenja kanalizacije bilo kog tipa.

Za sve one koje zanima koliki pritisak WOMA dostuže, pritisak je sličan pritisku na dubini od 10000 m.


Šta je VOMA - Vodoinstalateri Beograd Tim

Šta je VOMA – Vodoinstalateri Beograd Tim


Kada se koristi VOMA sistem?

VOMA sistem se koristi tamo gde je zagušenje totalno i od strane čvrste materije. Takođe, na mestima gde se već u napred zna da mašinsko odgušenje neće biti uspešno. U situacijama kada kolege nemaju uspeha u mašinskom odgušenju.

Otpušavanje VOMA sistemom vrlo efikasno otpušuje sve vrste zapušenja kanalizacije. Svojom snagom je u stanju da otpuši i najjača zapušenja koja mašinsko otpušavanje nije moguće otpušiti. VOMA otpušavanje kanalizacije obavlja isključivo stručno i obučeno lice – vodoinstalater. Kako bi se posao obavio pouzdano, bezbedno i kvalitetno taj posao obavljaju naše najstručnije kolege.


Čišćenje kanalizacije pod pritiskom

Stručno čišćenje kanalizacije pod pritiskom – WOMA odgušenje kanalizacije pod pritiskom. Radimo 24h, na celoj teritoriji Beograda i okoline. Dostupni smo non stop, kolege sa VOMA sistemom dežuraju tokom celog dana i cele noći. Čišćenje kanalizacije pod pritiskom je najbolji vid održavanja kanalizacije, vrlo je efikasan i pouzdan. Kvalifikovane kolege koje rukuju WOMA sistemom su u mogućnosti odgušiti sve vrste zapušenja kanalizacije na svim lokacijama. Nije bitna jačina zapušenja, VOMA sistem ga rešava u kratkom roku.

Naravno, postoje slučajevi gde je potrebno više vremena da kolege adekvatno očiste kanalizaciju, to je u glavnom u slučajevima veoma teških zapušenja. Na Vama je da pozovete kolege a sve ostalo prepustite našem timu. Brzi smo u dolasku i vrlo efikasni prilikom rada. Našim modernim WOMA vozilima za odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom možemo rešiti sve vrste havarija.

Oslonite se na naš tim – 24h!

VOMA sistem i njena primena

VOMA sistem se može primeniti kod odgušenja kanalizacije, odgušenja kišne kanalizacije, odgušenja industrijske kanalizacije, odvodnih linija. Sve navedene instalacije uspešno se odgušuju VOMA sistemom.

Odgušenje kišne kanalizacije i odgušenje industrijske kanalizacije se obavlja poput ostalih odgušenja VOMA sistemom. Možete nas angažovati u svakom trenutku, kolege su Vam na raspolaganju 365 dana u godini. Na Vama je da nas pozovete a sve ostalo prepustite našim stručnim kolegama.

Bitno je da nas pozovete na vreme kako bi se odgušenje VOMA sistemom obavilo na vreme.

WOMA KAMION – KOMBI

Ukoliko Vam treba WOMA kamion, na pravom ste mestu. Povoljna cena dolaska WOMA kamiona na svaku adresu u Beogradu i u okolini. WOMA kombi je takođe na raspolaganju svim našim sugrađanima 7 dana u nedelji – 24h! Možete da računate na sva naša vozila na svakoj lokaciji. Brzi smo u dolasku i efikasni prilikom rada. Sa našim WOMA vozilima možemo da odgušimo sve vrste zapušenja. Ovaj sistem i jeste namenjen da se sa njim odgušuju najteža moguća zapušenja.

Kolege koje rukuju vozilima su vrsni majstori zanata, obučeni da iskoriste maksimum iz ovog sistema. Već smo Vam dovoljno pisali o ovom naprednom sistemu koji od prvog dana primene pa do danas olakšava živote kako sugrađana tako i nama vodoinstalaterima. Redovno se dešavaju situacije gde mašinsko odgušenje nema nikakve šanse kod zapušene kanalizacije. Tu je jedino izvodljivo rešenje baš VOMA, koja sa lakoćom svaki čep probija i čisti detaljno cev.

Računajte na naša WOMA vozila – non stop – 24h!


Naši telefoni za hitne intervencije su – 011/407-8-100 i 064/049-111-4


Odgušenje kanalizacije VOMA sistemom – odgušenje kanalizacije voma

Raspoloživost naših timova

Vodoinstalateri Beograd Tim raspolaže sa nekoliko timova koji su potpuno opremljeni sa WOMA sistemima i spremni su u svakom trenutku da krenu na bilo koju adresu u Beogradu i u okolini. Kao što smo već naveli, kolege su obučeni vodoinstalateri za rukovanje posebnim WOMA vozilima koja iziskuju stručnost i iskustvo. Pošto je Beograd veliki grad, rasporedili smo naše timove tako da opslužujemo ceo grad bez ikakvih problema. Brzo dolazimo na svaku lokaciju, vrlo dobro poznajemo glavni grad i znamo u slučaju hitne intervencije da zaobiđemo velike gužve koje su svakodnevnica u našem gradu.

Budite slobodni da nas pozovete bez obzira na vreme, doba dana ili noći. Kolege su uvek dežurne i spremne da dođu kod Vas vrlo brzo. Budite uvereni da ćemo Vaš problem sa zapušenom kanalizacijom rešiti u kratkom roku. Retki su slučajevi gde je kolegama porebno više vremena da reše problem ali to je u glavnom u cevima velikih dužina gde moramo odgušenje WOMA sistemom raditi sa nekoliko tačaka.

Oslonite se na naše stručne kolege!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!