Izmeštanje wc šolje

Izmeštanje wc šolje se izvodi rutinski u skladu sa zahtevima klijenta. Izmeštanje wc šolje tokom renoviranja kupatila. Izmeštanje wc šolje prateći sve standarde.

Na sve naše usluge uzdajemo račun i garanciju.


Izmeštanje wc solje obavlja se uglavnom prilikom renoviranja kupatila/toaleta, može se obaviti samo izmeštanje same wc šolje ukoliko je neophodno. Izmeštanje ove sanitarije zahteva dobro planiranje i adekvatno izmeštanje kanalizacione i vodovodne instalacije.

Sve navedeno obavljamo na teritoriji grada Beograda, pokrivamo sve opštine.

IZMEŠTANJE WC ŠOLJE

  • Adekvatno izmeštanje;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • pouzdana usluga;
  • saveti stručnog lica;
  • izmeštanje bilo koje vrste wc šolje;
  • račun;
  • garancija na radove.

Izmeštanje wc šolje obavlja se iz funkcionalnih ili estetskih razloga. Pogrešno postavljena/isplanirana wc šolja donosi velike probleme koji u većini slučajeva mogu biti rešeni.

Na sve naše usluge uzdajemo račun i garanciju.


Šta je bitno kod izmeštanja wc šolje?

Izmeštanje wc šolje može da izuzetno utiče na vodovodne i kanalizacione instalacije pa i na raspored ostalih sanitarija. Pored rasporeda, bitno je imati u vidu njihovu funkcionalnost i lakoću upotrebe). Poželjna je konsultacija sa vodoinstalaterom radi adekvatnog određivanja mesta izmeštanja.

Stručan savet nikad nije na odmet, takođe dodatno ubrzava ceo proces izmene pozicija u kupatilu. Na Vama je da sve lepo zamislite, da isplanirate kako bi Vama najviše odgovaralo da se izmesti wc šolja. Kolege nakon dolaska Vam mogu reći kako stoje stvari i šta je izvodljivo a šta ne. U glavnom je sve moguće ali nekad zahtevi klijenata prevazilaze mogućnosti samog kupatila.

Oslonite se na naše stručne vodoinstalatere.

IZMEŠTANJE WC ŠOLJE BEOGRAD

Radimo na celoj teritoriji Beogada i okoline, svim danima. Možete uslugu izmeštanja wc šolje zakazati i za isti dan ili kada Vama odgovara nekoliko dana u napred. Kao što smo naveli, radimo sa svim vrstama wc šolja, stoga na pravom ste mestu. Kolege su dostupne u svim opštinama našeg glavnog grada, tako da svi naši sugrađani mogu da računaju na sve naše usluge.

Ukoliko je potrebno izmesititi nekoliko wc šolja, što se u glavnom radi u novim zgradama gde je napravljena greška u planu, to nije nikakav problem i vrlo je izvodljivo. Naravno zahteva više vremena u odnosu na jednu wc šolju ali posao će biti obavljen maksimalno kvalitetno i efikasno. Sarađujemo i sa pravnim licima, kojima predstavljamo pouzdanog saradnika na koga se mogu uvek osloniti ne samo radi ove već i svih ostalih naših usluga. Nama je kvalitet vrlo važan i njime obezbeđujemo zadovoljstvo kako kod klijenta tako i kod nas.

Računajte na naš tim!


Izmeštanje wc šolje - Vodoinstalateri Beograd Tim

Izmeštanje wc šolje – Vodoinstalateri Beograd Tim


Savet Vodoinstalateri Beograd Tima

Ukoliko Vam je izmeštanje wc šolje neophodno, bilo bi mudro da renovirate kupatilo. Dobro isplanirajte novu lokaciju wc šolje u odnosu na trenutne pozicije ostalih sanitarija (ukoliko ostale sanitarije ne želite da izmeštate).

U slučaju da želite da izmeštate i ostatak sanitarija, poželjna je pomoć stručnog lica – vodoinstalatera.


Izmeštanje wc šolje - Vodoinstalateri Beograd Tim

Izmeštanje wc šolje – Vodoinstalateri Beograd Tim

Zakazivanje intervencije

Zakažite uslugu izmeštanja wc šolje za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Sa kolegama se lako možete dogovoriti oko termina koji Vama najviše odgovara. Neophodan vodomaterijal obezbeđuju kolege, tako da je na Vama samo da nas pozovete. Takođe, ukoliko je potrebno da se obave dodatne usluge, kolegama možete to da naznačite prilikom razgovora telefonom ili da ih informišete šta želite dodatno da se obavi kada dođu kod Vas. Ako kolege primete da je potrebno da se obave dodatni poslovi vezani za izmeštanje ili prosto Vam nisu ispravni vodovodni ventili informisaće Vas u vezi toga. Tako da možete da donesete odluku šta da se radi a šta ne. Kolege će Vam obratiti pažnju na onaj deo posla koji je neophodan da se obavi kako bi Vi mogli dalje da koristite kupatilo na bezbedan način.

Iskoristite priliku kada su kolege već tu i proverite ventile na instalacijama i bojleru. Radi se o brzoj proveri a Vama neprocenjivo znači da ako jedan od ventila nije ispravan da ga kolege zamene. Često se dešavaju havarije baš zbog neispravnih ventila.

Računajte na nas tokom čitave sedmice, obavljamo i hitne intervencije 24h – non stop!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!