• Odčepljivanje odvoda

Odčepljivanje odvoda povoljno uz račun. Odčepljivanje odvoda 24h, dolazimo odmah po pozivu. Mašinsko odčepljivanje odvoda 100% efikasno.


Obavljamo stručno odčepljivanje odvoda preko celog dana i tokom noći na teritoriji Beograda i okoline. Naši dežurni vodoinstalateri su Vam uvek dostupni, dolaze ubrzo po pozivu. Na odčepljivanje odvoda izdajemo račun.

ODČEPLJIVANJE ODVODA

– Stručno odčepljivanje;
– dostupnost 24 sata;
– dolazak u kratkom roku;
hitne intervencije;
– stručni vodoinstalateri;
– moderne mašine za odčepljivanje odvoda;
– račun.

Naš tim sve usluge među kojima je i odčepljivanje odvoda obavlja profesionalno i pedantno. Brzina dolaska, efikasan i uspešan rad su naše glavne odlike.

ODČEPLJIVANJE ODVODA BEOGRAD

Poslujemo na celoj teritoriji Beograda i okoline, sarađujemo sa fizićkim i pravnim licima. Obezbeđujemo profesionalno odčepljivanje odvoda i sve ostale vodoinstalaterske usluge non stop. Dostupni smo na celoj teritoriji Beograda i okoline. Odčepljivanje odvoda Beograd, dostupni smo u svim opštinama, dolazimo do 30 minuta od Vašeg poziva. U većini slučajeva dolazimo i mnogo brže ali ponekad se dese zastoji u saobraćaju pa odlože naš brz dolazak.

Beograd je naš glavni grad u kome živi više od 2 miliona ljudi, koji svakodnevno koriste kanalizaciju. Stoga je veoma česta pojava zapušenja i samim tim potreba da se izvrši odčepljivanje odvoda. Naši timovi su sveprisutni i uvek u pokretu, tako da pokrivamo celu teritoriju Beograda i okoline. Na nas se možete uvek osloniti, naš tim Vam je uvek na usluzi.

Hitno odčepljivanje odvoda

Kod hitnih intervencija nema mesta čekanju, niti panici. Najbitnije je da pozovete vodoinstalatera koji će doći što je pre moguće da obavi odčepljivanje odvoda. Vrlo je bitno da reagujete odmah i da pozovete pravog vodoinstalatera. Naš tim dolazi na svaku adresu veoma brzo, trudimo se da koristimo alternativne puteve radi bržeg dolaska. Dostupni smo non stop, naše kolege dežuraju preko celog dana i u toku cele noći.

Hitno odčepljivanje odvoda je onda kada sumnjate da će doći do materijalne štete i neprijatne situacije. Ako Vam se učini da će doći do izlivanja fekalija nad sudoperom ili iz wc šolje, reagujte odmah i pozovite nas. Naše kolege će Vas posavetovati šta da radite i doći do Vas veoma brzo. Samo odčepljivanje odvoda traje između 20-45 minuta kod lakših odčepljenja. Dok kod težih, to može i da potraje po sat ili dva vremena. To su sve normalne situacije i ne zavisi sve od nas već i od stanja odvoda i šta je napravilo zapušenje.

Naši timovi su potpuno opremljeni da obave sve vrste odčepljivanja odvoda brzo i efikasno. Na Vama je da budte pribrani i da nas pozovete, sve ostalo je na nama.

MAŠINSKO ODČEPLJIVANJE ODVODA

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje mašinsko odčepljivanje odvoda, možemo da odčepimo sve vrste začepljenja. Mašinsko odčepljivanje odvoda nam daje mogućnost da priđemo svim lokacijama u zgradi, stanu, kući i poslovnom prostoru. Radi se o kompaktnim mašinama koje koriste posebne sajle za odčepljivanje odvoda. Postoji nekoliko veličina mašina, takođe i nekoliko vrsta sajli koje su namenjene različitim odvodima. Potpuno smo opremljeni za sve vrste zapušenja kanalizacije.

Mašinsko odčepljivanje odvoda – kako radi?

Pre svega, naglasićemo da su naše mašine poslednje generacije i da najefikasnije obavljaju mašinsko odčepljivanje odvoda. Ovaj tip odčepljenja radi na principu rotacije i guranja sajle od strane mašine. Posebnu sajlu mašina rotira i gura kroz kanalizacionu cev. Vrh sajle je u vidu nekog od dodataka od metala u zavisnosti od tipa zapušenja i toga šta želimo da postignemo odčepljivanjem. Rotacijom i uz pomoć gurne sile mačine, sajla putuje kroz odvod dok ne stigne do mesta zapušenja. Pošto je stigla do zapušenja, to kolega vodoinstalater zna i komanduje dalje mašinom kako bi se probilo i razbilo mesto zapušenja.

Naše kolege su stručni i kvalifikovani vodoinstalateri koji u toku jednog radnog dana obave nekoliko desetina odčepljenja odvoda. Pošto radimo na celoj teritoriji Beograda i okoline, odčepljivanje odvoda je vrlo česta usluga.

VOMA ODČEPLJIVANJE ODVODA

Obezbeđujemo VOMA odčepljivanje odvoda, u toku celog dana i cele noći – non stop. VOMA odčepljivanje pod visokim pritiskom je najnapredniji vid odčepljivanja odvoda. Imaju ga pojedine firme na teritoriji Beograda, među kojima smo i mi. Zahteva stručnost vodoinstalatera i posebnu obuku kako be se rukovalo vozilom. Naš tim poseduje nekoliko VOMA vozila sa kojima svakodnevno obavljamo odčepljivanje i održavanje odvoda kako kanalizacije tako i kišnice.

VOMA sistem pod visokim pritiskom se koristi kod najtežih zapušenja odvoda u zgradama, kućama, poslovnim objektima. Ovaj tip odčepljivanja odvoda je najbolji za tu vrstu posla, odvod otpušuje vrlo brzo i vraća ga u radno sranje.

VOMA odčepljivanje odvoda – kako radi?

Princip rada VOMA sistema pod visokim pritiskom je složen i zahteva posebnu obuku vodoinstalatera kako bi rukovao vozilom na adekvatan način. Radi se o mašini koja proizvodi visoki pritisak vode, koji kroz specijalno crevo sprovodi u odvod. Na kraju creva su postavljene posebne metalne glave koje usmeravaju jake mlazove vode u zavisnosti šta se radi sa VOMA sistemom. Spomenuli smo mlazove vode, nemojte misliti da se radi o slabim mlazevima. Naprotiv, ti mlazevi vode mogu olako preseći paletu na pola. U pitanju su veoma visoki pritsci vode.

VOMA odčepljivanje odvoda radi najbolje svoj posao ali nije ga moguće svuda primeniti zbog njegovih gabarita. O tome misle naše stručne kolege, na Vama je da nas pozovete, ostalo prepustite nama.

Ručno odčepljivanje odvoda

Pre svega, radi se o zastareloj tehnici odčepljivanja koja se koristila pre 30 i više godina. Naravno i danas se koristi ali zbog slabe efikasnosti svi pribegavaju mašinskom odčepljivanju odvoda. Naše kolege poseduju ručne sajle, za slučaj da je potrebno na taj način otpušiti odvod ili klijent to zahteva. Ne savetujemo korišćenje ručnih sajli iz razloga što i da se uspešno obavi odčepljivanje odvoda, ono se vrlo verovatno vraća nakon par dana ili nedelja. A nama je najbitnije da je klijent zadovoljan. Nismo u mogućnosti da obavimo pravilno i kvalitetno odčepljivanje odvoda ručnim putem.

Odčepljivanje odvoda Novi Beograd

Obavljamo odčepljivanje odvoda Novi Beograd 24h. Dolazimo odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja. Naše kolege su u svakom trenutku spremne da dođu na vašu adresu i obave kvalitetno odčepljivanje odvoda.

Poptuno smo opremljeni (što ste do sada primetili) svim potrebnim alatima za otpušavanje odvoda. Naše kolege su izuzetni profesionalci koji svoj posao obavljaju najbolje moguće. Kod nas nema mogućnosti da nam klijent bude nezadovoljan. Radimo više i bolje od naplaćenog. Novi Beograd je velika opština koja se stalno širi, stoga i mi širimo naše timove koji su raspoređeni na celoj teritoriji tog dela grada. Kolege su stalno u pokretu, stoga mogu da dođu na bilo koju adresu u kratkom roku.

Na Novom Beogradu u glavnom obavljamo mašinska otpušenja odvoda, pošto je veliki broj stambenih zgrada. Naravno VOMA sistem se svakodnevno koristi na ovoj opštini. Zbog velikog broja starih zgarada u kojima su instalacije odvoda u veoma lošem stanju, kolege su stalno aktivne.

Odčepljivanje odvoda Voždovac

Kvalitetno odčepljivanje odvoda Voždovac, radimo i u okolini. Dolazimo odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja dolaska. Naš tim čini nekoliko manjih timova koji su u svakom trenutku dostupni na celom Voždovcu. Stalno su u pokretu i na svaku adresu dolaze veoma brzo. Naši timovi su kao što smo već spomenuli poptuno opremljeni da obave sve vrste otpušavanja odvoda. Vrlo smo efikasni i brzi ne samo u dolasku već i u otpušavanju odvoda.

Otpušavanje odvoda je u večini slučajeva hitna intervencija, tako da naše kolege se tako i ponašaju. Obavljaju sve vrlo brzo i efikasno i to rade preko celog dana i tokom cele noći. Na Voždovcu obavljamo obe vrste otpušavanja odvoda manje više podjednako. Svi znamo da su zgrade na Voždovcu stare i po 45+ godina,  u njima su odvodne cevi izuzetno loše i dotrajale. Stoga, naš tim na ovoj opštini ima svakodnevno priličan broj otpušavanja.

Pošto na Voždovcu ima i veliki broj privatnih kuća i firmi, VOMA sistem se ovde praktikuje vrlo često. Samo za ovu opštinu naš tim je izdvojio dva VOMA vozila.

Odčepljivanje odvoda Zvezdara

Stručno odčepljivanje odvoda Zvezdara i okolina tokom 24 sata. Dostupni smo u svakom trenutku, dolazimo odmah po pozivu. Naši timovi su uvek spremni, dežuraju preko celog dana i noći, kako bi uvek bili na Vašoj adresi u najkraćem roku. Radimo non stop, preko cele nedelje, 365 dana u godini. Zvezdara je velika opština, stoga za nju smo odredili nekoliko naših timova. Na taj način uspešno opslužujemo celu teritoriju Zvezdare i njene okoline.

Na Zvezdari kao što svi znamo, isto je stanje kao i na Voždovcu kada je reč o zgradama i stanju njihovih odvoda. Stanje je vrlo loše i često se dešava da stanari zgrada traže od nas da zamenimo odvode kanalizacije. Time se trajno rešava problem zapušenog odvoda u zgradi. Naravno, naš tim obavlja i tu uslugu kvalitetno i pouzdano.

Otpušenja kanalizacije na Zvezdari su vrlo česta svakog dana, zato imamo naše timove koji obavljaju samo tu uslugu. Opremljeni su najmodernijim mašinama i vrlo su stručni u tom poslu. Brzo dolaze na Vašu adresu i odčepljivanje vrše efikasno i brzo. Svakako, uz našu uslugu kolege će Vam ponuditi savete kako da do ponovnog zapušenja ne dođe. Na žalost, ako ste u ztambenoj zgradi, nije sve do vas već i do drugih stanara i njihovih navika.

Naš tim je uvek dostupan i uvek spreman da obavi sve naše usluge.

Odčepljivanje odvoda Vračar

Stručno odčepljivanje odvoda Vračar, povoljna cena uz račun. Mašinsko odčepljivanje odvoda Vračar 24h, dolazimo odmah po pozivu. Radimo non stop preko cele godine! Na Vračaru smo preko celog dana i tokom noći, pozovite nas u svakom trenutku. Kolege će doći na svaku adresu u kratkom roku bez kašnjenja i odlaganja.

Na Vračaru u toku dana obavimo nekoliko odčepljivanja odvoda svih vrsta. Radi se o delu grada gde su zgrade prilično stare pa samim tim i odvod kanalizacije. Kao takav, odvod je lako zapušiti, ako uzmemo u obzir navike sugrađana, onda je svakodnevno začepljenje odvoda prilično normalna stvar. Na Vračaru redovno vršimo zamenu vertikala zgrada koje su dotrajale. Time se sugrađani spašavaju od čestih začepljenja. Radi se o skupljoj investiciji koja celoj stambenoj zajednici donosi boljitak.

Imamo svu potrebnu opremu, na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite nama.

Pozovite nas odmah!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!