Silikoniranje kade i tuš kabine

Silikoniranje kade i tuš kabine, povoljna cena, izdajemo račun i garanciju. Silikoniranje kade i tuš kabine Beograd i okolina radimo svim danima u nedelji.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Stručno silikoniranje kade i tuš kabine od strane kvalifikovanih vodoinstalatera. Možete pozvati kolege da dođu na vašu adresu u prvom slobodnom terminu ili da zakažete intervenciju i do nekoliko dana u napred.

Kvalitetna, pouzdana i povoljna usluga.

SILIKONIRANJE KADE I TUŠ KABINE

– Pouzdana usluga;
– povoljna cena silikoniranja;
– iskusni vodoinstalateri;
– radimo sa svim vrstama kada i tuš kabina;
– obezbeđivanje silikona po potrebi;
– račun i garancija.

Vodoinstalateri Beograd tim obezbeđuje stručno, pouzdano i povoljno silikoniranje kade i silikoniranje tuš kabine na teritoriji Beograda i okoline. Od nas očekujte pouzdanu uslugu uz stručan savet ukoliko je to potrebno.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Da li možete da silikonirate kadu ili tuš kabinu sami?

Ukoliko nemate iskustva u korišćenju silikona i pripremanja sanitarije za silikoniranje, naša obaveza jeste da Vam napišemo ne.

Loše silikoniranje kade ili tuš kabine može doneti veliku materijalnu štetu i ne samo Vama, stoga najbolje rešenje jeste da angažujete stručnu osobu za taj posao.

SILIKONIRANJE KADE

Stručno silikoniranje kade, povoljna cena uz račun i garanciju. Silikoniranje kade od strane iskusnih majstora zanata, povoljno i kvalitetno. Radimo sa svim vrstama kada, silikoniranje obavljamo vašim ili našim silikonom. Sa našim kolegema se možete dogovoriti oko svih detalja.

Silikoniranje nove kade

Silikoniranje nove kade zahteva dobru pripremu same kade i kontaktnih zidova. Čišćenje ivica kade i dela zida gde se postavlja silikon je važno dobro očistiti i osušiti. Potrebno je da nova kada dobro i pravilno leži uz zid kako bi se posao obavio pouzdano. Kolege će nakon kratkog pregleda zida i nove kade krenuti sa silikoniranjem. Bitno je da se silikoniranje vrši temeljno i pažljivo kako bi bilo i uspešno.

Silikoniranje stare kade

Silikoniranje stare kade zahteva više posla u odnosu na silikoniranje nove kade. Prosto više ima posla oko obrade kade i kontaktnih zidova gde je bio stari silikon. Često se dešava da su kada i zidovi prljavi, puni vlage i starog silikona pa kolegama je potrebno više vremena da očiste taj deo. Kao što smo već napomenuli, pored dobrog čišćenja potrebno je temeljno sušenje kade i potrebnog dela zida.

Nakon temeljne pripreme, kolege detaljno silikoniraju kadu, pravilno i pouzdano.

SILIKONIRANJE TUŠ KABINE

Silikoniranje tuš kabine, povoljna cena silikoniranja radimo svim danima u nedelji. Silikoniranje tuš kabine za razliku od kade zahteva više posla i fokusa. U zavisnosti da li se radi o novoj ili polovnoj tuš kabini koju je potrebno ponovo silikonirati zavisi i vreme za koje će posao biti obavljen.

Silikoniranje nove tuš kabine

Silikoniranje nove tuš kabine zahteva da se dobro pripremi zid i delovi tuš kabine koji će prijanjati na njega. Sve kontaktne površine moraju biti čiste i potpuno suve i to naravno pripremaju naše kolege. U ovom slučaju ima manje posla pošto je nova tuš kabina skoro uvek potpuno čista. Bez obzira što je manje zahtevna za silikoniranje nova tuš kabine iziskuje preciznost i pedantnost što je vrlo bitno kako ne bi došlo kasnije do curenja prilikom korišćenja tuš kabine.

Silikoniranje stare tuš kabine

Silikoniranje stare tuš kabine kao što smo već naveli zahteva više posla kako bi se posao obavio pravilno. Silikoniranje uglavnom traje duže u odnosu na novu tuš kabinu ili kadu gde imamo i manje kontaktnih površina za očistiti. Drugim rečima priprema je duža i temeljnija. Kao što smo iznad naveli, što bolje pripremimo zid i delove tuš kabine koji prijanjaju na zid, silikoniranje će biti uspešnije.

Nakon silikoniranje tuš kabine klijent može da koristi tuš kabinu bez bojazni da će biti bilo kakvih problema oko tuš kabine. Kolege su nam stručne i iskusne u ovom poslu obavljaju ga više od 35 godina.

Kako silikonirati kadu ili tuš kabinu?

Vrlo često pitanje – kako silikonirati kadu ili tuš kabinu pravilno i da nema problema nakon silikoniranja? Rado bi pisali kako se obavlja silikoniranje ali dešavale su se situacije gde su klijenti sami obavljali taj posao loše i posledice toga su bile velike materijalne štete.

Kako je moguća velika materijalna šteta ako se loše obavi silikoniranje kade ili tuš kabine?

Ukoliko sami započnete silikoniranje kade ili tuš kabine a da niste upoznati kako se taj posao obavlja može lako doći do curenja vode a da vi toga niste ni svesni. Pomenuto curenje može da se sliva u stan ispod vas i da napravi veliku materijalnu štetu. Vi naravno smatrate da su pločice odlično zalepljene i da voda ne može da prođe kroz pločice i da imate odličnu hidroizolaciju koje će Vas čuvati u tom slučaju ali istina je malo drugačija.

Naš tim svakodnevno na teritoriji Beograda i okoline obavlja hitne intervencije gde se pojavljuju vlaga i voda iz stanova iznad. Nekada je to zbog pukle cevi i lošeg ventila ali i prilično često zbog lošeg silikoniranja kade i tuš kabine. Tokom kupanja mala količina vode izađe iz kade ili tuš kabine i taloži se u prostor između pločice i zida. Ukoliko ima više korisnika tuš kabine tada ta količina vode raste u jednom trenutku probija u stan ispod gde se prvo pojavljuju vlaga pa zatim i voda.

Na ovaj način nastaju srednje i velike materijalne štete za koje su krivi vlasnici stana iz kojih dolazi voda i oni snose odgovornost za to.

Radi silikoniranja kade i tuš kabine oslonite se profesionalne vodoinstalatere koji taj posao obavljaju pouzdano pedantno i kvalitetno.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Zamena silikona na tuš kabini

Stručna zamena silikona na tuš kabini, povoljna cena uz račun i garanciju. Zamena silikona na tuš kabini svih vrsta svim danima u nedelji. Obezbeđujemo kvalitetan silikon radi zamene starog. Takođe, ako ga Vi imate, koristićemo njega. Naravno bitno je napomenuti da je potreban određeni kvalitet silikona kako bi se posao obavio valjano.

Sama zamena silikona na tuš kabini može da potraje ukoliko se radi o specifičnom tipu tuš kabine. Kolege svoj posao vrše brzo i efikasno a pre svega kvalitetno. Po dolasku, kolege skidaju stari silikon i detaljno pregledaju tuš kabinu i pripremaju je za postavljanje novog. Ukoliko je potrebna dorada na zidu ili tuš kabini, kolege će Vam to i naznačiti a zatim i obaviti.

Nakon postavljanja novog silikona, potrebno je da klijenti ne diraju tuš kabinu kratko vreme kako bi se silikon osušio. Nakon tog perioda mogu slobodno da je koriste.

Tu smo za Vas 7 dana u nedelji.

Zamena silikona na kadi

Kvalitetna zamena silikona na kadi, radimo svim danima u nedelji. Zamena silikona na kadi kolege rade brzo i povoljno. Izdaju račun i garanciju na sve naše usluge. Kao što smo već i naveli, bitno je da se silikoniranje obavi kvalitetno kako biste Vi kao korisnik duži vremenski period bili zadovoljni urađenim. Iz toga razloga je važno da za ovaj posao odaberete pravog majstora koji će koristiti kvalitetan silikon. Na taj način se dobija odlično obavljena zamena silikona na kadi. Kolege su vrsni masjtori i ova usluga je za njih potpuno rutinska, obavljaju je nekoliko puta u toku dana.

Silikon možete i Vi da obezbedite ali u glavnom kolege taj deo posla obavljaju kako bi se osigurala kupovina adekvatnog silikona. Nama kao i Vama je važno da se posao obavi kvalitetno i iz tog razloga je važno da se koristi dobar silikon. Naravno nema potreba da se kupuje najskuplji silikon. Ukoliko težite ka optimalnom kvalitetu za uloženi novac, odaberite silikon srednje cene. Kolege Vam stoje na raspolaganju radi ove i svih drugih naših usluga. Radimo i tokom noći radi hitnih intervencija.

Računajte na nas!

Da li je kvalitet bitan?

Naravno da jeste, u ovom slučaju vrlo važan. Nemojte svakome poveravati da obavlja ovaj važan posao, pogrešno silikoniranje kade može da napravi velike i dugotrajne probleme kako Vama tako i drugima. Naše kolege silikoniranje kade rade prilično često, poseduju veliko iskustvo i tačno znaju kako da izbegnu moguće probleme.

Nepravilno silikoniranje kade u glavnom je lošije rešenje u odnosu da ništa niste silikonirali. Razlog za to jeste što miliste da ste posao obavili dobro a niste i problem se širi bez Vašeg znanja a tada nastaju najveće havarije koje ukoliko ste u zgradi, mogu biti vrlo velike. Naizgled prosta usluga ako se one obavi pravilno, dovodi do velikih materijalnih šteta koje niko od nas ne voli.

Iz tog razloga, uvek angažujte stručno lice koje Vam za sve svoje usluge izdaje račun i garanciju, tako je najbolje.

Zakazivanje intervencije

Kod nas imate mogućnost zakazivanja silikoniranja kade ili tuš kabine za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Odaberite termin koji Vama najviše odovara i to je sve. Kolege će doći kada ste se dogovorili, obezbediće sve šta je potrbno za rad, Vi nemate nikakvih obaveza. Ukoliko Vam je hitno, možete da zahtevate od kolega da dođu u što kraćem roku. Kolege rade na celoj teritoriji grada Beograda, profesionalno i pedantno. Računajte na naše vodoinstalatere tokom cele sedmice, za vreme državnih i verskih praznika.

Ukoliko želite da Vam se kada ili tuš kabina adekvatno i pouzdano silikoniraju, na pravom ste mestu. Naše kolege spomenutu uslugu rade nekoliko puta u toku radnog dana, radi se o standardnoj usluzi. Možete se osloniti na nas u svakom trenutku – 24h!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!