Ugradnja slivnika

Ugradnja slivnika – profesionalno i u skladu sa standardima. Ugradnja slivnika Beograd, brzo i pedantno. Ugradnja slivnika po povoljnim cenama uz garanciju.

Izdajemo račun i garanciju na sve usluge.


Ugradnja slivnika obavlja se rutinski od strane iskusnih vodoinstalatera. Dostupni smo na svim opštinama Beograda, u slučaju hitnih intervencija dolazimo u najkraćem roku. Kod nas imate mogućnost zakazivanja intervencije u skladu sa Vašim obavezama.


UGRADNJA SLIVNIKA BEOGRAD

  • Profesionalna ugradnja slivnika svih vrsta;
  • iskusni vodoinstalateri;
  • garancija na ugradnju;
  • povoljne cene;
  • mogućnost zakazivanja intervencije;
  • hitne intervencije;
  • pomoć oko kupovine materajala
  • garancija;
  • račun.

Stručna i pouzdana usluga vodoinstalatera non stop, svim danima u godini. Možete zakazati intervenciju i do nekoliko dana u napred kada Vama odgovara. Sa kolegama se dogovorite oko vodomaterijala i ko ga obezbeđuje. Možete se osloniti na naš tim u potpunosti, na Vama je da nas pozovete.

Izdajemo račun i garanciju na sve usluge.


Ugradnja slivnika - Vodoinstalateri Beograd Tim

Ugradnja slivnika – Vodoinstalateri Beograd Tim


UGRADNJA – MONTAŽA SLIVNIKA

Ugradnja slivnika prateći sve standarde ugradnje i sigurnosti. Pouzdana ugradnja slivnika od strane stručnih lica vodoinstalatera uz garanciju na izvedene radove. Pored profesionalne usluge od nas možete očekivati savet i prevoz materijala potrebnog za intervenciju.


Ugradnja slivnika - Vodoinstalateri Beograd Tim

Ugradnja slivnika – Vodoinstalateri Beograd Tim


Ugradnja slivnika je deo posla koji se obavlja prilikom adaptacije kupatila, renoviranja kupatila ili zamene starog slivnika. Izuzetno je bitno da ugradnja bude adekvatno obavljena da ne bi došlo do popuštanja sklopova i pojavljivanja problema kod Vas i u stanu ispod.

Montaža slivnika, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije na uslugu. Montaža slivnika Beograd i okolina, radimo svim danima u nedelji. Dolazimo na svaku adresu ubrzo po pozivu ako je potrebno hitno zameniti slivnik. Takođe, kao što smo već spomenuli, možete zakazati montažu slivnika nekoliko dana u napred.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

ZAMENA SLIVNIKA

Stručna zamena slivnika uz izdavanje računa i garancije, povoljna cena. Zamena slivnika Beograd od strane stručnih vodoinstalatera. Menjamo sve vrste slivnika na svim lokacijama. Pozovite nas odmah ukoliko Vam zatreba hitna zamena slivnika, kolege dežuraju tokom celog dana i cele noći. Brzi smo u dolasku i vrlo efikasni kada je u pitanju zamena slivnika kupatila ili bilo kod drugog slivnika.

Prilikom razgovora sa našim kolegama dogovorićete se oko detalja zamene, kolege će pazariti adekvatan slivnik. Drugim rečima nemate potrebe da se brinete oko bilo čega, kelege će sav posao obaviti brzo i efikasno.

Naš tim Vam je na raspolaganju 24h – non stop!

UGRADNJA SLIVNIKA U TUŠ KABINI

Adekvatna ugradnja slivnika u tuš kabini, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Ugradnja slivnika u tuš kabini svim danima u nedelji, zakažite uslugu za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Računajte na nas tokom cele nedelje, raspolažemo sa velikim brojem kvalifikovanih vodoinstalatera, stoga smo u mogućnosti da obezbedimao svim našim klijentima sve naše usluge u svakom trenutku. Kao što smo već spomenuli, radimo na celoj teritoriji Beograda i u okolini. Ukoliko je neka od naših usluga hitno potrebna, kolege dolaze u kratkom roku.

Sama ugradnja se vrši rutinski, prateći sve smernice naše struke uz korišćenje modernih alata i isključivo kvalitetnog vodomaterijala. Na nas se možete osloniti radi obezbeđivanja slivnika. Ako kojim slučajem želite da Vi obezbedite slivnik, to je naravno moguće. Naš savet Vam je da uvek pazarite kvalitetniji slivnik kako bi obezbedili dugi niz godina da Vas služi bez ikakvih problema.

Kolege će ugraditi slivnik profesionalno i pedantno, tako da nema nikakvih bojazni da će se pojaviti problemi prilikom korišćenja slivnika. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Odličan primer loše ugradnje slivnika – curenje vode od komsija iznad


Ugradnja slivnika - Vodoinstalateri Beograd Tim

Ugradnja slivnika – Vodoinstalateri Beograd Tim


Zamena slivnika tuš kabine

Stručna zamena slivnika tuš kabine, povoljna cena usluge uz izdavanje računa i garancije. Zamena slivnika tuš kabine svim danima od strane kvalifikovanih vodoinstalatera. Kolege rade sa svim vrstama tuš kabina i slivnika, zameniće slivnik u najkraćem mogućem roku i moćićete da koristite kabinu. Pojedini tipovi slivnika zahtevaju da prođe određeni vremenski period kako bi se tuš kabina mogla koristiti ali to će Vam kolege svakako odmah i reći.

Demontaža slivnika se radi rutinski, kolege uz minimalnu štetu skidaju stari slivnik i obrađuju mesto ugradnje za novi. Obrada traje kratko, naravno nekad može da se oduži ukoliko je mesto ugradnje neadekvatno za nov slivnik. Kolege će Vam sve svakako reći pre početka radova. Nov slivnik obezbeđujemo mi ali ukoliko ste to već obavili, to nije nikakav problem. Bitno je da ste pazarili dobar slivnik koji po dimenzijama odgovara tuš kabini. Naravno, možete se posavetovati sa kolegama oko svega.

Oslonite se na nas!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!