VODOINSTALATER AUTOKOMANDA

Vodoinstalater Autokomanda – sve vodoinstalaterske usluge – regularne i hitne intervencije – Autokomanda. Naši vodoinstalateri su Vam na raspolaganju tokom celog dana i noći.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Vodoinstalater Autokomanda Tim obavlja sve vrste vodoinstalaterskih usluga na teritoriji Autokomande. Dostupni smo 24h, svim danima u godini bez obzira da li se radi o državnim ili verskim praznicima. Dolazimo odmah po pozivu i u najkraćem mogućem roku obavlja sve vodoinstalaterske radove.

VODOINSTALATER AUTOKOMANDA

 • Stručna usluga;
 • povoljna usluga;
 • dolazak odmah;
 • zakazivanje intervencije;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • garancija;
 • račun.

Pored sugrađana(fizičkih lica), sarađujemo sa pravnim licima(firmama) sa kojima ostvarujemo dugogodišnju saradnju. Predstavljamo pravog saradnika, na koga možete računati u svakom trenutku.

Budite sigurni u odabranog vodoinstalatera

Bilo da je reč o zameni ventila ili adaptacijiji kuputila, Vama je kvalitet važan.

Zašto?

Zamislite da Vam pukne cev u kupatilu, pozivate vodoinstalatera koji Vam i ne uliva poverenje, ali bolje išta nego ništa. Nakon završenog posla, vodoinstalater Vam naplaćuje uslugu i odlazi. U toku noći ili sutradan primećujete da voda opet curi, pozivate ga, on se ne javlja.

Voda i dalje curi, šteta raste, odlučujete da pozovete drugog vodoinstalatera ali ovog puta pazite koga angažujete, zar ne?

Stoga, birajte mudro, odaberite kvalitet!Vodoinstalater Autokomanda Tim – usluge

 • Adaptacija kupatila i kuhinje;
 • zamena i ugradnja svih sanitarija;
 • odgušenje kanalizacijewc šolje, lavaboa, slivnika, sudopere, kade, tuš kabine i vertikale;
 • servis, zamena i ugradnja bojlera;
 • zamena i ugradnja svih vrsta ventila;
 • servis i ugradnja vodokotlića;
 • zamena i ugradnja sifona;
 • zamena i sanacija instalacija;
 • sitne popravke po kupatilu i kuhinji;
 • ispumpavanje vode iz poplavljenih prostorija.

Navedeni spisak usluga našeg tim-a nije konačan, na sledećoj stranici možete pročitati koje sve usluge obavljamo “Usluge” u navigacionom meniju sajta.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Radimo 24h

Dostupni smo tokom celog dana i cele noći na celoj teritoriji Autokomande i okoline. Pozovite nas u svakom trenutku, kolege dežuraju non stop kako bi uvek bile spremne za intervenciju. Raspolažemo najmodernijim mašinama i alatima koji nam omogućavaju da svoj posao obavljamo vrlo efikasno i pouzdano.

Naš tim obezbeđuje sve hitne usluge u toku noći i sve vodoinstalaterske usluge u toku dana. Kvalitet naših usluga je zagaantovan na šta dajemo garanciju i račun. Bilo da je reč o pucanju cevi ili izlivanju fekalija iz wc šolje, kolege su tu za Vas. Vrlo efikasno i brzo rešavamo sve vrste havarija na svim lokacijama.

Oslonite se na naš dežuran tim u svakom trenutku, nemojte odlagati poziv ukoliko primetite da nešto nije u redu sa cevima, bojlerima, ventilima ili kanalizacijom. Naš tim je tu za Vas!

Hitne intervencije autokomanda i okolina

Ukoliko su Vam potrebne hitne intervencije na područiju Autokomande, računajte na naše kolege. Iznad smo Vam opislai da dežuramo non stop tako da uvek možete da se oslonite na naš tim. Na Vama je da obavite poziv i to je sve. Kolege dolaze i rešavaju sve vrste havarija u najkraćem mogućem roku. Imamo zamenske delove i vodomaterijal, tako da možemo rešiti većinu problema.

Posebne pogodnosti

 • Zakazivanje intervencije i do nekoliko dana u napred;
 • komunikacija putem e-maila.

Odgušenje kanalizacije Autokomanda

Povoljno odgušenje kanalizacije Autokomanda i okolina, odlikuju nas povoljne cene i kvalitet. Pozovite nas odmah! Ručno odgušenje, mašinsko i VOMA odgušenje kanalizacije Autokomanda. Radimo svim danima, dežuramo tokom celog dana i cele noći kako bi bili uvek dostupni radi hitnih intervencija.

Mašinsko odgušenje kanalizacije predstavlja najbolji vid odgušenja koji rešava većinu zapušenja. Naš tim poseduje alat za mašinsko odgušenje kanalizacije poslednje generacije koji nam omogava da odgušenje obavimo pouzdano i kvalitetno. Ukoliko zapušenje nije moguće rešiti mašinskim putem, kolege obavljaju VOMA odgušenje kanalizacije. Radi se o najefikasnijem tipu odgušenja koji rešava i najjača zapušenja.

Ukoliko Vam zatreba odgušenje bilo koje kanalizacije, Vodoinstalater Autokomanda Vam je na usluzi non stop!

Odgušenje sudopere

U slučaju zapušenja, odgušenje sudopere je jedino šta možete da uradite. Mi Vam možemo pomoći, samo nas pozovite. Odgušenje sudopere ručno i mašinski, naše kolege su iskusni vodoinstalateri. Sudopera može da napravi velike probleme, iz tog razloga je vazno da se reaguje na vreme po prvom pojavljivanju problema. Ukoliko sporije otiče voda, uskoro će doći do zapušenja sudopere i tada pored samog zapušenja je moguće izlivanje fekila iz nje.

Prilikom izlivanja fekalija, materijalna šteta brzo raste i tada kolege po hitnom postupku dolaze na Vašu adresu. Dok kolege dođu i nemate šta da uradite kako bi zaustavili izlivanje sem da sakupljate fekalije u neke posude. Sve to u većini slučajeva se može izbeći pravovremenim pozivom i smirenošću. Nikada nemojte odlagati poziv vodoinstalateru u ovakvim situcijama, može skupo da Vas košta. Na Vama je da nas pozovete a sve ostalo da prepustite našim kolegama. Kolege će na licu mesta odlučiti da li će se odgušenje raditi ručno ili mašinski. U većini slučajeva mašinska metoda je najbolje rešenje i takođe najdugotrajnije.

Naš tim je uvek tu za Vas!

Odgušenje wc šolje u svakom trenutku

Odgušenje sa skidanjem i bez skidanja wc šolje. Mašinsko odgušenje wc šolje se radi kod jakog zapušenja, ručno odgušenje kod lokalnog, kolege su brze i vrlo efikasne. Radimo non stop wc šolja ne može da čeka, stoga budite brzi. Kolege su vrlo brze u dolasku i kod Vas su svega za 15-tak minuta, sem u slučaju velike saobraćajne gužve kada im je potrebno malo više vremena. Svakako, doćiće na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku. Otpušavanje wc šolje se najčešće radi mašinski iz razloga što je uglavnom zapušenje jakog tipa. Lokalno zapušenje u samoj šolji je retka pojava i kada se desi kolege tada rade ručno odgušenje wc šolje.

Dok kolege ne dođu na adresu, nemaju informaciju o kom tipu odgušenja se radi, stoga najbolje je da sačekate kolege kako bi dobili i tu informaciju. Kod jakog zapušenja, wc šolja se skida i mašinskim sjlama se odgušuje kanalizaciona cev wc šolje. To je jedini način da se problem sa zapušenom šoljom reši. Ponekad čak je i potrebno snimiti kanalizaciju kamerom kako bi doznali gde je problem i šta je napravilo problem. Kolege će svakako ovu dodatnu uslugu obaviti ukoliko se Vi složite sa time. Posedujemo svu neophodnu opremu da rešimo svaki vid problema kod naših klijenata.

Računjate na naše vodoinstalatere!

Odgušenje vertikale

U slučaju zapušenja, vertikala pravi velike probleme ne samo Vama već i svim ostalim korisnicima iste. Ti problemi su u glavnom izlivanje fekalija iz wc šolje ili sudopere. Odgušenje vertikale delimo na kuhinjsku vertikalu i glavnu vertikalu, radimo odgušenje obe 24h, dolazimo odmah! Odgušenje kuhinjske vertikale se radi kroz odvod sudopere, uvek mašinski iz razloga što ručno odgušenje sudopere nije moguće u većini slučajeva. Problem je takođe što ručni tip odgušenje i da probije mesto zapušenja odvoda (a to je upitno), neće odraditi dobro taj posao, pa se zapušenje sudopere vraća.

Odgušenje vertikale se radi mašinski iz iznad navedenih razloga, kolege imaju veliko iskustvo i Vaša vertikala će ubrzo nakon dolaska kolega ponovo proraditi. Pošto raspolaemo odličnim mašinama za odgušenje, posao će biti obavljen brzo i vrlo efikasno.

Tu smo za Vas!

Zamena sanitarija Autokomanda

Kod zamene sanitarija je bitno da angažujete dobrog vodoinstalatera. Zamena sanitarija za naše kolege je rutinska usluga koju obavljaju nekoliko puta u toku radnog dana. Dostupni smo na celoj teritoriji Autokomande i okoline, budite slobodni da nas pozovete iako ste izvan pomenute teritorije. Naš tim Vam je uvek na usluzi.

Ugradnja sanitarija se obavlja prezicno i pedantno prateći sve smernice naše struke i proizvođača samih sanitarija. Kolege ugradnju sanitarija vrše koristeći najmodernije alate poslednje generacije. Naš alat nam omogućava da svoj posao obavljamo još brže i bolje.

Montaža sanitarija se radi prateći smernice struke vodoinstalatera ali takođe i uputstva samog proizvođača. Time osiguravamo kvalitetet. Ugrađujemo Vaše sanitarije ili ako ih niste obezbedili možete se dogovoriti sa kolegama da Vam ih kolege pazare, dovezu i ugrade. Možete se u potpunosti osloniti na naše kolege, stojimo Vam na raspolaganju tokom čitave sedmice. Montaža sanitarija na novo mesto ili kao zamena starih sanitarija.

Oslonite se na naš stručni tim u svakom trenutku!

Zamena ventila

Ventili su mali, teško primetni ali ipak tako veliki kada dođe njihovo vreme. Tada ako ventil nije u funkciji, dolazi do poplave i velike materijalne štete. Iz tog razloga potrebno je da brinete o njima a to možemo i mi. Zamena ventila i virble ventila kada Vama odgovara, tokom dana, tokom noći.

Proverite svoje ventile i ako nisu ispravni, pozovite nas.

Zamena sifona

Koliko je ventil brz u pravljenju havarije, toliko sifon spor. Nemojte da Vas to zavara. Sifon donosi isto priličnu štetu ako se ne zameni na vreme. On kaplje, polako i mesecima a da Vi toga niste svesni. Voda sama pravi štetu kako Vama tako i durgima, pogotovo ako ste u stambenoj ili poslovnoj zgradi.

Zamena sifona je brza, bitno je da je obavi stručno lice. Mi smo Vam na raspolagaju, na Vama je samo da nas pozovete.

Vaš Vodoinstalater Autokomanda Tim


Vodoinstalater Autokomanda – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!