VODOINSTALATER BANJICA

Vodoinstalater Banjica, sve vodoinstalaterske usluge povoljno uz garanciju i račun. Vodoinstalater Banjica – radimo 24 sata – non stop!

Izdajemo račun i garanciju na sve usluge.


Dolazimo odmah po pozivu ukoliko je potrebno – hitne intervencije. Imate mogućnost da se intervencija zakaže i do nekoliko dana u napred.

Vodoinstalater Banjica obavlja sve vodoinstalaterske usluge na teritoriji Banjice i njene okoline. Sve naše usluge obavljamo pouzdano, povoljno uz garanciju i račun.


VODOINSTALATER BANJICA USLUGE

 • Adaptacija kupatila i kuhinje;
 • sve vrste otpušenja kanalizacije;
 • popravka, zamena i ugradnja bojlera;
 • zamena i ugradnja svih vrsta ventila;
 • zamena i ugradnja svih sanitarija;
 • održavanje vodovodnih cevi;
 • održavanje kanalizacionih cevi;
 • popravka i zamena svih cevi;
 • snimanje cevi kamerom;
 • detekcija curenja vode;
 • sitne popravke u kupatilu i kuhinji;
 • čišćenje spetičkih jama.

Navedeni spisak usluga našeg tima nije konačan, na sledećoj stranici se informišite o svim našim uslugama >> vodoinstalaterske usluge <<


Pored pružanja usluga sugrađanima, sarađujemo sa pravnim licima kojima predstavlja saradnika na koga se uvek mogu osloniti.

Pogledajte spisak naših saradnika na stranici “Pravna lica” u navigacionom meniju našeg sajta.


VODOINSTALATER BANJICA


Vodoinstalater Banjica – Vodoinstalateri Beograd Tim


O nama

Mi smo vodoinstalaterski servis Banjica, prisutni smo na Banjici duže od 30 godina. Sve naše usluge obavljamo pouzdano zahvaljujući iskustvu naših kolega i modernim alatima.

Posedujemo i naše zamenske delove, tako da smo u potpunosti opremljeni radi svih vodo usluga. Sve navedeno Vam dovoljno govori zašto garantujemo na sve usluge koje obavimo i izdajemo račun.

Odgušenje kanalizacije Banjica

Odgušenje kanalizacije Banjica, povoljna cena uz izdavanje računa. Odgušenje vertikale, wc šolje, sudopere, slivnika, tuš kabine, kade, Banjica i okolina. Kolege dolaze na vašu adresu ubrzo po pozivu i obavljaju brzo i efikasno odgušenje kanalizacije. Bitno je da reagujte na vreme čim primetite da voda sporije otiče u sudoperi, wc šolji, slivniku.

Mašinsko odgušenje kanalizacije

Mašinsko odgušenje kanalizacije najčešće radimo, vrlo je efikasno i brzo. Mašinski tip odgušenja nam omogućava da pravilno i pouzdano odgušimo sve vrste za zapušenja.

Uspešno odgušenje cevi u zidu podu i zemlji bez obzira na njihovu lokaciju.

Mašinsko odgušenje vertikale, wc šolje, sudopere i slivnika predstavljaju najčešće naše usluge što se tiče odgušenje kanalizacije na Banjici. Drugim rečima ti veliki potrošači i vertikala su najugroženiji u stambenim zgradama kojih ima poprilično na teritoriji Banjice. Kolege odgušenje kanalizacije obavljaju stručno vrlo je efikasno bez obzira na težinu zagušenja, bitno je samo da dođu na vreme.

Ručno odgušenje kanalizacije

Kada je u pitanju ručno odgušenje kanalizacije, njega radimo kod lakih zapušenja kojih je realitvno malo. Teža zapušenja obavlja isključivo mašina koju neuporedivo bolja u tom poslu od čoveka. Ukoliko je moguće kolege će obaviti ručno odgušenje kanalizacije ali uglavnom je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije pošto se radi o jačim zapušenjima.

VOMA odgušenje kanalizacije

VOMA odgušenje kanalizacije kao najnapredniji tip odgušenja, posedujemo nekoliko vozila ovog tipa. VOMA sistem predstavlja poslednju reč tehnike što se tiče odgušenja kanalizacije, vrlo je popularna u celom svetu pa i kod nas. Ovaj vid odgušenja se koristi kada mašinsko odgušenje nije moguće ili nije urodilo plodom. Takođe VOMA sistem za odgušenje koristi se kod čišćenja kišne kanalizacije, separatora i velikih kanalizacionih sistema.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Odgušenje sudopere

Gore od zapušene sudopere je zapušena wc šolja. Stoga je vrlo važno da se odgušenje sudopere uradi pravilno i od strane stručnih lica. Kolege su Vam na raspolaganju u svakom trenutku i vrlo su povoljne. Kod zapušenja sudopere je najbitnije da se pravovremeno reaguje a to znači da nas odmah pozovete. Kolege će doći ubrzo nakon poziva i odgušiće sudoperu. Brzom reakcijom obezbeđujemo da ne dođe do izlivanja vode i fekalija iz sudopere usled teškog zapušenja.

Zapušena sudopera može da napravi veliku materijalnu štetu i to u glavnom i učini kada klijenti ne raguju na vreme. Tada nastaju velike materijalne štete zbog izlivanja iz sudopere i poplavljivanja više prostorija. U zgradama je problem još veći jer je pojava vlage u stanu ispod česta pojava.

Baš iz ovih razloga kada su u pitanju hitne intervencije u koje odgušenje sudopere i spada je najbitnije da klijent odmah reaguje. Tada naše kolege imaju dovoljno vremena da odguše sudoperu i reše problem a da ne nastane havarija.

Oslonite se na naše kolege u svakom trenutku!

Odgušenje slivnika

U slivnik se slivaju lavabo, veš mašina, kada/tuš kabina i bide ako ga imate, kada se on zapuši, staje pola kuće/stana. Odgušenje slivnika je Vaš prioritet i zato se možete osloniti na nas u bio koje doba dana i noći. Otpušenje slivnika mašinski i ručno, po dolaksu kolege donose odluku kojom metodom će se služiti kako bi se slivnik otpušio pouzdano.

U glavnom kao i kod ostalih zapušenja i ovaj tip je najbolje rešiti mašinskim sajlama koje se uvek najbolje pokažu. Nakon par minuta Vaš slivnik je opet prohodan i možete ga koristiti. Ponekad se desi da je zapušenje slivnika prilično jako pa je kolegama potrebno više vremena kako bi se posao obavio valjano. Imajte poverenje u naše vodoinstalatere, oni svoj posao obavljaju najbolje što mogu i potrudiće se da Vam reše svaki problem u što kraćem roku.

Računajte na naše vodoinstalatere!

Odgušenje wc šolje u svako doba

Ako Vam se zapuši wc šolja, reagujte odmah! Odgušenje wc šolje kolege rade non stop, dolaze ubrzo na Vašu adresu nakon poziva. Kolege raspolažu modernim mašinama za odgušenje, rešiće svaki problem sa šoljom u kratkom roku. Bitno je da nas pozovete na vreme kako bi kolege došle što pre i rešile problem pre njegove eskalacije koja je vrlo moguća. Izlivanje fekalika iz wc šolje je česta pojava baš iz razloga što klijenti nas ne pozovu na vreme i odlažu poziv. Time sebi prave veću materijalnu štetu i trošak.

Ručno odgušenje wc šolje radimo kada je to moguće, sve zavisi od tipa zapušenja šolje. Mašinsko odgušenje šolje se radi u većini slučajeva zbog brzine odgušenja i visoke pouzdanosti. Kolege kada dođu na Vašu adresu, doneće odluku koji tip odgušenja je najbolje rešenje kako bi se problem rešio na duže vreme. Nekad je kanalizacija u tako lošem stanju da odgušenje jeste rešenje ali ne na duže staze. Tada možete da pričate sa kolegama kako rešiti ovaj problem. Kolege će Vam pružiti sve neophodne informacije kako bi Vi doneli doluku na koji način trajno da se reši problem čestog zapušenja wc šolje ili nekog drugog lokaliteta u cevima.

Naš tim Vam je na raspolaganju non stop!

Zamena i sanacija cevi Banjica i okolina

Pouzdana i kvalitetna zamena cevi Banjica i okolina, odlikuje nas povoljna cena ali i to da izdajemo račun i garanciju. Na svakoj lokaciji na Banjici i u okolini smo za 20-30 minuta, kolege dolaze u najkraćem mogućem roku. Hitan dolazak važi za pucanje cevi i slične havarije, kada je vreme veoma bitno.

Ukoliko želite da zamenite deo cevi ili ceo sistem vodovoda i kanalizacije, kolege su Vam na raspolaganju svim danima. Možete zakazati intervenciju i do nekoliko dana u napred, shodno Vašim obavezama. Kolege će ispoštovati sve ugovorene termine i rokove.

Sanacija cevi zahteva brzu reakciju kako Vas tako i nas. Čim primetite probleme sa cevima, pozovite naše kolege koje brzo dolaze i vrlo efikasno saniraju sve vrste cevi. Sanacija vodovonih i sanacija kanalizacionih cevi na svim lokacijama u stanu, zgradi, kući, dvorištu i poslovnom prostoru.

Popravka cevi zahteva stručnost, brzinu i adekvatan alat, sve tri stavke naše kolege poseduju.

Oslonite se na naš stručan tim vodoinstalatera u svakom trenutku!

ZAMENA SANITARIJA BANJICA

Kvalitetna zamena sanitarija od strane iskusnih vodoinstalatera, povoljna cena usluge. Za sve usluge izdajemo račun i garanciju. Zamena kade, tuš kabine, wc šolje, slivnika, bidea, lavaboa – umivaonika, sifona, ventila, bojlera. Kolege rade sa svim vrstama snaitarija, stoga ste u dobrim rukama, odnosno Vaše sanitarije. Zamenićemo jednu ili više sanitarije, nama je broj nebitan, bitno je da Vama bude pružena kvalitetna i pouzdana usluga. Na sve uslug izdajemo račun i garanciju.

Što se tiče same zamene, ona teče u suštini tako da se pre svega stare sanitarije skidaju a zatim nakon provere mesta gde su bile ugrađuju nove. Taj proces se uvek poštuje kako bi kolege bile sigurne da su ugradili sanitarije pravilno i na dobro pripremljeno mesto. Tim se postiže kvalitet o kome stve vreme i prićamo. Budite sigurni u svog vodoinstalatera.

Ugradnja sanitarija

Kada je u pitanju montaža sanitarija, kolegama predstavlja rutinsku uslugu koju rade svakoga dana. Rade preko cele sedmice tako da možete nas uvek angažovati shodno Vašim obavezama. Montaža sanitarija se odvija brzo, kolege su vrhunski majstori našeg zanata, brzo i precizno rade svoj posao. Rad sa svim sanitarijama nas izdvaja od ostalih vodoinstaletara iz razloga što većina njih bira sa kojim sanitarijama će raditi i tu se vrlo dobro vidi njihova mana. Od nas očekujte tačan dolazak, brz dolazak ako je potrebno, kvalitetnu ugradnju sanitarija po svim smrenicama stuke koja jasno diktira pravila rada.

Računajte na nas!

Vaš Vodoinstalater Banjica Tim


Pozovite nas!