VODOINSTALATER DORĆOL

Vodoinstalater Dorćol – vodoinstalaterske usluge Dorćol. Pouzdana usluga 24h, garancija i račun. Vaš Vodoinstalater Dorćol.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


Dostupni smo 24h radi obavljanja svih vodoinstalaterskih usluga na teritoriji Dorćola i okoline.

Dolazimo odmah po pozivu (hitne intervencije) ili zakazujemo intervenciju u dogovoru sa sugrađanima u vreme kada njima odgovara.

VODOINSTALATER DORĆOL

  • Stručna i pouzdana usluga;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • povoljna usluga;
  • zakazivanje intervencije;
  • hitne intervencije;
  • brz dolazak na adresu;
  • nema kašnjenja i odlaganja;
  • imamo rezervne delove;
  • garancija;
  • račun.

Obavljamo dnevne i noćne intervencije (dežurni vodoinstalater) bez obzira da li je u pitanju državni ili verski praznik. Sve usluge vršimo pouzdano i kvalitetno u skladu sa smernicama naše struke.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


Usluge Vodoinstalater Dorćol Tim-a

Pogledajte ceo spisak usluga našeg tima na stranici – “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta. Očekujte profesionalnu i pouzdanu uslugu po povoljnoj ceni.

VODOINSTALATER DORĆOL – O NAMA

Naš tim čine pravi majstori svog zanata, kvalifikovani vodoinstalateri. Svakom poslu pristupamo profesionalno i obavljamo ga prateći sve standarde današnjice.

Pored obavljanja intervencija kod sugrađana, sarađujemo sa pravnim licima (firmama) kojima predstavlja saradnika na koga mogu računati u bilo kom trenutku.

Pogledajte spisak naših saradnika na stranici “Pravna lica” u navigacionom meniju našeg sajta.

Dodatne pogodnosti u saradnji sa našim timom su komunikacija putem e-maila i zakazavanje intervencije i do nekoliko dana u napred.


Odgušenje kanalizacije Dorćol

Obavljamo pouzdano odgušenje kanalizacije Dorćol i okolina, dolazimo odmah svaku adresu, povoljna cena usluge. Izdajemo račun. Radimo non stop, dostupni smo 24h preko dana i u toku noći. Kanalizaciju možemo da odgušimo mašinski, ručno i sa WOMA sistemom pod pritiskom. Oslonite se na nas kada Vam zatreba odgušenje ili bilo koja druga naša usluga. Odlikuju nas brzina, tačnost, efikasnost, pouzdana i povoljna usluga.

U zavisnosti od tipa zapušenja kolega odlučuje kojom metodom će se obaviti odgušenje. Prilikom poziva možete informisati kolegu o stanju kanalizacije ali dok kolege ne dođu i sami pogledaju kanalizaciju ne mogu Vam reći sa sigurnošću o čemu se radi. Naravno, uvek postoje jasne situacije gde je očigledno da se radi o određenom tipu zapušenja.

Odgušenje sudopere Dorćol u bilo koje doba

Sudopera i njen odvod se najčešće zapušuju i donose materijalnu štetu. Odgušenje sudopere radimo mašinski i u svakom trenutku, brzina je ključna. Sudoperu odgušujemo mašinskim sajlama, drugim rečima najefikasnijim tipom odgušenja. Brzi smo pri radu i odgušujemo sve vrste zapušenja sudopere.

Savetujemo Vam da ukoliko primetite usporenije oticanje vode u sudoperi da reagujete na vreme. Radi se o zapušenju kanalizacione cevi sudopere i pitanje je kada će se skroz zapušiti. Vrlo je bitno ukoliko se sadržaj vertikale vraća kroz sudoperu da nas odmah pozovete. Moramo obaviti hitno odgušenje sudopere kako bi se sprečilo izlivanje fekalija iz nje.

Odgušenje vertikale

Bilo da je reč o vertikali u zgradi, kući ili poslovnom prostoru, naš tim je uspešno odgušuje. Mašinsko odgušenje vertikale je vrlo efikasan način da se posao obavi kako treba. Povoljni smo i kao uvek brzi i vrlo efikasni. Naše stručne kolege će odgušenje izvršiti u kratkom roku velo efikasno. U toku jednog dana, odgušimo nekoliko vertikala na teritoriji Dorćola i okoline.

Kod vertikala se nameće problem njihog stanja usled starosti. Dotrajala vertikala se brzo i često zapušuje, pa naš tim oko takve cevi ima redovno prilično posla. Jedino pravo rešenje jeste zamena vertikale ili njenog problematičnog dela. Pored odgušenja, vršimo i zamenu dela ili cele vertikale.

Odgušenje wc šolje

Mašinsko odgušenje wc šolje se radi u slučaju da je zapušenje duboko u njoj ili u kanalizacionoj cevi. Tada je jedino rešenje problema odgušenje wc šolje mašinskim sajlama. Wc šolju odgušujemo lokalno – ručno ili globalno – mašinski sa skidanjem šolje. Ukoliko se šolja skida, kolege će je vratiti na mesto po završetku odgušenja. Wc šolju zapušujemo prilično lako uz pomoć veće količine ubrusa, toalete papira ili nekom krupnijom hranom i stvarima.

Vodoinstalater Dorćol tokom 35 godina rada je svašta nešto izbacio iz wc šolje, od pelena do celih glavica kupusa. Bitno je da Vi reagujete na vreme ako primetite da voda sporije otiče ili se vraća u wc šolji. Pozovite nas odmah i odmah ćemo doći i rešiti bilo kakvu havariju.

Odgušenje kade i tuš kabine

Kada i tuš kabina se odgušuju ređe u odnosu na ostala zapušenja ali svakako prave dobru materijalnu štetu. Odgušenje kade ili tuš kabine vršimo non stop poput ostalih zapušenja. U glavnom se radi o dnevnim intervencijama ali nema pravila, danju ili noću da se desi zapušenje, nama je potpuno isto. Kao i za sve ostale hitne intervencije i radi ove kolege dežuraju tokom celog dana i cele noći. Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru, lako može da nastane veliki problem ako ne odgušite kadu na vreme.

Odgušenje tuš kabine se obavlja mašinski sajlama, u pitanju je najbolji način da se odgušenje obavi. Koristimo posebne tanke sajle kojima možemo odgušiti svaki vid zapušenja u kadi ili tuš kabini. Moguće je i ručno odgušenje kade ili tuš kabine ali nije pouzdano poput mašinskog. Stoga uvek birajte najbolje.

Odgušenje lavaboa – umivaonika

Možda niste znali da lavabo ponekad deli vertikalu sa sudoperom ali u glavnom sudopera ima sviju vertikalu. To sve zavisi od rasporeda prostorija i znanja vodoinstalatera. Odgušenje lavaboa se takođe radi mašinski u bilo koje doba dana ili noći. Koristmo iste mašinske ili ručne sajle koje koristimo kod zapušene sudpere. Kolege vrlo efikasno odgušuju sve vrste zapušenja lavaboa. U mogućnosti smo da sa našim mašinskim sajlama uđemo duboko u cev odvoda i da rešimo problem.

Odgušenje umivaonika je kolegama rutinska usluga koju obave na dnevnom nivou desetak puta. Samo odgušenje traje oko 30-tak minuta ali postoje situacije gde traje i duže u zavisnosti od težine zapušenja lavaboa i njegovog odvoda.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Odgušenje slivnika

Slivnik nije samo mesto sa rešetkama u podu Vašeg kupatila, u njega se slivaju sadržaji iz lavaboa, kade/tuš kabine, veš mašine i bidea. Odgušenje slivnika mašinski i ručno, kolege po dolasku odlučuju kako će ga odgušiti. Kao i poput ostalih odgušenja i ovaj tip iziskuje brz dolazak i vrlo efikasan rad kako bi se preduhitrila veća havarija i nastanak materijalne štete.

Svako zapušenje kanalizacije ako se ne sanira na vreme, donosi materijalnu štetu usled izlivanja fekalija/sadržaja cevi kanalizacije. Stoga, bitno je da reagujete na vreme i da nas pozovete kako bi kolege pravovremeno odgušile slivnik.

Mašinsko odgušenje slivnika se obavlja kod srednjih i težih zupušenja, time se osigurava da do novog zapušenja ne dođe u razumnom periodu. Dok, ručno odgušenje slivnika kolege rade kada je slivnik zaista slabo zapušen i ručnim tipom možemo probiti čep koji pravi problem u slivniku.

Kolege će nakon dolaska odlučiti kojim će tipom odgušenja rešiti problem.

Računajte na naše kolege radi svih vodoinstalaterskih usluga.


ZAMENA I POPRAVKA CEVI OD STRANE VODOINSTALATER DORĆOL TIMA

Stručna zamena cevi Dorćol, ništa sem toga ne dolazi u obzir. Kvalitet je jedino pravo rešenje kada su cevi u pitanju. Popravka i zamana cevi kvalitetnim vodomaterijalom koji obezbeđujemo mi ili Vi. Kolege pouzdano obavljaju sanaciju i zamenu cevi u zidu, podu i zemlji. Raspolažemo specijalnim kamerama koje nam pomažu detekcijom curenja.

Uz naše kamere u kratkom roku detektujemo mesto pucanja na svim delovima cevi i saniramo ga u kratkom roku vrlo efikasno.

Zamena vodovdnih cevi i zamena kanalizacionih cevi prateći sve smernice naše struke, brzo i u skladu sa dogovorom sa klijentom. Oslonite se na naš stručan tim vodoinstalatera u svakom trenutku!

Vodovodne i kanalizacione cevi

Popravka vodovodnih cevi se vrši po hitnom postupku 24h, radi se o cevima pod pritiskom. Popravka vodovodne cevi zahteva preciznost, stručnost i brzinu vodoinstalatera. Kolege su nam izuzetni vodoinstalateri velikog iskustva. Po dolasku zaustavljaju vodu i kreću sa sanacijom cevi koju obavljaju u kratkom roku.

Popravka kanalizacione cevi se radi u što kraćem roku, nisu pod pritiskom ali poplava je uvek moguća. Ova popravka zahteva u glavnom ulazak u zid kroz pločica, kolege taj deo vrše sa što manje štete. Trudimo se da lociramo tačno mesto curenja i saniramo loš deo cevi efikasno bez veće štete po klijenta.

Naš tim je uvek uz Vas u svakom trenutku, kada god Vama zatrebaju naše usluge. Stoga, budite slobodni da nas pozovete!

ZAMENA I MONTAŽA SANITARIJA

Menjali jednu, više ili sve sanitarije, Vama je bitan kvalitet a njega obezbeđuje pouzdan vodoinstalater. Nama zamena sanitarija predstavlja standardnu uslugu koju obavljamo svakoga dana. Kod nas je kvalitet zagarantovan, pre svega zbog iskustva naših kolega a zatim zbog korišćenja kvalitetnih materijala i modernih alata. Naš zadatak je da obavimo sve vodoinstalaterske usluge adekvatno i kvalitetno i da za date usluge izdamo račun i garanciju. To radimo od prvog dana našeg poslovanja, na Vama je da nam ukažete poverenje, nećete se pokajati. Naše kolege Vam mogu dopremiti sanitarije ukoliko ih niste obezbedili. Nakon dopremanja, kolege kreću sa zamenom.

Demontaža sanitarija se radi vrlo efikasno, nakon nje je na redu obrada mesta ugradnje novih sanitarija. Ponekad je potrebno više obrade kako bi sanitarije dobro legle na svoje mesto. Montaža sanitarija na svim lokacijama na Dorćolu i okolini. Sa kolegama se dogovorite oko termina i to je sve. Ugradnja sanitarija se radi relativno brzo, ponekad nam je potrebno više vremena za specifične kade, tuš kabine ili wc šolje koji zahtevaju više posvećenog vremena. Važno je da znate da se možete osloniti na nas u svakom trenutku radi svih naših usluge.

Uvek smo Vam na raspolaganju!

Zamena i ugradnja tuš kabine i kade

Ako planirate zamenu kade ili tuš kabine, imajte na umu da ukoliko se loše ugradi, kada ili tuš kabina će praviti fine probleme i štetu. Zamena kade od strane iskusnih vodoinstalatera, prateći sve standarde, angažujte nas i spoznajte kvalitet. Kolege rade sa svim vrstama kada, svih tipova i proizvođača. Demontaža stare kade, zatim sledi obrada mesta ugradnje kako bi nova kada adekvatno bila ugrađena. Ukoliko je potreban dodatni materijal, kolege će ga obezbediti. Ugradnja kada se radi rutinski, prateći sve smernice naše struke ali takođe i proizvođača kade. Montaža kade na mesto stare ili na novo mesto. U slučaju da se kada pomera, kolege moraju da izmeste vodu i kanalizaciju koje prate samu kadu. Naravno, naše kolege mogu sve da obave bez ikakvih problema.

Zamena tuš kabine zahteva više rada u odnosu na kadu (u glavnom). Najbitnije je da se tuš kabina pravilno postavi kako bi se izbegli problemi koji su redovna pojava kod loše ugradnje tuš kabine. Baš iz tog razloga je važno da odaberete profesionalnu firmu koja vrši kvalitetnu i preciznu zamenu tuš kabine. Kabina može da se menja ali takođe može da bude slučaj prve ugradnje nakon adaptacije stana, kupatila ili prosto je u pitanju nov stan/kuća. Kod prve ugradnje posla ima manje ali kolege bi morale da pregledaju mesto ugradnje kako bi osigurali da je sve pod konac.

Sledi ugradnja tuš kabine prateći jasna pravila naše struke i samog proizvođača iste. Montaža tuš kabine zahteva iskusnog vodoinstalatera koji je dobro opremljen kako bi se posao uradio valjano.

Uvek birajte ozbiljne firme koje Vam pored odlične usluge obezbeđuju račun i garanciju!

Montaža lavaboa – umivaonika

Umivaonici se svakodnevno koriste, stoga ukoliko je Vaš umivaonik pri kraju svog radnog veka ili ga želite zameniti novim, to uradite na vreme. Danas je otežano naći slobodnog vodoinstalatera a da svoj posao radi kvalitetno. Možda pomislite da je ugradnja umivaonika prosta stvar i da to može da uradi svako ali tu grešite.

Danas ima veliki broj vodoinstalatera koji su dostupni svuda u gradu ali na žalost mali broj njih dobro radi svoj posao. Da li smo mi jedini koji radimo kvalitetno? Naravno da ne, ali potrebno je da se pomučite kako bi došli do pravog majstora. Možda niste znali ali i prosta ugradnja umivaonika može da se obavi loše i tada Vi imate problem. Sa time se susrećemo skoro pa svakoga dana, ne naravno samo sa lavaboima već i sa ostalim sanitarijama.

Zamena lavaboa se radi strogo po pravilima naše struke bez odstupanja. Kvalitet mora biti zagarantovan u suprotnom Vi imate problem. Iz tog razloga naše kolege imaju znanje koje sakupljaju decenijama i stare kolege prenose ga na nove. To je jedini način da se kvalitet usluge održi na visokom nivou. Montaža lavaboa kao prva ugradnja ili kao zamena starog se radi relativno brzo u zavisnosti od tipa lavaboa. Demontaža lavaboa je prva stvaka, zatim se radi obrada mesta ugradnje i postavljanje lavaboa na isto mesto. Nakon kratke pauze, Vaš novi lavabo je spreman za rad.

Vaš Vodoinstalater Dorćol Tim


Vodoinstalater Dorćol - Vodoinstalater Beograd Tim

Vodoinstalater DorćolVodoinstalater Beograd Tim

Pozovite nas!