VODOINSTALATER GROCKA

VODOINSTALATER GROCKA – sve vodoinstalaterske usluge. Vodoinstalater Grocka, povoljno uz garanciju i račun. Radimo 24h – non stop!


Vodoinstalater Grocka Tim Vam je na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći. Dolazimo odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja.

Stručni vodoinstalateri će Vam otkloniti sve vodoinstalaterske probleme povoljno uz garanciju i račun.

VODOINSTALATER GROCKA

 • Adekvatna usluga;
 • stručni vodoinstalateri;
 • povoljna cena;
 • zakazivanje intervencije;
 • dostupnost 24h;
 • dolazak domah po pozivu;
 • nema kašnjenja i odlaganja;
 • garancija;
 • račun.

Naš tim pored hitnih intervencija Vam daje mogućnost redovnog zakazivanja i zakazivanja nekoliko dana unapred. Zakažite intervenciju u skladu sa Vašim slobodnim vremenom.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


VODOINSTALATER GROCKA – USLUGE

 • Odgušenja kanalizacije svih vrsta;
 • servis bojlera;
 • zamena i ugradnja ventila;
 • sanacija vodovodnih cevi;
 • sanacija kanalizacionih cevi;
 • detekcija curenja vode;
 • snimanje cevi kamerom;
 • ugradnja i zamena sanitarija;
 • čišćenje septičkih jama.

Pogledajte ceo spisak naših usluga na stranici”Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.


VODOINSTALATER GROCKA – 24h

Dežurni vodoinstalater (Grocka) – non stop, dežuramo preko celog dana i u toku noći. Dolazimo odmah na svaku adresu u Grockoj i u okolini. Obavljamo sve vodoinstalaterke usluge profesionano i pedantno uz račun i garanciju. Potpuno smo opremljeni da obavimo sve vodoinstalaterske usluge. Imamo naš zamenski materijal, tako da odmah po dolasku možemo obaviti većinu naših usluga.

Budite slobodni da nas pozovete u svakom trenutku, naše kolege su dežurne 365 dana u godini. Oslonite se na naš tim vodoinstalatera. Tu smo za Vas!

Odgušenje kanalizacije

Stručno odgušenje kanalizacije Grocka, kvalitet je zagarantovan, povoljna cena uz račun – non stop. Odgušenje kanalizacije se odvija rutinski i pouzdano, dolazimo odmah na Vašu adresu 24h! Obavljamo mašinsko odgušenje, VOMA odgušenje i ručni tip odgušenja. Odgušujemo sve vrste zapušenja svih kanalizacionih cevi i sistema kanalizacije.

Raspolažemo modernim mašinama za odgušenje poslednje generacije. U mogućnosti smo da odgušimo sve vrste zapušenja. Oslonite se na nas, dežuramo preko celog dana i u toku noći – non stop!

Odgušenje sudopere Grocka

Jedino kvalitetno odgušenje sudopere rešava problem sa njom, stoga birajte dobre majstore. Mašinsko odgušenje sudopere Grocka uz račun na uslugu, dolazimo odmah po pozivu! Kao što smo već i naveli, kvalitet, stručnost i pouzdanost su u našem poslu veoma bitni. Odgušujemo sudoperu i njenu vertikalu, u zavisnosti od jačine zapušenja koristimo mašinske sajle različite dužine.

Vodoinstalater Grocka Vam savetuje da ukoliko se voda vraća u sudoperu, drugim rečima izvire iz sudopere da nas odmah pozovete. U pitanju je vraćanje sadržaja iz vertikale i može lako doći do poplave kuhinje feklijama.

Odgušenje wc šolje

Pouzdano odgušenje wc šolje se radi isključivo mašinskim putem kako bi se osigurao adekvatno odrađen posao. Radimo 24h odgušenje wc šolje ručno i mašinski ali mašinski tip je daleko efikasniji. Odgušujemo wc šolju sa skidanjem i bez njega u zavisnosti o kom zapušenju se radi.

Ukoliko je zapušenje sudopere lokalnog tipa, nećemo skidati šolju ali ako je zapušenje u kanalizacionoj cevi wc šolje, skidamo je kako bi se obavilo odgušenje.

Odgušenje vertikale Grocka i okolina

Mašinsko odgušenje vertikale je jedino pravo rešenje zapušene vertikale. Ona mora da se odguši pravilno kako bi bila funkcionalna. Ukoliko se posao ne uradi kako treba, zapušenje se vraća i u glavnom biva još jače. Oslonite se na nas u svakom trenutku, kolege će vrlo brzo po Vašem pozivu doći kod Vas.

Kada je u pitanju vertikala, bitno je da znate ukoliko je ne odgušite na vreme da može doći do izlivanja njenog sadržaja kroz wc šolju ili sudoperu. Bitno je da reagujete na vreme!

Odgušenje lavaboa

U slučaju zapušenja lavaboa, najbolje je da problem rešite što pre. Odgušenje lavaboa – umivaonika vršimo mašinskim sajlama i ručno. Kolege na licu mesta odlučuju kojom će metodom odgušiti lavabo na najbolji način. Dežuramo danju i noću, stoga nas pozovite kada Vam zatrebaju naše usluge.

Odgušenje umivaonika se vrši rutinski, brzo i efikasno, kolege u toku 24h odguše nekoliko umivaonika. Samo odgušenje traje oko 25 minuta sa time da je moguće da traje i duže u slučaju jačeg zapušenja. Zapušen lavabo može da napravi velike probleme, naravno ne poput sudopere koja može da napravi veliku havariju. Stoga, reagujte na vreme i pozovite nas.

Tu smo za Vas!

Odgušenje kade i tuš kabine

Prelivanje kade ili tuš kabine je česta pojava kada je u pitanju zapušenje. Odgušenje kade i tuš kabine obavljamo ručno i mašinski non stop, dolazimo ubrzo nakon poziva. Odgušenje kade kao poput svih ostalih odgušenja je u glavnom hitna usluga. Tada je najbitnije da nas pozovete na vreme kako bi kolege došle i pravovremeno rešile problem sa odvodom kade.

Odgušenje tuš kabine se vrši specijalnim sajlama koje se koriste kod lavaboa i sudopere, radi se o posebnim sajlama sa kojima efikasno rešavamo problem. Vrlo je bitno da se odgušenje kade i tuš kabine obavi na vreme kako ne bi došlo do izlivanje sadržine kanalizacije.

Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite našim kolegama.

Odgušenje slivnika

U slivnik se ulivaju kada/tuš kabina, lavabo/umivaonik, veš mašina i bide. U slučaju njegovog zapušenja, problem se javlja kod svih navedenih potrošača. Odgušenje slivnika vršimo ručno i mašinski, dolazimo ubrzo po pozivu. Brz dolazak je veoma bitan, stoga nas pozovite čim primetite problem sa slivnikom. Kolege će brzo doći i obaviće njegovo odgušenje, brzo i efikasno.

Na licu mesta kolege će doneti odluku koji je tip odgušenja najbolji za zapušeni slivnik. U glavnom radimo mašinsko odgušenje slivnika pošto je ono najefikasnije i obezbeđuje da do novog zapušenja slivnika skorije ne dođe. Nekad je potrebno snimiti cevi kanalizacije kako bi se utvrdilo pravo stanje. Radi se o dodatnoj usluzi koju će kolege obaviti ako klijent to odobri.

Ručno odgušenje slivnika se retko radi ali gde je slabo zapušenje slivnika kolege će baš na ovaj način rešiti problem. Bitno je naglasiti da je mašinsko odgušenje daleko efikasnije i donosi daleko duži mir klijentu nakon obavljenog posla.

Možete se osloniti na naše kolege u svakom trenutku tokom 24 sata. Kao i kod svih ostalih odgušenja, brzina je presudna, stoga nemojte odlagati poziv vodoinstalateru.

Tu smo za Vas!

Zamena i popravka cevi Grocka

Pouzdana i kvalitetna zamena cevi Grocka i okolina, povoljna cena uz izdavanje računa na sve usluge. Kada je u pitanju sanacija cevi, kolege radi non stop, tada je najbitnije reagovati na vreme. Dežurne kolege vodoinstalater Grocka Tima su Vam na usluzi radi popravke, zamene ili sanacije vodovodnih i kanalizacionih cevi.

Popravka cevi non stop, dolazimo odmah ili zakažite intervenciju. Stručna popravka cevi svih vrsta, vodovodnih i kanalizacionih cevi. Kolege svakodnevno popravljaju cevi u Grockoj i u okolini, radi se o našoj rutinskoj usluzi. Sanacija cevi se vrši brzo i efikasno a može i da potraje ako se menja cela cev. Detekcija curenja nam govori gde je cev pukla, zatim pristupamo sanaciji cevi.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Popravka i zamena vodovodnih cevi svih vrsta, na svim lokacijama. Kolege stručno i povoljno popravljaju delove ili cele cevi. Ukoliko ima potrebe, kolege će obaviti zamenu cele cevi ili cele vodovodne instalacije ako je to rešenje problema. Svakako pre svake intervencije, kolege će izvestiti klijenta o potrebnim radovima bila to zamena cevi ili cele instalacije.

Stručna popravka kanalizacione cevi u zidu, podu, zemlji, na svim lokacijama. Popravka se obavlja sa manje žurbe u odnosu na vodovodnu cev koja je pod pritiskom. Naravno, postoje situacije gde je potrebna hitna popravka ili zamena kanalizacione cevi kako bi se preduhitrila havarija i poplava. Zamena kanalizacione cevi je takođe naša ritinska usluga koju obavljamo svakodnevno.

Oslonite se na naš tim, tu smo za Vas u svakom trenutku! Najbitnije je da reagujete na vreme!

ZAMENA I UGRADNJA SANITARIJA GROCKA

Obezbeđena Vam je adekvatna zamena sanitarija Grocka i okolina, sa kolegama se dogovarate oko termina, izdajemo račun i garanciju. Povoljna cena zamene sanitarija od strane stručnih vodoinstalatera koji svoj posao rade precizno i pedantno. Možete računati na naše kolege tokom cele sedmice, jednostavno zakažite intervenciju kada Vama odgovara. Ukoliko želite da se zamena ili ugradnja sanitarija obavi istog dana, kolege će doći u prvom slobodnom terminu kod Vas. Kvalitet usluge je zagarantovan kolege su iskusni majstori svog zanata. Ugradnja sanitarija stručno i pouzdano prateći sve smernice naše struke.

Ugradnja svih sanitarija, ukoliko niste uspeli da ih obezbedite, kolege ih mogu pazariti, dopremiti i ugraditi. Sa kolegama se dogovorite oko proizvođača i tipa sanitarija i to je sve. Možete sve ostalo prepustiti nama. U slučaju da sanitarije mi dovozimo, kolege odmah nakon dopremanja prelaze na posao. Ugradnja teče glatko i brzo, za nekoliko sati sve Vaše snaitarije su ugrađene. Jedino se duže malo čeka na ugradnju specifičnijeg tipa kade, tuš kabine ili bidea. Montaža sanitarija na novo mesto kao prva ugradnja traje kraće u odnosu na montažu prilikom zamene sanitarija. Kolege u drugom slučaju prvo vrše demontažu pa zatim obradu mesta ugradnje pa zatim montažu.

Ukoliko se desi da neka od snitarija nije po dimenzijama odgovarajuća, kolege je mogu zameniti ako imate takav dogovor sa prodavcem. Druga alternativa jeste da kolege obrade dodatno mesto ugradnje kako bi sve leglo na svoje mesto. Naravno, bitno je naglasiti da nije uvek moguće sve ugraditi i da je nekad zamena sanitarija jedino rešenje.

Računajte na nas!

ZAMENA KADE I TUŠ KABINE

Imate problema sa kadom i želite da je zamenite novom? Naše kolege su Vaš izbor! Zamena kade po svim standardima, kvalitetno i pouzdano. Sama zamena se započinje demontažom stare kade i njenim odlaganjem na lokaciju u dogovoru sa Vama. Dalje kolege pregledaju i pripremaju ako je potrebno mesto ugradnje nove. Nakon dobre pripreme, kolegama je prilično olakšana ugradnja. Montaža kade se radi po svim smernicama naše struke. Cena ugradnje kade je povoljna i zavisi od tipa kade i vremena potrebnog da se ona zameni.

Radimo sa svim vrstama kada. Nakon postavljanja kde, kolege je silikoniraju i povezuju na vodu i odvod kanalizacije. Sledi kratka analiza rada kade i to je sve.

UGRADNJA TUŠ KABINE

Tuš kabina zahteva više vremena u odnosu na kadu iz prostog razloga što ima više posla. Zamena tuš kabine od strane naših kolega se radi relativno brzo, nakon skidanja, postavlja se nova kabina. Montaža tuš kabine na dobro pripremljeno mesto je olakšana i pre svega adekvatna. U slučaju da se tuš kabina postavi na nepripremljeno mesto, velika je verovatnoća da će u jednom trenutku (u glavnom uskoro po ugradnji) doći do puštanja vode Vam nje. To nije uopšte mali problem, naprotiv, nastaje veliki problem i velika materijalna šteta.

Stoga, uvek angažujte proverenog vodoinstalatera i onog koji Vam obezbeđuje račun i garanciju za pruženu uslugu.

Zamena wc šolje

Wc šolja kao i kada, tuš kabina zahteva dobar pristup vodoinstalatera koji ima iskustva u tom poslu kako bi zamenu odradio valjano. Naravno, nije u pitanju raketna nauka ali posao zahteva iskustvo i dobar alat. Zamena wc šolje novom se radi relativno brzo, kolege su vrlo efikasne.  Naravno, kvalitet usluge je zagarantovan. Kada su kolege skinule staru wc šolju, pripremaju mesto za ugradnju nove. Nekad se radi o kratkoj pripremi a ponekad ovaj deo posla može da se oduži iz razloga što teren je neravan ili prosto je potrebno pomeriti lokaciju wc šolje. Taj deo posla povlači izmeštanje vode i kanalizacije wc šolje, što našim kolegama ne prestavlja nikakav problem samo traje malo duže.

Kada je lokacija spremna, montaža wc šolje se radi brzo nakon čega je kolege silikoniraju i priključuju na vodu i kanalizaciju. Nakon provere da li je sve po propisima, možete da koristite svoju novu wc šolju.

Tu smo za Vas!


Vodoinstalater Grocka - Vodoinstalateri Beograd Tim

Vodoinstalater Grocka – Vodoinstalateri Beograd Tim

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!