VODOINSTALATER KUMODRAŽ

Vodoinstalater Kumodraž – radimo 24 sata. Vodoinstalater Kumodraž, povoljna cena, garancija i račun. Ukoliko Vam trebaju kvalifikovani vodoinstalateri, na pravom ste mestu.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


Naš tim Vam je dostupan radi svih vodoinstalaterskih usluga na teritoriji Kumodraža i okoline. Dolazimo odmah po pozivu u najkraćem mogućem periodu bez kašnjenja i odlaganja.

Naš dežurni vodoinstalater Vam je na raspolaganju u svakom delu dana ili noći.

Sve usluge obavljamo profesionalno i pozdano, takođe daje račun i garanciju.


VODOINSTALATER KUMODRAŽ

– Stručna vodoinstalaterska usluga;
– dostupnost 24h;
hitne intervencije 24h;
– zakazivanje intervencije;
– baza zamenskih delova;
– moderni alati;
– garancija na sve usluge;
– povoljnije cene.


Vodoinstalater Kumodraž – Vodoinstalateri Beograd Tim

Vodoinstalater Kumodraž – Vodoinstalateri Beograd Tim


Kod nas imate mogućnost da zakažete intervenciju i do nekoliko dana unapred. Naše kolege će biti na Vašoj adresu u dogovoreno vreme.

Pored navedenog, možete nas kontaktirati putem našeg e-maila i kontakt forme na našem sajtu.


VODOINSTALATER KUMODRAŽ USLUGE

Zamena i ugradnja sanitarija;
servis i zamena bojlera;
– zamena i ugradnja ventila;
– sanacija i zamena vodovodnih instalacija;
– sanacija i zamena kanalizacionih instalacija;
– odpušenje kanalizacije;
– odpušenje sudopere;
– odpušenje lavaboa;
– odpušenje wc šolje;
– odpušenje slivnika;
– odpušenje kade/tuš kabine;
snimanje cevi kamerom;
detekcija curenja vode;
sitne popravke po kupatilu i kuhinji;
– čišćenje septičkih jama.

Pored navedenih usluga, naš obavlja i sledeće usluge koje možete da pogledate na stranici “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.


O nama

Naš vodoinstalaterski servis posluje u Komdražu i okolini preko 30 godina. Naši stručni i kvalifikovani vodoinstalateri naše usluge obavljaju pouzdano i profesionalno.

Pratimo sve standarde današnjice shodno tome posedujemo najmodernije alate i svoju bazu rezervnih delova.

Potpuno smo osposobljeni za obavljanje svih vodo usluga bilo kog obima. Odgovaramo na sve zahteve naših sugrađana.

Odgušenje kanalizacije Kumodraž

Brzo, efikasno i povoljno odgušenje kanalizacije Kumodraž, radimo 24h, niska cena uz račun na odgušenje. Odgušenja radimo mašinski, ručno i WOMA sistemom za odgušenje pod visokim pritiskom. Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Vodoinstalater Kumodraž raspolaže modernim mašinama za odgušenje, kojima je u mogućnosti da odguši i najjača zapušenja na svim lokacijama. Odlikuje nas brz dolazak i efikasan rad kako zbog odgušenja, tako i zbog ostalih naših usluga.

Savetujemo sugrađane da ukoliko primete sporije oticanje vode ili vraćanje sadržaja vertikale u sudoperu ili wc šolju da nas odmah pozovu kako bi obavili hitno odgušenje. Nemojte zanemarivati ove znake, može lako doći do jakog zapušenja kanalizacije.

Odgušenje sudopere

Sudopera poput wc šolje može da napravi veliku materijalnu štetu, zato ih odgušujemo non stop. Odgušenje sudopere posebnim mašinskim sajlama i ručnim sajlama ako je zapušenje blago. Odgušujemo sudoperu svakodnevno po nekoliko puta na teritoriji Kumodraža i okoline. Radi se o našoj rutinskoj usluzi koju vršimo našim modernim mašinama. Svako zapušenje sudopere obavljamo vrlo efikasno nakon čega duži vremenski period se zapušenje ne pojavljuje. Naravno, treba uzeti u obzir i navike sugrađana koje su presudne da li će se zapušenje opet desiti i kada će se desiti.

Savetujemo da obratite pažnju šta ubacujete u sudoperu, na taj način možete izbeći velika i jaka zapušenja. Takođe, ako primetite da voda sporije otiče iz sudopere ili se vraća, pozovite nas odmah.

Odgušenje vertikale

Kvalitetno i pouzdano odgušenje vertikale isključivo mašinski, jedino tako možemo rešiti njeno zapušenje. Ručni tip odgušenja ije efikasan u ovom slučaju. Vertikala zahteva da prilikom odgušenja koristimo jače mašine za odgušenje i da sajle budu dobrog kvaliteta.

Raspolažemo sa modernim i profesionalnim mašinama za odgušenje. U mogućnosti smo da odgušimo sve vrste vertikala bez obzira na dužinu i stanje same vertikale. Na Vama je da nas pozovete a na nama da se usluga obavi pouzdano i kvalitetno.

Odgušenje wc šolje

Ručno i mašinsko odčepljivanje wc šolje sa skidanjem i bez njega, zavisi od situacije. Odgušenje wc šolje radimo vrlo efikasno, kolege će rešiti Vaš problem sa šoljom vrlo brzo. Kada dođu na Vašu adresu, doneće odluku na koji način da reše ovaj prolbem. Odgušujemo wc šolju sa i bez njenog skidanja, ručno ili mašinski.

Vodoinstalater Kumodraž Vam preporučuje da na vreme pozovete vodoinstalatera kako bi se wc šolja odgušila pravilno i na vreme. Time sebe štitite da do havarije ne dođe i ako dođe da materojalna štšta ne bude visoka. Budite obazrivi, nemojte odlagati pozivu vodoinstalateru već nas pozovite odmah. Kolege će doći ma Vašu adresu u najkraćem roku.

Odgušenje lavaboa

Lavabo ili umivaonik kako ga drugačije zovu može da napravi štetu usled prelivanja vode, stoga je najbolje da se odguši. Odgušenje lavaboa radimo najčešće mašisnki ali i ručno ako je to rešenje problema. Kod hitnih intervencija je najbitnije da nas pozovete na vreme, kolege će se potruditi da dođu u najkraćem roku.

Odgušenje umivaonika mašinskim sajlama koje koristimo kod odgušenja sudopere. Radi se i najefikasnijem načinu odgušenja na svim lokacijama. Brzo i efikasno rešavamo sve vrste odgušenja lavaboa. Ponekad se desi da zapušenje lavaboa nije u njemu već u odvodu ili čak u vertikali. Tada kolege stručno odgušuju celu vertikalu kako bi se kanalizacija vratila u rad.

Tu smo za Vas!

Odgušenje kade i tuš kabine

Zapušena kada može da preliva, da curi na samom sifonu usled oštećenja, tuš kabina isto. Odgušenje kade se iz tog razloga radi čim se primeti problem. Kolege su svakako tu kada Vam zatrebaju. Nemojte odlagati poziv stručnom licu. Kolege su iskusni vodoinstalateri velikog iskustva i svako zapušenje kade rešavaju u kratkom roku.

Odgušenje tuš kabine se obavlja mašinski, ovaj način odgušenja je najefikasniji i duži vremenski period ste mirni bez zapušenja. Naravno, morate obratiti pažnju šta dospeva u dovod kade ili tuš kabine kako ne bi došlo do zapušenja.

Kolege su tu pozovite nas odmah!

Odgušenje slivnika

Slivnik je važan poput vertikale, u njega se slivaju odvodi veš mašine, bidea, tuš kabine ili kade i lavaboa. Odgušenje slivnika radimo svim danima i dolazimo ubrzo nakon Vašeg poziva. Kolege su brze u dolasku, efikasne u radu, odgušuju sve vrste kanalizacije u rekordnom roku. Time postižemo da svakom našem klijentu kanalizaciju vratimo što pre u radno stanje.

Zapušeni slivnik može da napravi materijalnu štetu zato je bitno rešiti problem sa njim što pre. Čim primetite da nešto nije u redu sa slivnkom, pozovite nas, kolege će doći, ustanoviće šta je problem i rešiće ga. Naši vodoinstalateri su vrsni majstori svog zanata, tako da ste u odličnim rukama.

Kao i poput ostalih intervencija i za odgušenje slivnika smo Vam dostupni non stop. Kolege dežuraju i uvek su spremne da dođu na Vašu adresu.

Oslonite se na nas!

ZAMENA I POPRAVKA CEVI KUMODRAŽ

Stručna i kvalitetna zemena cevi Kumodraž i okolina, odlikuje nas povoljna cena. Zamenu radimo strogo prateći našu struku i njena pravila. U našem poslu je sve kristalno jasno kako se radi a mi pratimo sva pravila. Time osiguravamo kvalitet. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku u toku dana i noći, kolege su uvek dežurne. Zamena vodovodnih cevi i zamena kanalizacionih cevi zahtevaju da se zaustavi voda (slučaj vodovodnih cevi) ili ne koristi kanalizacija (slučaj kanalizacionih cevi). Kolege su vrlo brze i efikasne u radu, tako da pauze kratko traju.

Pored zamene, popravka – sanacija cevi iziskuju brzinu i iskustvo vodoinstalatera, kako bi se havarija rešila u najkraćem mogućem roku. Dešavaju se situacije da koristimo termalne kamere ili kamere za snimanje unutrašnjosti cevi kako bi se popravka – sanacija cevi ubrzala. Našim kamerama vidimo u kakvom je stanju cev i tačnu lokaciju pucanaj cevi.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Popravka vodovodne i kanalizacione cevi na svim lokacijama, u zidu, podu i zemlji, u stanu, zgradi, kući i u poslovnom prostoru. Sanacija cevi zahteva stručnost i brzinu vodoinstalatera što naše kolege i poseduju.

Ukoliko primetite da nešto nije u redu sa cevima, pozovite nas odmah, kolege dolaze ubrzo po pozivu i rešavaju sve vrste havarija. Nemojte odlagati rešavanje problema, može lako da dođe do poplave ili izlivanja fekalija.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

UGRADNJA I ZAMENA SANITARIJA

Sanitarije ugrađuje isključivo stručno lice, kako bi se osigurala sigurna ugradnja. Povoljna ugradnja sanitarija Kumodraž i okolina, svim danima, zakažite uslugu za isti dan ili kada Vama odgovara. Ugradnja svih vrsta sanitarija profeisonalno i pouzdano. Kao i za sve ostale usluge i radi ove smo Vam na raspolaganju svim danima u sedmici. Sa kolegama se brzo dogovorite oko termina ili pak zakažite uslugu za isti dan. Ukoliko niste obezbedili sanitarije, taj deo posla može da obavi naš vodoinstalater kada krene ka Vama. Potrebno je da kolege informišete o tome šta želite da se pazari i to je sve. Naravno, računajte na profesionalan savet naših kolega ukoliko ga zatrebate.

Zamena sanitarija se vrši relativno brzo u zavisnosti koje su sanitarije u pitanju. Zamena starih sanitarija novim traje nekoliko sati kako bi se posao obavio valjano. Kolege su izuzetni majstori svog zanata, posao obavljaju brzo i vrlo efikasno. Daće sve od sebe da zamena bude obavljena u što kraćem roku. Postoji mogućnost da se kolege duže zadrže ali to je vezano samo za specifične tipove kade, tuš kabine i bidea.  Montaža sanitarija nakon demontaže je brza, ukoliko bude bilo potrebe da kolege obrade mesto ugradnje, to će i obaviti uz Vašu saglasnost kako bi sanitarija legla što bolje.

Očekujte kvalitet, pouzdanost i povoljne cene.

Računajte na naše vodoinstalatere!

Zamena i ugradnja kade i tuš kabine

Ukoliko želite da adekvatno zamenjenu kadu ili tuš kabinu, neophodno je da angađujete profesionalca. Mi radimo sa svim vrstama kada i tuš kabina. Zamena kada svih vrsta i proizvođača, svim danima u nedelji. Kolegama su poznate sve vrste kada, njihove dobre i loše strane prilikom ugradnje, stoga će ugradnja biti obavljena kvalitetno i precizno. Kada smo kod precizne ugradnje, neophodno je navesti da je ona neophodna kako bi se osigurao normaln rad kade dugi niz godina. Stoga je vrlo važno da Vam kadu ugrađuje stručno lice kako ne bi došlo do problema u budućem periodu.

Demontaža kade se vrši rutinski, kolege je nakon toga odlažu u dogvooru sa klijentom. Skidanje kade nekad zahteva malo više vremena ako teško dostupna, kolege će se potruditi da svaki deo posla obave u što kraćem roku. Sledi pregled mesta ugradnje nove kade i eventualna obrada kako bi kada “legla” na svoje mesto adekvatno.

Ugradnja kade se radi profesionalno prateći smernice naše struke i proizvođača. Kolege su vrhunski vodoinstalateri i montaža kade će proteći odlično. Nakon montaže kade koju obave naši vodoinstalateri, nećete imati nikakvih propratnih problema. Kolege raspolažu svim dodatnim materijalima koji su potrebni kako bi se ugradnja valjano privela kraju.

Zamena tuš kabine obavlja se poput zamene kade, stime da kod kabine ima više posla. Bitno je da znate da tuš kabinu ne može ugraditi svako, već isključivo iskusan vodoinstalater. Nemojte taj posao prepuštati priučenoj osobi iz razloga što će Vas to odmah ili kasnije prilično koštati. Problemi su razni a materijalna šteta može da bude velika. Demontaža tuš kabine se radi stručno i pažljivo, kolege je odlažu poput kade u dogovoru sa klijentom. Sledi provera mesta ugradnje kabine, ukoliko ima paravane, kolege proveravaju stanje zidova. Obrada u ovom slučaju može da bude kratka ali može i da potraje sve zavisi od sveopšteg stanja mesta ugradnje.

Ugradnja tuš kabine adekvatno i pouzdano a što je bitno ubrzo nakon ugradnje je možete koristiti. Montaža tuš kabine po svim pravilima proizvođača. Pojedine tuš kabine se ugrađuju duže vreme kako bi se ispoštovao protokol ugradnje ali takođe može da utiče i sama lokacija kabine. Kolege će dati sve od sebe da se posao završi što je pre moguće kako bi imali funkcionalno kupatilo, naravno kvalitet je uvek na visokom niovu.

Tu smo za Vas!

Ugradnja wc šolje

Kod wc šolje je vrlo važno ko je menja iz razloga što lako može doći do problema nakon kratkog vremena nakon ugradnje. Stoga pripazite ko Vam ugrađuje šolju. Naravno ne radi se raketnoj nauci ali je bitno da se posao obavi profesionalno i kvalitetno a to je nažalost danas retkost.

Kolege rade sa svim vrstama wc šolja svih tipova, stoga ste u pravim rukama. Zamena wc šolje se radi rutinski, vrlo efikasno, kolege najpre skidaju staru šolju a zatim ugrađuju novu. Naravno, pre toga je bitno da se pregleda mesto ugradnje kako bi bili sigurni da mesto odgovara novoj šolji. Ugradnja wc šolje na pripremljeno mesto se radi brzo i precizno, nakon toga se radi njeno silikoniranje ukoliko je potrebno i to je sve. Kada se silikon osuši, možete koristiti Vašu novu wc šolju.

Zamena lavaboa – umivaonika

Lavabo se obično menja zajedno sa ormarićem i ogledalom ali to može da prođe samo sa umivaonikom. Dakle, ukoliko želite da zamenite samo lavabo ili samo ormarć ili ogledalo, možete računati na naše kolege. Zamena lavaboa je relativno brza usluga, kolege rade efikasno i za kratko vreme imate nov lavabo. Skidanje lavaboa i priprema mesta za ugradnju novog se rade na početku. Sledi ugradnja lavaboa i njegovo silikoniranje ako je to opcija i na kraju njegovo povezivanje na vodu i odvod. Vaš novi lavabo je spreman da ga koristite a stari odlažemo po dogovoru.

Oslonite se na nas!

Vaš Vodoinstalater Beograd Tim

Pozovite nas!