ZAMENA CEVI NA BOJLERU

ZAMENA CEVI NA BOJLERU – povoljne cene Beograd. Zamena cevi na bojleru od strane stručnog lica, brzo i pedantno. Zamena cevi i creva na bojleru – 24h, u svakom trenutku!

Stručan i povoljan servis bojlera – servis bojlera. Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge!


Zamena cevi na bojleru (zamena creva na bojleru) stručno i pouzdano od strane kvalifikovanih vodoinstalatera. Naše kolege su Vam na raspolaganju NON STOP, tokom celog dana i noći (zamena cevi na bojleru – hitne intervencije).

Zamena cevi na bojleru po povoljnim cenama uz garanciju na obavljene radove. Naše kolege će Vam svakako pogledati stanje i ventila kod bojlera radi utvrđivanja njihove ispravnosti.

ZAMENA CEVI NA BOJLERU – 24H

  • Dežurni vodoinstalater;
  • pouzdana usluga;
  • povoljna cena;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • kvalitetan vodo materijal;
  • dostupnost tokom dana i noći;
  • garancija na radove.

Zamena cevi na bojleru – kada se menjaju?

Cevi na bojleru se menjaju iz tri razloga.

– Dotrajalost cevi na bojleru;
– vidno deformisane cevi;
– pucanje cevi bojlera.


Zamena creva na bojleru

Stručna zamena creva na bojleru, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Zamena creva na bojleru Beograd i okolina, radimo 24h – non stop, dolazimo ubrzo po Vašem pozivu. Zamena brinox crveva na bojleru poput cevi bojlera zahteva iskustvo kako bi se izbegle greške pa kasnije i problemi. Naš tim izdaje račun i garanciju na sve naše usluge.

Ispod Vam opisujemo detaljnije probleme sa cevima na bojleru i sve isto važi i za creva bojlera koja mogu da naprave velike probleme ako se ne zamene na vreme. Zamena brinox creva Vam ne oduzima puno vremena pošto su naše kolege vrlo brze u dolasku i efikasne u radu a znači Vam da budete mirni i spokojni.

HITNA ZAMENA CEVI NA BOJLERU

Kolege dežuraju non stop – 24h svim danima u sedmici baš iz razloga ako se dese velike havarije poput ove sa bojlerom. Pored nje redovno se dešavaju problemi sa vodovodnim i kanalizacionim cevima koji takođe iziskuju brzu reakciju sugrađana a i nas vodoinstalatera.

Kod bojlera je posebno opasna situacija iz razloga što pri pucanju cevi bojlera velika količina vrele pare izlazi iz cevi. U tom momentu ako se neko nađe u blizini može biti prilično povređen. Ovo je realna situacija i dešava se redovno pošto je Beograd veliki grad. Kolege na svaku lokaciju dolaze u najkraćem mogućem roku i efikasno rešavaju havariju.

Ispod smo Vam detaljnije opisali o ovoj temi kako bi bili što bolje informisani. Na Vama je da nas pozovete na vreme, kolege će dati sve od sebe da dođu brzo i da u što kraćem roku reše sve probleme na koje naiđu. Posedujemo svoj zamenski materijal, tako da možemo odmah krenuti sa radom.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju. Računajte na nas u svakom trenutku – non stop!

Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru

Vrlo je bitno da na odlažete poziv, problem sa cevima bojlera može skupo da Vas košta. Sem toga, moguće su velike povrede ukoliko pukne cev bojlera a neko se nalazi u blizini.

Pogotovo kada pukne cev tople vode, dolazi do velikog prskanja vrele vode ali u pojedinim slučajevima i pare. Povrede su velike i vrlo su realne, na žalost dešavaju se nekoliko puta u toku nedelje. Nemojte biti baš Vi kome će se to desiti.

Kolege uvek dežuraju i uvek mogu doći na svaku adresu u Beogradu i u okolini. Vrlo smo brzi u dolasku, tako da se možete u potpunosti osloniti na nas. Nemojte se ustručavati da nas pozovete, kolege su Vam na usluzi i mogu Vas bukvalno spasiti u pojedinim situacijama.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju. Računajte na nas u svakom trenutku – non stop!

Opširnije o zameni cevi na bojleru

Poput bojlera, njegove cevi sa spoljne strane su jednako bitne i potrebno je obratiti pažnju na njihovo stanje. Cevi bojlera mogu biti krute i delimično savitljive, obe vrste cevi pre svega moraju biti montirane u pravilnom položaju. Takođe, cevi bojlera ne smeju trpeti nikakvo rastezanje.

Ukoliko uočite bilo kakvu promenu na cevima ili sumnjate u njihovu ispravnost, obavezno kontaktirajte stručno lice vodoinstalatera, da obavi pregled cevi i zamenu cevi na bojleru ako je potrebno. Na taj način ste osigurali da ne dođe do havarija poput pojave vlage ili vode u kupatilu ispod vašeg, poplave ili ozbiljnog povređivanja – opekotina i slično.

Pomenute havarije su česte!

Dotrajale cevi bojlera

Stanje cevi je presudno za njeno normalno funkcionisanje! Pojava vlage na cevima, naprsnuća, ma koliko ona bila mala ili neprimetna su ALARM da odmah reagujete. Pomenute pojave su stanja pred pucanje cevi i tada je zamena cevi na bojleru hitno potrebna.

Takođe, ukoliko primetite vlagu ili kapanje vode na spoju cevi sa bojlerom ili zidom, isto činite – hitno reagujete. Pravovremena reakcija vam daje dovoljno vremena da rešite kritičnu situaciju. Nema mesta odlaganju zamene cevi!

Vidno deformisane cevi

Cevi bojlera često budu iskrivljene iz dosta razloga a to su naprezanje cevi (kačenje predmeta, pridržavanje za cevi), krivljenje cevi radi oslobađanja prostora, slučajni udarci po cevima pa čak i nestručna ugradnja cevi (zamena cevi na bojleru)! Pored navedenih razloga, naravno postoji još njh ali vratimo se posledici njihove deformacije.

Za razliku od dotrajalosti cevi koja se stiče vremenom, deformacija za posledicu ima iznenadno pucanje cevi. Tada, izuzetno vrela voda (u zavisnosti koja cev pukne – topla ili hladna voda) izlazi iz cevi i može da Vam nanese velike povrede.

Pucanje cevi bojlera

Pored navedene vrele vode, postoji još gori scenario kod pucanja cevi a to je – para. Pitate se naravno, kako može para da se nalazi u cevima za vodu?

Zamislite bojler kome termostat je prestao sa radom (pričamo o realnom problemu koji je česta pojava). Naravno bojler ima sigurnosni ventil, koji u ovom slučaju nije ispravan. Ono što se dešava jeste da bojler neprestano greje vodu.

Prilikom intenzivnog grejanja vode, voda u bojleru počinje da ključa i da stvara paru koja pravi ogroman pritisak na bojler.

U ovom trenutku se dešava da sam bojler eksplodira ili popucaju cevi bojlera.

U prvom slučaju kupatilo i ostale prostorije se spajaju u jednu (ruše se zidovi). U drugom, ogroman pritisak u bojleru opada što je odlično ali ako se neko nalazi u kupatilu, verovatno će biti prilično povređen. Ponavljamo da se ovakve situacije dešavaju i da je zamena cevi na bojleru na vreme spas!


Dodatno u vezi cevi na bojleru

U slučaju pucanja cevi bojlera, voda izlazi iz cevi ogromnim pritiskom bez prestanka – dok ne zavrnete ventil (ukoliko je u funkciji). Ako se pucanje cevi desi dok spavate ili niste u stanu/kući/poslovnom prostoru, dolazi do trenutne poplave koja može da ugrozi Vas i druge. Poplava pored ogromne materijalne štete može da izazove i požar.

Dodatno u vezi bojlera i ventila

Informisali ste se iznad u vezi mogućih problema koji mogu nastati ukoliko ne reagujete na vreme (u vezi cevi na bojleru). Sada zamislite sve slično ali vezano za bojler i ventile.

Bojler

Redovan servis bojlera je najbolja preventivna mera da obazbedite njegov siguran i dugovečan rad. U suprotnom možete sebi naneti poprilično troškova a da ne spominjemo povrede i slično. Ukoliko svi delovi bojlera nisu ispravni 100%, može doći do havarije.

Neke od havarija jesu da pored več spomenutog pucanja bojlera može doći do kapanja vode iz njega, curenja vode u malim ili velikim količinama. Zatim, pored standardnog slabog zagrevanja vode, može se pojaviti čudan zvuk u bojleru (neprijatan zvuk).

Ventili

Ventili predstavljaju prvu liniju odbrane u slučaju pucanja cevi ili izlivanja vode iz bojlera. Stoga, ventili moraju da budu 100% operativni.

Na žalost, oni se u određenom broju objekata (većini) nikad ne kontrolišu već kontrola se odvija kada dođe do havarije. Tada, naši sugrađani pozivaju 011/407-8-100, javljaju se naše dispečeri i šalju hitnu ekipu da reše problematičnu situaciju.

Naravno, u međuvremenu sugrađani vođeni našim savetom kako da suzbiju napredovanje vode sebe pitaju kako taj ventil ne radi.

Ventil nekad može biti uzročnik poplave i to se dešava kada ventil pukne. A znamo da kvalitetan ispravan ventil ne puca.


Naš savet

Vodovodne instalacije, bojler, ventili, sifoni moraju biti u funkcionalnom stanju kako ne bi došlo do opisanih problema. Povremena (na 6-12 meseci) kontola je odlična prevencija da do ovakvih problema nedođe.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!