Zaustavljanje curenja vode

ZAUSTAVLJANJE CURENJA VODE – dolazak odmah po pozivu. Zaustavljanje curenja vode od strane stručnih vodoinstalatera. Zaustavljanje curenja vode – 24 satanon-stop, dolazimo ubrzo po pozivu!

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.

011/407-8-100 i 064/049-111-4


Zaustavljanje curenja vode u 99% slučajeva obavlja vodoinstalater i obavlja se na nekoliko načina. Ukoliko zaustavljanje curenja obavlja nestručno lice, može doći do jos većeg problema i nastanka poplave (pročitajte ispod).

Zaustavljanje vode se obavlja na sigurnosnim ventilima, ostalim ventilima, na mestima havarije – pucanje cevi, dotrajale cevi i slično (sanacija svih vrsta cevi). Prekid curenja vode se vrši na vodovodnim i kanalizacionim cevima.

ZAUSTAVLJANJE CURENJA VODE

– Zaustavljanje curenja 24hnon stop;
hitne intervencije;
dežurni vodoinstalater;
– dolazak odmah po pozivu;
– kvalifikovani vodoinstalateri;
– rešavanje svih vrsta havarija;
sanacija svih vrsta cevi;
– pouzdana usluga;
– izdavanje računa i garancije.

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje profesionalne vodoinstalterske usluge na teritoriji Beograda i okoline. Dolazimo na svaku adresu ubrzo po pozivu. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Kako bi zaustavili curenje vode u što kraćem roku i sa što manje materijalne štete, našim kolegama pomaže metoda snimanje cevi kamerom. Ovom metodom vidim tačno mesto curenja cevi svih vrsta, vodovodnih i kanalizacionih bile one u zidu ili zemlji.


Zaustavljanje curenja vode - 24h - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zaustavljanje curenja vode – 24h – Vodoinstalateri Beograd Tim


Zaustavljanje curenja vode – kako i ko rešava?

Naša preporuka je da curenje vode zaustavi vodoinstalater, možete da pokušate i Vi ali to donosi velike rizike.

Od saveta kako zaustaviti curenje vode daćemo Vam samo jedan. Zaustaviti curenje vode nije lako i to obavlja samo vodoinstalater. Nestručno lice u slučaju da poseduje adekvatan alat, može da pokuša da obavi zaustavljanje curenja vode isključivo samo kada je u pitanju zavrtanje ventila – i to ispravnog ventila.

U ostalim slučajevima jedino vodoinstalater može da obavi adekvatno zaustavljanje curenja vode bilo koje prirode. Nemojte dovoditi sebe i druge  opasnost ukoliko nemate iskustvo kako bi obavili ovaj posao.

Dešavaju se slučajevi gde sugrađani pokušavaju sami da zavrnu ventil, koji prilikom zavrtanja pukne ili ne može da se zavrne i tada nastaje problem.

Tada naše kolege dolaze u najkraćem roku i rešavaju havariju ali do tada je već poplavljeno više prostorija, pošto je voda u cevima pod visokim pritiskom.

SPREČAVANJE CURENJA VODE BEOGRAD

Samo sprečavanje curenja vode se svodi na to da nas pozovete na vreme. Ovo je vrlo bitno ako želimo da se sprečavanje curenja vode obavi pre poplave ili materijalne štete. Radimo non stop, tako da ukoliko primetite u bilo kom delu dana ili noći da curi voda ili pojavu vlage, pozovite nas. Kolege će u najkraćem mogućem roku doći do Vas.

Posedujemo najmoderniju opremu i alate koji nam omogućavaju da svoj posao obavljamo još bolje. Dežurni smo svim danima 24h, 365 dana u godini.

Pozovite nas odmah i dolazimo kod Vas odmah!

HITNO ZAUSTAVLJANJE CURENJA VODE

U ovakvim situacijama gde curenje vode može da napravi veliku materijalnu štetu, kolege dolaze u najkraćem mogućem roku od momenta poziva. Već smo Vam naveli da je važno da nas pozovete na vreme – odmah. Kolege su uvek dostupne i uvek mogu doći na svaku adresu u Beogradu i u okolini. Odmah po dolasku, naši vodoinstalateri detektuju mesto curenja vode uz pomoć naših specijalnih kamera.

Nakon zatvaranja vode i detektovanja mesta curenja, kolege pristupaju sanaciji pukle cevi. Cev ne mora nužno da bude napukla, može doći do probijanja cevi usled radova u objektu. Takođe, cev može prosto biti dotrjala i pustila je vodu na najslabijem mestu.

Najvažnije je da znate a možete da računate na nas i da se oslonite na naše vodoinstalatere u svakom trenutku. Kolege će Vam dati savete šta da radite dok oni ne dođu. Na Vama je da nas pozovete, da ostanete smireni i da se potrudite da ako voda napreduje – poplava, da je usporite.

Računajte na nas!

Kako zaustaviti curenje vode?

Već smo Vam odgovorili kako zastaviti vodu a da ne koristite alate koje imaju u glavnom samo vodoinstalateri. Jedino što možete da uradite jeste da zatvorite ventil – nežno. Sve ostalo mora da obavi stručna osoba. U slučaju da se ventil okreće a voda i dalje teče, taj ventil nije ispravan. Takođe ako primetite poteškoću da zavrnete ventil, stanite, taj ventil takođe nije ispravan. Problemi sa ventilima su vrlo česta pojava pošto se ne proveravaju i ne održavaju na vreme.

Šta može poći dodatno naopako?

Prekomernom silom u zavrtanju ventila možete lako polomiti ventil i kada je funkcionalan a kamoli ukoliko je dotrajao. Tada nastaju dupli problemi gde voda pod maksimalnim pritiskom izlazi iz puklog ventila. U ovakvim situacijama gledajte da u što kraćem roku pozovete vodoinstalatera i da usmerite vodu u wc šolju, kadu, lavabo. Od presudne važnosti je da reagujete odmah i pravilno. Dok vodoinstalateri dođu na Vašu adresu, pokušajte da što više vode usmerite da ne prska po kupatilu, kuhinji ili gde je već nastala havarija.

Ukoliko ste u Beogradu ili u okolini, oslonite se na naš tim vodoinstalatera. Kolege dežuraju tokom celog dana i cele noći, uvek su spremne da krenu na Vašu adresu. Na svaku adresu dolazimo u najkraćem mogućem roku, pogotovo kada se radi o hitnim intervencijama. Na Vama je da nas pozovete a sve ostalo prepustite našim kolegama. Posedujemo zamenski vodomaterijal i odmah možemo da krenemo u rad.

Oslonite se na nas!


Zaustavljanje curenja vode - 24h - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zaustavljanje curenja vode – 24h – Vodoinstalateri Beograd Tim


Naš savet Vam je da čim primetite pojavljivanje vlage oko ventila i cevi da odmah reagujete, time sprečavate havariju koja 100% nastaje samo je pitanje trenutka kada.

ZAUSTAVLJANJE CURENJA VODE VOŽDOVAC

Stručno i vrlo efikasno zaustavljanje curenja vode Voždovac i okolina. Izdajemo račun i garanciju na sve usluge. Radimo na celoj teritoriji Voždovca i okoline, dolazimo brzo po pozivu. Naravno, naši timovi rade na celoj teritoriji našeg glavnog grada. Vrlo smo brzi kako u detektovanju curenja vode, zatim u otklanjanju kvara. Kolege u toku 24 sata na Voždovcu obave nekoliko sprečavanja curenja vode. Posedujemo sav potreban vodomaterijal i odmah na lice mesta rešavamo problem sa cevima.

Voždovac je velika opština i iz tog razloga na njoj radi nekoliko naših timova kako bi pokrili sve zahteve naših klijenata. Na svaku adresu dolazimo vrlo brzo, po pozivu u rešavamo havariju u najkraćem roku. Bez obzira na lokaciju cevi koje je bušna, pukla ili dotrajala, kolege vrlo efikasno završavaju posao. Možete da računate na naš tim u svako doba dana ili noći, pozovite nas i to je sve.

Tu smo za Vas!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Zaustavljanje curenja vode - 24h - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zaustavljanje curenja vode – 24h – Vodoinstalateri Beograd Tim


 

Pozovite nas!