Nov ili polovan bojler

Nov ili polovan bojler, večito pitanje. Nov ili polovan bojler, zašto je nov bojler bolje rešenje? Ispod Vam objašnjavamo razlike u bojlerima i šta je bolje za Vas.


Nov ili polovan bojler je pitanje koje ima samo jedan odgovor – nov bojler. Kako odabrati pravo rešenje? Jednostavno, na sumu koju ste namenili za polovan bojler dodajte još par hiljada dinara i pazarite nov bojler.


Ukoliko posedujete polovan bojler, možete ga servisirati i time ga vratiti u radno stanje. Naravno, vidno dotrajao bojler je bolje zameniti novim. Naš servis bojlera stručno i pouzdano servisira sve vrste bojlera svih proizvođača.


NOV ILI POLOVAN BOJLER – RAZLIKE

Nov bojler

Nov bojler pre svega poseduje garanciju u slučaju da se pokvari (što je retko). Nov bojler je čist od kamenca i oštećenja koja donosi sam kamenac. Svi elementi su mu pouzdani, dugotrajniji u odnosu na polovan bojler i njegove elemente.

Nov bojler je pored svoje pouzdanosti u većini slučajeva manji potrošač električne energije. Takođe i stanje njegovog kazana su daleko ispred stanja kazana polovnog bojlera.

Polovan bojler

Polovan bojler poseduje mnoštvo potencijalnih mana, koje su neprimetne pri kupovini. Polovan bojler pre svega je imao dodira sa kamencom koji ga je nagrizao tokom godina korišćenja. Grejač bojlera(polovan bojler) je u većini slučajeva u očajnom stanju i kao takav mora da se menja odmah! Takođe, polovan bojler i grejač u njemu predstavljaju opasnost ukoliko je grejač neispravan (može doći do strujnog udara)!

Polovan bojler kao takav ima delove koji su radili određeno vreme, možda nisu više ispravni. Na primer polovan bojler može da eksplodira ukoliko mu sigurnosni ventili nisu ispravni. Takođe, duže greje vodu iz prostog razloga što je verovatno pun kamenca ili mu je u najboljem slučaju samo grejač prekriven kamencom.


Nov ili polovan bojler - birajte pažljivo!

Nov ili polovan bojler – birajte pažljivo!


Zaključak

Sada Vam je jasno da polovan bojler nije adekvatno rešenje, već Vam donosi dodatne troškove. Nov bojler sa druge strane je početni trošak koji kasnije sebe kroz svoj radni vek odplati. Ako več imate polovan bojler i niste sigurni da li Vam se isplati popravka, pozovite naše kolege da poprave bojler i tom prilikom će Vas izvestiti da li je popravka moguća ili ne. Nemojte odmah dizati ruke od starog bojlera.

Svakako ako ste svesni da je stari bojler globalno dotrajao, najbolje je ga zameniti adekvatnim novim. Naš tim vrši povoljnu i pouzdanu ugradnju i zamenu bojlera na teritoriji Beograda i okoline. Radimo svim danima u nedelji, 365 dana u godini.

Oslonite se na nas.


Potrošnja bojlera – potrošnja bojlera

Nov bojler 80l – nov bojler 80l

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!