Nov ili polovan bojler

Nov ili polovan bojler, večito pitanje. Nov ili polovan bojler, zašto je nov bojler bolje rešenje? Naš savet nov ili polovan bojler.


Nov ili polovan bojler je pitanje koje ima samo jedan odgovor – nov bojler. Nov ili polovan bojler, kako odabrati pravo rešenje? Jednostavno, na sumu koju ste namenili za polovan bojler dodajte još par hiljada dinara i pazarite nov bojler.

Nov ili polovan bojler – razlika

Nov bojler

Nov bojler pre svega poseduje garanciju u slučaju da se pokvari (što je jako retko). Nov bojler je čist od kamenca i oštećenja koja donosi sam kamenac. Svi elementi su mu pouzdani, dugotrajniji u odnosu na polovan bojler i njegove elemente.

Nov bojler je pored svoje pouzdanosti u većini slučajeva manji potrošač električne energije. Nov bojler i stanje njegovog kazana su daleko ispred stanja kazana polovnog bojlera.

Polovan bojler

Polovan bojler poseduje mnoštvo potencijalnih mana, koje su neprimetne pri kupovini. Polovan bojler pre svega je imao dodira sa kamencom koji ga je nagrizao tokom godina korišćenja. Grejač bojlera(polovan bojler) je u većini slučajeva u očajnom stanju i kao takav mora da se menja odmah! Takođe, polovan bojler i grejač u njemu predstavljaju opasnost ukoliko je grejač neispravan (može doći do strujnog udara)!

Polovan bojler kao takav ima delove koji su radili određeno vreme, možda nisu više ispravni. Na primer polovan bojler može da eksplodira ukoliko mu sigurnosni ventili nisu ispravni.

Polovan bojler duže greje vodu iz prostog razloga što je verovatno pun kamenca ili mu je u najboljem slučaju samo grejač prekriven kamencom.


Nov ili polovan bojler - birajte pažljivo!

Nov ili polovan bojler – birajte pažljivo!


Nov ili polovan bojler – sada Vam je jasno da polovan bojler nije adekvatno rešenje, već Vam donosi dodatne troškove. Nov bojler sa druge strane je početni trošak koji kasnije sebe kroz svoj radni vek odplati.


Potrošnja bojlera – www.vodoinstalateribeograd.com/potrosnja-bojlera

Nov bojler 80l – www.vodoinstalateribeograd.com/nov-bojler-80l

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


 

Pozovite nas!