• Odčepljivanje slivnika

Odčepljivanje slivnika, povoljna cena uz račun. Stručni vodoinstalateri odčepljivanje odvoda slivnika obavljaju 24hnon stop. Dolazimo odmah po pozivu na svaku adresu.


Dostupni smo preko celog dana i noći kako bi obezbedili odčepljivanje slivnika u svakom trenutku. Naš tim za hitne intervencije dolazi na Vašu adresu u najkraćem roku bez kašnjenja. Izdajamo račun na sve naše usluge.

ODČEPLJIVANJE SLIVNIKA

– Kvalitetno odčepljivanje slivnika Beograd;
– pouzdana usluga;
hitne intervencije;
– dolazak odmah po pozivu;
– stručni vodoinstalateri;
– račun.

Vodoinstalater Beograd Tim sve usluge obavlja pouzdano, prateći smernice struke. Odčepljivanje slivnika vrše naše kolege obučene za odčepljivanje svih vrsta zapušenja. Vrlo brzo i efikasno rešavamo sve vrste zapušenja slivnika sa 100% učinka.

Odčepljivanje slivnika Beograd

Na teritoriji Beograda i okoline poslujemo više od 35 godina, poznajemo svaki kutak i ulicu. Stižemo vrlo brzo nakon Vašeg poziva, dolazimo u kratkom roku bez kašnjenja. Pokrivamo ceo Beograd, dostupni smo u svim oblastima grada, pokrili smo sa nekoliko ekipa svaku opštinu. Trudimo se da svakom klijentu obezbedimo najbolju uslugu, brz dolazak i stručan savet. Odčepljivanje slivnika je vrlo česta usluga koju vršimo na teritoriji Beograda i okoline. Na pomenutoj teritoriji svakodnevno odčepimo oko 10-tak slivnika, nekad manje nekad više.

Beograd je veliki grad i zapušenja cevi kanalizacije pa i slivnika su česta. Slivnik je deo kanalizacione mreže gde se slivaju lavabo, tuš kabina, kada i bide. Zbog toga on trpi najmanje dva i više dotoka od navedenih potrošača iznad. Stoga je odčepljivanje slivnika prilično često.

Odčepljivanje slivnika hitne intervencije

Naša služba za hitne intervencije je dostupna 24h, tokom cele nedelje, 365 dana u godini. Dolazimo odmah i ne kasnimo sa dolaskom.
Većina zapušenja zahteva hitno odčepljivanje, pa i slivnik. Sugrađani redovno čekaju zadnji momenat da bi nas pozvali radi odčepljivanja slivnika ili nekog drugog dela kanalizacije. To je najveća greška koju možete da uradite. Za potpunu poplavu kupatila je dovoljno par minuta ako Vam se zapuši slivnik. Poplava se ne zaustavlja samo u kupatilu već se širi dalje po prostorijama.

Odčepljivanje slivnika je najbolje uraditi na vreme, naravno često se dešava da nema naznaka da će doći do zapušenja. Ali, iskreno priličan procenat slučajeva izbijanja fekalija i vode na slivnike se može preduhitriti reagovanjem na vreme- odčepljivanje slivnika. Slivnik pre zapušenja zna da pokaže da voda otiče sporije tako što ćete videti da se pojavljuje voda na njemu i da nestaje. To je glavni predznak da treba dobro razmisliti o odčepljivanju slivnika mašinskim putem. Nemojte odlagati odčepljivanje, sem ako morate i tada budite obazrivi i pratite kako se ponaša slivnik. Na prvi znak da može doći do potpunog zapušenja slivnika, pozovite nas da bobavimo mašinsko odčepljivanje slivnika.

Odčepljivanje odvoda slivnika 

Kada pričamo o odčepljivanju slivnika, mislimo na sam slivnik koji je lakše odčepiti i odvod slivnika koji može biti problematičan. Sam slivnik odčepljujemo u glavnom bez korištenja sajli ali njegov odvod mora da se odčepi sa mašinskom sajlom o kojoj pišemo ispod. Vrlo je bitno da se odčepljivanje slivnika izvrši pravilno kako bi osigurali da se ne vrati začepljenje.

U odvod slivnika kao i u sam slivnik se ulivaju lavabo, tuš kabina, kada i bide. Stoga, jasno nam je da on prima dosta prljave vode, masnoća i svačega još. Lako ga je zapušiti ako ne obraćamo pažnju. Odčepljivanje odvoda slivnika se obavlja u roku od 20-tak minuta ako nema nekih većih zapušenja.

Mašinsko odčepljivanje slivnika

Slivnik je najbolje odčepiti mašinom za odčepljivanje slivnika, time se jedino osigurava da je slivnik čist i prohodan. Ovim tipom odčepljivanja smo sigurni da je posao obavljen na jedini pravilan način. Vrlo je bitno kvalitetno obavtiti odčepljivanje slivnika iz razloga što je vrlo mala mogućnost da se zapušenje vrati. Dok kod ručnog odčepljivanja se redovno vraća zapušenje. Time sebi trošite vreme i plus plaćate dva puta za istu stvar. Mašina je potpuno superiornija u odnosu na ručni tip otčepljenja, pre svega zbog snage a zatim i brzine.

Kako se radi mašinsko odčepljivanje slivnika?

Sam princip odčepljivanja je isti kod svih cevi kanalizacije samo je pristup drugačiji. U slučaju slivnika, pristup radi odčepljivanja je drigačiji u odnosu na ostale cevi. Koristi se tanja sajla i po potrebi manja mašina za odčepljenje, kako bi se ušlo adekvatno u cev i ona kvalitetno pročistila. Koristimo snagu mašine, elastičnost i sposobnost sajle da se probije kroz samu cev rotacijom od strane mašine. Mašina ujedno i gura i rotira sajlu, sajla na taj način napreduje kroz cev kanalizacije.

Kada se dođe do mesta začepljenja, kolege posebnim tehnikama razbijaju zapušenje koje se rasipa i odlazi u kanalizaciju. Kolege svakako još par puta prođu to mesto gde je bilo zapušenje da osiguraju dobro urađen posao. Mašinsko odčepljivanje slivnika je vrlo efikasno i odlično za sve vrste zapušenja cevi. Svojom snagom i brzinom odčepljuje od lakoih do najtežih zapušenja kako slivnika tako i ostalih potrošača i cevi.

Odčepljivanje slivnika – snimanje kamerom

Snimanje cevi kamerom je vrlo česta usluga koju obavljamo u celom Beogradu. Na primer ponekad pre samog odčepljivanja moramo se uveriti gde je tačno zapušenje ili kako je nastalo, tada snimamo cevi kamerama. Takođe i kad obavimo odčepljivanje slivnika, dešava se da koristimo kamere da se uverimo da je sve urađeno odlično.

Snimanje cevi kamerom koristimo i kod pucanja kanalizacione cevi, tada nam je jako bitno da znamo u kakvom je stanju cev i gde je treba tačno menjati. Dobijamo zaista bitne informacije o stanju cevi iznutra, na osnovu kojih donosimo odluku šta dalje raditi.

Snimanje cevi kamerom obavljamo isključivo uz odobrenje klijenta, to je bitno da naglasimo.

Ručno odčepljivanje slivnika

Kod ručnog odčepljivanja slivnika nema puno šta da pišemo. Radi se o zastarelom načinu odčepljivanja koji je prevaziđen pre 35+ godina. Tada se odčepljivanje cele kanalizacije radilo ručnom sajlom. U to vreme nije bilo ovoliko korisnika kanalizacije kao što je danas i sve nas je više. Sve to opterećuje stare i dotrajale cevi kanalizacije koje se danas vrlo lako zapušuju. Zato naš tim preko celog dana obavlja mašinsko odčepljivanje slivnika.

Bitno je da znate razliku i da budete potpuno uvereni da je mašinski tip daleko bolji nego ručni.

Odčepljivanje slivnika Novi Beograd

Na opštini Novi Beograd obavljamo odčepljivanje slivnika isto par puta na dan, nekad manje a nekad više. Može se reći da vikendom imamo više odčepljivanja nego radnim danima. Na Novom Beogradu smo dostupni 24h preko dana i tokom noći. Poznajemo ovaj deo grada vrlo dobro, tako da smo na svakoj lokaciji u kratkom roku. Opslužujemo ovaj deo grada sa nekoliko timova, svi su potpuno opremljeni i spremni da izvrše odčepljivanje slivnika. Poseduju najbolje mašine, najbolja vozila i vrlo su stručni. Naravno naši ostali timovi nisu ništa iza njih po svemu navedenom. Novi Beograd je velika opština i zahteva veliki broj ekipa, naši vodoinstalateri su uvek dostupni na svakoj adresi.

Trudimo se da dođemo u što kraćem vremenskom periodu i u tome uspevamo. Takođe, od nas možete da očekujete tačnost i kvalitet same usluge. Efikasno i brzo obavljmo odčepljivanja svih vrsta ne samo slivnika. Vaše je da nas pozovete a na nama da to bude što pre i da reši zapušenje u kratkom roku.

Odčepljivanje slivnika Voždovac

Velika oština Voždovac ima nas, mi vršimo odčepljivanje slivnika efikasno i brzo. Dostupni smo u svakom delu Voždovca, poznajemo ga kao svoj dzep i dolazimo vrlo brzo. Da bi opslužili celu teritoriju Voždovca i okoline, za ovaj deo grada smo idredili nekoliko ekipa potpuno opremeljenih da obave mašinsko odčepljivanje slivnika i sve ostale naše usluge. U svakom delu Voždovca smo u najkraćem mogućem roku i ne kasnimo.

Voždovac je stara opština sa starim zgradama u kojima su kanalizacione cevi vrlo dotrajale. Kao takve, cevi kanalizacije se brzo zapušavaju i samim tim moramo ih redovno otpušavati. Na ovo su sugrađani već odavno navikli pa odčepljivanje odvoda im je rutina na svakih par meseci.

Odčepljivanje slivnika Zvezdara

Zvezdara je velika opština poput Voždovca, na žalost tip i starost zgrada je isti. Samim tim i stanje kanalizacije je loše i zapušuje se prilično. Odčepljivanje slivnika je vrlo često na ovoj opštini, ređe u odnosu na odčepljivanja sudopere i wc šolje. Naš tim dolazi u kratkom roku na svaku adresu na Zvezdari bez kašnjenja. Po dolasku, brzo i efikasno odčepljujemo slivnik i vraćamo ga u operativno stanje. Ponekad je i potrebno snimiti odvod slivnika kako bi utvrdili da je odčepljenje urađeno kako treba.

Na Zvezdari, naš tim je obezbedio nekoliko timova koji su stalno na terenu, tako da pokrivaju celu opštinu. Pored toga, kolege su vrlo stručni majstori zanata u punoj vodoinstalaterskoj opremi. Spremni da obave sve naše usluge. Budite brzi kada je zapušenje slivnika u pitanju i ragujte odmah. Time sprečavate poplavu kupatila pa i stana ili kuće.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!