• Odčepljivanje wc šolje

Odčepljivanje wc šolje po povoljnim cenama, račun na sve usluge. Mašinsko odčepljivanje wc šolje 24h, radimo non stop i dolazimo odmah po pozivu.


Naš tim obezbeđuje odčepljivanje wc šolje na teritoriji Beograda i okoline tokom celog dana i noći. Dežurni vodoinstalater Vam je uvek dostupan, dolazi u kratkom roku od Vašeg poziva. Izdajemo račun na sve naše usluge.

ODČEPLJIVANJE WC ŠOLJE

– Pouzdano odčepljivanje odvoda wc šolje;
– dostupnost 24h;
hitne intervencije;
– stručni odoinstalateri;
– moderne mašine za odčepljivanje;
– račun na sve usluge.

Zapušenje wc šolje može da donese velike probleme i materijalnu štetu kako Vama tako i drugima. Stoga je vrlo bitno da čim primetite da voda sporije odilazi u wc šolju da nas pozovote, naše kolege će obaviti adekvatno odčepljivanje wc šolje. Nemojte ignorisati znakove koje Vam daje wc šolja, reagujte odmah.

Odčepljivanje wc šolje Beograd

Beograd je veliki grad u kome ima priličan procenat starih zgrada i kuća. U njima su kanalizacione cevi u lošem stanju, samim tim prave velike probleme. Iz tog razloga odčepljivanje wc šolje pored sudopere je najčešći tip odčepljivanja koje obavljamo u toku dana. Ostali tipovi su isto prisitni ali ne u tolikom obimu.

Na teritoriji Beograda i okoline radimo preko celog dana i noći, dostupni smo u svakom trenutku u svakom delu grada. Naši dežurni vodoinstalater Vam je tu kada Vam je najpotrebnije. Imamo ljudstva i opreme da bez problema budemo dostupni u svakom delu grada, posedujemo moderne alate, mašine i vozila. Odčepljivanje wc šolje zahteva stručnost, opremljšnost i veliki fokus u radu što naš tim i poseduje. Gde god da se nalazite na teritoriji Beograda i okoline, oslonite se na naš vodoinstalaterski tim radi odčepljivanja i ostalih vodoinstalaterskih usluga.

Odčepljivanje wc šolje hitne intervencije

Hitne intervencije su spas za one kojima je potrebno hitno odčepljivanje wc šolje. Dolazimo u najkraćem mogućem periodu od Vašeg poziva, jedino gužva može malo pomeriti naš dolazak ali to je prava retkost. Uvek gledamo da do naših klijenata dolazimo sporednim putevima, ipak se radi o hitnom odčepljivanju wc šolje.

Naši timovi za hitne intervencije su raspoloživi u bilo kom delu dana i noći, 365 dana u godini. Radimo tokom državnih i verskih praznika 24h. Odčepljivanje wc šolje traži od Vas i od nas da delujemo što pre kako bi se sprečila velika hvarija. Zato, pozovite nas odmah a kolege su ubrzo kod vas. Zapušenje wc šolje ne zahteva uvek momentalno delovanje ali u 90% slučajeva jeste tako. Ne bi trebalo reskirati i odlagati zvanje ili dolazak vodoinstalatera. To je jedna od najvećih grešaka koje prave sugrađani pa onda naše kolege dolaze po hitnom postupku da obave odčepljivanje wc šolje. Kada sagledate sa strane, kolege dolaze u svakom slučaju hitno ali ako pozovete kolege odmah, smanjićete mogićnost izlivanja fekalija iz wc šolje na minimum. Budite obazrivi i reagujte brzo.

Odčepljivanje odvoda wc šolje

Odvod wc šolje je veći problem od same šolje, tako da odčepljivanje wc šolje obavljamo mašinski. Odvod wc šolje je taj koji prima sve šta u nju ubacite i na zidove odvoda se lepe masnoće i ostala hrana, maramice i slično. Zato kada se odvod wc šolje zapuši, tu nastaje velika havarija i iziskuje da se odmah reaguje.
Odčepljivanje odvoda wc šolje se radi isključivo mašinski što ćemo Vam opisati ispod. To je jedini pravi način da se odvod odčepi pravilno i kvalitetno.

Zapušenje odvoda može da bude vrlo blago ali u praksi je to skroz drugačije i donosi velike probleme kako vlasnicima tako i nama vodoinstalaterima. Izlivanje fekalija iz odvoda kroz wc šolju je redovna pojava koja je veoma neprijatna. Zamislite da iznad Vas ima još 4 sprata, da zbog zapušenja ispod Vas u odvodu vertikale ceo sadržaj vertikale izađe na vašu wc šolju. To je prilična katastrofa. Zato reagujte odmah!

Mašinsko odčepljivanje wc šolje

Vršimo stručno i kvalitetno mašinsko odčepljivanje wc šolje od strane stručnih vodoinstalatera. Radi se o najboljem vidu odčepljivanja šolje, vrlo je efikasno i pouzdano. Naše kolege su potpuno obučene da izađu na kraj sa svakim tipom zapušenja wc šolje.

Wc šolja zna da bude vrlo nezgodna kada su u pitanju zapušenja, pošto sugrađani bacaju u nju zaista svašta. Kolege mašinsko odčepljivanje wc šolje vrše kod lokalnih, srednjih i teških zapušenja. Kada kažemo da je zapušena wc šolja, mislimo i na nju i na njen odvod o kome smo pisali iznad. Samu wc šolju je lakše odčepiti ali odvod zadaje velike muke. Zato je mašinsko odčepljivanje wc šolje odlično pošto se radi o mašini velike jačine i može da izađe na kraj sa zapušenjem.

Kako radi mašinsko odčepljivanje wc šolje?

Pre svega postoji više mašina za ovaj posao, različitih veličina i snaga. Mi raspolažemo sa najboljim mašinama izuzetne snage i mogućnosti. Mašinsko odčepljivanje wc šolje se vrši adekvatnim specijalnim sjlama, koje su napravljene samo za tu svrhu. Njih rotiraju i guraju mašine unutar kanalizacione cevi i na taj način sajla putuje kroz cev. Svaka sajla ima svoj vrh koji je namenjen razbijanju zapušenja. Kada sajla stigne do mesta zapušenja, rotacijom i snagom mašine ga razbija, delovi zapušenja odlaze kroz kanalizaciju.

U zavisnosti od težine zapušenja, odčepljivanje wc šolje traje od 30 minuta pa do dva sata. Nekad i duže ako se odčepljuje cela vertikala. Najbitnije je da se posao obavi kako treba, time se osigurava prohodnost same cevi.

Ručno odčepljivanje wc šolje

Ručni tip odčepljivanja se koristi veoma retko, pošto čovek nema ni brzinu i snaju jedne prosečne mašine za odčepljenje. Koristio se ranije, tačnije pre 35+ godina kada je stanje kanalizacionih sistema bilo daleko bolje. Teška zapušenja tada nisu bila toliko česta, zapravo vrlo retka. Zatim, ručno odčepljivanje wc šolje je tada bilo u 95% slučajeva.

Takođe, broj stanovnika Beograda je tada bio manji, samim tim i korisnika jedne wc šolje. Sve to ima uticaja na stanje jedne vertikale i wc šolje koja je priključena na nju.

Odčepljivanje wc šolje Novi Beograd

Uslugu odčepljivanja wc šolje obavljamo na celoj teritoriji Novog Beograda i okoline tokom celog dana i noći. Radimo svim praznicima i dolazimo odmah po pozivu. Vrlo je bitno da sugrađani znaju kada treba odmah pozvati vodoinstalatera. A to je kada primete da wc šolja ne prima vodu, raste nivo vode u njoj ili voda/fekalije izviru iz nje. Tada je situacija alarmamtna i potrebno je da pozovu hitnu službu odmah da se obavi hitno odčepljivanje wc šolje. Naš dežurni vodoinstalater Novi Beograd je spreman da u svakom trenutku dođe na Vašu adresu u kratkom roku. Pozovite nas na vreme, kako bi izbegli veliku havariju, neprijatnu situaciju i materijalnu štetu.

Odčepljivanje wc šolje vršimo na celoj teritoriji Novog Beograda, opslužujemo sve delove opštine u koje dolazimo vrlo brzo. Naš tim se sastoji od nekoliko timova koji kruže na teritoriji Novog Beograda, tako da smo uvek u blizini. Nemojte čekati poslednji trenutak, već nas pozovite na vreme.

Odčepljivanje wc šolje Voždovac

Dostupni smo za odčepljivanje wc šolje na celoj opštini Voždovac 24h, dolazimo odmah po pozivu. Povoljne cene odčepljivanja uz račun. Naši timovi su aktivni na celom Voždovcu i u okolini. Brzo dolazimo po Vašem pozivu bez kašnjenja i odlaganja. Stručne kolege uspešno otpušuju i najveća zapušenja wc šolje. Koristimo najmodernije mašine i VOMA vozila koja nam omogućavaju da budemo najbrži i najbolji.

Voždovac je velika opština, zahteva veliki broj vodoinstalatera kako bi se obezbedila usluga svim sugrađanima, to naš tim i poseduje. Ako obavite odčepljivanje wc šolje na vreme, osiguravate da Vam se ne desi neprijatna situacija sa izlivanjem fekalija iz wc šolje. Verujte nam, to je krajnje neprijatan miris koji se širi stanom, kućom ili poslovnim objekatom.

Ukoliko živite na Voždovcu i potrebno Vam je odčepljivanje wc šolje, tu smo za Vas. Na Vama je da nas pozovete a na našim kolegama da dođu brzo i efikasno da reše problem.

Odčepljivanje wc šolje Zvezdara

Poput Voždovca, naše kolege vrše hitno odčepljivanje wc šolje na Zvezdari non stop. Dolaze odmah po pozivu i efikasno rešavaju sve probleme. Zvezdara je takođe velika opština, stoga smo za nju izdvojili nekoliko timova koji su opremljeni za sve vrste naših usluga. U svakom delu Zvezdare, naši timovi su spremni za odklanjanje havatija svih vrsta pa i zapušenja wc šolje. Stanje kanalizacije na Zvezdari je vrlo loše, što nije iznenađenje ako uzmemo u obzir koliko starih zgrada ima u ovoj opštini.

U pitanju su veoma stare cevi kanalizacije kod kojih je normalno da se odčepljivanje wc šolje obavlja na svakih par meseci. Ovo je zaista relna situacija. Stanje cevi je loše a sugrađani ne obaraćaju pažnju šta ubacuju u wc šolju i tu nastaje glavni problem. Mi se trudimo da na najbolji način odčepimo wc šolju ali na sugrađanima je kako je koriste.

Budite slobodni da nas pozovete u svakom trenutku, kolege su uvek dostupne i spremne da obave sve vodoinstalaterske usluge.

Vaš Vodoinstalater Beograd Tim

Pozovite nas!