• SERVIS BOJLERA BANOVO BRDO

SERVIS BOJLERA BANOVO BRDO, povoljne cene, račun, garancija. Naš Servis Bojlera Banovo Brdo pouzdano servisira bojlere svih vrsta i starosti. Dostupni smo 24h.


Vodoinstalateri našeg tima su na usluzi građanima Banovog brda jako dugo, dostupni smo preko cele nedelje. Ako ćemo o godinama, to se meri višedecinijski, preko 30 godina saradnje.

Poziv vodoinstalaterski podrazumeva mnogo usluga , a jedna u nizu se odnosi na bojlere. Bojleri su neophodni svakom domaćinstvu pa servis bojlera Banovo brdo tim rado brine o njima. Tu smo za Vas svakog dana 24 sata, i praznicima i onda kada Vi odmarate.

Servis bojlera Banovo brdo obuhvata:

– Testiranje sigurnosnog ventila;
– analiza termostata;
– provera grejača i zamena grejača ukoliko je to potrebno;
– čišćenje bojlera od kamenca;
– pregled cevi bojlera;
– provera instalacija bojlera.


Servis bojlera Banovo brdo – mi i bojleri

Verujemo da želite da pročitate prvo o bojlerima. Namenu bojlera znamo svi – pruža nam neophodan komfor. Uglavnom se nalazi u kuhinji i kupatilu. Bojler kao uređaj ima svoje delove, ima svoje proizvođače i svoje osobine. Osobine se ogledaju u kvalitetu, funkcionalnosti i ekonomičnosti. To svi želimo, zar ne ?

Ove osobine se zasnivaju pre svega na njihovoj izradi i Vašem odabiru pri kupovini. Nešto više o tome u narednim redovima.

Servis bojlera Banovo Brdo tim servisira sve bojlere. To se odnosi na prevenciju kvarova, na popravku ako do kvara dođe, na zamenu bojlera novim. Kao odgovorni vodoinstalateri, servis bojlera Banovo brdo obavezno izdaje račun i garanciju na svoj rad. Tim štitimo Vas korisnike a i naš ugled i ime.

Servis bojlera Banovo brdo – problemi s bojlerom

Da bismo Vam ovu temu približili potrebno je da krenemo od osnove, odnosno od delova. Bićemo kratki, da Vas ne bismo puno zamarali. Obzirom na dugo iskustvo u radu, servis bojlera Banovo brdo je upoznat sa svim tipovima bojlera i poseduje znanje za popravku istih. Zato dajemo sebi slobodu da pišemo o tome.

Bojler se sastoji iz raznih delova: kazana, grejača, zaptivača, termostata, raznih gumica i slično. Jasno je da na svakom ovom delu može nastati problem i dovesti njegovu funkciju u pitanje. Servis bojlera Banovo brdo Vas podseća da se mnogi kvarovi mogu sprečiti time što ćete brinuti o bojleru na vreme.

Servis bojlera Banovo brdo – uzrok kvarova

Svaki bojler zahteva servisiranje nakon određenog vremena i čišćenje. Svedoci smo lošeg kvaliteta vode, koja je uglavnom tvrda po sastavu, odnosno bogata elementima skloni taloženju. Videli ste sigurno kamenac. Upravo on je glavni krivac većine problema u vezi bojlera. Kamenac je neminovna pojava al se može kontrolisati. Servis bojlera Banovo brdo ekipa radi čišćenje bojlera od nataloženih soli kalcijuma i vraća sjaj bojleru.

Dotrajalost bojlera usled neadekvatnog rada, ili pak starosti, doprinosi ovom procesu stvaranja kamenca. Takođe, pojačana potrošnja električne energije može dovesti do neispravnosti grejača. Neispravan grejač doprinosi razvoju kamenca. Mislite o tome.

Servis bojlera Banovo brdo – česti kvarovi

Već smo naglasili da na svakom delu aparata može nastati kvar ili ispad iz funkcije. Vodoinstalateri servis Banovo brdo se svakodnevno sreću sa kvarovima koji se odnose na grejače bojlera i termostate. Naravno uz nataložen kamenac, postoje i kvarovi na cevima, popuštanje gumica i slično.

Posebno treba izdvojiti ona hitna stanja, koja se odnose na Vašu i našu bezbednost koja su takođe često viđena u našoj praksi. Svaki neobičan, nov zvuk, zvuk kuvanja, para i slično su znaci upozorenja. Savet servis bojlera Banovo brdo tima je da ovo shvatite ozbiljno.

Servis bojlera Banovo brdo – zašto mi ?

Pored iskustva i stručnosti, mi stojimo iza svakog rada pojedinca našeg tima. To nam je važno. Preporuke govore o nama i time se rado hvalimo. Odgovorni vodoinstalateri tima servis bojlera Banovo brdo su tu za Vas i bojlere. Dozvolite nam da mi brinemo o uređajima Vašeg doma. Sa nama ste sigurni.

Radimo na svim bojlerima, popravljamo, čistimo, skidamo, montiramo nove bojlere, menjamo dotrajale delove. Servis bojlera Banovo brdo u Vama i našim saradnicima ne vidi samo zaradu već pre svega dugoročnu saradnju i partnere. S toga Vam nećemo savetovati tek tako zamenu bojlera novim, već ćemo učiniti sve da starom bojleru vratimo funkciju.

Bojlere pregledamo savesno i temeljno, posebno zbog onih hitnih stanja koji utiču na bezbednost. Stare bojlere, vodoinstalateri servis Banovo brdo tima ostavljaju u Vašem domu samo ako je popravka sigurna, bezbedna i adekvatna. U suprotnom Vas rešavamo lošeg uređaja i obradujemo novim.

Servis bojlera Banovo brdo – na terenu

Kolege dolaze gotovo odmah po pozivu. Ne oklevajte da nas pozovete za savet i popravku. Servis bojlera Banovo brdo nakon dijagnostike problema Vam pruža sigurno rešenje. Nekada će to biti zamena nekog dela, nekad samo čišenje a nekad i nov bojler. Posedujemo našu bazu zameskih delova za sve usluge pa i one koje se odnose na bojlere. Na Vama je da li će te tu povoljnost iskoristiti.

Servis bojlera Banovo brdo tim je sa Vama i u kupovini, ukoliko je to Vaš izbor. Biramo za Vas ili sa Vama, u skladu sa našim znanjem a nameni i potrebama Vašeg doma ili poslovnog prostora. Savetujemo određene zapremine, vrste bojlera u odnosu na potrošnju i upotrebu bojlera u Vašem domu. Nudimo uslugu dopremanja delova i bojlera do Vas a isto tako i odnošenje starog, dotrajalog.

Uklanjanje i montiranje bojlera je svakodnevni posao servis bojlera Banovo brdo vodoinstalatera. To radimo onako kako Vama odgovara a odnosi se na poziciju bojlera, njegove visine, položaja vertikalno ili horizontalno.

Moramo naglasiti da je do sada servis bojlera Banovo brdo tim ugradio ogroman broj bojlera kako klasičnih, tako i protočnih u mnogim firmama i time zadobili njihovu naklonost i saradnju.

Servis bojlera Banovo brdo – kvalitet

Kvalitet naše usluge je nama na prvom mestu. Kvalitet postižemo pravim odabirom zaposlenih, modernim alatom i zamenskim delovima.

Naše kolege su iskusni vodoinstalateri. Poznaju svaku marku bojlera do najsitnijeg detalja. Na raspolaganju nam je moderan alat, poslednje generacije koji nam omogućava da svoj posao obavljamo adekvatno. Servis bojlera Banovo brdo tim nakon svog rada prostor ostavlja čistim i urednim.
Zamenski delovi koje koriste kolege su adekvatnog kvaliteta vrsti bojlera koji servisiramo.

Svakako, ako klijent ima zamenske delove, kolege servis bojlera Banovo brdo tima će ih koristiti. Bitno je da se radi o kvalitetnim delovima bojlera.

Na opisan način naš servis bojlera Banovo brdo tim osigurava visok nivo usluge.

Servis bojlera Banovo brdo – saradnja

Radimo sa velikim brojem firmi kojima održavamo bojlere i druge sanitarije u adekvatnom stanju. Servis bojlera radimo svakodnevno kod naših saradnika, kada to njima odgovara. Termin dolaska naše ekipe servisera određuje saradnik na osnovu svojih obaveza.
Svojim saradnicima obezbeđujemo pravu uslugu u svakom trenutku, na nas se mogu osloniti 24 sata.
Pogledajte spisak naših saradnika – pravna lica.

Svojim saradnicima nudimo i posebne uslove po kojima možemo da poslujemo.

Ovo se odnosi i na fizička lica. Servis bojlera Banovo brdo može doći odmah po pozivu a isto tako i po dogovoru koji se ugovori unapred, kada to Vama odgovara.

Zbog svega navedenog, naš tim se raduje novim korisnicima naših usluga i novim saradnicima na obostrano zadovoljstvo. Pozovite nas.


 

Pozovite nas!