• SERVIS BOJLERA RAKOVICA

SERVIS BOJLERA RAKOVICA po povoljnim cenama. Račun i garancija na sve usluge. Servis bojlera Rakovica non stop, dolazimo odmah.


Naša firma dugi niz godina posluje u Rakovici i njenoj okolini, radno vreme nam je 24h. Od kako smo se pustili u ove zanatske vode, menjamo se i razvijamo u svakom pogledu. Jedino što ne menjamo jeste naša dostupnost građanima i saradnicima koja je non stop!

Na usluzi smo Vam svakog dana u godini, nezavisno od verskih ili državnih praznika. Za ovaj tim vodoinstalatera nema odmora. Dežurne su ekipe i pored telefona za sve Vaše upite, za savet, za dogovor.

Servis bojlera Rakovica obuhvata:

– Testiranje sigurnosnog ventila;
– analiza termostata;
– provera grejača i zamena grejača ukoliko je to potrebno;
– čišćenje bojlera od kamenca;
– pregled cevi bojlera;
– provera instalacija bojlera.

Važno je da napomenemo da na svaki naš servis bojlera izdajemo garanciju i račun. Time štitimo sve naše klijente ali i nas. Tačno znamo kada i šta je naš svaki vodoinstalater na bilo kojoj adresi uradio i to nam je bitno.

Servis bojlera Rakovica -zašto mi?

Već smo dosta toga rekli o servis bojlera Rakovica vodoinstalaterima. Volimo da o nama govore preporuke pored redova na ovom sajtu. Preporuke su najčešći put kojim Vi dolazite do nas i na to smo ponosni. Možda nije zgoreg napomenuti da vodoinstalateri servis bojlera Rakovica stižu na Vašu adresu gotovo odmah po pozivu. Imamo više raspoloživih ekipa pa lako pokrivamo celu teritoriju Rakovice.

Servis bojlera Rakovica ima puno saradnika firmi u svojoj listi prijatelja obzirom na dugogodišnju saradnju i za njih imamo i posebne pogodnosti. Naravno, mislimo i na naše sugrađane u tom smislu.

Vodoinstalateri koji rade za vodonstalatere Beograd tim firmu su pre prijema na posao dokazani na terenu, u radu, u komunikaciji sa klijentima. Svi u našim redovima rade jako dugo, obzirom da ne menjamo tek tako radnike, da radimo uporedo i obuku novih mladih nada, i da postojimo preko 30 godina u našem gradu.

Sve ovo pišemo da bismo potkrepili to što pišemo na ovim sranicama i da bismo Vas uverili da se potpumo razumemo u ovaj posao pa između ostalog i u bojlere. Svaki naš vodoinstalater poznaje svaki model bojlera, svakog proizvođača bojlera i delova za iste. Dovoljno je samo da nam kažete ime modela bojlera i reći ćemo Vam sve o njemu. Uverićete se u to ako pozovete servis bojlera Rakovica.

Servis bojlera Rakovica – o bojleru

Svima nam je poznata namena ovog uređaja. Osnovno što svako traži u bojleru je uvek topla voda, mala potrošnja, dovoljna zapremina vode u njemu za porodicu i ekonomičnost. Ali nažalost, svakodnevno se ljudi upoznaju i sa onom drugom stranom uređaja, onom kada otkaže poslušnost. Servis bojlera Rakovica timovi se svakodnevno sreću sa kvarovima na bojleru.

Pored namene, mnogi znaju i da bojler ima vše delova u svom sastavu. Upravo, na svakom ovom delu može da nastane kvar. Ono što većina ipak ne zna jeste da se mnogi kvarovi mogu sprečiti i time uštedeti građani sebi vreme, i novac radije potrošiti na nešto bolje. Kako ? Vodoinstalater servis Rakovica tim zna kako.

Servis bojera Rakovica se bavi prevencijom kvarova redovnim servisiranjem bojlera svih tipova i starosti. Uglavnom svi imamo problem sa hemijskim sastavom vode, u kojem vodeću ulogu imaju metali pa nam je voda tvrdog kvaliteta. Kamenac koji tom prilikom nastaje taloženjem na kazanu, cevima, grejačima je uzrok i kvarovima istih delova.

Takođe, on dovodi do povećane potrošnje električne energije pa tu leži odgovor na Vaša često postavljena pitanja. Dakle, servis bojlera Rakovica radi čišćenje i periodično održavanje bojlera u ispravnom stanju . Naravno sve ovo radimo onda kada se dogovorimo sa Vama i u vreme kada Vama odgovara. Ponekad, naravno kvarovima nije uzrok kamenac al dovoljno je i neke prevenirati, zar ne ? Mslite o tome.

Servis bojlera Rakovica – na terenu

Na nas možete uvek računati. Nakon Vašeg poziva, jedna od ekipa servis bojlera Rakovica dolazi najbrže na adesu Vašeg doma ili poslovnog prostora. Naravno, uvek postoji varijanta i dogovora unapred radova, osim kada su u pitanju hitna stanja. Prvo što radimo, jeste da saslušamo sve Vaše zamerke na rad bojlera pa pristupamo pregledu bojlera.Servis bojlera Rakovica tim vodoinstalateri su temeljni i pouzdani. Kada utvrdimo gde je problem, ponudićemo Vam adekvatno rešenje. Uglavnom je to čišćenje bojlera ili zamena nekih delova, zavisno od stepena oštećenja. Ponekad, ako smatramo da bi bojler uticao na Vašu i našu bezbednost, predlažemo kupovinu novog bojlera i zamenu starog.

Pored ugradnje novog bojlera, servis bojlera Rakovica ekipa Vam nudi još neke pogodnosti. Naime, posedujemo bazu svih zamenskih delova za bojlere koji su potpuno u skadu sa izradom i Vašim bojlerima.

Servis bojlera Rakovica vodointalateri kupuju bojlere umesto Vas, obezbeđuju prevoz bojlera i delova do adrese Vašeg doma ili firme. Takođe, dajemo savete za kupovinu bojlera u smislu modela, prodavnice i slično al samo objektivno i na osnovu Vaših potreba i namena. Uz sve ovo rešavamo Vas starog bojlera. Može li bolje?

Servis bojlera Rakovica kolege

Budite uvereni da ste sa servis bojlera Rakovica sigurni potpuno. Vodimo računa o svemu. Nakon našeg rada, prostor ostaje čist i uredan. Nikada ne idemo na štetu naših klijenata jer nam novac nije primaran već naša reputacija i ugled. Svakako, nijedan naš majstor iz tima servis bojlera Rakovica neće tek tako preporučiti kupovinu novog bojlera iako je to najlakše uraditi.

Naši vodoinstalateri će učiniti sve da poprave svaki bojler bez obzira na starost i model osim u situaciji kada je to zaista nemoguće. Bojleri često su i velika opasnost ako su dotrajali i zapušteni i to se ne sme zanemariti. Takva stanja su opasna po život, ne samo po dom, zidove i novčanik.

S toga obratite pažnju kome dozvoljavate da popravlja aparate koje posedujete. Puno je samoprozvanih i priučenih majstora koji naprave veću štetu nego sam bojler. Eto, za Vas savet gratis.

Servis bojlera Rakovica alati

Koristimo moderne alate koji nam omogućavaju da posao vršimo adekvatno i pouzdano. Ogovorni smo, precizni i brzi.

Bez alata, nema zanata. Poslovica lepo kaže i sa njom smo saglasni jer zaista bez alata naš posao bi bio neuporedivo težak ili čak nemoguć.

Kvalitetan alat nam omogućava pravilan pristup radu, brži pristup svakom delu bojlera i laku zamenu svih njegovih komponenti.

Servis bojlera Rakovica materijali

Prilikom servisa bojlera koristimo isključivo kvalitetne zamenske delove proverene pouzdanosti. Danas na tržištu postoji dosta vrsta delova različitog kvalteta koji prilično varira. Lako Vas mogu zavesti cene niske ili majstori koji žele da što pre napuste mesto rada i uzmu novac. Vodite računa jer često kupovina po niskim cenama i ispod ruke ne znači kvalitet već samo duplu nevolju i naplatu.

Servis bojlera Rakovica timu to nije cilj, već da naš klijent bude miran nekoliko godina. To ne znači da servis bojlera Rakovica tim bira delove i bojlere samo na osnovu cenovnog ranga već odgovorno i savetuje Vas na osnovu iskustva. Naravno sve ovo podrazumeva i redovan servis bojlera.

Normalan i pouzdan rad bojlera se postiže samo kvalitenim delovima, sve ostalo je suprotnost tome.

Pouzdan servis bojlera Rakovica

Naše poslovanje stalno teži kvalitetu naše usluge, alata i zamenskih delova. Time postižemo da naši klijenti i mi budemo zadovoljni saradnjom. Time se vodimo od prvog dana, tako je i danas i tako će biti u budućnosti.


 

Pozovite nas!