Servis bojlera Novi Beograd

Servis bojlera Novi Beograd – brz dolazak, pouzdana usluga. Servis bojlera Novi Beograd 24h, tokom cele godine. Servis bojlera Novi Beograd svih vrsta i starosti.


Servis bojlera Novi Beograd od strane kvalifikovanih vodoinstalatera, prateči sve standarde servisiranja. Redovan servis bojlera obavlja se jednom godišnje, preporuka je na 6 meseci u zavisnosti koliko se bojler koristi (servis bojlera Novi Beograd).

Servis bojlera Novi Beograd

  • Provera sigurnosnog ventila;
  • provera termostata;
  • provera grejača;
  • čišćenje kamenca iz bojlera;
  • provera kazana bojlera (ukoliko se sumnja da je probijen);
  • provera ostalih instalacija povezanih sa bojlerom.

Servis bojlera (Novi Beograd) obuhvata stručan pregled bojlera i adekvatnu zamenu svih delova koji su neispravni. Posedujemo bazu rezervnih delova za bojlere. Naš tim obavlja servis bojlera svih vrsta i starosti. 


Servis bojlera Novi Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Servis bojlera Novi Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Servis bojlera Novi Beogradhitne intervencije

Naše kolege su dežurne 24 sata tokom cele godine, stoga možete se osloniti na nas u bilo kom trenutku. Pored servisa bojlera, obavljamo hitne intervencije prilikom kojih je najbitnije da se reaguje na VREME (servis bojlera Novi Beograd).


Servis bojlera Novi Beograd – zakazivanje intervencije

Kod nas imate mogućnost zakazivanja intervencije servis bojlera nekoliko dana u napred. Angažujte nas kada Vam to odgovara u skladu sa Vašim obavezama.

Zakazivanje servisa bojlera možete obaviti pozivom i putem e-maila – kontakt

Od nas možete da očekujete dostupnost u bilo kom trenutku, dolazak u najkraćem vremenskom roku, adekvatnu uslugu i profesionalan savet.

Vaš Vodoinstalater Beograd Tim


 

Pozovite nas!