Servis bojlera Novi Beograd

Servis bojlera Novi Beograd – brz dolazak, pouzdana usluga. Servis bojlera Novi Beograd 24h, tokom cele godine. Servis bojlera Novi Beograd svih vrsta i starosti.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


Servis bojlera od strane kvalifikovanih vodoinstalatera, prateči sve standarde servisiranja. Redovan servis bojlera obavlja se jednom godišnje, preporuka je na 6 meseci u zavisnosti koliko se bojler koristi.

SERVIS BOJLERA NOVI BEOGRAD

 • Stručan servis;
 • povoljne cene;
 • kvalifikovani serviseri;
 • obezbeđivanje zamenskih delova;
 • hitne intervencije – non stop;
 • zakazivanje intervencije za isti dan;
 • zakazivanje do nekoliko dana u napred;
 • izdavanje računa;
 • garancija.

Naš tim Vam obezbeđuje stručan servis svih vrsta bojlera, svih proizvođača. Servisiranje bojlera radimo po svim smernicama naše struke, pouzdano i povoljno.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

SERVIS BOJLERA NOVI BEOGRAD OBUHVATA

 • Provera sigurnosnog ventila;
 • provera termostata;
 • provera grejača;
 • čišćenje kamenca iz bojlera;
 • provera kazana bojlera (ukoliko se sumnja da je probijen);
 • provera ostalih instalacija povezanih sa bojlerom.

Servis bojlera obuhvata stručan pregled bojlera i adekvatnu zamenu svih delova koji su neispravni. Posedujemo bazu rezervnih delova za bojlere. Naš tim obavlja servis bojlera svih vrsta i starosti. 


Servis bojlera Novi Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Servis bojlera Novi Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Servis bojlera Novi Beogradhitne intervencije

Naše kolege su dežurne 24 sata tokom cele godine, stoga možete se osloniti na nas u bilo kom trenutku. Pored servisa bojlera, obavljamo hitne intervencije prilikom kojih je najbitnije da se reaguje na VREME. Većina havarija koje donose velike materijalne štete pa i povrede se događaju baš zbog nemarnosti sugrađana. 

Vrlo je bitno da čim primetite da bojler nije u redu, da nas pozovete kako bi ga na vreme pregledali i popravili. Bojler lako može da postane vrlo opasan, ukoliko bojler nije ispravan strujni udar je moguć. Takođe, bojler može da postane prava bomba i da raznese pola stana ili deo kuće.

Montaža bojlera Novi Beograd

Stručna montaža bojlera Novi Beograd i okolina, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Montaža bojlera Novi Beograd svih vrsta i proizvođača. Kolege vrše pouzdanu i povoljnu montažu bojlera na svim lokacijama, u stanu, kući, poslovnom prostoru. Možete nas angažovati na celoj teritoriji Novog Beograda i u okolini.

Ugradnja bojlera Novi Beograd, brzo i efikasno po povoljnim cenama. Ugradnja bojlera obuhva stručnost i preciznost, što naš tim i poseduje. Kolege su nam stručni serviseri koji u toku dana ugrade desetinu bojlera. Pored ugradnje radimo i sve ostale naše usluge vezane za bojlere i sve ostale vodoinstalaterske usluge.

Zamena bojlera Novi Beograd

Efikasna zamena bojlera Novi Beograd, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Zamena bojlera  svih vrsta i stanja, ugradnja novih bojlera. Vršimo zamenu starih bojlera novim na istoj ili novoj lokaciji u objektu. Po potrebi obezbeđujemo nov bojler ukoliko to Vi niste obavili. Sa kolegama se možete lako dogovoriti koji tip bojlera želite da ugradite kod sebe.

Montažu novog bojlera radimo na istom mestu gde se nalazio stari ali isto tako i na novoj lokaciji ukoliko tako želite. Kod nas je sve moguće, na Vama je da nas pozovete i sve ostalo prepustite našim stručnim kolegama.

Oslonite se na naš servis.

Čišćenje bojlera Novi Beograd

Pouzdano čišćenje bojlera Novi Beograd i okolina. Povoljna cena usluge, kolege su vrlo efikasne, rade sa svim vrstama bojlera. Izdajemo račun i garanciju. Čišćenje bojlera je standardna intervencija naših vodoinstalatera, potpuno ista poput zamene grejača na bojleru. Radi se o istom poslu i kada se čisti bojler tada je najbolje zameniti i grejač o jednom trošku. Kolege radi čišćenja skidaju grejač kako bi pristupile unutrašnjosti bojlera. Zatim se bojler detaljno čisti, vraća se grejač na mesto, savetujemo da se uvek ugradi nov grejač. Time ste osigurali svoju bezbednost i pravilan rad bojlera!

Bojler koji ima kamenca u sebi, duže greje vodu i količina tople vode je vremenom sve manja. Kako bi to izbegli, pravovremeno vršite pražnjenje bojlera od kamenca. Naše kolege Vam stoje na raspolaganju tokom cele nedelje. Obezbedićemo sav potreban materijal zamenske delove, tako da Vama preostaje samo da sačekate da se posao obavi.

Tu smo za Vas!


Servis bojlera Novi Beograd – zakazivanje intervencije

Kod nas imate mogućnost zakazivanja intervencije servis bojlera nekoliko dana u napred. Angažujte nas kada Vam to odgovara u skladu sa Vašim obavezama. Raspolažemo zamenksim delovima za većinu vrsta bojlera, stoga je na Vama da nas pozovete, sve ostalo prepustite našim iskusnim kolegama.

Radimo sa svim vrstama bojlera, svih proizvođača i stanja. Ukoliko bojler nije moguće popraviti, kolege će Vam ga uz Vašu saglasnost zameniti odgovarajućim.

Zakazivanje servisa bojlera možete obaviti pozivom i putem e-maila.

Od nas možete da očekujete dostupnost u bilo kom trenutku, dolazak u najkraćem vremenskom roku, adekvatnu uslugu i profesionalan savet.

Vaš Vodoinstalater Beograd Tim


Pozovite nas!