VODOINSTALATER BANOVO BRDO

Vodoinstalater Banovo Brdo, garancija, račun i povoljna usluga. Vodoinstalater Banovo Brdo obavlja sve vodoinstalaterske usluge 24h, non stop. Dolazimo odmah!

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


Na teritoriji Banovog Brda poslujemo više od 30 godina. Dostupni smo preko celog dana i noći, naš dežurni vodoinstalater dolazi na svaku adresu brzo.

Ukoliko želite pouzdanu uslugu od strane iskusnog vodoinstalatera, na pravom ste mestu.

VODOINSTALATER BANOVO BRDO USLUGE

Pogledajte sve naše usluge na stranici “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.

VODOINSTALATER BANOVO BRDO

Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge kvalitetno i povoljno uz garanciju i račun. Naše kolege si iskusni vodoinstalateri čije iskustvo se meri decenijama. Svakom poslu pristupaju profesionalno i trude se da ga obave brzo i efikasno. Naravno, kvalitet usluge mora biti zagarantovan.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


Vodoinstalater Banovo Brdo

Vodoinstalater Banovo Brdo


Vodoinstalater Banovo Brdo


Vodoinstalater Banovo Brdo

Vodoinstalater Banovo Brdo

O nama

U početku, bili smo porodičan vodoinstalaterski servis, imali smo par zaposlenih. Kako vreme otiče, mi se širimo i postajemo ono što smo danas. Mi smo ozbiljna firma koja se bavi vodoinstalaterskim poslom na teritoriji Banovog Brda i okoline.

Raspolažemo sa nekoliko timova iskusnih vodoinstalatera, najmodernijim alatom i vozilima za odgušenje. Posedujemo svoju bazu zamenskih delova odličnog kvaliteta.

Od nas očekujte kvalitetnu i valjanu vodoinstalatersku uslugu. 


Vodoinstalater Banovo Brdo

Vodoinstalater Banovo Brdo


Stručnost našeg tima

Naši vodoinstalateri su pažjivo birani profesionalci svoga zanata koji svoj posao obavljaju samo na jedan način – najbolje. Kod nas rade najbolji vodoinstalateri u Beogradu, na šta smo izuzetno ponosni. Svoj tim stalno širimo novim takođe kvalifikovanim kolegama koje su se dokazale da mogu biti deo najboljeg vodoinstalaterskog servisa.

Garancija kvaliteta

Kao što smo naveli iznad izdajemo garanciju i račun na sve obavljene usluge. Naš tim svom poslu pristupa krajnje ozbiljno, stoga kod nas ne postoji mogućnost da se posao izvrši loše. Naprotiv, od prvog dana našeg poslovanja a to je bilo pre 30 godina, poslujemo transparentno i u skladu sa najnovijim standardima. Prateći standarde struke i svoj interni pravilnik obezbeđujemo adekvatnu i pozdanu uslugu svakom našem klijentu.

Kvalitet nam je na prvom mestu, stoga naš tim raspolaže najstručnijim ljudstvom, namodernijim alatima i vozilima i koristi kvalitetan vodomaterijal. Zamenske delove koristimo samo adekvatnog kvaliteta kako bi osigurali da deo koji je zamenjen bude funkcionalan u propisanom roku.

Pravna lica

Svim firmama obezbeđujemo posebne uslove saradnje sa našim servisom. Potpuno smo fleksibilni što se tiče saradnje i sa nama je moguć svaki dogovor.

Naš tim je saradnik na koga se možete osloniti u svakom trenutku. Pošto radimo 24 sata, svim našim saradnicima obezbeđujemo našu uslugu u svakom momentu. Pogledajte naš spisak saradnika – pravna lica u navigacionom meniju.

Oslonite se na naše usluge.


Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalater Banovo Brdo obavlja odgušenje kanalizacije 24h, krasi nas povoljna cena uz izdavanje računa. Koja god kanalizacija da Vam se zapuši, računajte na nas. Na svaku adresu dolazimo brzo bez kašnjenja i odlaganja. Dežuramo tokom celog dana i tokom cele noći non stop!

Obavljamo sve vrste odgušenja kanalizacije efikasno i povoljno, odgušenje vertikale, sudopere, wc šolje, lavaboa, slivnika, tuš kabine i kade. Odgušenje kanalizacije Banovo Brdo mašinski, VOMA i ručnim putem.

Mašinsko odgušenje kanalizacije

Efikasno mašinsko odgušenje kanalizacije predstavlja sam vrh mogućnosti u našem poslu. Sa mašinskim sajlama smo u mogućnosti da odgušimo bilo koje zapušenje. Raspolažemo najmodernjim mašinama za odgušenje poslednje generacije. Kolege su izuzetni majstori svog zanata i uz naše moderne mašine su u mogućnosti da odguše sve vsrte zapušenja na svim lokacijama.

Mašinski tip odgušenja je vrlo uspešna metoda kojom probijamo zapušenje i odmah nakon toga klijent može da koristi kanalizaciju. Kako bi se usluga odgušenja obavila pravilno, kolege raspolažu sa više vrsta mašina i specijalnih sajli. Svaka mašina i sajla su specijalizovane za određeni promer cevi.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku, kolege su tu za Vas.

Odgušenje vertikale

Da li ste znali da ako se vertikala zapuši, Vama kanalizacija ne radi – sve je stalo. Zato radimo mašinsko odgušenje vertikale koje je jedino rešenje ove havarije. Bilo da je dan ili noć kada vertikala stane, naše kolege idu na intervenciju. Odgušenje vertikale obavljamo isključivo mašinskim putem kako bi posao bio obavljen pravilno i pouzdano. Ručno odgušenje nije moguće u slučaju vertikale pošto čovek nema snagu da gura i obrće sajlu poput mašine. Odgušujemo sve vrste vertikala pouzdano i kvalitetno uz račun.

Vertikala je prilično nezgodna kada se zaguši tako da odgušenje vertikale uglavnom spada u hitne intervencije. Pogotovo vertikale u zgradama gde ima više potrošača. Ukoliko je vertikala stara i dotrajala, problemi sa česti i rešavaju se jedino stalnim odgušenjem ili zamenom vertikale.

Odgušenje sudopere

Kvalitetno odgušenje sudopere Banovo Brdo, izdavaja nas brza usluga i povoljna cena. Odgušenje sudopere traje obično 20-30 minuta ali se dešava da kolege ostanu i do sat-dva vremena. Sve zavisi od stanja kanalizacione cevi sudopere koja se odgušuje. Pogotovo ako se radi o zgradi, tu se dešavaju situacije da moramo odgušiti celu kanalizacionu cev sudopere – vertikalu. U tom slučaju odgušujemo od vrha zgrade pa idemo ka podrumu. Na taj način smo osigurali potpunu prohodnost cevi sudopere.

Iskreno, nema pravila i niko Vam ne može reći sa sigurnošću koliko će trajati odgušenje jer nema uvid u stanje kanalizacije. Raspolažemo specijalnim kamerama za snimanje kanalizacije. Njih koristimo kada želimo ili klijent to zahteva da vidi unutrašnjost cevi. Tada se lepo vidi stanje cevi do sitnih detalja. Takođe, lepo se vidi i mesto zapušenja i šta ga je izazvalo. Snimanja cevi kamerom obavljamo i kod pucanja kanalizacione cevi a ne znamo gde se mesto pucanja nalazi. Takođe u ovom slučaju, kolege koriste i termalne kamere koje nam bez ulaska u cev govore gde je mesto pucanja.

Mašinsko odgušenje sudopere

Mašinskim sajlama koje su namenjene samo za odgušenje sudopere, uspešno odgušujemo sve vrste zapušenja sudopere. Mašinsko odgušenje sudopere za razliku od ručnog je vrlo efikasno i danas se primenjuje u 99% slučajeva. Ručno odgušemje sudopere je izašlo iz upotrebe pre 15 godina. Jednostavno, mašinsko je daleko superiornije i stiže mnogo brže do mesta zapušenja i razbija ga efikasno.

Ukoliko Vam je potrebno hitno odgušenje sudopere, na raspolaganju Vam je naš dezurni vodoinstalater. Kolege dolaze odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku.

Odgušenje wc šolje

Kod lakog zapušenja wc šolja se ne skida ali kod jakog kolege je moraju skinuti. Mašinsko odgušenje wc šolje zahteva iskustvo vodoinstalatera i dobru mašinu za odgušenje. Zapušenje wc šolje poput vertikale zna da donese velike probleme poput izlivanja fekalija iz vertikale. U ovom slučaju je potrebno hitno odgušenje wc šolje u najkraćem mogućem roku. Baš iz tog razloga stalno apelujemo na sugrađane da nas pozovu čim primete da sporije otiče voda iz wc šolje. Time osiguravamo da mi dođemo na vreme i da se na vreme obavi odgušenje i da se eventualna šteta smanji na minimum.

Mašinsko odgušenje wc šolje je najbolji tip odgušenja jer se kao u slučaju vertikale, posao obavi pouzdano. Prosto, čovek nije u mogućnosti da stvori silu koju ima prosečna mašina za odgušenje. Svakako, ako je moguće da se ručnim odgušenjem wc šolje završi posao, to ćemo i obaviti. Naše stručne kolege će doneti odluku kojim tipom odgušenja ćemo rešiti havariju.

Odgušenje lavaboa

Zapušenje lavaboa nije česta pojava ali se ipak dešava. Kada se desi, pozovite stručno lice. Odgušenje lavaboa u glavnom zahteva da se očisti on i njegov odvod, što naše kolege i rade. Možete se osloniti na nas u svakom trenutku.

Za odgušenje lavaboa koristimo posebne tanje sajle u odnosu na one koje koristimo za vertikalu ili wc šolju. Na taj način adekvatno i pouzdano odgušimo sve vrste zapušenja lavaboa. Lavabo se može lako zapušiti pošto se u njemu sakupljaju dlake, masnoće i ostaci razne hemije koju koristimo. Sve navedeno, tokom vremena pravi svojevrsni čep koji zapušuje lavabo.

Nekad je moguće lavabo odgušiti ručnim putem ali u većini slučajeva radi se o jačem zapušenju koje iziskuje mašinsko odgušenje lavaboa.

Odgušenje kade, tuš kabine

Ukoliko primetite da voda sporo otiče iz kade ili tuš kabine, pozovite vodoinstalatera. Računajte na nas u svakom trenutku, radimo odgušenje kade, tuš kabine preko cele godine. Nije bitno kada ste primetili vreme je da reagujete.

Odgušenje kade i tuš kabine obavljamo rutinski, efikasno i u kratkom roku. U toku jednog dana odgušimo desetak kada i tuš kabina. Zapušenje kade i tuš kabine su česta iz razloga što su njihove kanalizacione cevi uže odnosu na cevi vertikale wc šolje i samim tim lakše ih je zapušiti. Razlog zašto se često zapuše kada i tuš kabina jeste što se tokom kupanja nakupi velika količina dlaka hemije i masnoća. Stručno i pouzdano obavljamo sve vrste odgušenja svih kanalizacionih cevi, stoga pozovite nas odmah.

Odgušenje slivnika

Vršimo ručno i mašinsko odgušenje slivnika, naša cena je povoljna a usluga kvalitetna i izdajemo račun.  Uspešno odgušujemo i najteža zapušenja koja drugim vodoinstalaterima prave prilične probleme.

Zašto je tako?

Potpuno smo opremljeni da obavimo sve vrste odgušenja, svih jačina rlo efikasno i brzo. Raspolažemo najmodernijim mašinama za odgušenja, koje nam omogućavaju da svoj posao obavljamo najbolje. A naše iskusne kolege su spremne da ostanu i duplo duže vremena kod klijenta kako bi se posao obavio valjano.

Zamena ventila Banovo Brdo

Zamena ventila zahteva iskusnu ruku i dobar alat. Kolege rade sa svim vrstama ventila preko 35 godina, poznaju im sve dobre i loše strane. Kada su u pitanju hitne intervencije poput zamene ventila usled pucanja cevi, kolege dolaze u najkraćem mogućem roku. Bitna je brza reakcija klijenta i brz dolazak kolega, nakon čega kolege efikasnim reagovanjem zatvaraju vodu i menjaju sporni ventil.

Imamo svoju bazu zamenskih delova, tako da zamena ventila se vrši vrlo brzo i efikasno. Rešavamo sve vrste havarija u najkraćem roku, što je vrlo bitno kako bi se sprečio nastanak materijalne štete bilo kog obima. Ventili moraju biti ispravni 24/7, inače kada dođe do pucanja cevi, tada su poplave vrlo brze i velike. Stoga, obratite pažnju na stanje ventila, jer Vas to može spasiti velikih troškova.

Apelujemo na sve sugrađane da u slučaju pucanja cevi ili ventila ne paniče iako sve izgleda kao da je potpuna havarija ali nije. Bitno je da pozovete stručno lice.

Naš tim Vam je dostupan za zamenu ventila u svakom trenutku, pozovite nas odmah!

ZAMENA I POPRAVKA CEVI BANOVO BRDO

Dotrajale, nagnječene, probijene, presecene cevi menjamo očas posla, obezbedićemo zamenske cevi. Zamena cevi Banovo Brdo non stop, dolazimo ubrzo po pozivu jer je to naša svakodnevnica, ukoliko bi zakasnili, havarija i materijalna šteta bi bile velike. Trudimo se da na svaku adresu dođemo što je pre moguće jer je svaki minut važan. Zamena vodovodne cevi i zamena kanalizacione cevi predstavljaju hitne interevcnije pošto se radi o cevima koje puštaju vodu ili fekalije (u ovom slučaju vrlo neprijatno).

UGRADNJA I ZAMENA SANITARIJA

Želeli ugraditi nove (prva ugradnja) ili zameniti stare sanitarije, za taj posao Vam je neophodan tim koji to radi redovno i sve radi pod konac. Naša svaka ugradnja sanitarija se radi striktno po pravilima naše struke i proizvođačima sanitarija. Na naše kolege se možete osloniti radi ugradnje i zamene svih sanitarija na svim lokacijama na Banovom Brdu i u okolini.

Imate mogućnost zakazivanja intervencije kada Vama odgovara, shodno Vašim obavezama. Montaža sanitarija za naše kolege predstavlja rutinsku uslugu koju obavljaju svakoga dana. Na teritoriji Banovog Brda i okoline u toku dana obavimo nekoliko ugradnji ili zamena sanitarija.

Zamena sanitarija se takođe obavlja rutinski, brzo i efikasno. Zamena iziskuje da se demontaža starih sanitarija obavi što preciznije kako bi obezbedilo mesto za ugradnju novih. Po demontaži starih sanitarija, kolege detaljno pregledaju i obrade mesto ugradnje novih sanitarija ukoliko je to potrebno.

Na sve naše usluge izdajemo račun.

Ugradnja i zamena lavaboa

Radimo zamenu svih sanitarija ali i pojedinačno ako je potrebno, u ovom slučaju lavabo. Zamena lavaboa (umivaonika) kao i sve ostale sanitarije radimo precizno i pouzdano po povoljnoj ceni. Kolege mogu obezbediti zamenski lavabo ako je potrebno, dovoljno je da ih informišete kakav lavabo bi želeli. Uvek je najbolja opcija da sami odaberete lavabo ali ukoliko niste u mogućnosti, naš tim Vam je na raspolaganju. Kod zamene pre svega se vrši skidanje lavaboa(demontaža lavaboa), koje traje relativno kratko. Zatim se mesto ugradnje novog obrađuje kako bi nov lavabo “legao” na svoje mesto kako treba.

Došlo je vreme da se ugradi nov lavabo – umivaonik.

Ugradnju lavaboa kolege rade nekoliko puta u toku nedelje na svim lokacijama na Banovom Brdu. Ukoliko je mesto ugradnje pristupačno kolege će nov umivaonik postaviti brzo nakon čega ga možete koristiti. Postavljanje lavaboa zahteva i povezivanje baterije – slavine sa lavaboom. Takođe, povezivanje sofona kod lavaboa je sledeća stavka koju treba obaviti. Nakon svega, kolege pregledaju ceo lavabo i propratne elemente nakon čega ga puštaju u rad.

Na naše kolege se možete uvek osloniti!

Montaža wc šolje

Vašu staru wc šolju možemo da zamenimo novom po svim standardima naše struke. Zamena wc šolje je rutinska usluga naših kolega koja se obavlja svakoga dana. Normalno, radimo sa svim wc šoljama, stoga ste u sigurnim rukama. Kod zamene se prvo radi skidanje wc šolje ili kako se kod nas drugačije kaže demontaža wc šolje. Nakon toga sledi postavljanje wc šolje ako je mesto ugradnje valjano pripremljeno. Nekad je priprema brza ali zna da potraje u slučaju ako pomermo šolju na drugo mesto.

Montaža wc šolje zahteva veštinu i alat a takođe i iskustvo, čime se mi svakako možemo pohvaliti. Na Vama je da odaberete šolju ili da taj deo prepustite nama ukoliko želite šolju standardnog izgleda. Svaki dogovor je moguć sa našim kolegama.

Zamena kade i tuš kabine

Tuš kabina i njena zamena ili montaža zahtevaju iskustvo vodoinstalatera ako je bitan kvalitet i da se ne dešavaju problemi koji mogu nastati ako se posao loše obavi.

Kako do kvalitetne montaže ili zamene?

Lako nije, to je sigurno ali dobrog majstora je najbolje i sačekati nego angažovati bilo koga. Iz tog razloga naše kolege su vrlo zaposlene ali će Vam izaći maksimalno u susret i pronaći najraniji termin koji Vama odgovara. Zamena tuš kabine radi isključivo stručno lice, koje Vam za taj posao izdaje račun i garanciju. Nakon skidanja tuš kabine, sledi provera i eventualna obrada mesta ugradnje. Montaža tuš kabine se radi poslednja i kao šlag na tortu, kolege je silikoniraju i Vaša nova kabina za kupanje je spremna za korišćenje.

Kada

Proces zamene i montaže kade je prilično sličan onom kod tuš kabine. Posla ima manje u slučaju klasičnih kada ali postoji više vrsta kada i neke od njih zahtevaju više vremena. Zamen kade se započinje isto sa demontažom stare i sledi priprema mesta za ugradnju nove. Kolege rade brzo tako da ćete svoju kadu dobiti u optimalnom vremenskom roku. Odlično poznajemo naš posao, vodimo se iskustvom a kao što smo naveli raspolažemo modernim alatima pa je uspeh zagarantovan.

Kada je mesto ugradnje spremno, montaža kade je poslednja stavka i naravno njeno silikoniranje. Ono što nismo spomenuli iznad kod tuš kabine jeste da je potrebno napraviti malu pauzu nakon silikoniranja tuš kabine i kade kako bi se silikon osušio.

Budite uvek spremni da se oslonite na nas!

ZAMENA I UGRADNJA SUDOPERE

Zamena sudopere zahteva stručnu ruku vodoinstalatera kako bi se kvalitetno zamenila. Tada ste sigurni da je sudopera pravilno postavljena ali i prikačena na vodu i kanalizaciju.

U slučaju da se prvi put ugrađuje, sudopera iziskuje lepo pripremljeno mesto, kako na podu tako i na zidu, time se osigurava lepo ležanje. Ugradnja sudopera svih vrsta i przvođača, odlično poznajemo sve brendove.

Očukujte odličnu uslugu.

ZAMENA SIFONA

Kao kod ventila, zamena sifona je veoma važna. Oni su problematični ako su zapostavljeni. U suštini, sifon može da traje ali i oni imaju svoj vek trajanja, moramo uzeti u obzi da mogu biti oštećeni.

Najbolje je da sifon zamenite novim i time sebe spasite nastanka materijalne ostalih propratnih problema.

Tu smo za Vas!

Vodovodne i kanalizacione cevi

Popravka vodovodne cevi i popravka kanalizacione cevi se rade po hitnom postupku, pogotovo ako se radi o cevi za vodu. Popravka zahteva brzinu i stručnost, naše kolege važe za jedne od najboljih majstora zanata u Beogradu. Popravku obavljamo brzo i efikasno u zavisnosti od lokacije cevi i prilaza njoj.

Sanacija cevi ponekad zahteva snimanje cevi kako bi saznali lokaciju curenja. Sanacije vodovodne cevi zahteva i ukidanje vode kako bi se obavio posao. Kod kanalizacionih cevi sanacija zahteva da se ne koriste potrošači koji su povezani sa njom. Kolege brzo obavljaju sanacije kako bi se sve što pre vratilo u normalu.

Oslonite se na naš strušan tim vodoinstalatera u svakom trenutku!

ADAPTACIJA KUPATILA BANOVO BRDO I OKOLINA

Kada pričamo o adaptaciji kupatila, potrebno je da znate da je to veliki posao koji može kvalitetno da uradi isključivo vodoinstalater. Nema mesta priučenim ili skroz nestručnim licima jer greške prilikom adaptacije klijent plaća i ne radi se o malim sumama. Stoga, pripazite koga angažujete.

Pouzdana adaptacija kupatila od strane stručnih vodoinstalatera. Povoljna cena adaptacije, koristimo Vaš ili naš matarijal. Na Vama je samo da odaberete nove sanitarije i to je sve. Kolege si vrsni masjtori našeg zanata i redovno adaptaraju kupatila raznih površina na teritoriji Banovog Brda i u okolini. Naši klijenti nakon naše adaptacije su sigurni da je posao obavljen maksimalno kvalitetno i pouzdano. Ukoliko želite da koristimo Vaš materijal, bilo bi dobro pre početka radova i da ga dopremite ali ukoliko to niste, kolege će taj posao obaviti za Vas.

Naravno, moramo naglasiti adaptacija kupatila po sistemu ključ u ruke je takođe moguća. Na Vama je da nas pozovete, da kolegama detaljno objasnite šta želite da se obavi i to je sve. Kupatilo će biti gotovo u ugovorenom terminu i odmah nakon toga možete ga normalno koristiti. Ono što bi bilo dobro jeste da se zamene sve instalacije vode i kanalizacije, najbolje je iskoristiti ovu priliku i zameniti sve šta je nepristupačno i upitnog stanja.

Naši vodoinstalateri će ukoliko bude bilo potrebe snimiti unutrašnjost kanalizacionih cevi kako bi utvrdili pravo njihovo stanje. Tu dodatnu uslugu će Vam naznačiti i ukoliko se budete sa time složili obaviće je.

Možete računati na naš vodoinstalatersi servis u svakom trenutku!


Oprema

Kada je u pitanju opremljenost naših timova, ona je na zavidnom nivou. Posedujemo alate zadnje generacije i VOMA vozila za odgušenje kanalizacije.

Svi znamo da bez alata, nema zanata. Tako da je alat pored iskustva i posvećenosti još jedan ključ uspeha.

Na primer, mašine za odgušenje kanalizacije koje mi koristimo su zadnje generacije. Poseduju svoje dodatke koji nam olakšavaju teška zagušenja i čišćenje kanalizacije.

Pored mašna za mašinsko odgušenje kanalizacije, naša VOMA vozila za odpušenje kanalizacije pod visokim pritiskom su najnapredniji vid odgušenja. Ovim vozilima imamo mogućnost odgušenja najtežih tipova kanalizacije.

Materijal

Prilikom obavljanja usluga, koristimo kvalitetne zamenske delove i vodomaterijal. Time osiguravamo da kompletna naša usluga bude pouzdana u celosti a ne delimično.

Zamenski delovi

Bilo da se radi o servisu bojlera ili vodokotlića, kvalitet zamenskih delova je presudan. Postoje jeftini delovi čije su cene i duplo manje ali postoji problem. Problem je u vidu kvaliteta i dugotrajnosti delova i uticaja zamenskog dela na ostatak sanitarije.

Loš zamenski deo može nepovoljno uticati na primer na bojler i da ubrza propadanje ostalih delova.

Dok, kvalitetan zamenski deo obezbđuje dugi niz godina pravilnog rada bojlera. U slučaju bojlera, bitno je pitanje i bezbednosti ako se ne ugradi kvalitetan deo.

Vodo materijal

Prilikom adaptacije kupatila, kuhinje ili zamene nekog dela kanalizacione cevi koristimo adekvatan vodo materijal. Kvalitet je presudan i na vodo materijalu ne bi trebalo štedeti novac.

Često se dešavaju havarije baš zbog lošeg ventila ili nekog dela cevi. Poplave su česte i donose veliku štetu. Naravno, postoji mnoštvo drugih problema koji donose štetu u manjoj ili većoj razmeri.

Ukoliko Vam zatrebaju naše usluge, slobodno se oslonite na vodoinstalater Banovo Brdo Tim.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!