VODOINSTALATER CERAK

Vodoinstalater Cerak, povoljna cena uz račun i garanciju na sve vodoinstalaterske usluge. Vodoinstalater Cerak, radimo non stop24h, dolazimo odmah po pozivu!


Naši timovi  su Vam na raspolaganju 24 sata tokom čitave godine radi hitnih intervencija. Takođe, dolazimo odmah po pozivu radi regularnih intervencija bez kašnjenja i odlaganja. Zakažite intervenciju nekoliko dana u napred.

VODOINSTALATER CERAK

  • Profesionalne vodoinstalaterske usluge;
  • kvalifikovani majstori;
  • zakazivanje intervencije;
  • dostupnost 24h;
  • dolazak odmah po pozivu;
  • nema kašnjenja i odlaganja;
  • baza rezervnih delova;
  • brza i pedantna usluga;
  • garancija;
  • račun.

Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge na teritoriji Ceraka i okoline non stop.

Vodoinstalater Cerak Tim se sastoji od kvalifikovanih vodoinstalatera koji svom poslu pristupaju profesionalno i pedantno. Na sve izvedene radove izdajemo garanciju.

Kod nas imate mogućnost da zakažete intervenciju i do nekoliko dana unapred. Odaberite termin koji Vama najviše odgovara, shodno Vašim obavezama.


VODOINSTALATER CERAK USLUGE

Pored ispod navedenog suženog spiska usluga, pogledajte sve naše usluge na stranici – Usluge u navigacionom meniju našeg sajta.


Vodoinstalater Cerak - Vodoinstalateri Beograd Tim

Vodoinstalater Cerak – Vodoinstalateri Beograd Tim


Naš tim obavlja sve vodoinstalaterske usluge uz korišćenje adekvatnog alata i isključivo kvalitetnih delova/materijala.

Odgušenje kanalizacije Cerak

Stručno odgušenje kanalizacije Cerak, povoljna cena uz izdavanje računa. Radimo non stop, preko celog dana i u toku noći 24h, dolazimo odmah po pozivu. Obezbeđujemo mašinsko odgušenje kanalizacije, VOMA odgušenje i ručni tip odgušenja. Spremni smo da odgušimo sve vrste zapušenja na svim lokacijama na kanalizacionoj mreži. Brzi smo u dolasku i vrlo efikasni u radu, oslonite se na nas u svakom trenutku.

Savetujemo Vam da ukoliko sumnjate da je došlo ili će doći za zapušenja cevi kanalizacije da nas pozovete na vreme. Odlaganjem poziva ili zanemiravinjem problema, možete doći u situaciju velike materijalne štete usled izlivanja fekalija.

Odgušenje sudopere

Kvalitetno odgušenje sudopere Cerak 00:24h, dolazimo odmah, izdajemo račun na odgušenje. Povoljna cena odgušenja, dolazimo odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja. Sudopera može da se zapuši u svakom trenutku, stoga ako ste primetili da voda slabije odilazi, pozovite vodoinstalatera. Kod sudopere odgušenje se obavlja mašinski kako bi se posao obavio valjano. U toku radnog dana izvršimo nekoliko odgušenja sudopere na teritoriji Ceraka i u okolini. Radi se o našoj rutinskoj usluzi poput ostalih odgušenja.

Ukoliko primetite sporije oticanje vode da pripazite na taj deo kanalizacije pošto može lako doći do teškog zapušenja. Nemojte zanemariti pomenuti problem, pogotovo ako se desi vraćanje vode iz sudopere. Tada reagujte odmah.

Odgušenje vertikale 24h non stop

Ako se zapuši, mašinsko odgušenje vertikale je jedino rešenje. Odlikuje nas povoljna cena uz izdavanje računa. Vertikalu odgušujemo isključivo mašinskim sajlama, koje su se od prvog dana pojavljivanja pokazale kao najbolje rešenje. Vertikale su široke i dugačke cevi koje ako loše odgušimo, pravimo još veći problem. Stoga naš tim se oslanja na mašinsko odgušenje vertikale kao na najbolje rešenje.

Vertikale mogu da nam naprave velike probleme ako ih ne održavamo a u održavanje spada i odgušenje po potrebi. Stoga, uvek reagujte na vreme i pozovite stručno lice kako bi se odgušenje obavilo pravovremeno.

Odgušenje wc šolje – Vodoinstalater Cerak

Wc šolja ukoliko se zapuši može da napravi veliku štetu usled izlivanja fekalije iz nje. Iz tog raloga je jako bitno da nas pozovete na vreme. Odgušenje wc šolje mašinski i ručno, uslugu radimo kvalitetno i valjano. Nas odlikuju brzina dolaska, dostupnost u svakom trenutku, efikasan i pouzdan rad i račun na sve usluge.

Odgušenje wc šolje vršimo ručno i mašinski u zavisnosti od tipa zapušenja i lokacije istog. Kod slabih i lokalnih zapušenja obavljamo ručno odgušenje wc šolje. Dok kod jakih zapušenja kanalizcaije ispod wc šolje, šolju skidamo i vršimo mašinsko odgušenje wc šolje.

Odgušenje lavaboa

Da li ste znali da zapušenje lavaboa se dešava zbog dlaka, noktiju, razne prljavštine i masne hemije? To je jako zapušenje i neophodno je da ga rešite u kratkom roku. Odgušenje lavaboa, radimo danju i noću, dolazimo ubrzo po pozivu. Možete se osloniti na naše kolege u svakom trenutku, na Vama je da nas pozovete a sve ostalo prepustite nama. Odgušenje lavaboa vršimo mašinskim sajlama koje su se pokazale kao najbolji vid odgušenja.

Odgušenje umivaonika je rutinska usluga koju naše kolege obave nekoliko puta u toku 24h na teritoriji Ceraka i okoline. Zapušen umivaonik – lavabo odgušijemo brzo i efikasno, u glavnom nam je potrebno oko 30-tak minuta. Naravno uvek je moguće da se zapušenje ne nalazi u lavabou već u samoj vertikali.

Naše kolege su iskusni vodoinstalateri koji sve vrste zapušenja rešavaju u najkraćem mogućem roku. Oslonite se na nas!

Odgušenje kade i tuš kabine

Pored ostalih zapušenja, radimo sa kadom i tuš kabinom. Njihova zapušenja su nešto slabija ali ništa manje opasna. Odgušenje kade isto radimo u svakom trenutku, dolazimo ubrzo po pozivu. Stalno se trudimo da apelujemo na sugrađane na vreme. Najbitnije je da nas pozovete na vreme kako bi se odgušenje kade obavilo pravovremeno i sprečila eventualna materijalna šteta.

Odgušenje tuš kabine i kade vršimo mašinski sajlama koje efikasno rešavaju probleme na svim lokacijama. Naravno, ukoliko je moguće da se obavi ručno odgušenje kade ili tuš kabine, kolege će ga obaviti. Ali, samo ako je moguće pravilo odgušiti ručnim sajlama što u većini slučajeva nije moguće.

Pozovite nas odmah, bilo da je reč o danu ili noći!

Odgušenje slivnika na svim lokacijama

U slivnik i njegov odvod se slivaju tuš kabina/kada, lavabo, mašina za veš i bide. Najbolje je da Vaš slivnik uvek bude prohodan. Odgušenje slivnika radimo svim danima 24h, na svakoj lokajici. Nakon dolaska, kolege odlučuju kojom će metodom da odguše slivnik u zavisnosti koliko je zapušen. Slivnik može biti slabo, srednje i teško zapušen. Mašinsko odgušenje slivnika vršimo kada je srednje i teško zapušen, jedino tom metodom možemo da posao obavimo valjano. Račni tip odgušenja se koristi kod slabih zapušenja koja su retka.

Ako upoređujemo mašinsku i ručnu metodu, prva metoda je daleko superiornija i njome posao bude odrađen najbolje. Pouzdanost je takođe u prvoj metodi, cevi kanalizacije su duže prohodne nakoh odgušenja. Naravno, treba uzeti u obzir navike korisnika tog slivnika i koliko pazi šta ubacuje u kanalizaciju. Kod zapušenog slivnika je vrlo bitno da pozovete vodoinstalatera na vreme. Ukoliko kolege dođu na vreme i odguše slivnik, nastanak havarije je sveden na minimum ali ukoliko odlažete poziv vodoinstalateru, havarija i materijalna šteta su zagarantovani. Stoga uvek reagujte na vreme.

Računajte na naše vodoinstalatere 24h!

ZAMENA I POPRAVKA CEVI CERAK

Stručna i pouzdana zamena cevi Cerak i okolina tokom dana i noći, povoljna cena uz račun i garanciju. Uvek radimo i dežuramo 24h zbog ove i ostalih hitnih intervencija koje iziskuju brzinu i stručnost. Zamena vodovodnih cevi i zamena kanalizacionih cevi u zidu, podu i zemlji, stanu, zgradi, kući i poslovnom prostoru. Vršimo zamenu dela cevi, cele cevi ili cele vodovodne i kanalizacione mreže po potrebi.

Našim termalnim kamerama i kamerama za snimanje unutrašnjosti cevi imamo jasnu sliku stanja cevi u zidu, podu ili zemlji. Lociramo tačno mesto pucanja cevi i sa najmanje štete menjamo samo taj deo.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Popravka vodovodnih i kanalizacionih cevi svih vrsta, povoljni smo, izdajemo račun i garanciju na sve usluge. Poput zamene cevi, popravka u glavnom zahteva brzu reakciju kako klijenta tako i nas vodoinstalatera. Naše kolege su iskusni majstori zanata koji popravku cevi vrše brzo i efikasno na svim lokacijama.

Sanacija vodovodnih i kanalizacionih cevi zahtevaju da se privremeno ugasi voda ili ne koristi kanalizacija. Sanacija cevi ne traje drugo, kolege će se potruditi da sanaciju obave što je brže moguće. Naravno, kvalitet usluge je zagarantovan.

Ukoliko primetite problem kod cevi vodovoda ili kanalizacije, naš savet Vam je da reagujete odmah. Brzom reakcijom drastično smanjujete mogućnost poplave ili izlivanja fekalija. Kolege su tu uvek i dežuraju non stop.

Oslonite se na nas!

Zamena i ugradnja sanitarija

Zamena sanitarija se vrši rutinski i vrlo efikasno svim danima. Možete zakazati intervenciju za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Lako se dogovorite sa našim kolegama oko termina i ko obezbeđuje sanitarije. Najbolje je da Vi taj deo posla obavite kako bi se osiguralo da su sve sanitarije baš po Vašoj želji. Ukoliko nemate nove sanitarije, kolege ih mogu pazariti za Vas, dopremiti i ugraditi.

Montaža sanitarija svih vrsta i proizvođača, prva montaža ili u vidu zamene starih sanitarija. Princip rada je isti jedino što se prilikom zamene demontiraju stare sanitarije a zatim montiraju nove. U pojedinim slučajevima pre montaže novih sanitarija kolege moraju dodatno da obrade mesto ugradnje kako bi se ceo posao obavio valjano. Naravno, pre svih radova svaki klijent će biti informisan u vezi dodatnih radova. Ugradnja snaitarija se radi rutinski, kolege u toku dana ugrade desetine sanitarija na svim lokacijama na Ceraku i u okolini.

Računajte na naše stručne kolege!

Zamena i ugradnja wc šolje

Ako želite da Vam wc šolja bude zamenjena valjano, na pravom ste mestu. Zamena wc šolje stručno i pedantno. Dovozimo Vam wc šolju ako je potrebno. Najbolje da Vi odaberete koja je šolja Vama odgovarajuća. Ako niste u mogućnosti da obavite taj deo posla tu su kolege. Potrebno je da se sa kolegama dogovorite koja šolja Vam odgovara, naravno možete računati na profesionalne savete našeg tima. Demontaža wc šolje je prva stavka i ona se vrši brzo. Nakon demontaže kolege pripremaju mesto za postavljanje nove wc šolje.

Montaža wc šolje se radi po smernicama naše struke, kolege su vrsni majstori našeg zanata. Ugradnja wc šolje za kolege je rutinska usluga koju rade par puta u toku dana. Rade sa svim vrstama šolji i poseduju sav materijal potreban da se ugradi jedna šolja. Nakon postavljanja wc šolje, kolege rade kratki test nakon čega je Vi možete normalno koristiti. Ukoliko postoje određeni saveti/instrukcije u vezi korišćenja ili odlaganja korišćenja same šolje (zavisi od tipa), kolege će Vam ih i dati.

Oslonite se na naš tim!

Zamena lavaboa i ormarića

Rešili ste da zamenite Vaš lavabo i njegov ormarić, na pravom ste mestu.

Zamena lavaboa – umivaonika i ormarića se rade krajnje rutinski, kolege su vrsni majstori pa će ceo posao biti obavljen efikasno i pedantno. Kolege naravno rade sa svim vrstama umivaonika i ormarića, ništa im nije strano.

Zamena zahteva više posla nego sama ugradnja, i evo zašto. Prvo se radi skidanje lavaboa, zatim njegovo odlaganje. Pregled mesta ugradje je sledeća stavka i nakon toga kolege rade dalje. Montaža lavaboa i njegovo silikoniranje su poslednje stavke oko ugradnje. Sledi povezivanje na vodu i kanalizaciju i to je sve. Kolege na kraju proveravaju da li je sve obavljeno po smernicama struke i to je sve.

Možete slobodno koristiti Vaše nove sanitarije.


Kontakt:

Fiksni: 011/407-8-100

Mobilni: 064/049-111-4

E-mail: vodoinstalateribgd@gmail.com

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!