VODOINSTALATER GALENIKA

Vodoinstalater Galenika, povoljne cene uz račun i garanciju. Vodoinstalater Galenika dolazi na Vašu adresu odmah 24h. Sve vodoinstalaterske usluge u Galenici.


Poslujemo u Galenici više od 30 godina, dostupni smo na celoj teritoriji Galenike i okoline. Naš dežurni vodoinstalater Vam je uvek na usluzi. Takođe, naš tim za hitne intervencije je dostupan non stop.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.

VODOINSTALATER GALENIKA

  • Dostupnost 24h – 365 dana u godini;
  • hitne intervencije;
  • dolazak odmah po pozivu;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • adekvatna i sigurna usluga;
  • baza rezervnih delova;
  • moderni alati;
  • garancija i račun (Vodoinstalater Galenika).

Obavljamo kompletne vodoinstalaterske usluge na teritoriji Galenike i okoline. Po Vašem pozivu dolazimo u najkraćem vremenskom periodu. Brzo i efikasno vršimu svaku našu uslugu.

VODOINSTALATER GALENIKA USLUGE

Sve svoje usluge obavljamo pouzdano, povoljno i prateći sve standarde struke. Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


Naši aradnici

Svim pravnim licima smo pouzdan saradnik na koga se mogu osloniti uvek i u svakom trenutku. Kao što smo našim sugrađanima Galenike dostupni non stop, isto tako naši saradnici mogu da očekuju podršku 24h.

Pogledajte listu naših saradnika – u navigacionom meniju kliknite na  – pravna lica

Saradnicima, obezbeđujemo kvalitetnu uslugu i svakom trenutku. Dolazak u dogovorenom terminu ili odmah ako ima potrebe za time. Pored izuzetne usluge, na raspolaganju je naša baza zamenskih delova.

Svakako, saradnici našeg tima mogu obezbediti zamenske delove i vodo materijal po njihovim specifikacijama.

Odgušenje kanalizacije Galenika

Mašinsko i ručno odgušenje kanalizacije Galenika i okolina. Važno je da znate da u slučaju zapušenja kanalizacije ne odlažete poziv vodoinstalateru. Svako odlaganje Vas može skupo koštati pošto je kanalizacija izuzetno nepredvidiva i može svakoga časa da se potpuno zapuši ili da krene izlivanje iz sudopere ili wc šolje. Na svaku adresu dolazimo ubrzo po pozivu na teritoriji cele Galenike i okoline. Obezbeđujemo stručno i povoljno odgušenje kanalizacije koje vršimo mašinski, VOMA sistemom i ručno.

Odlikuje nas tačnost, brzina dolaska, efikasnost odgušenja i povoljna cena usluge. Možete se osloniti na nas u svakom trenutku tokom dana i noći 24h, računajte na nas. Na Vama je da nas pozovete a sve ostalo prepustite nama.

Odgušenje vertikale

Vertikala je kanalizaciona cev u koju se slivaju sve ostale cevi u stanu ili kući. Iz tog razloga mašinsko odgušenje vertikale je jedini način da se ona očisti kako treba. Vertikalu čistimo danju i noću u bilo kom trenutku kada je klijentu potrebno. Zapušena vertikala može da nas iznenadi usred dana i noći a zapušenje je u većini slučajeva veoma jako. Mašinsko odgušenje vertikale obavljamo u lakim, težim i jakim slučajevima zapušenja vertikale. Našim modernim i profesionalnim mašinama za odgušenje smo spremni odgušiti sve vrste zapušenja.

Naš tim tokom 24 sata odguši nekoliko vertikala na teritoriji Galenike i okoline. Za nas je to rutinska usluga koju vršimo brzo sa 100% efikasnosti. Oslonite se na nas u svakom trenutku i pozovite nas čim posumnjate da Vam je vertikala zapušena.

Odgušenje sudopere Galenika non stop

Vodoinstalater Galenika obezbeđuje stručno odgušenje sudopere, kvalitet usluge i povoljna cena su zagarantovani. Sudopera pri zapušenju pravi velike probleme a najveći je da se sadržaj vertikale vraća u sudoperu i krene da izliva iz nje po kuhinji. Sudoperu odgušujemo mašinskim putem kako bi osigurali da je posao obavljen pravilno i pouzdano. Kada je u pitanju zapušenje sudopere u 99% slučajeva se radi o teškom i jakom zapušenju koje se mora tretirati mašinski.

Savetujemo Vam da čim vidite da voda teže i usporenije otiče iz sudopere da nas pozovete. U slučaju da se sadržaj vraća u sudoperu, reagujte odmah i pozovite nas. Potrebno je da naše kolege obave hitno odgušenje sudopere.

Odgušenje wc šolje

WC šolja zna da napravi opasan problem u vidu izlivanja fekalija iz nje. To se dešava kada je zapušena vertikala u nekom delu ispod wc šolje i fekalije moraju negde izaći. Odgušenje wc šolje je najhitniji tip odgušenja pored sudopere. Mašinsko odgušenje wc šolje jedino rešava opisani problem i tu nema polemike. Verujte svom vodoinstalateru kada Vam kaže da je potrebno skinuti wc šolju. Vratiće je na njeno mesto. Kod wc šolje imamo dve vrste zapušenja i oba uspešno odgušujemo. Kod lokalnog zapušenja wc šolje kolege odgušuju šolju ručnim putem. Dok kod teškog zapušnja ispod wc šolje, kolege skidaju šolju i obavljaju mašinsko odgušenje. Nakon odgušenja, šolja se vraća na staro mesto gde je i bila.

Tokom dana, obavimo par odgušenja wc šolje, drugim rečima radi se o usluzi koju vršimo rutinski. Vrlo smo brzi u dolasku i efikasni prilikom odgušenja. Slobodno se oslonite na naš tim vodoinstalatera bilo da je reč o danu ili noći.

Odgušenje kade i tuš kabine

Odgušenje kade ili tuš kabine radimo istim sajlama koje koristimo za sudoperu. Posebnim mašinskim sajlama vršimo adekvatno odgušenje kade i njenog odvoda sve do vertikale. Dolazimo na svaki adresu ubrzo nakon poziva bez kašnjenja i odlaganja. Bitno je da nas pozovete na vreme kako bi kolege pravovremeno rešile problem sa odvodom. Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru pošto može doći do materijalne štete kako kod Vas, tako i kod drugih.

Tuš kabinu je nekad teže odgušiti zbog nešto većeg slivnika ali kolege obave posao do kraja bez manjka kvaliteta. Kolege odgušenje tuš kabine vrše rutinski i vrlo efikasno, drugim rečima u najkraćem mogućem roku. Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite našim kolegama. Dostupni smo 365 dana u godini.

Odgušenje lavaboa

Kao što smo iznad spomenuli u vezi kade, istim sajlama odgušujemo i lavabo. Odgušenje lavaboa – umivaonika i njegovog odvoda u zidu, vrlo povoljno od strane iskusnog majstora u našem poslu. Radi se o specijalnim sajlama koje vrlo efikasno dolaze do mesta zapušenja i rešavaju ga u kratkom roku. U mogućnosti smo da odgušimo lavabo i celu njegovu vertikalu. U pojedinim zgradama odgušujemo vertikale u 5-7 stanova. Sve je moguće uz pravi alat.

Mašinsko odgušenje umivaonika radimo rutinski, odmah nakon dolaska kolege pristupaju odgušenju koje kratko traje. Ponekad je moguće da se posao oduži ali to u gavnom znači da se radi o teškom zapušenju ne samo lavaboa već i same vertikale. Zahvaljujući našim modernim mašinama i iskusnim kolegama, vreme odgušenja se svodi na minimum.

Odgušenje slivnika

Slivnik je poput vertikale iz razloga što se u njega ulivaju lavabo, tuš kabina/kada, bide i mašina za veš. Pored toga, u slivnik kroz njegove rešetke upadaju kamenčići, zemlja, razna hemija i dlake (i svašta nešto još), sve to kada se sakupi zapušuje ga i pravi jako zapušenje. Odgušenje slivnika radimo mašinskim sajlama, vrlo smo pouzdani i brzi u dolasku ako je to potrebno. Vršimo mašinsko ali i ručno odgušenje slivnika, u zavisnosti od tipa zapušenja.

Mašinsko odgušenje slivnika se radi kod srednjih i teških zapušenja, tada je neophodna snaga i brzina same mašine. Sistem je efikasan i brz, rešava sve vrste zapušenja slivnika.

Zapušen slivnik pored mašinskog, odgušujemo ručnim odgušenjem ali samo ako je slivnik blago zapušen što je na žalost prilično redak slučaj. Obično klijenti čekaju da dođe do problema sa slivnkom pa nas onda pozivaju što je pogrešno. Čim primetite problem sa slivnkoom, pozovite nas kako bi kolege rešile problem što pre i pre nastanka materijalne štete.

Oslonite se na naš tim non stop -24h!

ZAMENA I POPRAVKA CEVI GALENIKA

Brza i kvalitetna zamena cevi Galenika, povoljni smo, imamo svoj vodomaterijal, normalno izdajemo račun i garantujemo za sve usluge. Radimo sa svim vrstama cevi u zidu, podu, zemlji ili betonu na svim lokacijama. Povoljna zamena vodovodnih i kanalizacionih cevi kvalitetno i pouzdano. Kolege su nam iskusni vodoinstalateri koje tokom radnog dana i noći obave desetine zamena cevi kanalizacije i vodovoda.

Zamena cevi u zidu, podu i zemlji, stanu, zgradi, kući i u poslovnom prostoru. Popravka cevi se vrši kada je cev dobra ali u jednom delu probušena ili dotrajala. Mi iz vodoinstalater Galenika Tim-a koristimo posebne kamere sa kojima snimamo cevi spolja i unutra. Informacije koje dobijamo snimanjem su vrlo važne i pomažu našim kolegama da donesu odluku šta raditi sa cevima.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Popravka vodovodne cevi i kanalizacione cevi 24h, u većini slučajeva brzina dolaska i rada su od velikog značaja. Popravka cevi iziskuje da se zaustavi voda ako se radi na vodovodnim cevima. Kod kanalizacionih cevi je situacija drugačija i dovljno je da se one ne koriste dok traje popravka. Kolege svakako svakom klijentu sve lepo objasne kakvi su protokoli u slučaju obe vrste cevi.

Sanacija cevi se vrši na jednom delu cevi, ukoliko je cev ugrožena na nekoliko mesta ona se menja novom. Kolege pored zamene i sanacije cevi radi i zamenu cele vodovodne i kanalizacione mreže. Za sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

MONTAŽA I ZAMENA SANITARIJA SVIH VRSTA

Kod montaže sanitarija bitno je da angažujete pravu osobu za to, koja Vam uliva poverenje. Montaža sanitarija svih proizvođača Galenika i tipova stručno i vrlo efikasno. Kolege rade sa svim sanitarijama, kako polovnim tako i sa novim. Vrlo dobro poznaju sve vrline i mane sanitarija i na šta treba obratiti pažnju. Ugradnja sanitarija prateći sve smernice naše struke, precizno i pouzdano. Kolegama je ova usluga rutinska i vrše je nekoliko puta u toku dana na teritoriji Galenike i okoline.

Zamena sanitarija teče malo drugacije, pre svega demontiramo stare sanitarije pa zatim postavljamo nove. Demontaža sanitarija se radi efikasno, jedino u slučaju specifične kade, tuš kabine ili wc šolje, kolegama je potrebno malo više vremena. Kada su sanitarije skinute, kolege pristupaju obradi mesta ugradnje kako bi nove sanitarije adekvatno legle na svoje mesto. Ta obrada nekad traje 15-tak minuta a nekad i do 2 sata ukoliko je potrebno temeljno obraditi mesto ugradnje neke veće sanitarije poput kade. Kolege će svaku našu uslugu izvršiti maksimalno pouzdano i kvalitetno.

Računjate na nas!

Zamena i montaža lavaboa – umivaonika

Lavabo se menja sa ormarićem ali i bez njega, sve zavisi za šta se klijent odliči. Zamena lavaboa po svim smernicama struke, bez odstupanja po povoljnoj ceni. Možete zakazati zamenu za isti dan ili do nekoliko dana u napred kada Vama najviše odgovara. Ukoliko niste obezbedili lavabo, kolege ga mogu dopremiti. Najbolje je da Vi odlučite koji bi lavabo pazarili i to je sve. Kolege će ga dopremiti i zameniti stari. Demontaža lavaboa se radi relativno brzo, nakon čega kolege proveravaju u kakvom je stanu mesto ugradnje novog. Skidanje lavaboa (umivaonika) nam nekad otkrije pravo stanje na zidu i da li je potrebna dodatna obrada ili ne.

Montaža lavaboa – umivaonika kao prva ugradnja ili kao zamena starog, kvalitet usluge je zagaranotvan. Kolegama su svi tipovi lavaboa poznati tako da brzina kojom će ugraditi jedan lavabo zavisi od same lokacije i pristupa mestu rada. Nekad je problem samo mesto ugradnje, pa je kolegama potrebno malo više vremena da privedu posao kraju. Naravno, kvalitet je uvek zagarantovan, lavabo će Vas dobro služiti dugi niz godina.

Oslonite se na naše stručne kolege!

Montaža wc šolje

Da li možete sami montirati wc šolju? Naravno da ne! Ako se pitate koji je razlog našeg negativnog odovora, pročitajte tekst ispod.

Montaža wc šolje se radi isključivo po propisima naše struke. Taj posao rade naše stručne kolege koji montiraju nekoliko wc šolja u toku sedmice. Iskustvo je veoma važno u našem poslu a pogotovo kod postavljanja wc šolje, ukoliko se posao ne obavi pravilno, dolazi do materijalne štete. Podlivanje vode, pomeranje pa i izvrtanje ove sanitarije je vrlo verovatna posledica loše ugradnje.

Zamena wc šolje takođe zahteva iskustvo i znanje vodoinstalatera, naš svaki vodoinstalater nedeljno zameni nekoliko wc šolja novim. Nekad su to isti modeli samo novi a u dobrom procentu slučajeva, klijenti se odlučuju za nove modele i tada naše kolege imaju malo više posla. Što znači da u drugom slučaju kolege se malo više zadrže kod klijenta pošto je potrebno da se odkloni wc šolja i pripremi mesto postavljanja nove. Skidanje wc šolje ili drugim rečima demontaža wc šolje se radi relativno brzo, nakon čega kolege detaljno pregledaju i pripremaju mesto ugradnje nove.

Nakon pripreme, postavljanje nove wc šolje se vrši u kratkom roku, nakon čega je kolege silikoniraju. Zatim sledi kratka pauza i testiranje, nakon čega je možete normalno koristiti.


Vodoinstalater Galenika o nama

Postojimo više od 30 godina i prisutni smo na teritoriji Galenike i okoline. Nastali smo kao mali porodičan servis a danas smo firma sa nekoliko timova iskusnih vodoinstalatera. Kvalitet usluge nam je na prvom mestu od prvog dana pa do danas. Pouzdanost usluge takođe, što naši klijenti i saradnici dobro znaju.

Raspolažemo ljudstvom, znanjem, modernim alatima i vozilima, bazom kvalitetnih zamenskih delova. Drugim rečima, najbolji smo izbog ako tržite pouzdanu, kvalitetnu i povoljnu uslugu.

Kolege, svaki posao obavljaju korektno, najbolje što znaju uz praćenje standarda današnjice. Kolege imaju i interni pravilnk firme koji sprovode u delo i time našu uslugu dižu na najviši nivo.

Naša oprema

Opremljeni smo modernim alatima zadnje generacije.
Pravim alatom naše znanje možemo da pretočimo u dobru i kvalitetnu uslugu. Stoga je adekvatan alat bitan deo svakog poslovanja.

Naša VOMA vozila za odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom su najnapredniji vid odgušenja. Omogućavaju nam da odgušimo i najteža odgušenja. Posedujemo više VOMA vozila različitih dimenzija, veličina. Tako da možemo lako pristupiti svakoj kanalizacionoj instalaciji radi odgušenja.

Pored VOMA vozila, naše mašine za mašinsko odgušenje kanalizacije su zadnje generacije. Ove mašine nam sa svojim posebnim dodatnim delovima potpomažu da odgušimo prilično jaka zagušenja.

Pored navedenog alata i VOMA vozila, sav naš ostali alat je isto moderan i omogućava nam da obavimo sve vodoinstalaterske usluge.

Proverite zašto smo najbolji i postaćemo Vaš porodičan servis ili saradnik broj 1.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!