VODOINSTALATER KRNJAČA

Vodoinstalater Krnjača – vodoinstalaterske usluge Krnjača. Povoljno uz račun i garanciju. Vodoinstalater Krnjača radi 24h – non stop.


Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge 24h svim danima u godini. Dostupni smo non-stop, dolazimo odmah po pozivu i intervencije obavljamo u najkraćem poriodu.

VODOINSTALATER KRNJAČA

  • Stručna usluga;
  • kvalifikovani vodoinstalater;
  • povoljna cena;
  • zakazivanje intervencije;
  • hitne intervencije;
  • brz dolazak;
  • imamo zamenske delove;
  • garancija;
  • račun.

Naš tim obavlja dnevne i noćne intervencije, bez obzira da li je državni ili verski praznik. Intervencije možete zakazati i do nekoliko dana unapred.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.

Sarađujemo i sa pravnim licima(firmama) kojima predstavljamo pouzdanog saradnika na koga mogu računati u svakom momentu. Obavljamo održavanje čitavih vodovodnih i kanalizacionih sistema kako za pravna tako i za fizička lica.


VODOINSTALATER KRNJAČA USLUGE

Navedeni spisak usluga nije konačan, celokupni spisak naših usluga pogledajte na našoj stranici – Usluge u navigacionom meniju našeg sajta.


Odgušenje kanalizacije

Povoljno odgušenje kanalizacije Krnjača 24h, radimo non stop, povoljna cena. Izdajemo račun na odgušenje. Brzo dolazimo na svaku adresu i vršimo pouzdano odgušenje svih vrsta kanalizacionih cevi. Vodoinstalater Krnjača obavlja mašinsko, VOMA i ručno odgušenje kanalizacije. Opremljeni smo da odgušimo sve vrste cevi svih jačina zapušenja.

Naš savet Vam je da ukoliko primetite da voda slabije otiče da nas pozovete kako bi izvršili odgušenje zapušene cevi. Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru niti odlagati rešenje problema, potrebna je hitna reakcija kako Vas tako i nas.

Odgušenje vertikale

Kod vertikale je stanje malo ozbiljnije u odnosu na ostale kanalizacione cevi. Pouzdano odgušenje vertikale Krnjača preko dana i tokom noći – 24h. Brzina je vrlo važna, zato naše kolege su uvek tu za Vas. Na vertikalu zgrade ili kuće prikačene su sve ostale cevi kanalizacije. Stoga ona mora biti uvek prohodna. Na Vama je da nas pozovete čim primetite problem, ostalo je na našim stručnim kolegama.

Savetujemo Vam da uvek rešavate zapušenja vertikale na vreme bilo da se radi o slabom ili jakom zapušenju. Svedoci smo da može prilično brzo da se skroz zapuši vertikala i da napravi velike probleme onima koji je koriste.

Odgušenje sudopere

Da li ste znali da je zapušenje sudopere najčešči tip zapušenja? Takođe bi dodali da zapušena sudopera može da napravi jednu od najvećih havarija. Stručno odgušenje sudopere Krnjača i okolina, povoljna cena uz račun na odgušenje. Naš tim vrši kvalitetno mašinsko odgušenje sudopere, tokom koga odgušujemo i najjača zapušenja. Raspolažemo modernim mašinama za odgušenje svih vrsta kanalizacije koje nam omogućavaju da svoj posao obavljamo najbolje.

Vodoinstalater Krnjača Vam savetuje da ukoliko primetite da voda slabije otiče iz sudopere ili se vraća u nju iz kanalizacije da nas odmah pozovete. Potrebno je da reagujete na vreme i da nas pozovete kako bi naše kolege izvršile odgušenje. Oslonite se na nas u svakom trenutku i očekujte najbolju uslugu.

Odgušenje wc šolje

Zapušena wc šolja poput sudopere može da napravi poplavu fekalijama ali u većem obimu. Svedoci smo velikih izlivanja fekalija iz wc šolje, stoga reagujete na vreme. Od nas očekujte pouzdano odgušenje wc šolje mašinski i ručno u svakom trenutku. Wc šolju odgušujemo na dva načina – sa skidanjem i bez skidanja šolje. Na kolegama je da odluče koji princip odgušenja će da koriste kako bi se zapušenje razbilo na najbolji način.

Napominjemo da ukoliko se sadržaj šolje vraća u nju da nas pozovete odmah kako bi rešili zapušenje u što kraćem roku. Bilo kakvo odlaganje rešavanja ovog problema potencijalno donosi veliku materijalnu štetu.

Odgušenje lavaboa

Kod odgušenja lavboa, odlikuju nas brzina dolaska, efikasan rad i povoljna cena. Zapušenje lavaboa može doneti probleme kako Vama tako i drugima. Poplave i izlivanja iz lavaboa se događaju, nisu česta kao kod sudopere ali se dešavaju. Najčešće se dešavaju iz razloga što klijenti zanemare zapušen lavabo i tada nastaje problem.

Odgušenje umivaonika vršimo mašinskim sajlama koje su se pokazale kao najbolje rešenje. Mašinsko odgušenje umivaonika je prilično pouzdanije u odnosu na ručni tip odgušenja. Iz toga razloga, kolege u glavnom koriste baš mašinske sajle. Sem što se bolje odguši lavabo, klijent je duži vremenski period miran što se tiče zapušenja.

Naše kolege dežuraju non stop, pozovite nas!

Odgušenje slivnika

Ručno i mašinsko odgušenje slivnika Krnjača, rešite problem sa slivnikom na pravi način. Kolege odmah nakon dolaska donose odluku kojom metodom će da reše problem sa slivnikom. Uvek nam je na prvom mestu najbolje rešenje za klijenta.

Mašinsko odgušenje slivnika se obavlja u najvećem broju intrevencija pošto je vrlo efikasno. Pored toga, ovaj tip odgušenja rešava zapušeni slivnik na duži vremenski period što je najbitnije. Dok kod ručnog tipa, zapušenje se može brzo vratiti a to nikome ne ide u korist.

Našim specijalizovanim mašinskim sajlama brzo rešavamo svako zapušenje. Za slivnik se koriste specijalne sajle koje takođe koristimo i kod lavaboa, sudopere, kade i tuš kabine. Tako da ste u pravim rukama, na Vama je da nas pozovete.

Naš tim Vam je na raspolaganju non stop!

Odgušenje kade i tuš kabine

Mašinsko odgušenje kade i tuš kabine, naš tim Vam ne raspolaganju u svakom trenutku, na Vama je samo da nas pozovete. Na Vašoj adresi smo za 25-30 minuta od poziva. Na Vama je da nas pozovete čim primetite da imate problem sa kadom ili tuš kabinom. Kolege će doći brzo kod Vas, brzo i efikasno će rešiti zapušenu kadu.

Odgušenje tuš kabine se obavlja mašinskim sajlama, isti princip se korisi kod kade, sudopere i lavaboa. Radi se o najboljem tipu odgušenja i vrlo je efikasan. Našim modernim mašinama smo u mogućnosti da rešimo bilo koju vrstu zapušenja na svim lokacijama. Ukoliko ima potrebe, možemo snimiti unutrašnjost cevi kako bi videli šta je napravilo zapušenje i gde se ono tačno nalazi.

Pozovite nas, u svakom trenutku smo dostupni!

ZAMENA I SANACIJA CEVI KRNJAČA

Kada su u pitanju cevi, nema mesta odlagnju, već samo brzoj reakciji ako želimo da do havarije ne dođe. Zamena cevi Krnjača, radimo non stop, tokom dana i noći 24h, dolazimo ubrzo po pozivu na svaku adresu. Zamena vodovodnih cevi i kanalizacionih cevi svih vrsta na svim lokacijama. Kolege pored zamene cevi obavljaju i popravku – sanaciju cevi. Radi se o intervenciji koja u glavnom hitne prirode tada kolege dolaze u najkraćem roku i saniraju cev.

Popravka – sanacija cevi ponekad zahtevaju da se cev snimi kako bi se utvrdilo tačno stanje cevi. Naš tim raspolaže modernim kamerama koje snimaju cevi unutra i sa spoljašnje strane u zavisnosti od tipa cevi. Našim kamerama vidimo sve, tačno stanje cevi i gde je treba popraviti.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Popravka vodovodnih cevi i popravka kanalizacionih cevi u zidu, podu, zemlji, kolege raspolažu najmodernijim alatima za rešavanje problema. Kolege se trude da na svaku adresu dođu u najkraćem mogućem roku.

Sanacija vodovodnih i kanalizacionih cevi zahteva stručnost i efikasnost, što naš tim i poseduje. Sanacija cevi za naš tim je rutinska usluga koju obavljaju desetinu puta u toku 24h. Kolege su vrsni majstori zanata i sanaciju obavljaju vrlo efikasno. Možete se osloniti na naš tim u svakom trenutku, kolege će krenuti na Vašu adresu odmah po pozivu i saniraće sve uzroke havarije koji mogu da nastanu sa cevima vodovoda i kanalizacije.

Zamena i montaža sanitarija Krnjača i okolina

Stručna zamena sanitarija Krnjača i okolina od strane iskusnih vodoinstalatera. Povoljna cena zamene uz izdavanje računa i garancije. Ako želite profesionalnu uslugu na pravom ste mestu. Dovoljno je da zakažete uslugu i to je sve. Računajte na naše kolege svim danima bez obzira da li se radi o državnom ili verskom prazniku. Prilikom zamene, stare sanitarije skidamo i odlažemo. Demontaža sanitarija se vrši vrlo efikasno sem ukoliko se radi o specifičnoj kadi, tuš kabini i sličnom. Nakon skidanja sanitarija, kolege pristupaju montaži.

Montaža sanitarija kao nova ugradnja ili kao zamena starih, princip je isti. Naši vodoinstalateri montažu obavljaju vrlo precizno prateći stroge smernice naše struke. Ukoliko želite adekvatnu i pouzdanu uslugu na pravom ste mestu. Sama ugradnja sanitarija traje nekoliko sati ako se radi o ugradnji svih sanitarija. Ugradnja sanitarija može da traje i kraće ukoliko se ne ugrađuju kada ili tuš kabina. Kolege će svakako dati sve od sebe da ugradnja traje što je kraće moguće.

Ukoliko Vam je potrebno dopremanje sanitarija koje sta pazarili, kolege će rado obaviti i taj deo posla. Odmah nakon dopremanja će krenuti sa ugradnjom svih sanitarija, Možete se u potpunosti osloniti na naš tim.

Zamena wc šolje

Sama zamena wc šolje zahteva iskustvo i odličan alat, što naše kolege poseduju. Njena zamena se kreće sa skidanjem a završava sa njenim silikoniranjem. Demontaža wc šolje i njeno odlaganje traju kratko. Nakon toga se pristupa sređivanju mesta ugradnje nove šolje. Montaža wc šolje za naše kolege predstavlja standardnu uslugu. Postavljanje šolje kolege rade na isto ili drugo mesto. U zadnje vreme se veći broj klijenata opredeljuje za pomeranje mesta gde se ugrađuje šolja kako bi dobili na prostoru.

Nakon ugradnje, sledi silikoniranje, sve zavisi od tipa same wc šolje. Nakon male pauze možete slobodno korisititi svoju novu wc šolju.

Zamena sudopere

Kako bi se zamena sudopere obavila valjano, kao i kod svih sanitarija potrebna je veština i preciznost. Naravno toga ne manjka našim stručnim kolegama. Kolege na nedeljnom nivou ugrade par sudopera raznih proizvođača. Montaža sudopere traje manje-više kratko, sve zavisi da li je na lokaciji ugradnje bila nekad sudopera ili nije i koji je tip nove sudopere.

Postavljanje sudopere se završava sa silikoniranjem ako je potrebno i povezivanjema na vodu i kanalizaciju. Nakon toga možete je normalno koristiti.

Zamena lavaboa

Lavabo se ugrađuje poput sudopere samo što u njegovom slučaju su mogući ormarić i agledalo kao dodatni elementi za ugradnju. Montaža umivaonika u zameni zahteva da se stari umivaonik demontira. Zatim da se proveri i eventualno obradi mesto ugradnje novog kako bi on skladno legao na svoje mesto.

Ugradnja lavaboa traje kratko, nakon čega kolege vrše detaljno silikoniranje i povezivanje vode i kanalizacije. Kao u slučaju svih ostalih sanitarija potrebno je da se sačeka malo i proveri njegov rad nakon čega Vam je dostupan lavabo za korišćenje.

Vaš Vodoinstalater Krnjača Tim

Vodoinstalater Krnjača - Vodoinstalateri Beograd Tim

Vodoinstalater Krnjača – Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!