Vodoinstalater Mali Mokri Lug

Vodoinstalater Mali Mokri Lug – sve vodoinstalaterske usluge – hitne intervencije. Ukoliko želite kvalitet i povoljnost usluge iz račun i garanciju, na pravom ste mestu.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge na teritoriji – Mali Mokri Lug. Dostupni smo 24h svim danima u godini bez obzira na državne i verske praznike.

Nekoliko dežurnih ekipa našeg tima u svakom trenutku su u mogućnosti da dođu na bilo koju adresu i to u najkraćem vremenskom periodu. Dovoljno je da nas pozovete i dolazimo na datu adresu odmah po pozivu.

VODOINSTALATER MALI MOKRI LUG

 • Povoljna cena usluge;
 • stručna usluga;
 • dostupnost 24h;
 • brz dolazak;
 • zakazivanje intervencije;
 • baza rezervnih delova;
 • garancija;
 • račun.

Posebne pogodnosti kod nas su zakazivanje intervencije i do nekolko dana u napred i komunikacija putem e-maila. Detaljno pojasnite svoj problem, zahtev i kolege Vam odgovaraju u kratkom periodu.

Oslonite se na naš tim!

Vodoinstalater Mali Mokri Lug – usluge

 • Ugradnja i zamena svih sanitarija;
 • popravka, redovan servis bojlera, zamena i ugradnja bojlera;
 • zamena i ugradnja ventila svih vrsta;
 • odgušenje kanalizacije svih vrsta;
 • renoviranje starih kupatila i kuhinja;
 • izgradnja novih kupatila i kuhinja;
 • popravka i zamena kanalizacione i vodovodne instalacije;
 • ispumpavanje vode iz poplavljenih prostorija.

Iznad navedene usluge su deo dužeg spiska usluga koje obavljamo Na sledećoj stranici našeg sajta pogledajte sve naše usluge >> www.vodoinstalateribeograd.com/nase-usluge <<

Vodoinstalater Mali Mokri Lug

Vodoinstalater Mali Mokri Lug

Vodoinstalater 24h

Naš tim dežura tokom celog dana i cele noći, 365 dana u godini radi regularnih i hitnih intervncija. Dostupni smo u svakom trenutku, dovoljno je da nas pozovete i kolege će ubrzo doći na Vašu adresu.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Naše kolege raspolažu najmodernijim alatima koji im omogućavaju da svoj posao obavljaju još efikasnije i bolje. Bilo da je reč o zapušenoj kanalizaciji, pukloj cevi ili nekoj drugoj hitnoj intervenciji, naše koge ih rešavaju vrlo brzo i efikasno. Možete se u potpunosti osloniti na naš tim vodoinstalatera.

Najbitnije je da reagujete čim primetite problem kako bi kolege došle što pre i rešile problem pre pojave materijalne štete.

Odgušenje kanalizacije Mali Mokri Lug

Kvalitetno i pouzdano odgušenje kanalizacije Mali Moktri Lug mašinski, VOMA i ručno. Vrlo smo efikasni u odgušenju svih vrsta kanalizacija na svim lokacijama u kući, stanu, zgradi, dvorištu i u poslovnom prostoru. Kolege uvek dežuraju kako bi na svaku adresu došli u najkraćem mogućem roku.

Zapušenje kanalizacije može da donese velike probleme i materijalnu štetu kako Vama tako i drugima, stoga reagujte na vreme i pozovite nas odmah. Kolege brzo dolaze na svaku adresu, vrlo su efikasne prilikom rada kako bi se havarija što pre sanirala. U mogućnosti smo da rešimo sve vrste zapušenja bez obzira na lokaciju problema. Raspolažemo modernim mašinama koje nam omogućavaju da svoj posao obavljamo brzo i efikasno.

Oslonite se nas u svakom trenutku, naš tim Vam je na raspolaganju.

Odgušenje wc šolje

Zapušena wc šolja može lako da kreira veliku havariju usled izlivanja fekalija iz nje. Neophodno je da reagujete odmah bez panike. Odgušenje wc šolje svim danima u nedelji, dolazimo ubrzo nakon Vašeg poziva. Kolege dolaze brzo na svaku adresu u Malom Mokrom Lugu bez kašnjenja i odlaganja dolaska. Samo zapušenje wc šolje može da kreira veliku havariju prilikom koje velika količina fekalija izlazi iz nje.

Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći, kolege su Vam na raspolagnju u svakom trenutku. Odmah nakon dolaska, kolege odgušuju wc šolju u najkraćem mogućem roku nakon čega je možete normalno korisiti.

Oslonite se na nas u toku celog dana i noći!

Odgušenje sudopere

Obezbeđujemo povoljno odgušenje sudopere mašinski i ručno, kolege su vrsni majstori našeg posla i svoj posao rade non stop i kvalitetno. Kod lakih zapušenja koja su realno ređa ručno odgušenje sudopere je moguće. Kod svih ostalih zapušenja mašinsko odgušenje sudopere je najbolji vid rešavanja tog problema.

Mi savetujemo da kolege koriste mašinsku metodu koja je  daleko naprednija nego ručna metoda koja se ranije koristila. Naravno ukoliko klijent zahteva da se radi ručni tip odgušenja, kolege će ga obaviti ako je to moguće. Uvek je najbolje da prepustite sve našim iskusnim vodoinstalaterima da bi se problem rešio na najbolji mogući način.

Odgušenje vertikale

Zapušena vertikala je veliki problem kome se mora odmah posvetiti pažnja. Ukoliko se to ne učini, neminovna je velika materijalna šteta. Odgušenje vertikale u kući ili zgradi, profesionalno rade naše kolege i rešavaju Vam problem u kratkom roku. Radi se naravno o mašinskom odgušenju koje je najbolji vid rešenja za ovaj problem. Ručno odgušenje vertikale odavno nije u opticaju pre svega što ne daje nikakve rezultate a zatim što su zapušenja kanalizacije daleko jača nego ranije.

Mašinsko odgušenje vertikale je brzo rešenje svakog zapušenja koje se nalazi u vertikali ali i u horizontali o kojoj pišemo ispod.

Odgušenje horizontale

Poput vertikale, horizontala takođe pravi velike probleme koje treba izbeći koliko god je to moguće. Jednostavnim pozivom možete rešiti sebe problema sa izlivanjem fekalija iz sudopere, wc šolje, slivnika itd. Kolege su uvek tu i mogu obaviti odgušenje horizontale u kratkom roku od Vašeg poziva. Čep koji pravi zapušenje prosto mora da se razbije i progura dalje u kanalizaciju, to je jedini način da sprečimo dalju havariju koja uvek ima tendenciju da eskalira.

Kolege su Vam na raspolaganju, samo nas pozovite.

Odgušenje slivnika

Ako mislite da zapušeni slivnik ne može da napravi problem, grdno se varate. Dešavaju se situacije gde se klijentima usled korištenja kade (preko 45 minuta) bez saznanja da je slivnik zapušen izlilo par desetine litara vode. Sve to kroz slivnik. Pomislili bi ste da ako je slivik zapušen, kako se izliva voda iz njega. Pa slivnik je specifičan i može se desiti potpuno ili delimično zapušenje.

Odgušenje slivnika se radi mašinski i ručno ako je zapušenje slabijeg tipa. U glavnom, mašinsko odgušenje slivnika je najbolje rešenje da se posao obavi valjano i kvalitetno a to je složićete se svima nama najbitnije.

Zamena i ugradnja svih sanitarija

Zamena sanitarija je standardna usluga našeg tima, naravno radi se samo danju, dok je noć rezervisana za hitne intervencije. Zamena kade, tuš kabine, wc šolje, bidea, lavaboa, paravana, sudopere.

Ugradnja snitarija zahteva manje posla ako se radi samo o ugradnji. Svakako nije bitno da li se skidaju stare sanitarije ili se radi o prvoj montaži novih. Kolege su svakako vrlo efikasne i svaku uslugu će odraditi u Vama i nama odgovarajućem roku. Demontaža i odlaganje sanitarija je takođe naša standardna usluga.

Vaš VodoinstalaterPozovite nas!