VODOINSTALATER VIŠNJICA

VODOINSTALATER VIŠNJICA, vodoinstalaterske usluge povoljno. Vodoinstalater Višnjica daje račun i garanciju. Radimo 24 sata, preko cele godine. Dolazak odmah.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


Dostupni smo Vam je svim danima 24h, bez obzira da li se radi o državnom ili verskom prazniku. U svakom trenutku možete računati na nas na teritoriji Višnjice (i Višnjička Banja), dolazimo odmah po pozivu.

VODOINSTALATER VIŠNJICA

 • Puzdana usluga;
 • stručni vodoinstalateri;
 • povoljna cena;
 • kvalitetan vodomaterijal i zamenski delovi;
 • zakazivanje intervencije;
 • hitne intervencije;
 • brz dolazak kolega;
 • račun;
 • garancija.

Kod nas imate mogućnost zakazivanja intervencije i do nekoliko dana u napred.

Ukoliko želite pouzdanost vodoinstalaterske usluge, na pravom ste mestu.

Pored  obavljanja vodoinstalaterskih usluga za sugrađane, sarađujemo i sa pravnim licima. Pravi i pouzdan izbor je naš tim kako za sugrađane tako i za pravna lica na koga mogu uvek računati.


Vodoinstalater Višnjica Tim – usluge

 • Odgušenje kanalizacije svih vrsta – kada, wc šolja, tuš kabina, sudopera, slivnik, vertikala;
 • servis, zamena i ugradnja bojlera;
 • zamena i ugradnja svih sanitarija;
 • zamena i ugradnja ventila svih vrsta;
 • adaptacija kupatila i kuhinja;
 • popravka, zamena i ugradnja kanalizacionih i vodovodnih cevi;
 • održavanje instalacija;
 • snimanje cevi kamerom;
 • detekcija curenja vode;
 • čišćenje septičkih jama;
 • ispumpavanje vode iz poplavljenih prostorija.

Navedeni spisak usluga iznad nije konačan, pogledajte našu stranicu – Usluge u navigacionom meniju.

Dodatna pogodnost je da nas možete kontaktirati putem e-maila, detaljno opišite svoj problem ili željeni posao koji želite da obavimo, kolege iz našeg tim-a će Vam ubrzo odgovoriti.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


Odgušenje kanalizacije 24h

Efikasno odgušenje kanalizacije, povoljna cena, izdajemo račun na sve usluge. Odgušenje kanalizacije radimo non stop, svim danima u nedelji, dolazimo ubrzo nakon poziva. Možete računati na naš tim u svakom trenutku. Odgušenje u glavnom zahteva brzu reakciju kako Vas tako naših kolega koje na svaku adresu dolaze u najkraćem mogućem roku.

Odgušenja delimo na mašinsko, VOMA odgušenje kanalizacije pod pritiskom i ručno odgušenje kanalizacije. Sva tri tipa odgušenja se koriste na različitim zapušenjima, u glavnom mašinski tip i VOMA odgušenje su najbolje rešenje za sve probleme.

Oslonite se na nas!

Mašinsko odgušenje kanalizacije

Ukoliko želite da se Vaša kanalizacije odguši kako treba i da ste mirni duži vremensi period, ovaj tip odgušenja je za Vas. Mašinsko odgušenje kanalizacije se vrši najmodernijim mašinama za odgušenje i specijalnim sajlama kojima lako odgušujemo i najteža zapušenja. Kolege su iskusni vodoinstalateri koji rešavaju sve vrste zapušenja u najkraćem mogućem roku.

Mašinsko odgušenje je vrlo efikasan i pouzdan način da se reši problem sa kanalizacijom na svim lokacijama. Odlično se pokazao u zgradama, stanovima, kućama, dvorištima i poslovnim prostorima.

Pozovite nas odmah!

Odgušenje sudopere Višnjica

Sudopera može da napravi veliku štetu ako se ne odguši na vreme. Mašinsko odgušenje sudopere Višnjica od strane stručnih kolega vodoinstalatera. Sudopera se najčešće se zapušuje od svih kanalizacija u stanu, kući i poslovnom prostoru. Koristimo je najviše, u nju ubacujemo ostatke hrane, razne masnoće, hemiju i sve to na kraju kreira čep koji lako zapuši kanalizacionu cev sudopere.

Za odgušenje sudopere koristimo posebne mašinske sajle koje su kreirane da najbolje odguše kanalizaciju sudopere. Našim mašinama smo u mogućnosti da otpušimo od lakih, srednjih do najtežih zapušena sudopere vrlo efikasno i brzo.

Savetujemo Vam da ukoliko primetite sporije oticanje vode u sudoperi da budete spremni da pozovete vodoinstalatera. Takođe, ukoliko primetite da voda ili sadržaj koji je otišao iz sudopere se vraća odmah pozovete vodoinstalatera kako bi se obavilo hitno odgušenje sudopere. Ukoliko pravovremeno reagujete moguće je sprečiti velike materijalne štete odgušenjem na vreme.

Odgušenje slivnika – Vodoinstalater Višnjica

Kada se zapuši, odgušenje slivnika je neophodno uraditi što pre, zato radimo non stop. Povoljna cena odgušenja, izdajemo račun, dolazimo odmah po pozivu. Na teritoriji Višnjice i okoline obavimo nekoliko odgušenja slivnika u roku od 24h. Pomenutu uslugu obavljamo rutinski, stručno i povoljno. Vrlo smo brzi pri dolasku i efikasni pri odgušenju.

Naš savet je da ukoliko primetite da voda sporije otiče ili otežano otiče kroz slivnik da planirate poziv vodoinstalateru. To je jedino što možete da uradite i predlažemo da to uradite na vreme. Nikad se ne zna u kakvom je stanju kanalizacija slivnika i kada će doći do potpunog zapušenja. Reagujte na vreme i otklonite mogućnost da Vam se desi veća materijalna šteta.

Odgušenje wc šolje

Kod wc šolje se javlja najveći problem ukolko se zapuši, fekalije mogu da izlaze iz nje. Zato reagujte na vreme. Mašinsko i ručno odgušenje wc šolje u svakom trenutku, dolazimo odmah po pozivu! Vodoinstalater Višnjica vrši pouzdano odgušenje wc šolje, odgušujemo sve vrste zapušenja vrlo efikasno i brzo. Od nas možete da očekujete profesionalnu uslugu, stručni savet račun na obavljenu uslugu.

WC šolju možemo lako zapušiti pošto u nju je moguće ubaciti bukvalno sve. Tokom 35 godina rada, iz wc šolje smo izvukli od mrtvih ptica do krompira u kesi. Rešavali smo slaba i izuzetno jaka zapušenja koja su nas prilično namučila. Sve zavisi šta napravi zapušenje.

Stoga, vrlo je bitno da pazite šta ubacujete u wc šolju, bar Vi ako ne ostali korisnici iste. Važno je da ako primetite da voda slabije otiče ili se vraća kao u slučaju sudopere što smo opisali iznad, da reagujete odmah.

Odgušenje tuš kabine i kade

Mašinsko i ručno odgušenje kade i tuš kabine 24h, vrlo smo povoljni i naravno izdajemo račun. Na svaku adresu dolazimo u kratkom roku i obavljamo sve naše usluge profesionalno i pedantno. Kada i tuš kabina se relativno lako zapušuju iz razloga što se u njih slivaju razne prljavštine sa nas samih, sa obuće, kosa, nokti, masna hemija… sve to dovodi do jakih zapušenja.

Na celoj teritoriji Višnjice i okoline u toku 24 sata obavimo desetinu odgušenja, među kojima su i odgušenja tuš kabine i kade. Radi se o rutinskoj usluzi koju naše kolege vrše brzo i efikasno. Raspolažemo modernim mašinama za odgušenje, tako da svoj posao obavljamo još bolje.

Odgušenje lavaboa – umivaonika

Za odgušenje lavaboa koristimo specijalne sajle koje se koriste i kod sudopere. Njima možemo sve odgušiti. Izdajemo račun na uslugu. Odgušenje umivaonika radimo mašinski i ručno u zavisnosti od tipa zapušenja. Kolege odmah nakon dolaska donose odluku kojom metodom će se služiti kako bi se odgušenje obavilo valjano. Mašinski tip odgušenja kao što smo već naveli je najbolji vid odgušenja, snagom mašine adekvatno probijamo nastali čep i tako rasparčanog ga guramo dalje u kanalizaciju. Na taj način se neutrališe začepljenje lavaboa.

Ručno odgušenje lavaboa je moguće kod slabijih zapušenja, na žalost ona su retka. U glavnom se radi o težim zapušenjima iz razloga što sugrađani čekaju zadnji momenat da nas pozovu. Tada se u cevima kanalizacije i u samom lavabou nataložilo dovoljno materijala da se napravi teško zapušenje. U većini slučajeva se ovo ne bi ni desilo da se kolege pozovu na vreme i to je činjenica.

Tu smo za Vas 24h!

ZAMENA I POPRAVKA CEVI VIŠNJICA

Povoljna i kvalitetna zamena cevi Višnjica, radimo i u okolini, niska cena uz račun i garanciju na uslugu. Kod zamene cevi, brzina je jako bitna jer su u glavnom havarije u pitanju. Kolege su dostupne u svakom trenutku da zamene, poprave – saniraju sve vrste cevi. Zamena vodovodnih i kanalizacionih cevi brzo i efikasno od strane stručnih lica. Zamena cevi u zidu, podu i zemlji u stanu, zgradi, kući, dvorištu i poslovnom prostoru.

Tokom rada koristimo specijalne kamere za snimanje cevi spolja i iznutra, na taj način dobijamo pravo stanje cevi.

Kolege na osnovu snimanja cevi donose odluku da li se cev popravlja ili menja. Cev se može sanirati na jendom delu, zameniti na jednom delu ili skroz zameniti celom dužinom.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Sanacija vodovodne cevi i sanacija kanalizacione cevi zahteva stručnost i dobar alat, naš tim to i poseduje. Sanacija cevi za naše kolege predstavlja rutinsku uslugu koju obavljaju u toku 24h desetinu puta. Kolege rade sa svim vrstama cevi na svim lokacijama.

Oslonite se na nas radi zamene i sanacije cevi vodovoda i kanalizacije.

ZAMENA I UGRADNJA SANITARIJA VIŠNJICA

Efikasna i precizna zamena sanitarija svih vrsta, 7 dana u nedelji. Naši vodoinstalateri rade sa svim sanitarijama, svih proizvođača. Prilikom zamene, pre svega se demontiraju stare sanitarije a zatim postavljaju nove. Demontaža sanitarija se vrši efikasno, nakon čega sledi njihovo odlaganje. Postavljanje sanitarija se obavlja nakon obrade mesta ugradnje ako je to potrebno. Kolege će obraditi mesto ugradnje ukoliko ono nije adekvatno za sanitariju.

Ugradnja sanitarija brzo i efikasno od strane stručnih vodoinstalatera na svim lokacijama u Višnjici i okolini. Ugradnja Vaših snaitarija ili da kolege dopreme nove. Kod nas imate mogućnost da kolege pazare potrebne sanitarije u Vaše ime, da ih dopreme i ugrade. Najbolje je uvek da Vi pazarite sve sanitarije kako bi se odlučili za one koje Vama najviše dogovaraju. Kolege Vam svakako stoje na raspolaganju. Montaža prateći sve smernice naše struke, precizno i pedantno. Sama montaža traje nekoliko sati ako se montiraju sve sanitarije. Kada, tuš kabina i specifična wc šolja utiču na rok montaže.

Možete se u potpunosti osloniti na naše kolege!

Zamena i ugradnja vodokotlića

Ako želite valjanu uslugu, naš tim Vam je na raspolaganju. Zamena vodokotlića od strane iskusnih vodoinstalatera. Sve vrste vodokotlića su nam poznate, tako da će se svaka zamena ili ugradnja obaviti kvalitetno i valjano. Ukolino niste obezbedili vodokotlić, kolege su tu da Vam ga dopreme, ostaje da ga Vi pazarite. Ako kojim slučajem niste u mogućnosti da to obavite, možete se osloniti i radi toga na naše kolege. Daćemo sve od sebe da Vam maksimalno izađemo u susret. Demontaža vodokotlića je kod zamene prva stavka, radi se brzo i efikasno. Nakon demontaže se proverava mesto ugradnje.

Obrada mesta ugradnje je retka pojava ali postoji kod izvesnog broja intervencija ovog tipa.

Ugradnja vodokotlića stručno prateći sve smernice struke. Cena je povoljna kao što smo spomenuli, kolege su Vam uvek na raspolaganju. Kada je u pitanju montaža vodokotlića (postavljanje vodokotlića), pogotovo kod ugradnih verzija, neophodno je da vodoinstalater poseduje znanje i opremu. Naši vodoinstalateri su vrsni majstori i potpuno su opremljeni da zamene svaki vodokotlić u rekordnom vremenu. Naravno kvalitet je zagarantovan!

Tu smo za Vas!

Zamena ventila i sifona

Ventili su uvek i uvek će praviti probleme. Ali, bitno je naglasiti da ventili koji su ispravni ne prave probleme već Vas čuvaju i štede Vam novac. Kako?

Većina naših sugrađana uopšte ne obraća pažnju na ventile, čak i ne znaju gde se oni nalaze. Da li je ovo greška? Naravno da jeste. Potrebno je da znate gde Vam se ventili nalaze kako bi prekontrolisali njihovu ispravnost na svakih 6 do 12 meseci. To je standardni vremenski okvir po čijem isteku je neophodno proveriti sve ventile. Ukoliko ne želite da proveravate ventile imate dve mogućnosti. Prva je da pozovete stručno lice – vodoinstalatera da obavi taj posao ili da čekate havariju poput izlivanja vode usled pucanja neke od cevi, havariju na bojleru i da shvatite da Vam ventili ne rade. Tada opet pozivate vodoinstalatere koji menjaju neispravne ventile i rešavaju Vam havariju ali sa bitnom razlogom. Više ćete platiti vodoinstalatera jer ima daleko više posla a treba i sanirati štetu koja skoro uvek nije mala.

Zamena ventila se radi u svakom trenutku, naše kolege su uvek tu iz razloga što je uvek potrebna brza reakcija kako bi se suzbila materijalna šteta. Iz ovog i drugih iznad navedenih razloga naše kolege dežuraju non stop.

Sifoni

Kod sifona je malo drugačija situacija i u glavnom nije potrebno odmah reagovati sem u slučaju da Vam je hitno potreban ispravni sifon. Naravno tada kolege dolaze u kratkom roku. Zamena sifona se radi vrlo efikasno na svim lokacijama. Kolege sa sobom imaju rezervne sifone pa mogu odmah obaviti zamenu. Montaža sifona je brza stoga odmah nakon završenog posla možete da ga koristite. Ukoliko kolege kod sebe nemaju adekvatni zamenski sifon, mogu ga pazariti, dopremiti i zameniti stari njime.

Sudopera i njena ugradnja

Ugradnja sudopere se pre svega radi kao prva montaža ili kao zamena stare sudopere. U svakom slučaju, efikasnost i povoljna cena usluge su na našoj strani. Kada pričamo o prvoj montaži sudopere, u većini slučajeva teče glatko ali uvek postoje iznenađenja. Nekad naše kolege moraju da dorade mesto ugradnje ako postoje neslaganja ali sve to kratko traje.

Zamena sudopere je ta koju kolege rade vrlo često, kada je potrebno pre svega obaviti demontažu stare a zatim postavljanje nove. Ponekad se dešavaju situacije da je i ovde potrebno urediti mesto ugradnje, vodovodne ili kanalizacione cevi što je u potpunosti normalna stvar.

Sve u svemu, kolege će postavljanje sudopere odraditi kako nalaže naša struka i proizvođač same sudopere.

Vaš Vodoinstalater Višnjica Tim


Vodoinstalater Višnjica – Vodoinstalater Beograd Tim

Pozovite nas!