ZAMENA DASKE NA WC ŠOLJI

ZAMENA DASKE NA WC ŠOLJI po povoljnoj ceni. Zamena daske na wc šolji svih vrsta i oblika. Radimo preko cele nedelje, dolazak odmah.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Menjamo stare i dotrajale, pukle wc daske novim ili daskama koje nam obezbede klijenti. Postoji više tipova daski za wc šolju i nekoliko načina njihove zamene. Zamena daske na wc šolji se obavlja prilično brzo, tako da ubrzo nakon dolaska našeg kolege, možete uživati u novoj daski.

Ukoliko se ipak odlučite za novu wc šolju, ugradnja/montaža wc šolje je naša standardna usluga.

Ako ne znate o kojoj daski za wc šolju se radi, našim kolegama možete je slikati i poslati putem vibera ili e-maila (zamena daske na wc šolji). Kolege će je na putu ka Vama pazariti. Kolege poznaju sve tipove dasaka i tu neće biti nikakvih problema.

ZAMENA DASKE NA WC ŠOLJI

– Profesionalna zamena daske;
– brza usluga;
– dolazak u najkraćem vremenskom periodu;
– mogućnost zakazivanja intervencije;
– kupovina adekvatne daske za wc šolju;
– učvršćivanje daske na wc šolji;
– račun i garancija.

Kolege ubrzo nakon Vašeg poziva dolaze na Vašu adresu i obavljaju zamenu daske. Bitno je samo da je kolegama omogućen adekvatan pristup wc šolji do zida, kako bi kolege obavile zamenu.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Zamena daske na wc šolji uzroci

Postoje razni razlozi zašto se obavlja zamena daske na wc šolji a neke ćemo opisati ispod.

Pukla daska na wc šolji – zamena

Daske wc šolje pucaju iz dva razloga, prvi je ako nije kvalitetna a drugi zato što je zbog neadekvatnog korištenja jedan njen deo polomljen. U drugom slučaju, kada jedna od nožica daske wc šolje pukne usled jako pritiska, daska počinje da se uvija i krivi.

Tada, na ostale nožice daske se povećava pritisak i daska se ugiba. Posle nekog vremena daska puca.

Šta tada sledi?

Ako daska pukne samo na jednoj strani, dolazi do štipanja dela zadnjice ili butine. Vrlo je neprijatno, verujte nam.
Ako daska wc šolje pukne na obe strane, onda može da se desi sledeće na slici ispod (zamena daske na wc šolji).


Zamena daske na wc šolji

Zamena daske na wc šolji


Zamena daske na wc šolji

Zamena daske na wc šolji


Zamena daske na wc šolji

Zamena daske na wc šolji


U oba slučaja zamena daske na wc šolji je neminiovna a rekli bi i hitna.

Polomljen šraf daske wc šolje

Kada je polomljen šraf daske wc šolje, tada surfujete po wc šolji i to može biti kobno za mušku populaciju. Daska wc šolje šeta levo desno po osi onog zdravog šarafa. Šalu na stranu, šetanje daske na wc šolji može biti opasno, pogotovo za stariju populaciju. Prelomi su česta pojava usled pada i zato treba reagovati domah.

I u ovon slučaju zamena daske na wc šolji je takođe hitna.

Zamena daske na wc šolji – vidno dotrajala

Najčešća zamena daske na wc šolji je baš zbog dotrajalosti šarki i drugih spojeva na daski. Popriličan procenat dasaka koje smo zameneili su bile davno zrele za zamenu ali kao i sve ostalo u kupatilu i kuhinji ako radi, mi nemenjamo dok se ne pokvari. Naravno u slučaju daske za wc šolju, šteta ja minimalana kao i cena njene zamene.

POMERANJE DASKE NA WC ŠOLJI

Ako primetite pomeranje daske na wc šolji, možete zakazati njenu zamenu ili pak da kolege dođu u kratkom roku. Pomeranje daske na wc šolji može da napravi velike probleme ako korisnik “spadne – sleti” sa wc šolje. Pogotovo ako su u pitanju starije osobe ili mala deca.

Ukoliko su korisnici wc šolje već spomenuta starija lica ili deca, poželjno da se pomernaje daske reši u što kraćem roku. Dešavaju se situacije da starije osobe padnu u kupatilu i u toku spuštanja na wc šolju baš iz razloga što se daska pomerila i klizanje je neminovno.

UČVRŠĆIVANJE DASKE NA WC ŠOLJI

Stručno učvršćivanje daske na wc šolji, povoljno, brzo i efikasno. Učvršćivanje daske na wc šolji obavljaju naše kolege u toku celog dana, 7 dana u nedelji. U zavisnosti od tipa daske za wc šolju i njenog mehanizma da se otvara i zatvara, možemo ili ne rešiti problem učvršćivanjem daske.

U određenim slučajevima nije moguće rešiti problem zbog dotrajalosti same daske ili sistema njenog vezivanja za wc šolju, Zapravo, to je scenario za većinu slučajeva gde se daska klime na wc šolji. Kolege će svakako predložiti zamenu daske kao najbolje i najdugotrajnije rešenje za samog klijenta.

Naravno, klijent se može osloniti na naše kolege da pazare novu dasku za wc šolju i da obave pouzdanu ugradnju.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!


Zamena daske na wc šolji

Zamena daske na wc šolji

Pukla daska na wc šolji

Videli ste da je pukla daska na wc šolji, šta sada? Nemojte je koristiti možete se povrediti. Kako popraviti dasku na wc šolji? Nikako. Zašto? Bitno je da sve pročitate kako bi shvatili razlog zašto ne popravljati dasku wc šolje. Ukoliko je moguće popraviti dasku wc šolje to radi vodoinstalater iz razloga što on poseduje iskustvo i alat da obavi popravku.

Pukla daska wc šolje može da Vas povredi i ne govorimo o “štipanju” zadnjice ili budine već o ozbiljnoj povredi ukoliko deo plastike se zabije u kožu. Ili na primer starije lice ili dete sedne na nestabilnu dasku wc šolje i sklizne na tvrde pločice.

Kupatila su u većini slučajeva mala i prilikom pada sa wc šolje većina nas se može povrediti i to prilično. Kako bi sve to izbegli, potreban je pregled daske od strane stručnog lica – vodoinstalatera i ako popravka nije moguća onda naše kolege u dogovoru sa klijentom menjaju dasku wc šolje.

Možete se u potpunosti osloniti radi svega na naše kolege koje mogu pazariti dasku za Vas i ugraditi je. Na Vama je da se dogovorite sa kolegama u vezi tipa daske i to je sve.

Računajte na nas.


Zamena daske na wc šolji

Zamena daske na wc šolji


Kvalitetna usluga

Naš tim Vam obezbeđuje kvalitetnu uslugu uz izdavanje računa i garancije. Kolege su vrsni masjtori i rade sa svim vrstama daski za wc šolju, svih proizvođača. Ukoliko imate bilo koje probleme sa daskom toalet šolje, možete računati na nas. Rado ćemo doći na svaku adresu u Beogradu i u okolini kako bi Vam rešili problem. Ukoliko je potrebna hitna intervencija, kolege su tu kako bi došle odmah, drugim rečima dežuramo za hitne intervencije. Iako ova usluga ne spada u hitne intervencije, ako je našim klijentima hitno, dolazimo u najkraćem roku.

Uvek se možete osloniti na nas, tokom cele sedmice, 365 dana u nedelji. Ukoliko zamena daske za wc šolju u pitanju, dasku možete da obezbedite Vi ali svakako se možete radi tog posla osloniti i na nas. Naši klijenti su navikli od prvog dana našeg poslovanja na kvalitet, budite i Vi naš klijent.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


Zamena daske na wc šolji

Zamena daske na wc šolji


Zamena daske na wc šolji zakazivanje

Vodoinstalateri Beograd Tim Vam omogućava da zamenu daske zakažete kada Vama to odgovara, shodno Vašim obavezama. Kolege će ako niste u mogućnosti pazariti novu dasku, uraditi to za Vas. Pored ove usluge, možete se osloniti na naš radi svih ostalih vodoinstalaterskih usluga. Takođe, naše kolege dežuraju tokom celog dana i cele noći radi hitnih intervencija.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!