• Wc šolja se klati – zamena wc šolje

Ukoliko kod Vas wc šolja se klati, zamena wc šolje je svakako opcija. Naravno da je moguća popravka wc šolje i nju obavljamo non stop. Povoljna cena, popravka, zamena wc šolje, imamo dugogodišnje iskustvo.


Rešavamo sve vrste problema sa wc šoljom na teritoriji Beograda i okoline. Dolazimo odmah po pozivu ako je potrebno. Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.

ZAMENA, POPRAVKA WC ŠOLJE

  • Pouzdana zamena wc šolje;
  • pouzdana popravka wc šolje;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • zakazivanje intervencije;
  • dolazak odmah;
  • garancija;
  • račun.

Zamena wc šolje svih vrsta, stručno, povoljno od strane stručnih vodoinstalatera. Menjamo stare i pokvarene wc šolje novim preko celog dana i noću kada je u pitanju hitna intervencija. Popravka wc šolje svih tipova i starosti, brzo i efikasno uz garanciju i račun. Oslonite se na nas!


WC ŠOLJA SE KLATI

Problem “wc šolja se klati” ne spada u hitne intervencije, sem u slučaju potpunog odvaljivanja wc šolje. Tada, naravno spada u listu hitnih intervencija. Bilo da je u pitanju sanacija pomenutog problema ili zamena wc šolje treba znati da su u pitanju intervencije prilikom kojih se stvara velika buka u kupatilu. Tako da ovaj podatak treba uzeti u obzir prilikom planiranja vremena za obavljanja intervencije, zbog drugih stanara zgrade ili ukućana.


Ispod pogledajte video u kome smo prikazali kako teče rešavanje pomenutog problema.

Pored spomenute intervencije, obavili smo odgušenje wc šolje – www.vodoinstalateribeograd.com/odgusenje-wc-solje-zvezdara. Prilikom ove intervencije se u većini slučajeva skida wc šolja, radi adekvatnog odgušenja.


Wc šolja se klati iz razloga što su jedan ili više šrafova pukli (zbog nagrizavanja amonijakom) i ne drže wc šolju čvrsto za pod kupatila. Takođe, wc šolja može da se klati zato što su nasilnim putem pukli jedan ili više šrafova.

Wc šolja se klati – zamena wc šolje – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pucanje nagriženih šrafova amonijakom je najčešći uzrok problema o kome danas pišemo – wc šolja se klati. Verovali ili ne šrafovi koji pričvršćuju wc šolju za pod kupatila mogu biti uništeni amonijakom tokom nekoliko godina. Ispod Vam navodimo fotografiju na kojoj upoređujemo nov i dotrajao šraf.

Wc šolja se klati – zamena wc šolje – Vodoinstalateri Beograd Tim

U ovom slučaju wc šolja se klati zbog dva šrafa koja su pukla usled već pomenutog nagrizavanja amonijakom. Ispod Vam prilažemo fotografiju pomenutih šrafova.

Wc šolja se klati – zamena wc šolje – Vodoinstalateri Beograd Tim


Wc šolja se klati – video


 

Pozovite nas!