• Wc šolja se klati – zamena wc šolje

Ukoliko kod Vas wc šolja se klati, kontaktirajte nas putem telefona – 011/407-8-100 i 064/049-111-4

Problem “wc šolja se klati” ne spada u hitne intervencije, sem u slučaju potpunog odvaljivanja wc šolje. Tada, naravno spada u listu hitnih intervencija. Bilo da je u pitanju sanacija pomenutog problema ili zamena wc šolje treba znati da su u pitanju intervencije prilikom kojih se stvara velika buka u kupatilu. Tako da ovaj podatak treba uzeti u obzir prilikom planiranja vremena za obavljanja intervencije, zbog drugih stanara zgrade ili ukućana.


Ispod pogledajte video u kome smo prikazali kako teče rešavanje pomenutog problema.

Pored spomenute intervencije, obavili smo odgušenje wc šolje – www.vodoinstalateribeograd.com/odgusenje-wc-solje-zvezdara. Prilikom ove intervencije se u većini slučajeva skida wc šolja, radi adekvatnog odgušenja.


Wc šolja se klati iz razloga što su jedan ili više šrafova pukli (zbog nagrizavanja amonijakom) i ne drže wc šolju čvrsto za pod kupatila. Takođe, wc šolja može da se klati zato što su nasilnim putem pukli jedan ili više šrafova.

Wc šolja se klati – zamena wc šolje – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pucanje nagriženih šrafova amonijakom je najčešći uzrok problema o kome danas pišemo – wc šolja se klati. Verovali ili ne šrafovi koji pričvršćuju wc šolju za pod kupatila mogu biti uništeni amonijakom tokom nekoliko godina. Ispod Vam navodimo fotografiju na kojoj upoređujemo nov i dotrajao šraf.

Wc šolja se klati – zamena wc šolje – Vodoinstalateri Beograd Tim

U ovom slučaju wc šolja se klati zbog dva šrafa koja su pukla usled već pomenutog nagrizavanja amonijakom. Ispod Vam prilažemo fotografiju pomenutih šrafova.

Wc šolja se klati – zamena wc šolje – Vodoinstalateri Beograd Tim


Wc šolja se klati – video


 

Pozovite nas!