• Wc šolja se klati – zamena wc šolje

Ukoliko kod Vas wc šolja se klati, zamena wc šolje je svakako opcija. Naravno da je moguća popravka wc šolje i nju obavljamo non stop. Povoljna cena, popravka, zamena wc šolje, imamo dugogodišnje iskustvo.


Rešavamo sve vrste problema sa wc šoljom na teritoriji Beograda i okoline. Dolazimo odmah po pozivu ako je potrebno.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.

ZAMENA, POPRAVKA WC ŠOLJE

  • Pouzdana zamena wc šolje;
  • pouzdana popravka wc šolje;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • zakazivanje intervencije;
  • dolazak odmah;
  • garancija;
  • račun.

Zamena wc šolje svih vrsta, stručno, povoljno od strane stručnih vodoinstalatera. Menjamo stare i pokvarene wc šolje novim preko celog dana i noću kada je u pitanju hitna intervencija. Popravka wc šolje svih tipova i starosti, brzo i efikasno uz garanciju i račun. Oslonite se na nas!


WC ŠOLJA SE KLATI

Problem “wc šolja se klati” ne spada u hitne intervencije, sem u slučaju potpunog odvaljivanja wc šolje. Tada, naravno spada u listu hitnih intervencija. Bilo da je u pitanju sanacija pomenutog problema ili zamena wc šolje treba znati da su u pitanju intervencije prilikom kojih se stvara velika buka u kupatilu. Tako da ovaj podatak treba uzeti u obzir prilikom planiranja vremena za obavljanja intervencije, zbog drugih stanara zgrade ili ukućana.


Ispod pogledajte video u kome smo prikazali kako teče rešavanje pomenutog problema.

Pored spomenute intervencije, obavili smo odgušenje wc šolje – www.vodoinstalateribeograd.com/odgusenje-wc-solje-zvezdara. Prilikom ove intervencije se u većini slučajeva skida wc šolja, radi adekvatnog odgušenja.


Wc šolja se klati iz razloga što su jedan ili više šrafova pukli (zbog nagrizavanja amonijakom) i ne drže wc šolju čvrsto za pod kupatila. Takođe, wc šolja može da se klati zato što su nasilnim putem pukli jedan ili više šrafova.

Wc šolja se klati – zamena wc šolje – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pucanje nagriženih šrafova amonijakom je najčešći uzrok problema o kome danas pišemo – wc šolja se klati. Verovali ili ne šrafovi koji pričvršćuju wc šolju za pod kupatila mogu biti uništeni amonijakom tokom nekoliko godina. Ispod Vam navodimo fotografiju na kojoj upoređujemo nov i dotrajao šraf.

Wc šolja se klati – zamena wc šolje – Vodoinstalateri Beograd Tim

U ovom slučaju wc šolja se klati zbog dva šrafa koja su pukla usled već pomenutog nagrizavanja amonijakom. Ispod Vam prilažemo fotografiju pomenutih šrafova.

Wc šolja se klati – zamena wc šolje – Vodoinstalateri Beograd Tim

POPRAVKA WC ŠOLJE

Stručna popravka wc šolje Beograd i okolina, povoljna cena uz uzdavanje računa i garancije. Popravka wc šolje zahteva iskustvo što naš tim i poseduje. Kolege u toku radnog dana obave par popravki na wc šoljama svih tipova i starosti. Radimo sa svim wc šoljama, svih proizvođača.

Kolege uspešno rešavaju većinu problema sa wc šoljama, naravno postoje situacije gde popravka nije moguća. Tada se vrši zamena wc šolje novom. Našim kolegama možete da kažete koji tip wc šolje želite da ugradite i kolege će Vam je dopremiti i ugraditi traženu wc šolju.

Zamena gume na wc šolji

Sama zamena gume na wc šolji se obavlja brzo u zavisnosti od tipa wc šolje. Izdajemo račun i garanciju na zamenu gume na wc šolji i obavljamo je tokom cele nedelje. Zamena se vrši preko dana poštujući sva stanarska pravila u stambenim zgradama. Zamena gume na wc šolji zahteva skidanje wc šolje koja se nakon postavljanja nove gume vraća na staro mesto.

Budite slobodni da nas pozovete i zakažete zamenu kada Vama odgovara. Oslonite se na nas!

UGRADNJA – MONTAŽA WC ŠOLJE

Pouzdana ugradnja – montaža wc šolje, povoljna cena ugradnje uz uzdavanje računa i garancije. Montaža – ugradnja wc šolje Beograd, radimo svim danima u godini. Ugrađujemo nove i menjamo stare wc šolje svih vrsta i proizvođača. Montaža nove wc šolje se radi relativno brzo u zavisnosti od njenog tipa. Montaža wc šolje je naša standardna usluga koju obavljamo preko celog dana.

Kolege su nam vrsni majstori zanata i svoj posao obavljaju odlično uz izdavanje računa i garancije na sve naše usluge. Ugradnja – montaža wc šolje je samo deo naših usluga koje možemo da pružimo našim sugrađanima. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku, kolege su tu za Vas.

ZAMENA DIHTUNGA NA WC ŠOLJI

Efikasna zamena dihtunga na wc šolji, povoljna cena uz račun i garanciju. Zamena dihtunga na wc šolji se radi preko cele nedelje, svim danima. Možete zakazati intervenciju za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Na Vama je da nas pozovete, da odaberete termin i to je to. Sve ostalo prepustite našim stručnim kolegama.

Zamena dihtunga na wc šolji nije prost posao koji može da obavi nestručno lice. Naprotiv, zahteva stručnost i iskustvo vodoinstalatera. Pre svega potrebno je skinuti wc šolju, tom prilikom kao što smo iznad i naveli, pojedini šrafovi mogu da puknu. To prosto nije do nas već do stanja samog srafa.

Demontaža wc šolje traje kratko, nakon čega kolege menjaju dihtung dogovarajućim i pristupaju silikoniranju.

Silikoniranje wc šolje vršimo rutinski, brzo i efikasno kvalitetnim silikonom. Silikoniranje wc šolje traje relativno kratko nakon čega se wc šolja montira na staro mesto i zavrću se šrafovi (novi i stari). Posle nekoliko minuta kolege puštaju vodu kroz wc šolju kako bi se uverili da je posao obavljen valjano.

Lepljenje wc šolje silikonom se vrši 7 dana u nedelji, radimo sa svim vrstama wc šolja. Lepljenje silikonom zahteva kvalitetan silikon koji obezbeđuje da wc šolja maksimalno dobro dihtuje. U tu svrhu koristimo poseban silikon ili onaj koji je obezbedio sam klijent.

Naravno bitno je da naglasimo da se možete u potpunosti osloniti na naš tim, na Vama je samo da nas pozovete!


Wc šolja se klati – video


Pozovite nas!