• Čišćenje kanalizacionih cevi

Čišćenje kanalizacionih cevi po povoljnim cenama 24 satanon stop. Čišćenje kanalizacionih cevi Beograd, dolazimo odmah na Vašu adresu.


Čišćenje kanalizacionih cevi obavljamo preko celog dana i noći, na celoj teritoriji Beograda i okoline. Naše kolege dolaze u najkraćem mogućem roku, bez kašnjenja i odlaganja.

Čišćenje kanalizacionih cevi

– Profesionalno čišćenje kanalizacionih cevi;
– dostupnost non stop;
hitne intervencije;
– stručni vodoinstalateri;
– moderne mašine za čišćenje;
– dolazak u kratkom roku.

Naš tim obavlja pouzdano čišćenje kanalizacionih cevi svih promera i dužina. Posedujemo najmodernije mašine za čišćenje kanalizacije koje nam omogućju da svoj posao obavljamo još bolje.

Mašinsko čišćenje kanalizacionih cevi

Mašinsko čišćenje kanalizacionih cevi je najčešći tip čišćenja cevi koji je vrlo uspešan. Mašinskim sajlama čistimo sve vrste kanalizacionih cevi tako što guramo sajle u kanalizacionu mrežu. Posebnom mašinom rotiramo i guramo sajlu u cev, dok ne dođemo do čepa koji pravi zapušenje ili neki drugi problem. Kada smo prišli čepu, rotacijom posebnog vrha sajle ga razbijamo i obezbeđujemo prohodnost kanalizacione cevi.

Razni promeri cevi zahtevaju različite sajle pa čak i mašine za čišćenje kanalizacije. Naše strucne kolege će svakako na licu mesta odlučiti koji tip sajle će koristiti za čišćenje kanalizacije da bi posao obavili na najbolji način.

Ponekad je potrebno skinuti wc šolju da bi se čišćenje kanalizacione cevi obavilo na pravilan način. Kolege će svakao nakon čišćenja vratiti wc šolju na staro mesto kao da nije ni pomerana.

Čišćenje kanalizacionih cevi VOMA sistemom

Voma sistemom visokog pritiska čistimo kanalizacione cevi koje su veoma zapušene. VOMA sistem čisti i najteza zapušenja kanalizacije, radi se o najnaprednijem tipu čišćenja kanalizacije. Pomenuti sistem nije moguće svuda primeniti iz tehničkih razloga ali svakako to ostavljamo našim stručnim kolegama da odluče.

VOMA sistemom čišćenja kanalizacionih cevi pod visokom pritiskom čistimo cevi vodom pod veoma visokim pritiskom. Ovim sistemom rešavamo sve vrste havarija koje mogu da nastanu zapušenom kanalizacionom cevi. Izuzetno je uspešan i kod najtežih zapušenja i sigurno ih rešava.
Čišćenje kanalizacionih cevi VOMA sistemom obavljaju naše stručne i obučene kolege pouzdano i kvalitetno.

VOMA sistem zahteva poseban fokus na posao, stručnost i preciznost. Naše kolege poseduju izuzetno poznavanje sistema i mogu da očiste sve vrste kanalizacije.

Ručno čisćenje kanalizacionih cevi

Ručno čišćenje kanalizacionih cevi se koristi kod lakih i lokalnih zapušenja, kada nije potrebna snaga mašine za čišćenje kanalizacije. Ručni tip čišćenja se koristi daleko manje iz razloga što su zapušenja kanalizacionih cevi uglavnom jaka. Stoga, neophodno je koristiti mašine za čišćenje. Ako je moguće obaviti ovaj tip čišćenja, kolege će svakako to obaviti ali ništa ne može da zameni mašinu koja daleko većom rotacijom i gurnom silom gura sajlu ka čepu koji je napravio zapušenje.

Čisćenje kanalizacionih cevi Beograd

Naš tim je dostupan u svim Beogradskim opštinama, dolazimo na svaku adresu u rekordnom vremenu. Čišćenje kanalizacionih cevi obavljamo i u okolini Beograda, gde dolazimo takođe brzo u zavisnosti od saobraćaja. Radimo 24 sata, potpuno smo operativni i danju i noću.

Naše kolege dežuraju non stop, spremne su u svakom trenutku da dođu u svaki kutak Beograda i očiste kanalizacione cevi. Bilo da je reč o lokalnom ili teško zapušenju cevi kanalizacije, kolege će rešiti svaki problem brzo i efikasno.

Hitno čišćenje kanalizacionih cevi

Ukoliko Vam je potrebno hitno čišćenje kanalizacionih cevi, na pravom ste mestu. Već ste shvatili da radimo non stop i da smo kod Vas u kratkom roku. Pored toga treba navesti da naše kolege mogu ukoliki je to potrebno snimiti kanalizaciju radi utvrđivanja stanja cevi. Snimanjem kanalizacije dobijamo jasno sliku u kakvom su stanju cevi i gde je nastao problem. Ovo nije praksa ali je ponekad korisno da znamo sa čime se suočavamo.

Snimanje cevi se obavlja posebnim kamerama koje nam daju jasnu sliku u kakvom su stanju cevi i da li je potrebno obaviti još nesto sem čišćenja. Kolege će nakon snimanja doneti odluku šta je najbolje po našeg klijenta i informisaće ga o situaciji. Čišćenje cevi ne iziskuje uvek da odmah pređemo na čišćenje, već da analiziramo situaciju jer nekad se može nadovezati i neki drugi problem na zapušenje cevi.

Naše kolege će svakako pre bilo kakve intervencije da upoznaju klijenta sa problemom i mogućim rešenjima za isti.

Zakazivanje čišćenja kanalizacionih cevi

Kod nas pored hitnih intervencija, imate mogućnost zakazivanja svih naših usluga. Naravno, isto važi i za čišćenje kanalizacionih cevi, ovu uslugu možete da zakažete u zavisnosti od situacije sa kanalizacionim cevima i koliko je hitno čišćenje.

U dogovoru sa našim kolegama možete zakazati čišćenje kanalizacionih cevi i do nekoliko dana u napred. Naše kolege će ispoštovati Vaš dogovor i pojaviće se u ugovoreno vreme. Svakako tada će odličiti kojom metodom čišćenja će rešiti peoblem.

Na vama je da uskladite čišćenje cevi sa svojim obavezama, ostalo prepustite našim stručnim kolegama. Zakažite čišćenje kada to Vama odgovara i pratite savete koji Vam naši vodoinstalateri daju.

Čišćenje kanalizacionih cevi – kvalitet

Čišćenje kanalizacionih cevi zahteva stručnost osobe koja obavlja taj posao, iskustvo i posvećenost. Redovno se dešava da čišćenje cevi ne prođe kako smo mi zamislili, u smislu da zapušenje cevi nije lakog tipa već se radi o teškom zapušenju kanalizacije. Tada nastupa na scenu iskustvo naših kolega koje sa lakoćom rešavaju sve vrste zagušenja kanalizacije.

Naše kolege su iskusni majstori koji su u ovom poslu izizetno dugo i znaju svaki problem na koji mogu da naiđu. Kolege rešavaju sve situacije u hodu na najbolji mogući način prateći smernice naše struke. Nama je kvalitet na prvom mestu, stoga polažemo puno napora oko odabira naših kolega kako bi izabrali najbolje. Na taj način osiguravamo da se svaka naša usluga pa i čišćenje kanalizacionih cevi obavi strično i pouzdano.

Kvalitet čišćenja kanalizacionih cevi pored našeg iskustva i posvećenosti poslu, osiguravamo našim alatima kojima raspolažemo. Posedujemo alate zadnje generacije koji nam omogućavaju da čišćenje kanalizacije obavimo na još bolji način.

Od samog početka našeg poslovanja pa do danas kvalitet naše usluge se nije promenio i na visokom je nivou. To postižemo već pomenutim odabirom pravih kolega, posvećenošću i našim alatom.

Kvalitet nam je na prvom mestu.

Čišćenja kanalizacionih cevi Novi Beograd

Čišćenje kanalizacionih cevi obavljamo na celoj teritoriji Novog Beograda i okoline. Takođe smo dostupni na svakoj lokaciji u ovom delu grada 24 sata preko cele godine. Naši timovi pokrivaju sve blokove Novog Beograda i dolaze na Vašu adresu u kratkom roku. Čišćenje kanalizacionih cevi u ovom delu grada je naša svakodnevna usluga koju obavljamo nekoliko puta na dan. Održavamo veliki broj kanalizacionih sistema u nekoliko stambenih jedinica gde imamo ugovor sa upravnicima zgrada. Naša saradnja pored upravnika na Novom Beogradu se podrazumeva i sa ostalim pravnim licima.

Pored saradnje u smislu čišćenja kanalizacionih cevi, naši budući saradnici mogu očekivati od nas kompletne vodoinstalaterske usluge. Naš tim je potpuno opremljen da obavi sve zahteve naših saradnika.

Čišćenje kanalizacionih cevi na Novom Beogradu u većem procentu obavljamo mašinski sajlama, a VOMA sistem za odgušenja koristimo u manjem procentu. Razlog tome jeste što mašinski možemo prići svakoj lokaciji koju je potrebno očistiti. Dok sa druge strane VOMA sistem nije moguće primeniti na svim lokacijama. Svakako tokom razgovora sa našim kolegama ćemo doći do najboljeg rešenja za Vas.

Pouzdano čišćenje kanalizacionih cevi

Naš tim se decenijama bavi čišćenjem kanalizacionih cevi, iskustvo je na našoj strani. Ukoliko uzmemo u obzir i naše moderne alate, na pravom ste mestu. Pouzdanost i kvalitet usluge su nam prioriteti, time obezbeđujemo da svi naši klijenti budu zadovoljni našom uslugom i da im postanemo vodoinstalaterski servis boj 1. Čišćenje kanalizacionih cevi nam je svakodnevna usluga koju kolege obavljaju rutinski. Poznati su nam svi scenariji gde i kako može da nastane zapušenje cevi, plus raspolažemo kamerama za snimanje kanalizacije stoga za nas nema nepoznanica.

Vrlo dobro poznajemo ceo kanalizacioni sistem u svakom delu grada, stoga čišćenje cevi se obavlja efikasno i pouzdano. Ako želite pouzdano čišćenje kanalizacionih cevi, pozovite nas odmah.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


 

Pozovite nas!