• Odgušenje tuš kabine

Odgušenje tuš kabine Beograd po povoljnim cenama uz račun. Odgušenje tuš kabine 24h, radimo non stop, dolazimo odmah po pozivu.

Naš tim obavlja odgušenje tuš kabine na celoj teritoriji Beograda i okoline. Dolazimo u najkraćem mogućem roku bez kašnjenja i odlaganja. Povoljno odgušujeno sve vrste tuš kabina.

ODGUŠENJE TUŠ KABINE

– Pouzdano odgušenje tuš kabine;
– dostupni smo non stop;
– dolazimo odmah;
– stručni vodoinstalateri;
– račun.

Odgušenje tuš kabine obavljamo svakodnevno i do desetinu puta na celoj teritoriji Beograda. Zbog lošeg stanja cevi kanalizacije, zupušenje tuš kabine je česta pojava.

Kako da znate kada treba obaviti odgušenje tuš kabine?

Bitno je pratiti znake, kojih svakako uvek ima. Tuš kabina ima svoj odvod koji prilikom manjeg problema daje znake da problem postoji. Zbog prostora ispod tuš kabine, odvod kanalizacije je uzak, tako da ga je lakše zapušiti u odnosu na ostale odvode u kupatilu.

Sada se pitate šta Vi možete da ubacite u tuš kabinu da to završi u njenom odvodu i da ga zaguši?
Svašta. Možda ne Vi, ali neko od ukućana ili gostiju može da pripomogne zapušenju. O tome ćemo ispod.

Da se vratimo na to kako da prepoznate da će doći do zapušenja. Ispod pročitajte kako otpušiti slivnik u tuš kabini?

Pre svega, sporije oticanje vode je uvek znak da nešto sa tuš kabinom nije u redu (uzmite u razmatranje skorije odgušenje tuš kabine). Nije nužno da baš sa tuš kabinom nije nešto u redu, mogući su problemi i sa ostatkom vodovodne kanalizacije.

Prilikom tuširanja, kada koristite konstantno veću količinu vode, ako voda slobodno ne otiče, problem postoji. U videu ispod smo Vam prikazali kako voda sporo otiče pre odgušenja i kako slobodno otiče nakon odgušenja tuš kabine. Vidićete jasnu razliku kako se ponaša prohodan odvod tuš kabine i kako se ponaša zapušen odvod.

Snimili smo video – odgušenje tuš kabine

O tome kako nastaje zapušenje tuš kabine, pročitajte ispod teksta o odgušenju 24h.

Odgušenje tuš kabine odmah ili ne?

Naša preporuka je ako primetite da voda sporije otiče, da nas pozovete, nije hitna intervencija ali je potrebno obaviti odgušenje tuš kabine u kratkom roku. U slučaju da voda ne odilazi sama baš nikako, tada je poželjno obaviti odgušenje tuš kabine što pre.

Postoji treća varijanta kod koje se sadržaj kanalizacije vraća u tuš kabinu i tada je potrebna hitna intervencija kako bi se sprečila poplava i materijalna šteta. Ovi slučajevi postoje, odlikuje ih to što sadržaj kanalizacije izlazi i na slivnik. To je normalna pojava jer se tuš kabina sliva u sluvnik a slivnik dalje u kanalizaciju (hitno odgušenje tuš kabine).

Najbitnije je da na vreme primetite da je došlo do zapušenja i da ga rešite u kratkom roku. Time osiguravate da neće doći do poplave, do koje u 90% slučajeva i dođe jer se odugovlači sa odgušenjem tuš kabine.

Odgušenje tuš kabine Beograd

Odgušenje tuš kabine Beograd

ODGUŠENJE TUŠ KABINE 24H

Vodoinstalateri Beograd Tim je dostupan non stop na celoj teritoriji Beograda i okoline. Poslujemo u svim Beogradskim opštinama, naši timovi su uvek spremni da obave odgušenje tuš kabine. Kolege su u svim opštinama, stoga dolaze u najkraćem mogućem roku. Odgušenje tuš kabine u većini slučaja zahteva hitan dolazak i brzo i efikasno odgušenje kako bi se izbegla poplava i materijalna šteta. Tu smo mi na prvom mestu, uvek smo dostupni i dolazimo odmah kako bi rešili sve vodoinstalatšrske probleme.

Potpuno smo opremljeni da dođemo u svakom trenutku i na najbolji mogući naćin obavimo odgušenje tuš kabine.

Odgušenje tuš kabine – brz dolazak

Kao što smo iznad naveli, kolege dolaze u najkraćem mogućem roku bez kašnjenja i odlaganja. Pošto naš tim čini nekoliko timova vodoinstalatera, pokrivamo svaku Beogradsku opštinu i brzo dolazimo do svake adrese. Trudimo se da maksimalno zaobiđemo saobraćajne gužve koje su sve prisutne na celoj teritoriji grada. Oslonite se na nas u svakom trenutku.

Odgušenje tuš kabine Beograd

Odgušenje tuš kabine Beograd


Kako nastaje zapušenje tuš kabine?

Zapušenje tuš kabine može da nastane iz više razloga, navešćemo Vam najćešće uzročnike zapušenja. Iznad smo naveli da tuš kabina ima odvodnu cev manjeg promera, stoga manje vode otiče.

Zapušenje tuš kabine može da nastane zbog opale kose, razne masne hemije koju koristimo za negu tela, parčića toalet papira, vlažnih maramica, blata, kamenčića, parčića drveta, malih igračaka, taloga kafe pa čak i ostataka hrane (odgušenje tuš kabine).

Sve navedeno svakodnevno izvlaćimo ili guramo dalje u kanalizaciju kada vršimo odgušenje tuš kabine. Kolege često vade cele ili delove kondoma, koji znaju poprilične probleme da naprave.

Ko na ove načine pravi zapušenje tuš kabine?

Svi koji imaju kosu, pogotovo oni sa dužom kosom. Naglašavamo da osobe sa dužom kosom ne snose nikakvu odgovornost ako dođe do zapušenja tuš kabine. To je prosto normalna stvar i ne mora da znači da je do zapušenja došlo baš zbog duge kose.

Loše navike sugrađana prilično često imaju kao krajnji rezultat odgušenje tuš kabine, pogotovo na teritorijama Novog Beograda, Dorćola i Zvezdare. Svakako ostale opštine malo zaostaju za navedenim.

Zapušenje tuš kabine toalet papirom, kamenčićima i blatom

Tokom decenija rada, videli smo mnogo toga, stoga možemo da Vam prenesemo naše saznanje kako bi Vam time pomogli.

Zapušenje kanalizacije redovno nastaje baš zbog toalet papira i vlažnih maramica. Naravno radi se o delovima a ne o celim maramicama. Kako dospeju u odvod tuš kabine? Teško pitanje. Tokom meseci, nekome slučajno ispadne bar jedan list toalet papira u tuš kabinu, zatim malo se nakupljaju dlake uz dodatak masne hemije. Prvo nastaje poluzapušenje ispod rešetke tuš kabine koje se dalje širi i u odvod. Ako uzmemo u obzir višečlanu porodicu, ceo proces se ubrzava.

Dodaćemo malo kamečića koji su nam spali sa obuće koju smo prali od blata u tuš kabini. I to blato se lepi negde u odvodu. Sve se to zajedno sa delovima drveta ili mini igračaka zaglavljuje u odvodu tuš kabine. Čeka pravu priliku da je zapuši i napravi problem.

Odgušenje tuš kabine na kraj je jedino pravilno rešenje. Naravno, mašinsko odgušenje tuš kabine, ne ručno.

Kako odpušiti slivnuk u tuš kabini?

Naznačili bi da se pravilno odgušenje tuš kabine obavlja isključivo od strane stručnog lica – vodoinstalatera. Sve ostalo je delotvorno samo u slučaju da se nakupila mala količina kose u rešetki tuš kabine.

Pa kako odpušiti slivnuk u tuš kabini?

Postarajte se da je sva voda iz tuš kabine otišla kroz odvod ili je izbacite iz tuš kabine. Zatim, provetite kako se skidaju rešetke odvoda tuš kabine, bitno je da ne oštetite rešetke koje su u glavnom od plastike ili od sjajnog metala. Probajte da podignete rešetke prstima ili nekim pomagalom ako ga imate. U slučaju da se rešetke ne odvajaju, niste u mogućnosti da ih odvojite i podignete, bolje je da odustanate. Tako je najbolje po vašu bezbednost i takođe da se rešetke ne polome ili iskrive.

Ako ste ipak uspeli, dobro pogledajte sistem slivnika, kako ga očistiti i isprati vodom. Ako postoji dodatni plastični ili metalni sistem u slivnuku obratite pažnju kako se vraća na mesto. Ukoliko ste naišli na skupine dlaka i ostale već spomenute materijale, najbolje je da ih izvadite i bacite u kantu za đubre. U slučaju da ne možete da ih izvadite, pozovite vodoinstalatera. Nije pametno gurati u dalje u odvod te skupine, da ne dođe da zapušenje cevi kanalizacije.

Svakako kolege kada dođu, odlučuju da li je to najbolje rešenje ili ne. Nadamo se da smo Vam dobro objasnili šta da radite ako želite sami da se upuštate u odgušenje tuš kabine.

Znajte da odgušenje tuš kabine donosi neprijatne mirise i traži da prilično zaprljate ruke.

MAŠINSKO ODGUŠENJE TUŠ KABINE

Mašinsko odgušenje tuš kabine 24h, tokom cele godine. Raspolažemo najmodernijim mašinama za odgušenje kanalizacije. Uspešno odgušujemo sve vrste slivnika tuš kabina, brzo i efikasno. Odgušenje tuš kabine, ako želimo da ga obavimo na adekvatan način obavljamo mašinskim sajlama. Ovim tipom odpušenja, obezbeđujemo da se odgušenje tuš kabine obavi na najbolji način.

Mašine koje koristimo za odgušenje, rade na principu rotacije i guranja posebne sajle. Specijalne sajle su savršenog promera koji pasuje uzanoj kanalizaciji tuš kabine. Pravim alatom odgušenje tuš kabine obavljamo brzo i efikasno.

Za razliku od drugih kanalizacionih cevi za koje su potrebne veće mašine i sa debljim sajlama, za odgušenje tuš kabine koristmo manje, mašine koje su više nego spremne za svoj posao.

Odgušenje tuš kabine Beograd

Odgušenje tuš kabine Beograd


ODGUŠENJE TUŠ KABINE NOVI BEOGRAD

Odgušenje tuš kabine obavljamo na celoj teritoriji Novog Beograda i okoline. Dostupni smo 24 sata u svakom bloku u svakoj ulici na Novom Beogradu. Za odgušenja, samim tim i za odgušenje tuš kabine, naš tim na Novom Beogradu raspolaže sa nekoliko timova. Kolege su spremne da u svakom trenutku dođu i obave odgušenje tuš kabine.

Već smo spomenuli da je na Novom Beogradu priličan broj zapušenja tuš kabine. Tako da naše kolege svakodnevno rade odgušenje tuš kabine na ovoj opštini. Odgušujemo sve vrste tuš kabina, bez obzira na njihovu veličinu, starost i tip.

Odgušenje tuš kabine Novi Beograd Tim Vam savetuje da pratite stanje slivnika tuš kabine, kako bi reagovali na vreme i spasili sebe materijalne štete.

Odgušenje tuš kabine Voždovac

Odgušenje tuš kabine Voždovac Tim je potpuno opremljen i osposobljen da opsluži celu opštinu Voždovac pa i njenu okolinu. Raspolažemo sa nekoliko ekipa vodoinstalatera koji odgušenje tuš kabine obavljaju svakodnevno na celom Voždovcu.

Svi znamo da je Voždovac velika opština koja svakodnevno donosi veliki broj intervencija ne samo nama već i drugim zanatlijama. Vođeni time, pre tri decenije odlučili smo da se stalno širimo kako bi osigurali brzu i efikasnu uslugu našim sugrađanima. Tako naš tim za odgušenje tuš kabine Voždovac je usko specijalizaovan za sve vrste odgušenja kanalizacije. Kolege odgušuju sva zapušenja cele kanalizacione mreže, mašinski, VOMA sistemom pod pritiskom ili ručno.

Posedujemo najmodernije alate kako bi osgušenje kanalizacije obavili na najbolji i najpouzdaniji mogući način. Na nas se mogu osloniti svi stanovnici Voždovca i okoline u bilo koje doba dana i noći. Kolege će doći na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku i obaviće odgušenje tuš kabine brzo i efikasno.

Od našeg tima, sugrađani sa Voždovca mogu da očekuju dostupnost 24h, dolazak odmah, kvalitetnu i pouzdanu uslugu uz stručan savet.

Odgušenje tuš kabine Zvezdara

Odgušenje tuš kabine Zvezadara Tim Vam je na raspolaganju u svakom trenutku. Pokrivamo celu Zvezdaru, tako da možete da se oslonite na naše usluge kada Vam zatrebaju. Zvezdara je takođe velika opština, za koju smo odredili nekoliko stručnih timova vodoinstalatera kako bi se opslužila cela opština.

Potpuno smo opremljeni najmodernijim mašinama za odgušenje, kako bi brzo i efikasno odgušili sve vrste zapušenja. Time pre svega štedimo vreme klijentu, osiguravamo da do havarije ne dođe, ako nas klijent pozove na vreme. Trudimo se da uvek dođemo odmah po pozivu, nekad je to vrlo brzo a nekad nas može sobraćaj osujetiti u brzom dolasku. Ali svakako kolege će dati sve od sebe da dođu na sve adrese na Zvezdari u što kraćem roku.

Dostupni smo na celoj Zvezdari, takođe i u okolini Zvezdare. Budtie slobodni kontaktirajte nas u svakom trenutku.

Pozovite nas!