• Jedna slavina vs dečak i banana

Dežurni vodoinstalater – kolega prima poziv sa privatnog broja(04:00h ujutru), sa druge strane slušalice uplašeno priča dečko.


Vodoinstalateri Beograd Tim Vam je na raspolaganju 24h, tokom dana i noći radi svih intervencija!


Jedna slavina vs dečak i banana – nastavak

Momak se kladio sa drugom da može u slavinu lavaboa nagurati celu koru od banane. Prilikom tog zahvata, uspeo je nagurati polovinu kore od banane, što je i nas iznenadilo. Pošto je video da je zapušio slavinu, nastala je panika. Pitao nas je kako da izvadi koru od banane. Zbog njegove bezbednosti nismo mu rekli kako da reši svoj “vodoinstalaterski problem”.

Dali smo mu savet

Savetovali smo ga da pusti vodu polako, nadajući se da će pritisak vode izgurati koru, ali uzalud. Tom prilikom dodatni naš savet je bio da njegov drug velikim peškirom ogradi sam lavabo radi izbegavanja prskanja ostatka kupatila vodom. Mladi sugrađanin nas je poslušao i zaštitio kupatilo od eventualnog prskanja vodom. Našao je sve peškire i krpe u kući i sa njima je obložio čitavo kupatilo, zajedno sa podom kupatila.

Posle uzaludnog pokušaja odčepljenja slavine, pozvao nas je ponovo i tom prilikom smo mu savetovali da sačeka roditelje pošto nisu bili kući. Nadamo se da je sve proteklo u najboljem redu i da je naš mladi sugrađanin naučio svoju lekciju.

U situacijama poput opisane, najbolje je sačekati punoletnu osobu koja može da pozove vodoinstalatera ili sama da reši problem.

Ranije smo u drugim temama opisivali šta sve deca mogu da urade u igri i da posledica toga bude veliki  problem kao što je poplava stana, poplava stana ispod, požar i sada zapušena slavina lavaboa.

Na sledećoj stranici smo opisivali kako nastaju zagušenja u stanu ili kući, tu smo nekoliko puta pomenuli najmlađe sugrađane – zagušenja – kako i zašto.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Borba dečaka sa zapušenom slavinom

Borba dečaka sa zapušenom slavinom

Pozovite nas!