• Mašina za odgušenje kanalizacije – Rothenberger R600

Za odgušenja koristimo mašine ronomiranih svetskih proizvođaca koje ne prouzrokuju nikakva oštećenja u kanalizacionim cevima.

Odgušenja kanalizacionih cevi možemo slobodo reći najbolje odgušuje – Rothenberger R600. Ova mašina se od drugih mašina za odgušivanje kanalizacije razlikuje po tome što je kvalitet njene izrade vrhunski, nikada se ne kvari, samim tim nikada se neće desiti da u toku hitne intervencije odgušenja zakaže. Osnovni razlog za korišćenje Rothenberger R600 mašine za odgušenja je da našim sugrađanima pružimo pouzdanu uslugu.

mašina za odgušenje kanalizacionih cevi rothenberger-R600 - vodoinstalateri beograd tim

Mašina za odgušenje kanalizacionih cevi – Rothenberger R600

Kako Rothenberger R600 mašina za odgušenje funkcioniše?

Odgušenja se vrše sajlama promera 16mm za kuhinjsku kanalizaciju, sajlama od 24mm za fekalnu kanalizaciju promera cevi 110mm i vise.

Sajle se sklapaju u delovima ili su namotane u svoja kučista da ne bi došlo do oštećenja ili prljanja stvari i nameštaja na mestima gde se vrši intervencija. Na krajevima sajli se montiraju nastavci različitih oblika a sve zavisno od tipa zagušenja. Pokazano na primeru zagušenja prouzrokovanih malterom ili nekim drugim građevinskim materijalima, nastavak koji se montira na sajlu je oblika vrha strele. Spiralni nastavak se koristi za odgušenje prouzrokovana papirnim maramicama, vlažnim maramicama, nagomilanom kosom itd. Za odgušenja prouzrokovana masnoćama od kuvanja, deterdzentima, zatim sosom od kafe, upotrebljava se specijalan nastavak na kome imamo labave lance koji se prilikom rotacije sajle zategnu i tako bukvalno poliraju zidove kanalizacionih cevi, na taj način skidaju masnoće sa njih. Kako nastaju zagušenja koje smo opisali iznad, prošitajte na sledećoj stranici – Zagušenja – kako i zašto

Teme koje Vas možda zanimaju:

Preventivna odgušenja

Zagušenja – kako i zašto

Zagušenja i odgušenja

Odgušenje vertikale/horizontale

Odgušenja kade

Odgušenje lavaboa

Odgušenje wc šolje


Pozovite nas!