• Neprijatan miris u kupatilu ili kuhinji

Neprijatan miris koji osetite iz kupatila ili kuhinje je iz uvek istog problema.

Svima nama se desi da osetimo neprijatan miris u kupatilu ili kuhinji. Najgori scenario jeste da imate u tom momentu goste u kući ili stanu, jer ne možete odmah delovati i suzbiti neprijatan miris.

Neprijatan miris dolazi iz slivnika. Gde sve imamo slivnike? Slivnik na podu kuhinje, slivnik na podu kupatilaslivnik sudopere, slivnik lavaboa, slivnik kade, slivnik tuš kabineodvod veš mašine. Uzrok neprijatnog mirisa je uvek isti! Sifon!

Šta je sifon?

Sifon je metalna, plastična čvrsta ili elastična cev u obliku latiničnog slova “S”. U sifonu u donjem režnju se zadržava voda koja sprečava širenje neprijatnih mirisa iz kanalizacije. Neprijatan miris se može širiti vazduhom, ali kao što svi znamo, miris se ne može širiti kroz vodu niti kroz bilo kakve fluide.

Ako imate problema sa neprijatnim mirisom, neophodno je utvrditi koji od sifiona je neispravan i zameniti ga novim sifonom. Savetujemo da zamena sifona bude izvršena od strane stručnog vodoinstalatera. Često se dešava da sugrađani pokušaju sami da zamene sifon i da tom prilikom naprave veliku štetu koju kasnije samo vodoinstalater može da ukloni.

Neprijatan miris u kupatilu ili kuhinji ne spada u hitne intervencije, ali svakako bi trebalo što pre intervenisati. Pogodnost kod nas jeste da intervencije možete zakazivati u dogovoru sa našim kolegama(Vodoinstalateri Beograd TIM).

Više o zakazivanju intervencije proćitajte na sledečoj stranici – Zakažite intervenicju

Zakažite intervenciju – 011/407-8-100

Neprijatan miris u kupatilu i kuhinji - Vodoinstalateri Beograd Tim

Neprijatan miris u kupatilu i kuhinji – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!