• Odčepljivanje lavaboa, umivaonika

Odčepljivanje lavaboa, umivaonika po povoljnoj ceni uz račun. Odčepljivanje odvoda lavaboa 24h, radimo non stop, dolazimo odmah po pozivu.


Naš tim obavlja hitne intervencije i regularne intervencije u koje odčepljivanje lavaboa, umivaonika svakako spada. Radimo non stop, preko celog dana i noći, tokom cele nedelje. Dolazimo ubrzo posle Vašeg poziva bez kašnjenja. Izdajemo račun na sve naše usluge.

ODČEPLJIVANJE LAVABOA, UMIVAONIKA

– Pouzdano odčepljivanje lavaboa;
– stručni vodoinstalateri;
– dostupnost non stop;
– hitne intervencije;
– brz dolazak;
– moderna oprema;
– račun.

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje odčepljivanje lavaboa, umivaonika na celoj teritoriji Beograda i okoline, u svim opštinama. Svako odčepljivanje lavaboa obavljamo stručno i kvalitetno.

Odčepljivanje lavaboa, umivaonika Beograd

Naš tim obezbeđuje na teritoriji Beograda i okoline veliki broj timova vodoinstalatera koji vrše odčepljivanje lavaboa i ostalih kanalizacionih cevi. Pokrivamo sve opštine našeg glavnog grada, brzi smo u dolasku i efikasni u odčepljivanju. Od nas možete da očekujete samo najbolje, trudimo se da svakom klijentu posvetimo posebnu pažnju kako sa uslugom (odčepljivanje lavaboa) tako i sa savetom. Naš savet danas Vam je da čim primetite voda sporije odilazi iz lavaboa, najbolje je da pozovete vodoinstalatera. Bolje i lakše se odčepljuje slabije zapušenje nego jače.

Beograd je veliki grad sa starim zgradama u kojima su cevi kanalizacije vrlo loše. Ne samo zbog dotrajalosti već i zbog zadebljanja zidova unutar njih. Vrlo ih je lako zapušiti, stoga trebalo bi da se obrati pažnja šta se ubacuje u kanalizacionu mrežu. Ako uzmemo napisano u obzir, svakodnevno odčepljivanje lavaboa po nekoliko puta je normalno. Raspolažemo najmodernijim mašinama za mašinsko odčepljivanje one nam omogućavaju da odčepimo svaku vrstu zapušenja vrlo efikasno. Od prvog dana našeg poslovanja, do danas su nam kvalitet i zadovoljstvo klijenta na prvom mestu. To postižemo pouzdanom uslugom, takav je slučaj i sa odčepljivanjem odvoda lavaboa.

Odčepljivanje lavaboa hitne intervencije

Pod hitne intervencije svakako spada odčepljivanje lavaboa koje zna da napravi priličan problem. Naše dežurne kolege su Vam na raspolaganju u toku dana i noći radi svih vrsta odčepljivanja. Mi dežuramo kako bi Vam bili tu kada Vam zatrebaju naše usluge. Dežurstvo se odnosi na celu teritoriju Beograda i okoline, nekoliko timova je dostupno u svim opštinama Beograda. Svi naši timovi su potpuno opremljeni da obave adekvatno i pouzdano odčepljivanje lavaboa mašinskim putem.

Često se dešava odčepljenje lavaboa je vrlo hitna stvar, primetili ste da voda ne odilazi uopšte. To i jeste problem u najavi i treba ga tretirati kao hitnu intervenciju. U tom slučaju potrebno je da pozovete vodoinstalatera kako bi odčepio umivaonik mašinskom sajlom. Proces ne traje dugo a Vi imate funkcionalan lavabo. Bitno je da nas pozovete na vreme kako bi pravovremeno stigli i obavili odčepljivanje lavaboa. Time ste sebi učinili veliku uslugu, pošto je moguća poplava kupatila, toaleta ili više prostorija.

Naš tim za hitne intervecije radi preko cele godine, stoga možete uvek računati na nas i sve naše usluge u bilo kom trenutku. Na Vama je da nas pozovete, ostalo prepustite Vodoinstalateri Beograd Timu.

Odčepljivanje odvoda lavaboa

Zapušenje lavaboa se deli na zapušenje samog lavaboa i zapušenje odvoda lavaboa. Oba znaju da naprave dobre probleme stoga ih treba brzo odčepiti. Odčepljivanje odvoda lavaboa je teži deo odčepljivanja i zahteva ozbiljniji pristup da bi se posao obavio kako treba. Odvod lavaboa možemo zapušiti toliko da ga je teško odčepiti, vrela voda i hemikalije ne pomažu kod teških zapušenja. U lavabo se ubacuje svašta, ako uzmemo za primer da većina sugrađana ispira obuću nad umivaionikom. Sve šta se nalazi na đonovima obuće odlazi u odvod lavaboa. Sve se to lepi na zidove odvoda lavaboa i u jednom trenutku zapeče – stvrdne. Tada nema nikakve pomoći i samo mašinsko odčepljivanje lavaboa može da pomogne. O ovoj vrsti odčepljivanja pišemo Vam ispod.

Čim primetite da voda slabije odilazi u lavabou, to je prvi pravi znak da nešto nije u redu. Pratite znakove koje Vam daje kanalizacija, tako reagujete na vreme i štedite i novac i svoje živce. Zamislite situaciju gde ste iz nije bitno kog razloga ostavili da voda teče nad umivaionikom. Na minut ste otišli do druge prostorije i vraćate se a zatičete poplavu. Voda preliva zidove lovaboa i već se širi van kupatila. Ovo je vrlo česta i realna situacija koja u dobrom procentu naših intervemcija se zaista desila. Bitno je da reagujete na vreme. Lavabo neće nam uvek na opisani znak govoriti da će se desiti zapušenje odvoda lavaboa, to zavisi od stanja odvoda.

Mašinsko odčepljivanje lavaboa

Naš tim vrši profesionalno mašinsko odčepljivanje lavaboa, umivaonika pouzdano i kvalitetno 24 sata. Raspolažemo modernim mašinama poslednje generacije kojima možemo odčepiti najteža zapušenja. Vrlo brzo i efikasno obavljamo sve vrste odčepljivanja, bilo da se radi lavabou, wc šolji ili celoj vertikali zgrade ili kuće. Kod mašinskog odčepljivanja lavaboa je bitno da mašinom rukuje stručno lice, sto je kod nas obaveza. Naši vešti vodoinstalateri lako prepoznaju koji je tip zapušenja lavaboa i kako ga rešiti na najbolji način.

Kako radi mašinsko odčepljivanje lavaboa?

Kao što smo napisali iznad, kolege po dolasku odlučuju kako da pristupe problemu. Mašinsko odčepljivanje lavaboa zahteva da se pristupi odvodu lavaboa i da se gurne mašinska sajla. Sajlu kontroliše kolega preko mašine koja gura i rotira sajlu. Sajla na taj način napreduje kroz cev i čisti zidove cevi. U jednom trenutku vrh sajle stiže do mesta zapušenja gde ga silom koju joj daje mašina razbija. Zapušenje se razbija i odlazi niz odvod kanalizacije. Kolega još par puta proverava da li je odčepljivanje lavaboa obavljeno kako treba i ako jeste, uspešno smo uradili posao. Za mašinski tip odčepljivanja lavaboa koristimo posebne sajle koje su predviđene za usku kanalizaciju poput ove.

Snimanje cevi kamerom

Pitate se kakve veze ima odčepljivanje lavaboa sa snimanjem cevi kamerom. Ponekad i ima, na primer kod teških zapušenja gde je potrebno videti u kakvom su stanju cevi kanalizacije i gde je tačno zapušenje. Snimanje cevi kamerom nam daje tačnu sliku kakva je kanalizaciona cev iznutra i tada znamo kako da najbolje pristupimo problemu. Naše kamere za snimanje cevi su poslednje generacije i uz pomoću njih vidimo zaista sve.

Primena kamera za snimanje cevi je velika i na primer pored snimanja cevi pre ili posle odčepljivanja, koristimo za snimanje mesta pucanja cevi. Tu im je primena zapravo i veća, vrlo je važno da da znamo stanje odvoda kanalizacije kako bi ga sanirali na pravi način. Snimanje cevi kamerom u slučaju kada obavljamo odčepljivanje lavaboa nije uvek potrebno ali se dese situacije gde kolege trebaju da ispitaju ostatak kanalizacione cevi pošto se javio problem. Uslugu snimanje cevi vršimo isključivo uz prethodni dogovor sa klijentom.

Ručno odčepljivanje lavaboa

Ručni tip odčepljivanja ne samo lavaboa, već i ostalih cevi kanalizacije je vrlo teško, pogotovo kod teških zapušenja. Ručno odčepljivanje lavaboa je izvodljivo kod vrlo lakih zapušenja ali na žalost ona su retka. Mnogo su češća teška zapušenja i to nije slučaj samo kod lavaboa nego i kod ostalih odvoda kanalizacije. Iz tog razloga se ručni tip izbegava. Takođe, povratak zapušenja je priličan a to za naš tim nije opcija. Trudimo se da svako odčepljivanje izvršimo adekvatno i pouzdano, kako bi osigurali da do zapušenja ne dođe u skorije vreme.

Kada upoređujemo mašinsko i ručno odčepljivanje lavaboa, velika prednost ide u korist mašinskog tipa. Snagu i brzinu koju poseduje mašinski tip odčepljivanja su neuporedivi u odnosu na ručno odčepljenje. Prosto, čovek nema tu snagu rotacije i guranja sajle u kanalizacionu cev i nije u mogućnosti da odčepi ni deo teških zapušenja koja mašine odčepe sa lakoćom.

Odčepljivanje lavaboa Novi Beograd

Na Novom Beogradu smo dostupni non stop radi svih odčepljivanja i ostalih naših usluga. Odčepljivanje lavaboa na opštini Novi Beograd je umereno, u toku jednog dana obavimo ga par puta. Koristimo već spomenute mašine za odčepljivanje kojima smo u stanju da odčepimo sve vrste i jačine zapušenja. Stanje odvoda kanalizacije na Novom Beogradu u starim zgradama je loše, dok u novijim je nešto bolje. Stanare i jednih i drugih zgrada muči isti problem a to je zapušenje lavaboa u ovom slučaju i ostatak kanalizacione mreže. U nešto boljem stanju su cevi u novijim zgradama pa ima i manje zapušenja.

Odčepljivanje lavaboa je već opisano gore u celosti, ono što mi želimo sada naglasiti jeste da radimo u svakom delu Novog Beograda i okoline. Poznajemo ovaj deo grada vrlo dobro, ipak tu poslujemo više od 35 godina. Dolazimo u vrlo kratkom roku od Vašeg poziva, stručno i efikasno obavljamo sve zahteve. Novi Beograd je velika opština, priličan broj zgrada je stariji od 25-30 godina, pa je stanje cevi u njima loše. Iz tog razloga je vrlo bitno paziti šta se ubacuje u lavabo i ostalu kanalizciju. Lako može doći do zapušenja, pogotovo ako uzmemo u obzir velike stambene zgrade.

Odčepljivanje lavaboa Voždovac

Na Voždovcu smo aktivni preko celog dana i tokom noći radi odčepljivanja lavaboa i ostatka kanalizacije. Voždovac je velika opština i zbog toga na njoj radi nekoliko naših timova, potpuno opremljenih za sve vodoinstalaterske usluge. Odčepljivanje lavaboa vršimo do nekoliko puta na dan, radi se o srednje traženoj usluzi ako uzmemo u obzir ostale tipove odčepljivanja odvoda.

Na Voždovcu poslujemo više od 35 godina, tu smo i krenuli sa našim poslovanjem. Tako da ovaj deo grada poznajemo vrlo dobro. Do naših klijenata dolazimo i raznim precicama kako bi izbegli gužve i došli što pre. Trudimo se da na svaku hitnu intervenciju dođemo i pre rečenog roka i u tome u glavnom uspevamo. Kao što smo iznad naveli, odčepljivanje lavaboa spada u hitne intervencije, stoga nam je brz dolazak od krucijalne važnosti. Savetujemo sve naše sugrađane po ko zna koji put da nas na vreme zovu kako bi pravovremeno rešili zapušeni lavabo.

Odčepljivanje lavaboa Zvezdara

Na Zvezdari obavljamo par odčepljivanja lavaboa svakog dana, dolazimo uvek odmah po pozivu. Kao i na drugim opštinama, imamo nekoliko timova koji su uvek spremni da dođu u bilo koji kraj Zvezdare. Odčepljivanje lavaboa vršimo stručno i efikasno uz račun.

Sugrađani iz Zvezdare mogu se osloniti na naš tim radi odčepljivanja i svih ostalih vodoinstalaterslih usluga. Sve naše usluge obavljamo prateći smernice struke i naš interni pravilnik. Posedujemo moderne mašine za odčepljivanje odvoda svih vrsta, raspolažemo sa alatima poslednje generacije koji koristimo i u ostalim uslugama. Potpuno smo opremljeni da prihvatimo sve zahteve naših klijenata i poslovnih saradnika. Možete se osloniti na nas i našu dežurnu službu u svakom trenutku.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!