• Servis bojlera Kaluđerica

Servis bojlera Kaluđerica po povoljnim cenama. Račun i garancija, pouzdana usluga servis bojlera Kaluđerica. Dostupni smo non stop – dolazimo odmah.


Poslujemo u Kaluđerici preko 30 godina, dostupni smo na njenoj celoj teritoriji. Dolazimo na Vašu adresu u najkraćem roku bez kašnjenja. Servis bojlera Kaluđerica servisira bojlere svih proizvođača, zapravo sve njihove modele bez obzira na starost i stanje bojlera.

Izdajemo račun i garanciju na sve svoje usluge.

Servis bojlera Kaluđerica obihvata

– Test sigurnosnog ventila;
– analiza termostata;
– provera grejača i njegova zamena ukoliko je to potrebno;
– čišćenje bojlera od kamenca;
– pregled cevi bojlera;
– provera instalacija bojlera.

Servis bojlera obavljamo u skladu sa standardima struke, profesionalno i brzo uz korišćenje kvalitetnih delova.

Servis bojlera Kaluđerica

– Pouzdan servis bojlera;
– dostupnost 24 sata;
– kvalifikovani vodoinstalateri;
– kvalitetni delovi;
– baza zamenskih delova;
– račun;
– garancija.


Servis bojlera Kaluđerica – zašto mi?

Servis bojlera Kaluđerica se ovim poslom bavi više od 30 godina, servisirali smo nekoliko desetina hiljada bojlera do sada. Stručnost i znanje su na našoj strani, stoga nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za naš servis.

Naše kolege su vrsni poznavaoci zanata i bilo da se radi o regularnom ili hitnom servisu bojlera, obaviće ga pouzdano. Naš tim raspolaže najmodernijim alatima, koji nam omogućuju da svoj posao obavljamo najbolje moguće.

Što i činimo!

Prilikom servisa koristimo kvalitetne zamenske delove i time osiguravamo normalan i dugotrajan rad bojlera. Time postižemo ono u čemu smo najbolji a to je – zadovoljan klijent.

Popravka bojlera Kaluđerica

Povoljna popravka bojlera Kaluđerica i okolina, povoljna cena uz račun i garanciju. Popravka bojlera Kaluđerica tokom celog dana i cele noći – hitne intervencije. Ukoliko Vam nije ispravan deo bojlera i želite da ga popravite po hitnom postupku, kolege su Vam na raspolaganju.

Popravka bojlera originalnim i kvalitetnim delovima, radimo sa svim vrstama bojlera svih starostii stanja. Popravka traje u zavisnosti do samog kvara i lokacije – pristupa bojleru od 20-tak minuta pa do sat vremena. Na naš servis bojlera se možete osloniti u svakom trenutku tokom dana i noći.

Servis bojlera Kaluđerica – o nama

Servis bojlera Kaluđerica je nastao pre više od 30 godina, tada smo bili porodičan servis. Kako je prolazilo vreme, naš servis se širio, nove kolege su pristizale. Danas naš tim čini nekoliko timova iskusnih majstora svog zanata.

Servisa bojlera Kaluđerica tim od prvog dana pa do dana današnjeg sve svoje usluge obavlja kvalitetno i pouzdano. Kao što smo iznad naveli, garantujemo na naše usluge.

Ako želite da saznate zašto smo kvalitetan i pouzdan servis i zašto garantujemo na naše usluge, pročitajte nastavak teksta.

Servis bojlera Kaluđerica – kvalitet i pouzdanost

Servis bojlera Kaluđerica je poznat po kvalitetu usluga koje nudimo i po pouzdanosti istih. Pouzdanost naših usluga je zagarantovana dobrim radom iskusnih kolega, modernim alatima i kvalitetnim delovima koje koristimo prilikom servisa.

Ko što smo iznad naveli, zaposleni u servis bojlera Kaluđerica timu su kvalifikovani vodoinstalateri velikog iskustva. Svoj posao obavljaju na adekvatan način. Za njih nema nepoznanica prilikom rada, pošto se nalaze na svom terenu. Vrlo dobro poznaju sve vrste bojlera i njihove dobre osobine i njihove slabe tačke. Tako da mi obezbeđujemo najbolje mejstore za rad na bojlerima.

Naš alat smo već spomenuli i dodali bi da stalno gravitiramo ka tome da asortiman našeg alata se uvek osvežava novim alatom poslednje generacije.

Servis bojlera Kaluđerica – zamenski delovi

Zamenski delovi koje koristimo prilikom servisa su proverenog kvaliteta. Obezbeđuju očekivani rad bojlera dugi niz godina. Mi koristimo isključivo proverene delove iz razloga što znamo šta je kvalitetno a šta ne.

Kod delova bojlera postoji dobra oscilacija kvaliteta i to mi najbolje znamo. Tako da preporučujemo našim klijentima da se posavetuju sa nama pre kupovine delova.

Kolege servis bojlera Kaluđerica tima će Vam rado pomoći oko svake nedoumice i daće Vam najbolji savet. Možete se slobodno osloniti na nas i na to da ćemo obezbediti potreban zamenski deo.

Savet servis bojlera Kaluđerica tima

Ukoliko na vreme servisirate bojler, smanjićete troškove servisa i električne energije. Kada jedan deo bojlera ne radi, time ugrožava ostale delove i potrebno ga je zameniti. Ako se ne zameni, bojler će slabije da greje vodu, imaćete manje vode u bojleru i potrošnja struje će rasti. Sem toga, možete lako sebe dovesti u veliku opasnost.

Kada spominjemo opasnost, mislimo na izbijanje vrele pare iz cevi bojlera, samog bojlera pa čak i njegovo pucanje. Navedeno se zaista dešava često, gde naši sugrađani bivaju povređeni.

Savetuemo Vam da servis bojlera obavljate na svakih 6 do 12 meseci ako ga koristite normalno. U slučaju frizerskih salona i sličnih velikih potrošača vode, neophodno je češće servisiranje.

Servis bojlera Kaluđerica – zakazivanje usluge

Već smo spomenuli da smo dostupni 24h, tokom cele godine, danju i noću. Dolazimo u najkraćem vremenskom periodu do Vas i servisiramo Vaš bojler. Takođe, možete zakazati servis bojlera i do nekoliko dana u napred u dogovoru sa našim kolegama. Organizujte svoje vreme i ubacite naš tim u raspored kada Vama to odgovara.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!