• Servis bojlera Vračar

Servis bojlera Vračar, povoljne cene uz račun i garanciju. Pouzdan servis bojlera Vračar od strane stručnih majstora. Dostupni smo non stop, dolazimo odmah.


Obavljamo adekvatan servis bojlera, koristeći kvalitetne zamenske delove. Dostupni smo na Vračaru i okolini u toku 24h, naše kolege dolaze na svaku adresu u najkraćem roku. Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.

SERVIS BOJLERA VRAČAR OBUHVATA

– Testiranje sigurnosnog ventila;
– analiza termostata;
– provera grejača i njegova zamena ukoliko je potrebna;
– čišćenje bojlera od kamenca;
– pregled cevi bojlera;
– provera kazana bojlera;
– provera instalacija bojlera.

Servis bojlera Vračar obezbeđuje pouzdan servis svih vrsta bojlera bez obzira na starost i stanje. Servis vršimo isključivo koristeći kvalitetne zamenske delove i time produžujemo svakom bojleru radni vek.


Servis bojlera Vračar – zašto mi?

Svakom poslu pristupamo profesionalno i obavljamo ga u skladu sa standardima struke. Kvalitet nam je na prvom mestu, odmah iz kvaliteta i zadovoljan klijent.

– Profesionalna usluga;
– dostupnost non stop;
– brz dolazak;
– stručni vodoinstalateri;
– kvalitetni zamenski delovi;
– naša baza delova;
– račun;
– garancija.


Servis bojlera Vračar – garancija

Kao sto smo već naveli, izdajemo račun i garanciju za sve naše usluge. Takođe, od nas možete da očekujute kvalitetnu i pouzdanu uslugu. Savet nije obavezan ali ako se ukaže prilika, kolege će Vas svakako posavetovati u vezi korišćenja ili servisiranja bojlera.

Servis bojlera Vračar tim obavlja servis po svim standardima struke ali i uz svoj interni pravilnik. Radi se od dodatnim analizama kako samog bojlera tako i okolnih ventila koji su bitni za njegov rad.

Sve u svemu, za sve naše usluge i za servis bojlera garantujemo kvalitet i pouzdanost jer znamo šta radimo.

Servis bojlera Vračar – o nama

Servis bojlera Vračar posluje na teritoriji Vračara i okoline duže od 30 godina, tu smo decenijama i toliko dugo servisiramo bojlere. Počeli smo kao porodičan servis a danas smo firma sa nekoliko timova vodoinstalatera. Kvalitet usluge nam je isti kao prvog dana, što nas svrstava u najbolje servise u gradu.

Raspolažemo najboljim majstorima zanata, najmodernijim alatom, vozilima i svojom bazom rezervnih delova. Pouzdanošću, kvalitetom i efikasnošću se razlikujemo od ostalih u našem poslu.
Uverite se i sami, postaćemo i ostaćemo Vaš broj 1!

Servis bojlera Vračar  – interval servisa

Poput automobila, bojler zahteva redovno servisiranje radi normalnog rada i normalne potrošnje. Ako servisirate bojler na vreme, osiguravate da ne dođe pre svega do kvara. Zatim, do sitnih problema i povećane potrošne električne energije.

Servis bojlera Vračar sve klijente savetuje da servisiraju svoje bojlere na svakih 6-12 meseci. Ovo se odnosi na standardne bojlere koji se standardno i koriste. Bojleri u frizerskim salonima zahtevaju češće servisiranje.

Servis bojlera Vračar – saradnici

Servis bojlera Vračar tim sarađuje se velikim brojem firmi sa Vračara i okoline, stalno širimo spisak saradnika sa ove opštine. Našim trenutnim i budućim saradnicima obezbeđujemo kvalitetnu uslugu non stop. Mogu se osloniti na nas u svakom trenutku bez obzira na doba dana i noći. Mi smo uvek dostupni i uvek smo tu!

Našim saradnicima takođe obezbeđujemo i specijalne usluge i termine naših kolega ako postoji zahtev. Odgovaramo na svaki zahtev klijenata bilo kad i bilo gde na Vračaru.

Servis bojlera Vračar – zakazivanje

Naši sugrađani i saradnici imaju mogućnost zakazivanja servisa bojlera kada njima to odgovara. Zakazivanje se obavlja putem poziva preko telefona ili putem emaila.

Zakažite servis kada Vama odgovara u skladu sa Vašim obavezama. Naš tim će ispoštovati svaki termin i obaviti svoj posao na najbolji mogući način.

Vaš Vodoinstalater Beograd Tim

Pozovite nas!