• Servis bojlera Palilula

Servis bojlera Palilula, račun, garancija i povoljne cene. Servis bojlera Palilula, radimo adekvatan servis bojlera sa kvalitetnim delovima. Dolazimo odmah.


Dostupni smo na teritoriji Palilule i okoline tokom celog dana i noći, 24 sata tokom cele godine. Dolazimo u najkraćem vremenskom periodu. Servisiramo sve vrste bojlera, sve modele svih starosti.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.

Servis bojlera Palilula obuhvata

– Test sigurnosnog ventila;
– analiza termostata;
– provera grejača i njegova zamena ukoliko je potrebna;
– čišćenje bojlera od kamenca;
– pregled cevi bojlera;
– detaljna provera kazana bojlera;
– provera instalacija bojlera.

Servis bojlera Palilula tim pouzdano i detaljno obavlja sve svoje usluge, prateći sve standarde. Koristimo isključivo kvalitetne zamenske delove kako bi produžili pravilan rad bojlera i njegov radni vek.


Servis bojlera Palilula – zašto mi?

– Adekvatna usluga;
– stručni majstori;
– kvalitetni zamenski delovi;
– baza rezervnih delova;
– dostupnost non stop;
– brz dolazak;
– račun;
– garancija.

Naša usluga je na visokom novou od prvog dana pa do danas. Po tome smo prepoznatljivi. Servis bojlera Palilula tim pored svojih zamenskih delova, pri servisu koristi delove koje klijenti obezbede. Najbitnije je da su delovi adekvatnog kvaliteta.

Servis bojlera Palilula – interval servisa

Naš savet Vam je da obavite servis bojlera na svakih 6 do 12 meseci, ovo važi za standardne bojlere koji se normalno koriste. U slučaju frizerskih salona servis bojlera Palilula preporučuje servis na svakih 3-6 meseci. Frizerski saloni i slični (veliki) potrošači tople vode, koriste neuporedivo više tople vode u odnosu na domaćinstvo. Stoga, servis bojlera treba obaviti ranije i na vreme.

Redovnim servisom bojlera omogućavamo bojleru da normalno radi i duže traje.

Popravka bojlera Palilula

Stručna popravka bojlera Palilula i okolina, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Popravka bojlera Palilula tokom dana i noći, dolazimo ubrzo po pozivu. Oslonite se na naš servis u bilo kom trenutku. Ukoliko primetite da nešto nije u redu sa bojlerom, najbolje je da nas odmah pozovete. Sa kolegama ćete se dogovoriti da li da dođu odmah ili da zakažete popravku.

Popravka bojlera koristeći originalne i kvalitetne zamenske delove, radimo sa svim vrstama bojlera svih proizvođača. Popravka bojlera traje u zavisnosti od tipa bojlera i njegove lokacije između 20 i 60 minuta. Nravno postoje situacije gde popravka traje i duže.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Servis bojlera Palilula – sradnici

Naši saradnici u nama vide lojalnog saradnika, na koga mogu da računaju uvek. Pre svega dostupni smo 24 sata preko cele godine. Naš servis bojlera Palilula obavlja servisiranje i ostale vodoinstalaterske usluge u svako doba. Naš spisak saradnika je dugačak, trudimo se da ga blagovremeno upotpunjujemo.

Na nas i naše usluge se možete osloniti u svakom trenutku, naše kolege su uvek spremne za posao. Dežuramo tokom celog dana i noći na teritoriji Palilule i okoline.

Oslonite se na nas.


Servis bojlera Palilula – o nama

Nastali smo pre više od 30 godina, tada smo bili mali porodičan servis a danas smo velika firma sa nekoliko timova stručnih vodoinstalatera. Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge bez obzira na njihov obim, spremni smo za sve intervencije.

Servis bojlera Palilula čine kvalifikovani vodoinstalateri višedecenijskog iskustva u ovom poslu. Obavljamo sve poslove profesionalno i pedantno uz poseban fokus na svaki posao.

Od nas možete da očekujete dobru uslugu, pomoć i savet.

Servis bojlera Palilula – zakazivanje servisa

Naš tim omogućava svojim klijentima i da zakažu servis bojlera kada njima odgovara. Dogovor oko termina servisa je brz i lak sa našim kolegama. Budite slobodni i pozovite nas odmah radi servisa bojlera ili pak zakažite intervenciju kada Vama odgovara.

Naše kolege će rado ispoštovati svaki termin koji zakažete i obaviće svoj posao na najbolji mogući način.

U slučaju da imate potrebe za pomeranjem termina, jednostavno javite našim kolegama i dogovorite se oko novog termina. Naravno, novi termin uskladite sa Vašim obavezama.

Možete se osloniti na nas u svakom mogućem trenutku, tokom cele godine.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!