VODOINSTALATER KOTEŽ

VODOINSTALATER KOTEŽ – sve vodoinstalaterske usluge povoljno. Vodoinstalater Kotež, garancija, račun i dolazak odmah. Radimo 24h – non stop!

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge na teritoriji – Koteža i šire. Naši timovi su Vam dostupni 24h svim danima godini bez obzira da li se radi o državnom ili verskom prazniku.

Osigurajte sebi pouzdanu i povoljnu vodoinstalatersku uslugu.

VODOINSTALATER KOTEŽ

 • Pouzdana usluga vodoinstalatera;
 • povoljna usluga;
 • struni majstori;
 • zakazivanje intervencije;
 • hitne intervencije;
 • dolazak u kratkom roku;
 • imamo zamenske delove;
 • garancija;
 • račun.

Posebna pogodnost kod nas je što imate mogućnost da zakažete intervenciju i do nekoliko dana u napred u skladu sa Vašim obavezama. Plaćanje možete da obavite novčano ili putem računa.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju!

VODOINSTALATER KOTEŽ

VODOINSTALATER KOTEŽ

VODOINSTALATER KOTEŽ USLUGE:

 • Sve vrste odgušenja kanalizacije – mašinski i ručno;
 • zamena i ugradnja svih sanitarija;
 • servis bojlera, zamena i ugradnja svih vrsta bojlera, ventila;
 • sanacija i ugradnja vodovodnih i kanalizacionih instalacija;
 • ugradnja i zamena sifona;
 • održavanje instalacija;
 • snimanje kanalizacionih cevi;
 • detekcija curenja vode;
 • adaptacija kupatila i kuhinje;
 • čišćenje septičkih jama;
 • ispumpavanje vode iz poplavljenih prostorija.

Moramo Vam napomenuti da navedeni spisak nije konačan, celokupni spisak naših usluga možete da pogledate na stranici “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Dežurni vodoinstalater Kotež

Vaš dežurni vodoinstalater radi non stop, preko cele nedelje. Dolazimo ubrzo po pozivu i rešavamo sve vrste problema. Hitne vodoinstalaterske usluge Kotež po povoljnim cenama uz račun i garanciju. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku, rešićemo Vam havarije i probleme svih vrsta brzo i efikasno.

Dežuramo tokom dana i noći, 365 dana u godini, drugim rečima uvek smo dostupni da izađemo na teren i obavimo sve naše usluge. Na vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite našim kolegema.

Ukoliko bude bilo potrebe, objasnite kolegema detaljno Vaš problem, rado će Vas saslušati.

Odgušenje kanalizacije Kotež

Nemojte odlagati rešavanje problema sa kanalizacijom! Odgušenje kanalizacije Kotež i okolina non stop, dolazimo odmah po pozivu 24h! Odgušujemo sve vrste kanalizacije mašinski, VOMA sistemom i ručno. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku kada vam zatreba odgušenje kanalizacije i bilo koja druga naša usluga.

U toku dana odgušimo desetinu kanalizacionih cevi na teritoriji Koteža i okoline. Savetujemo Vam da nas pozovete čim primetite da će doći do zapušenja, nemojte čekati da dođe do havarije.

Odgušenje sudopere

Povoljno odgušenje sudopere Kotež non stop, povoljna cena uz račun na odgušenje. Sudoperu odgušujemo mašinski sajlama, ovaj tip odgušenja se pokazao kao najbolji. Vrlo je efikasan i naš tim ga rado koristi pre svega što se odgušenje sudopere obavi valjano i pouzdano.

Naš savet Vam je da ako primetite da voda teže odilazi ili se vraća u sudoperu, da nas odmah pozovete. Potrebno je hitno odgušenje sudopere da bi se sprečilo izlivanje fekalija iz sudopere.

Odgušenje vertikale

Ako želite kvalitetno odgušenje vertikale, pozovite nas i dolazimo odmah. Vertikala zgrade, stana ili kuće se prosto mora odčepiti pravilno kako ne bi nastao veliki problem. Vertikalu odgušujemo isključivo mašinski, ručni tip odgušenja je preslab za ovu vrstu cevi. Vertikala je neretko dugačka i široka cev koja zahteva jaku mašinsku sajlu kako bi odgušenje bilo valjano.

Naš tim obavlja stručno i pouzdano odgušenje vertikale našim modernim mašinama koje su u mogućnosti da odguše sve vrste zapušenja.

Odgušenje wc šolje – Vodoinstalater Kotež

Ukoliko se odgušenje ne obavi valjano ili se izbegava, dolazi do izlivanja fekalija iz nje što nije prijatno a donosi i materijalnu štetu. Odgušenje wc šolje ručno i mašinski, povoljna cena uz račun na sve usluge. Brzi smo u dolasku i vrlo efikasni prilikom odgušenja wc šolje ili bilo koje druge kanalizacije. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku, pozovite nas i dolazimo u kratkom roku.

Odgušenje wc šolje se obavlja sa i bez skidanja wc šolje. Kada je zapušenje lokalnog tipa, odgušenje se vrši bez njenog skidanja. Dok u slučaju teških zapušenja, moramo skidati wc šolju pošto je to uslov da se odgušenje uopšte i obavi.

Odgušenje kade i tuš kabine

Kod zapušenja kada ili tuš kabine, prelivanje tokom kupanja je vrlo verovatno a sledi nastanak vlage. Odgušenje kade i tuš kabine radimo na dva načina, ručno i mašinski. Naše kolege su dežurne preko dana i tokom noći radi svih hitnih intervencija među koje spada. Ukoliko je moguće, najbolje je da odčepljivanje tuš kabine ili kade uradite što pre.

Odgušenje tuš kabine vršimo mašinski i ručno sajlama, odgušujemo sve vrste odvoda na svim lokacijama. Odgušenje tuš kabine specijalnim sajlama koje su se pokazale kao najbolje rešenje za sve vrste odvoda. Pogotovo ako je reč i mašinskom odgušenju koje je daleko efikasnije u odnosu na ručni tip.

Možete nas pozvati u svakom trenutku!

Odgušenje lavaboa i umivaonika

U lavabo upada svašta, od prljavštine, preko hemije i noktiju a takođe i kose. Zapušenje je neminovno u jednom momentu. Odgušenje umivaonika – lavaboa radimo rutinski i vrlo efikasno bez obzira na doba dana ili noći. Kolege su uvek dostupne i spemne da dođu na bilo koju adresu u Kotežu. Pokrivamo celu teritoriju Koteža i okoline, dolazimo u najkraćem mogućem roku.

Odgušenje umivaonika se vrši rutinski, mašinskim sajlama u glavnom a ponekad ručnim sajlama. Mašinsko odgušenje umivaonika je najbolji tip odgušenja (kao i za sve ostale kanalizacije) koji svakako i kraće taje. Kolege koriste specijalne sajle koje se koriste za odgušenje sudopere. Vrlo su efikasne i najbolje su rešenje za sve vrste zapušenja lavboa.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Odgušenje slivnika

Povoljno odgušenje slivnika Kotež i okolina, vrlo smo pouzdani i brzi u radu. Mašinsko odgušenje slivnika i ručno na svim lokacijama u Kotežu i u okolini. Kolege svoj posao vrše brzo i vrlo efikasno, tako da će Vaš slivnik odgušiti u kratkom roku. U glavnom koriste mašinske sajle za taj posao koje su se pokazalae kao odlično rešenje.

Zapušeni slivnik može biti slabo, srednje i teško zapušen, ručni tip odgušenja je primenljiv jedino u prvom slučaju zapušenja. Srednji i teški vid zapušenja slivnika se rešava jedino mašinom i bitno je napomenuti da se adekvatno rešava. Dok kod ručnog tipa to nije izvodljivo, prosto mašina ima veću snagu i bržu rotaciju sajli i to joj omogućava da probije čep u slivniku.

Kao i kod drugih zapušenja, slivnik zahteva brzu reakciju ako želimo da do havarije i izlivanja fekalija ne dođe.

Popravka i zamena cevi

Stručna popravka cevi Kotež svih vrsta, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije na uslugu. Popravka vodovodnih i popravka kanalizacionih cevi na svim lokacijama, u zidu, podu, zemlji ili betonu. Vodoinstalater Kotež poseduje najmodernije alate za popravku i detekciju curenja vode. Brzi smo i efikasni prilikom našeg rada. Popravka cevi je u glavnom hitna intervencija, tako da su naše kolege uvek dežurne.

Zamena cevi Kotež obavlja se od strane naših stručnih kolega, povoljno i pouzdano. Zamena se kod nas obavlja rutinski, koristeći kvalitetan vodomaterijal. Zamena cevi u stanu, kući, zemlji ili poslovnom prostoru se obavlja brzo i efikasno ukoliko se radi o delu cevi. Ako je potrebno zameniti celu cev ili celu vodovodnu ili kanalizacionu instalaciju, taj posao će potrajati duže.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Ukoliko Vam je potrebna popravka ili zamena vodovodnih cevi, računjate na naše stručne kolege u svakom trenutku. Sanacija vodovodnih cevi se vrši u glavnom po hitnom postupku kada je najbitnije da se sanacija vodovodne cevi obavi što pre. Kod vodovodne cevi je najbitnije da se reaguje odmah, kako bi se sanacija ili zamena obavila u što kraćem roku.

Time se zaobilaze havarija i poplava.

Kvalitetna popravka ili zamena kanalizacione cevi Kotež. Kolege i u ovom slučaju dolaze ubrzo po pozivu kako bi se popravka kanalizacione cevi obavila što pre. Kod kanalizacionih cevi je situacija malo smirenija pošto cevi kanalizacije nisu pod pritiskom. Naš tim obezbeđuje da se sanacija kanalizacione cevi obavi stručno, povoljno i pouzdano.

Nekad je potrebno snimiti unutrašnjost kanalizacione cevi, kako bi se utvrdilo njeno stanje. Sa dobijenim informacijama, kolege mogu da odluče da li se cev sanira ili menja.

Najbitnije je da reagujete na vreme i da nas pozovete kako bi se šteta što pre sanirala.

MONTAŽA I ZAMENA SANITARIJA KOTEŽ

Stručna zamena sanitarija zahteva veliko iskustvo i kvalitetan alat, što naš tim i poseduje. Zamena sanitarija svih proizvođača i vrsta svim danima u sedmici. Kolege su Vam na raspolaganju radi ove usluge u toku dana a možete je zakazati i do nekoliko dana u napred. Zamena svih sanitarija nije mali posao i zahteva da kolege budu kod Vas nekoliko sati u zavisnosti šta se menja.

Ukoliko se menja samo lavabo ili wc šolja, kolege će se zadržati oko 45 minuta kako bi se posao obavio valjano. Ali u slučaju da se menjaju sve sanitarije gde spada i specifičan tip kade, tuš kabine ili bidea, biće potrebno više vremena.

Montaža sanitarija se obavlja rutinski, brzo i vrlo efikasno kada je u pitanju prva montaža. Ugradnja sanitarija od strane kvalifikovanih vodoinstalatera, kvalitet je zagarantovan. Iznad smo Vam opisali koliko od prilike traje ugradnja sanitariju prilikom zamene. Odmah po dolasku kolege mogu da sagledaju situaciju i da Vam kažu vremenske okvire kojima bi se mogli voditi.

Naravno, uvek su mogući problemi u vidu dotrajalih ventila i instalacija ali o tome bi Vas kolege naknadno informisale.

Tu smo za Vas u svakom trenutku!

Ugradnja i zamena kade

Kada se u glavnom menja kada se radi o adaptaciji kupatila ali takođe i kada je dotrajala i deformisana. Zamena kade zahteva stručnost i alat, drugim rečima potreban Vam je iskusan vodoinstalater. Naše kolege iskustvo i potreban alat imaju, na Vama je da nas pozovete. Kod zamene pre svega se radi demontaža kade a zatim adekvatna priprema mesta ugradnje nove. Nekad to mesto nije mesto gde je bila stara kada već druga lokacija u kupatili ili prosto je pomereno za desetak cm-a. Tada kolege pre pripreme mesta rade doradu kanalizacije i vode a zatim nastavljaju sa pripremom.

Nakon pripreme, montaža kade se radi fluidno bez ikakvih prolbema. Kolege vrlo dobro rade svoj posao pa će odlično priprmeiti mesto ugradnje kako ne bi bilo nikakvih problema. Sledi silikoniranje kade, povezivanje vode i kanalizacije i Vaša kada je spremna za korišćenje.

Ugradnja i zamena tuš kabine

Tuš kabina poput kade zahteva iskustvo, zapravo radi se o delimično sličnom poslu. Naravno, montaža tuš kabine zahteva više vremena kako bi se kvalitetno obavila. Tuš kabinu postavljamo kao prvu ugradnju ili kao zamenu stare. U prvom slučaju ima manje posla jer je lokacija ugradnje u većini slučajeva nova i dobro obrađena.

U slučaju da je postavljanje tuš kabine kao zamena stare, kolege imaju više posla stoga je potrebno malo više vremena za taj posao. Najbitnija stavka jeste da će se sve odraditi kvalitetno i valjano. Demontaža stare tuš kabine se radi efikasno nakon čega se pristupa obradi mesta ugradnje u šta spadaju i zidovi koji nekad znaju da budu i krivi.

Nakon obrade i kada su kolege zadovoljne dobijenim, sledi ugradnja tuš kabine i njeno silikoniranje. Priključenje na kanalizaciju i vodu.

Kratka pauza sledi pa možete slobodno da koristite Vašu novu tuš kabinu bez ikakvih problema.

Računajte na nas!

Sudopera i njena ugradnja

Svaka sudopera je priča za sebe iz prostog razloga što je svaka lokacija ugradnje drugačija. Uvek postoji nešto novo, nama je to svakodnevnica i sve rešavamo u hodu. Ugadnja sudopere u zavisnosti od tipa teče relativno brzo. Kolege odmah nakon postavljanja sudopere povezuju sudoperu sa vodom i kanalizacijom.

U slučaju da Vam je potrebna zamena sudopere, pre svega se radi demontaža, priprema mesta ugradnje a zatim i montaža sudopere. Silikoniranje ide na kraju ako je predviđeno i naravno potrebno.

Zamena ventila

Zamena ventila je po nama veoma bitna stavka koju trebate uzeti u obzir. Ona Vas spašava havarije kakvu niste nikad videli. Svakodnevno smo svedoci velikih materijalnih šteta koje uzrokuju baš ventili koji puknu ili ne rade kada pukne cev.

Poslušajte naš savet, zamenite virblu ventila ili sam ventil ako posumnjate u njegovu ispravnost.


Vaš Vodoinstalater Kotež Tim

Vodoinstalater Kotež Tim

Vodoinstalater Kotež Tim


Pozovite nas!