VODOINSTALATER VOJVODE STEPE

VODOINSTALATER VOJVODE STEPE – sve vodoinstalaterske usluge Vojvode Stepe. Povoljno, pouzdano uz račun i garanciju. Naš vodoinstalaterski tim Vam je dostupan 24h – non stop!


Vodoinstalater Vojvode Stepe Tim je dostupan 24h svim danima u godini radi vodoinstalaterskih usluga. Bilo da je državni ili verski praznik, na raspolaganju smo Vam

Obavljamo sve vodoinstalaterske poslove efikasno, pedantno, profesionalno i u dogovoru sa klijentom.

VODOINSTALATER VOJVODE STEPE

 • Profesionalna usluga;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • povoljna cena;
 • radno vreme 24 sata;
 • hitne intervencije;
 • moderni alati;
 • baza zamenskih delova;
 • garancija i račun.

Pored saradnje sa sugrađanima(fizičkim licima), naš tim sarađuje sa pravnim licima kojima predstavljamo pouzdanog saradnika na koga mogu uvek računati.

Pogledajte spisak naših saradnika na stranici “Pravna lica” u navigacionom meniju našeg sajta.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.Usluge Vodoinstalater Vojvode Stepe tima

 • Odgušenja svih vrsta – sudopere, wc šolje, slivnika, kade, tuš kabine, lavaboa;
 • zamena svih vrsta ventila;
 • zamena i ugradnja sifona;
 • servis, popravka i zamena bojlera;
 • zamena i ugradnja svih sanitarija;
 • sanacija, zamena i ugradnja vodovodnih i kanalizacionih instalacija;
 • snimanje cevi kamerom;
 • detekcija curenja vode;
 • adaptacija kuhinje;
 • adaptacija kupatila;
 • čišćenje septičkih jama;
 • ispumpavanje vode iz poplavljenih prostorija.

Navedeni spisak usluga iznad nije konačan, celokupni spisak možete pročitati na sledećoj stranici >> vodoinstalaterske usluge <<

Naš tim obezbeđuje profesionalne vodoinstalaterske usluge na teritoriiji ulice Vojvode Stepe i u celoj okolini. Od nas možete da očekujete stručnu uslugu, povoljnu cenu uz profesionalni savet.

Oslonite se na naš tim!


Hitne intervencije Vojvode Stepe

Stručne hitne intervencije Vojvode Stepe 00:24h – non stop, dolazimo ubrzo po pozivu. Tim za hitne intervencije dežura tokom celog dana i noći, 7 dana u nedelji. Kolege su stručni vodoinstalateri koji svaku hitnu intervenciju obavljaju brzo i efikasno.

Bilo da Vam je pukla cev ili se izliva kanalizacija, naše kolege rešavaju problem u najkraćem roku kako bi štetu maksimalno smanjili. Raspolažemo najmodernijim kamerama za detekciju curenja vode i mašinama za odgušenje kanalizacije tako da se ove havarije rešavaju brzo i efikasno.

Na Vama je da nas pozovete na vreme, čim primetite problem. Sve ostalo prepustite našim stručnim vodoinstalaterima.

Odgušenje kanalizacije Vojvode Stepe

Mašinsko odgušenje kanalizacije Vojvode Stepe i okolina, povoljna cena, radimo non stop. Odgušenje kanalizacije radimo pouzdano i kvalitetno, izdajemo račun, dolazimo ubrzo po pozivu. Kolege na teritoriji Vojvode Stepe obave dnevno nekoliko odgušenja kanalizacije na svim lokacijama u stanu, kući, zgradi ili poslovnom prostoru.

VOMA odgušenje kanalizacije, brz dolazak kolega na svaku lokaciju i efikasno odgušenje. VOMA odgušenje kanalizacije je najefikasniji tip odgušenja kanalizacije. Kada su najteža zapušenja kanalizacije i mašinsko odgušenje nije od pomoći, tu na red dolazi WOMA sistem pod visokim pritiskom i rešava problem vrlo brzo.

Ručno odgušenje kanalizacije kolege obavljaju kada je to izvodljivo, kod lakših zapušenja. Ručno odgušenje kanalizacije sajlama nije uvek najbolje rešenje iz razloga što nema snagu i brzinu mašine. Stoga nakon analize zapušenja kolege donose odluku kojim tipom odgušenja će rešiti problem a da je to najbolje po klijenta.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Odgušenje sudopere

Efikasno odgušenje sudopere Vojvode Stepe i okolina, brzina i efikasnost su nam glavne odlike. Otpušenje sudopere se vrši ručno i mašinski u zavisnosti od tipa zapušenja. Kolege odmah na licu mesta donose odluku o tome kako da pristupe ovom problemu kako bi ga na najbolji mogući načim rešile. Mašinsko odgušenje sudopere je najbolje rešenje iz razloga što se sama sudopera i njena vertikala adekvatno očiste.

Ručno odgušenje sudopere kolege rade kod zapušenja blažeg tipa kada je čep koji pravi problem vrlo blag i lako ga je neutralisati. Sva ostala zapušenja rešavamo mašinski kako bi klijentu dugotrajno rešili problem. Kod zapušenja sudopere je najbitnije da reagujete na vreme i da nas pozovete čim primetite problem. Na taj način obezbeđujete da kolege dođu na vreme i da reše problem sa sudoperom pre nego što se pojavi izlivanje sadržaja vertikale. Kao što smo iznad naveli, radimo svim danima i uvek smo Vam dostupni na svakoj lokaciji u ulici Vojvode Stepe i u okolini.

Tu smo za Vas!

Odgušenje wc šolje

WC šolja može da donese velike probleme kako Vama tako i drugima. Mašinsko i ručno odgušenje wc šolje radimo u svakom trenutku, bitna je brzina kako Vas tako i naših kolega. Kolege su uvek dežurne i spremne da dođu na Vašu adresu bez kašnjenja i odlaganja. Najbitnije je da kada primetite problem sa wc šoljom da nas pozovete kako bi kolege došle što pre i sprečile havarije i nastanak materijalne štete. Izlivanje fekalija iz wc šolje je česta pojava kada se zapuši vertikala. Tada velika količina fekalija izlazi iz šolje i preplavljuje prostorije, materijalna šteta je naravno ogromna.

Mašinsko odgušenje wc šolje se radi vrlo efikasno i ubrzo nakon početka rada se rešava problem sa zapušenom šoljom. Kolege su vrsni majstori i odlično rukuju mašinama za odgušenje, stoga će se Vaš problem sa zapušenom šoljom brzo rešiti. Ukoliko je zapušena cev wc šolje, kolege moraju da skidaju šolju, zatim da obave odgušenje kanalizacione cevi i nakon toga da vrate šolju na mesto. Naravno, sve će biti obavljeno pažljivo, pedantno i kvalitetno.

Računajte na naše kolege!

Odgušenje vertikale

Vertikala je kanalizaciona cev u koju ulivaju odvodi sudopere, wc šolje, slivnika, kade, tuš kabine, bidea i umivaonika. Drugim rečima sve i svašta završava u vertikali i tokom vremena nastaju zapušenja. Odgušenje vertikale je rutinska usluga naših kolega koju rade mašinski, sajlama. Radi se o najefikasnijem načinu odgušenja vertikale koji uspešno rešava sve vrste zapušenja.

Imamo dve vrste vertikale, užu – kuhinjsku i širu – vertikalu kupatila/toaleta. 90 procenata otpadaka koje bacimo u odvod se sliva u kupatilsku vertikalu dok ostatak u kuhinjsku. Ali nemojte to da Vas zavara, kod prvog tipa vertikale su najčešća zapušenja. Najvažnije je da znate da se zapušena vertikala može odgušiti, dovoljno je samo da nas pozovete i to je sve.

Odgušenje kuhinjske vertikale

Ova vertikala je lokacija na kojoj najčešće obavljamo odgušenje. Verovali ili ne, tako je iako procenti koje smo naveli iznad govore drugačije. Razlog tome je što u sudoperu ubacujemo sve i svašta ali zaista je tako. Kafa, masnoća iz hrane, ostaci hrane, mrve, razna hemija su samo deo onoga šta se prosipa u sudoperu. Sve to na kraju dospe do vertikale gde se lepi na njene zidove i nastaje zapušenje.

Odgušenje kuhinjske vertikale kolege rade mašinski iz razloga što je na taj način posao obavljen valjano. U koliko se koristi ručno odgušenje kuhinjske vertikale vrlo je moguće da se posao neće uopšte obaviti a kamoli kvalitetno. Verujte Vašem vodoinstalateru, iskustvo je na našoj strani. Kolege će dati sve od sebe da u nakraćem roku Vaša vertikala bude opet prohodna i operativna.

Ugradnja sanitarija Vojvode Stepe

Stručna i pedantna ugradnja sanitarija Vojvode Stepe, takođe nas odlikuje povoljna cena i izdavanje računa i garancije. Ugradnja se radi profesionalno i precizno, kolege rade 7 dana u nedelji. Radimo sa svim vrstama sanitarija, svih proizvođača, kolege su vrsni majstori zanata i za njih nema nepoznatih kada je u pitanju naša profesija. Očekujte adekvatnu, valjanu uslugu, pedantno obavljenu.

Montaža sanitarija se radi rutinski, kolege u toku dana ugrade desetinu sanitarija. Montaža sanitarija kao nova ugradnja ili zamena starih sanitarija. Kod zamene starih sanitarija potrebno je pre svega adekvatno demontirati stare sanitarije pa zatim ugraditi nove. U ovom slučaju ponekad je potrebno obaviti dodatne poslove kako bi se sve sanitarije ugradile valjano.

Oslonite se na naše stručne vodoinstalatere, pozovite nas i to je sve. Ostatak prepustite kolegema, ukoliko imate dodatne zahteve kolege Vam stoje na raspolaganju.

Zamena kade

Vaša kada Vam više ne odgovara, pukla je, dotrajala ili je pak Vama došlo da je zamenite novom. Na pravom ste mestu. Zamena kade, stare – novom ili prva ugradnja nove kade, kvalitet usluge je zagarantovan.  Nakon ugradnje, sledi povezivanje kade sa vodom (slavina) i kanalizacijom – putem sifona. Kolege izdaju račun i garanciju na obavljenu uslugu.

Ugradnja kade je svakodnevna praksa našim kolegama, na nedeljnom nivou ugradimo nekoliko kada različitih proizvođača. Odlično poznajemo posao, pa će se svako postavljanje kade obaviti maksimalno profesionalno.

Zamena tuš kabine

Tuš kabina zahteva više vremena od montaže kade, iz razloga što u glavnom tuš kabima ima paravane koji zahtevaju da zidovi budu ravni. Inače, dolazi do prodora vode između paravana i zida.

A to ne želite zar ne?

Kako bi osigurali da se montaža tuš kabine obavi pouzdano, angažujete firmu poput naše i slične. Uvek stremite ka kvalitetu, tuš kabinu mora da ugradi stručno lice inače ćete imati probleme nakon svega par dana korišćenja.

Zamena tuš kabine je majstorski posao, prepustite njega nama, Vama preostaje da uživate nakon ugradnje. Ukoliko je prva ugradnja tuš kabine, posao je lakši ali ipak zahteva stručnu ruku naših kolega kako bi se ona pravilno postavila. Silikoniranje tuš kabine ide na kraju, takođe i povezivanje tuš kabine sa kanalizacijom i vodom.

Na pravom ste mestu, samo nas pozovite ili nam napišite e-mail.

Vaš Vodoinstalater Boegrad Tim

Vodoinstalater Vojvode Stepe - Vodoinstalateri Beograd Tim

Vodoinstalater Vojvode StepeVodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!