RADIMO TOKOM EPIDEMIJE

RADIMO TOKOM EPIDEMIJEVODOINSTALATER Beograd tim dežura 24 sata. Dežurni vodoinstalater tokom epidemije radi non stop. Naše radno vreme – 24h.


Vodoinstalater Beograd Tim radi punom parom tokom epidemije Korona virusa. Dostupni smo tokom celog dana i noći radi regularnih i hitnih intervencija. Dolazimo odmah i bez kašnjenja, pošto su nam putevi u Beogradu prazni sticajem okolnosti.

Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge na celoj teritoriji grada Beograda i okoline. Izdajemo garanciju na sve obavljene usluge.


RADIMO TOKOM EPIDEMIJE

Naše kolege su odličnog zdravlja, a svakodnevno proveravamo sve naše kolege radi Vaše i naše sigurnosti. Pridržavamo se svih zaštitnih mera (epidemija vodoinstalater).

Situacija sa epidemijom Korona virusa nas ne sprečava da obavljamo naš posao, stoga na nas se možete slobodno osloniti u bilo kom trenutku.

Naš tim se sastoji od kvalifikovanih vodoinstalatera višedecenijskog iskustva. Naši vodoinstalateri svoj posao obavljaju profesionalno, brzo i pedantno. Posedujemo najmodernije alate i našu bazu rezervnih delova, samim tim možete biti sigurni da rešavamo sve probleme vodovodnog sistema.


Radimo tokom epidemije - Vodoinstalater

Radimo tokom epidemijeVodoinstalater


EPIDEMIJA VODOINSTALATER – usluge

Navešćemo Vam samo deo naših usluga, ostatak možete da pročitate na našoj stranici – >> vodoinstalaterske usluge << (hitne intervencije epidemija).


Hitne intervencije epidemija

Tokom epidemije Korona virusom naš tim je dostupan 24h radi hitnih intervencija. Radimo punom parom potpunim kapacitetom kako bi opslužili celu teritoriju Beograda i okoline. Brzo i efikasno rešavamo sve vrste havarija u zgradi, stanu, kući, dvorištu ili poslovnom prostiru. Kolege dolaze ubrzo nakon poziva i na najbolji način rešavaju sve vrste problema.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku na svakoj lokaciji u našem glavnom gradu. Budite slobodni da nas pozovete radi svih problema sa vodovodom, kanalizacijom ili bilo kojim drugim problemom vodoinstalaterske prirode.


Zakazivanje intervencije tokom epidemije

Ukoliko Vam je naša usluga potrebna odmah, naravno već znate da smo tu 24h. Ali, u slučaju da Vam je potrebna naša usluga za određeni dan u nedelji u određeno vreme, imate kod nas mogućnost zakazivanja intervencije i do nekoliko dana unapred.


Savet vodoinstalatera tokom epidemije

Pored mera opreza koje slušate sa svih strana ovih dana, bilo bi dobro obratiti pažnju na pojedine stvari vezane za kupatilo i kuhinju (tema: epidemija vodoinstalater).

Sudopera tokom epidemije

Obratite pažnju na sudoperu, da li voda otiče neometano ili se zadržava u njoj kao i na intezitet oticanja vode u smislu da li otiče jednako kao i ranije ili sporije.

U slučaju da nije sve bajno kao što je bilo ranije i oticanje vode je sporije ili baš otežano, verovatno će doći do zapušenja sudopere. Probajte da sa deterdzentom za sudove i vrelom vodom olakšate protok od sudopere kroz sifon i kanalizacione cevi (tema: epidemija vodoinstalater).

Ovo može da olakša situaciju ukoliko ima masnoća u cevi ili slabog zapušenja ali ne može da uradi ama baš ništa ako je sudopera zrela za pravo zapušenje. Tu na red dolazi vodoinstalater koji posebnim mašinama otpušava sudoperu.

Što se tiče lavaboa (umivaonika), kade/tuš kabine, slivnika, bidea, situacija je skoro pa ista.

Wc šolja tokom epidmeije

Poput sudopere, ako uočite da voda slabije otiče iz wc šolje, zapušenje je blizu i pitanje je vremena kada će se desiti. Ovde na žalost ne možete ništa da uradite jer su u svakom slučaju potrebne  mašine za odgušenje.

Wc šolja se ne dira ukoliko je zapušenje lokalnog tipa i to je lakše otpušenje šolje (tema: epidemija vodoinstalater).

U slučaju zapušenja kanalizacione cevi postavljene u prostoru od wc šolje ka vertikali ili same vertikale, tada ukljanjamo wc šolju i otpušavamo kanalizacionu cev, deo vertikale ili celu vertikalu u zavisnosti od veličine problema.

Bojler tokom epidemije

Obratite pažnju na bojler, pošto pored sitnih problema poput dugog zagrevanja vode, bojler može da nanese veliku štetu (tema: epidemija vodoinstalater).

Ukoliko čujete bilo kakav zvuk u bojleru, odmah ga isključite i zovite vodoinstalatera. Prilikom rada, dolazi do kvara na bojleru i počinje nekontrolisano da greje vodu do stepena ključanja. U ovakvim situacijama, bojler je prava bomba.

U situaciji da primetite vodu ispod bojlera, takođe isključujete bojler i zovete vodoinstalatera. Navedeno se odnosi i na to ako dođe do spadanja bojlera.

Instalacije tokom epidemije

Vodovodne i kanaliazacione instalacije u zavisnosti od njihovog kvaliteta i starosti mogu da popuste i tada vrlo brzo nastaje havarija. Veoma je važno da reagujete odmah, pozovete vodoinstalatera i pokušate da smanjite štetu što je pre i više moguće (tema: epidemija vodoinstalater).

Detaljnije o tome >> šta raditi u slučaju poplave <<

Na isti način pristupate sledećim slučajevima:

  • Pucanje cevi bojlera;
  • pucanje ventila za vodu;
  • pucanje baterije/slavine;
  • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Budite obazrivi, čuvajte sebe i svoje. Ostanite kod kuće i bacite poneki pogled na sve opisano iznad.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!