VODOINSTALATER OVČA

Vodoinstalater Ovča – profesionalna i povoljna usluga. Vodoinstalater Ovča dolazimo odmah po pozivu bez odlaganja. Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Naš tim Vam je na raspolaganju 24 sata, tokom cele godine. Dostupni smo uvek, dolazimo odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja.

VODOINSTALATER OVČA

– Stručna usluga;
– kvalifikovani vodoinstalateri;
– zakazivanje intervencije;
– hitne intrevncije;
– dostupnost non-stop;
– dolazak odmah po pozivu;
– garancija;
– račun.

Pored hitnih intervencija omogućavamo Vam da zakažete intervenciju i do nekoliko dana unapred. Zakažite intervenciju kada Vama odgovara, shodno Vašim obavezama.

Budite sigurni u odabranog vodoinstalatera koji će Vam uvek dati povolju ponudu koja pre svega donosi kvalitet i valjanost pružene usluge.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju!


VODOINSTALATER OVČA USLUGE

– Zamena i ugradnja sanitarija;
odgušenje kanalizacije (sudopera, slivnik, wc šolja, vertikala, horizontala, kada, tuš kabina);
sanacija vodovodnih instalacija;
sanacija kanalizacionih instalacija;
– zamena i ugradnja ventila svih vrsta;
– zamena i ugradnja vodokotlića;
servis bojlera svih vrsta;
detekcija curenja vode;
snimanje cevi kamerom;
– čišćenje septičkih jama;
– ispumpavanje vode iz poplavljenih prostorija.

Pogledajte sve nase usluge na stranici – “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.


Vodoinstalater Ovča - Vodoinstalatri Beograd Tim

Vodoinstalater Ovča – Vodoinstalatri Beograd Tim

VODOINSTALATER OVČA O NAMA

Naš tim posluje na teritoriji Ovče i okoline nekoliko decenija. Poznajemo svaki kutak i svaku ulicu u Ovči, stoga smo na svakoj adresi ubrzo po pozivu. Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge profesionalno i pedantno uz garanciju kvaliteta.

Imamo svoju bazu rezervnih delova, drugim rečima svaku uslugu možemo da obavimo odmah po dolasku. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Da li je kvalitet važan?

Da! Presudan je iz razloga ako odaberete pogrešnog vodoinstalatera, velika verovatnoća da ćete dobiti lošu uslugu koju ćete OPET platiti da obavi drugi vodoinstalater. Ako želite da izbegnete da dva puta plaćate pa čak i tri puta u pojedinim slučajevima, Vaš prvi IZBOR treba biti dobar.

Uvek se odlučujte za firme koje Vam obezbeđuju račun i garanciju na obavljenu uslugu. Drugačije nećete imati nikakva prava ako vodoinstalater loše obavi svoj deo posla.

Kvalitet jeste bitan, osigurajte ga!

Odgušenje kanalizacije Ovča

Stručno odgušenje kanalizacije Ovča non stop, dolazimo odmah, povoljna cena uz račun. Radimo preko cele nedelje, dolazimo na svaku adresu u Ovči vrlo brzo. Oslonite se na nas u svakom trenutku, kolege uvek dežuraju kako za odgušenje kanalizacije, tako i za naše ostale usluge. Odlikuju ns brzina dolaska, dostupnost u svakom trenutku, efikasan i pouzdan rad uz račun na sve usluge.

Savetujemo Vam da u slučaju zapušenja kanalizacije pozovete naš tim ili bilo kog drugog vodoinstalatera. Nemojte odlagati rešavanje ovog problema, lako može da nastane izlivanje fekalija iz vertikale, sudopere i wc šolje.

Odgušenje sudopere

Radimo povoljno odgušenje sudopere Ovča non stop, izdajemo račun na odgušenje. Na raspolaganju smo Vam u svakom trenutku, bilo da je dan ili noć. Sudoperu odgušujemo mašinskim putem, profesionalno, pedantno i pouzdano. Odmah po dolasku vršimo odgušenje koristeći naše moderne mašine.

Obezbeđujemo Vam pouzdanu uslugu u svakom trenutku, bilo da je reč o odgušenju ili zameni ventila za vodu. Naš savet Vam je da ukoliko sudopera vraća vodu da nas pozovete odmah. Radi se o situaciji gde se vraća sadržaj vertikale u sudoperu. Tada je najbitnije da reagujete na vreme!

Odgušenje wc šolje

Wc šolju je najbolje odgušiti u kratkom roku od momenta kada ste primetili problem. Mašinsko i ručno odgušenje wc šolje u toku dana i noći, bez obzira da li se radi o državnom ili verskom prazniku. Odgušujemo wc šolju sa skidanjem i bez njega u zavisnosti od tipa zapušenja. Vodoinstalater Ovca Tim uspešno odgušuje sve vrste zapušenja šolje brzo i efikasno.

Naš savet Vam je da čim primetite da voda slabije otiče ili se vraća nazad u šolju da nas pozovete odmah kako bi obavili odgušenje. Nemojte odlagati poziv ili zanemariti ovaj tip zapušenja, može lako doći do velike havarije i izlivanje fekalija.

Odgušenje vertikale

Obezbeđujemo Vam mašinsko odgušenje vertikale, koje jedino rešenje za ovaj problem. Povoljna cena odgušenja uz račun. Kao što smo već i naveli radimo na celoj teritoriji Ovče i okoline. Odgušenje vertikale vršimo mašinski sajlama, radi se o najefikasnijem načinu odgušenja vertikale. U toku 24 sata naš tima odguši nekoliko vertikala, drugim rečima radi se o rutinskoj usluzi našeg tima.

Kod vertikale je bitno da reagujete odmah čim primetite da je zapušena, time nama dajete vremena da je odgušimo valjano i na vreme!

Odgušenje lavaboa

Odvod lavaboa je poput odvoda sudopere, uzak i lako zapušiv. Koristimo iste sajle za odgušenje lavaboa kao i za sudoperu. Odgušenje lavaboa i umivaonika uvek i svuda, dolazimo ubrzo po pozivu. Kao i svako drugo odgušenje i ovaj tip odgušenja zahteva brz dolazak kako bi se preduhitrila materijalna šteta. Naše kolege dežuraju non stop i spremne su uvek da dođu na vašu adresu. Otpušenje lavaboa obavljamo efikasno i brzo mašinskim putem.

Odgušenje umivaonika mašinskim sajlama je najnapredniji način odgušenja i daleko je bolji od ručnog tipa odgušenja. Ručno odgušenje lavaboa je moguće samo kod blagih zapušenja koja su veoma retka. Takođe ručno odgušenje umivaonika ne donosi ni približni rezultat kao mašinski tip odgušenja. Bitno je napomenuti da kod mašinskog odgušenja duži vremenski period ste mirni. Naravno treba uzeti u obzir i vaše navike i šta ubacujete u lavabo.

Oslonite se na vodoinstalater Ovča Tim u svakom trenutku!

Odgušenje kade i tuš kabine

Kada i tuš kabina se takođe zapušuju lako i njihovi odvodi su isto manjeg promera kao kod lavaboa i sudopere. Odgušenje kade i tuš kabine mašinskim putem je vrlo efikasno. Za otpušenje kade i tuš kabine koristimo specijalne sajle koje su kreirane tako da mogu lako da uđu u ceo odvod i da otpuše bilo koju vrstu zapušenja. Ovaj vid odgušenja i vrlo je efikasan za bilo koju vrstu otpušenja kanalizacije na svim lokacijama.

Odgušenje tuš kabine radimo rutinski kao i svako drugo odgušenje kanalizacije i vrlo smo efikasni u tome. Naši klijenti mogu biti duži vremenski period mirni što se tiče zapušenja kade ili tuš kabine. Već smo spomenuli da je bitno šta odlazi u odvod tuš kabine i kade. Bezvredno je da mi odgušimo i najteže zapušenje kade ukoliko korisnik iste ne pazi šta odlazi u njihove odvode. Ovde glavni problem prave dlake i masna hemija.

Stoga, obarite pažnju i vidićete da ima boljitka. Možete nas pozvati u svakom trenutku.

Odgušenje slivnika

Da li ste znali da se u slivnik ulivaju lavabo, tuš kabina ili kada, bide i veš mašina? Ukoliko je slivnik zapušen, svi navedeni potrošači će stati sa radom i nastaje materijalna šteta. Kolege odgušenje slivnika vrše mašinski i ručno. Odmah po dolasku naši vodoinstalateri odlučuju kojom metodom će da reše problem sa slivnikom. Uvek gledamo šta je najbolje za samog klijenta.

Ukoliko je slivnik blago zapušen, kolege ga mogu odgušiti ručnim putem ali to je retka pojava. Pitate se zašto? Zato što je blago zapušenje slivnika vrlo retko. U glavnom se radi i teškim zapušenjma i u većini slučajeva baš iz razloga što nas klijenti kasno pozovu.

Odlaganje poziva vodoinstalateru u slučaju zapušenja kanalizacije je velika greška. Što pre pozovete kolege, problem će biti blaži i manji i tada naše kolege imaju manje posla. Stoga, uvek nas pozovite čim primetite problem sa slivnikom. Kolege će doći i brzo ga rešiti.

Tu smo za Vas!

ZAMENA I POPRAVKA CEVI OVČA

Pouzdana i stručna zamena cevi Ovča i okolina, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Brzi smo, imamo zamenske delove i efikasni smo u radu. Zamena Vaše cevi će biti obavljena u rekordnom roku. Naše kolege dežuraju radi zamene i popravke – sanacije svih vrsta cevi na svim lokacijama. Zamena vodovodne cevi i zamena kanalizacione cevi u zidu, podu i zemlji u stanu, kući, zgradi ili u poslovnom prostoru.

Zamena cevi ponekad zahteva snimanje cevi kamerama kako bi se saznalo tačno stanje cevi. Tada, zamena se vrši glatko i vrlo efikasno. Kolege našim termalnim kamerama i kamerama za snimanje unutrašnjosti cevi, mogu da vide tačno stanje cevi na celoj mreži. Bilo da je reč o vodovodnim ili kanalizacionim cevima, mi možemo da znamo u kakvom su stanju i da li negde cure ili ne.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Popravka vodovodne cevi i popravka kanalizacione cevi zahtevaju brzu reakciju, stoga nas pozovite odmah. Popravka cevi zahteva zaustavljanje vode u slučaju vodovodne cevi a nekorišćenje kanalizacije u slučaju kanalizacione cevi. Pauza traje kratko pošto su naše kolege iskusni vodoinstalateri koji efikasno popravljaju sve vrste cevi.

Sanacija cevi se vrši brzo i rutinski, kolege su vrsni majstiru koji sanaciju vrše desetinu puta na dan. Sanacija cevi spada u hitne intervencije, stoga dolazimo u svakom trenutku u toku dana i noći. Možete i zakazati intervenciju nekoliko dana u napred ako sanacija ili zamena nisu hitne.

Oslonite se na naš tim, tu smo za Vas!

UGRADNJA I ZAMENA SANITARIJA OVČA

Adekvatna ugradnja sanitarija ili drugim rečima montaža sanitarija za nas predstavlja standardnu uslugu koju radimo svim danima u sedmici. Ukoliko želite kvalitet, na pravom ste mestu. Računajte na naše kolege kada god Vam zatrebaju naše usluge. Ugradnja se odvija rutinski, radimo sa svim proizvođačima sanitarija, svih tipova. Ugrađujemo sanitarije koje ste obezbedili ali takođe ako to niste uradili možete se osloniti na naše vodoinstalatere koji taj posao mogu da obave za Vas. Pozarićemo, dopremićemo i ugradićemo Vam sanitarije. Bitno je da navedete kolegama koje tačno sanitarije želite da se pazarite. Ponekad je najbolje da ih sami odabarete a da se posavetujete sa kolegama u vezi kvaliteta.

Zamena sanitarija prateći sve smernice naše struke, povoljno i pouzdano. Zamena satarih sanitarija i ugradnja novih u kratkom roku. Kolege su vrsni mastori našeg zanata i uslugu zamene rade vrlo efikasno. U slučaju specifične kade, tuš kabine, bidea ili wc šolje, kolege se malo duže zadržavaju kako bi demontirali sanitariju valjano. Od nas uvek očekujte kvalitet, stručan savet, povoljnu cenu, račun i garanciju.

Računajte na nas!

Ugradnja i zamena wc šolje Ovča i okolina

Wc šolju je potrebno zameniti prateći smernice naše struke koje su vrlo jasne i precizne. Naši vodoinstalateri su vrsni majstori i svoj posao rade vrlo pouzdano. Zamena wc šolje brzo i kvalitetno, radimo svim danima. Kolege rade sa svim vrstama šolja, zamena protiče rutinski. Kod wc šolje je bitno napomenuti da klijenti ponekad žele izmestiti šolju kako bi dobili bolji prostor. To je u glavnom moguće ali ponekad same instalacije vode i kanalizacije ne dozvoljavaju to. Kolege će svakako izaći maksimalno u susret klijentima kako bi se dobilo rešenje koje će biti izvodljivo a klijentu će kao takvo odgovarati. Kolege su vrsni majstori našeg zanata i ako iko poznaje instalacije i sanitarije to su oni. Stoga budite sigurni da ste dobili valjani savet u vezi svega.

Ugradnja wc šolje se radi rutinski (nekoliko puta na dan), precizno i pedantno. Montaža wc šolje od strane stručnog lica, prateći pravila naše struke i proizvođača same šolje. U slučaju zamene, demontaža wc šolje je prva stavka, zatim sledi provera mesta ugradnje i postavljanje wc šolje. Ceo proces se radi relativno brzo al treba imati u obzir tip stare šolje (ako se vrši zamena), lokacija (da li ima dovoljno prostora za rad) i sam tip nove šolje koja se ugrađuje. Kolegema je u interesu da se posao pre svega obavi kvalitetno a zatim efikasno, kako bi Vi imali funkcionalno kupatilo ili toalet a mi krenuli na sledeću intervenciju. Kvalitet Vam je zagarantovan.

Naš tim vodoinstalatera Vam je uvek na raspolaganju!

Zamena vodokotlića

Vodokotlići ako se ne zamene valjano, mogu i hoće napraviti probleme. To je jedno od pravila u našem poslu i nije vezano samo za vodokotlić već i za wc šolju, kadu ili sudoperu. Važno je koga angažujete, znamo da je nekad hitno i veoma važno da dođe bilo ko ali opet ne sme bilo ko da Vam uđe u stan ili kuću. Naše kolege rade dugi niz godina, imaju zaista veliko iskustvo koje im daje mogućnost da svaku uslugu obave kvalitetno i pouzdano.

Ukoliko se vodoktlić ne ugradi valjano, dolazi do puštanja vode i kreirali ste sebi veliki problem ali i drugima ako postoji sprat ispod Vas. Ta voda nalazi svoj put do prostorije ispod i počinje da se javlja vlaga a zatim i da kaplje voda sa plafona a da Vi nemate ama baš nikakve veze sa tim sem što tu vodu pušta Vaš vodokotlić. Ovo je realna pojava koju svakodnevno viđamo.

Zamena vodoktlića od strane naših iskusnih vodoinstalatera se radi kvalitetno i pedantno. Bez obzira da li se radi o ugradnom ili nadzidnom vodokotliću, posao će biti obavljen efikasno. Naravno, već smo dosta puta spomenuli da na sve usluge izdajemo račun i garanciju. Montaža vodoktolića zahteva manje vremena, stoga kolege će posao obaviti još brze, na Vama je samo da nas pozovete.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!